just1
Registered User
چه چیزهای جالبی باهاش مخلوط میکنی ، این مغازه ها قارچ و کالباس اصلا اضافه نمیکنن .
کالباس چه نوعی ؟ خشک ؟ مارتا ؟ ...
پودر کاکوتی چیه ؟ از کجا گیر میاد ؟ سوپر یا عطاری ؟ چه طعمی داره ؟
.
من خودم کالباس خشک گوشتیران رو ویا حتی سوسیس هلندیش رو واقعا قبول دارم و سوسیس رو هم حلقه حلقه میکنم و میریزم داخل ذرت ها تا بپزه ی 5 دقیقه ای.
کاکوتی اینجا که فراوونه و عطاری ها دارند،خیلی هم گرون نیست و مثلا 1000ت بخری و پودرش کنی کلی میشه،ولی کلا ذرت مکزیکی رو با کاکوتی میشناسند،و مثل اینکه بخوای پیتزا درست کنی توش فلفل دلمه ای نریزی،حتی جالب اینجاست که چندوقت پیش ی اسنک خریدم رو جلدش نوشته بود با طعم ذرت مکزیکی،دیدم بهش پودر کاکوتی زدند فقط،پس کاکوتی جز مواد اولیه ی ذرت مکزیکیه،اگه گیرت نیومد برات میفرستم.