برگزیده های پرشین تولز

طرز تهیه سیب زمینی سرخ رده پفکی به سبک فست فود ها و رستوران ها

esinig

Registered User
تاریخ عضویت
28 ژانویه 2012
نوشته‌ها
4,347
لایک‌ها
654
محل سکونت
شوش باستان
آخ چقد من دوس دارم وااااااااااااااااااااااااااااای
 

ZX3

Registered User
تاریخ عضویت
4 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
108
لایک‌ها
9
محل سکونت
تهران و کرج(!)
آقا کسی تست کرده سایز سیب زمینی باید معمولی باشه یا فرق نداره
بعد از آبپنیر باید خشکش کنیم یا بشوریم و آتیش بازی:p
 

rozmad

Registered User
تاریخ عضویت
11 اکتبر 2012
نوشته‌ها
1,775
لایک‌ها
308
محل سکونت
VATICAN
اصلا نیازی به آب پنیر نیست !!!!
فقط کافی که توی آب معمولی چند ساعت خیس بخورند تا نشاسته اون خارج بشه اگر هم لازم شد دوبار در آب جدید خیس بخورند تا کاملا نشاسته خارج شود هر چه نشاسته بیشتری خارج شود تردتر میشود قبل از سرخ کردن هم کاملا آبگش و بگذارید کاملا سیب زمینیها خشک شوند
 

M4U

Registered User
تاریخ عضویت
26 آگوست 2012
نوشته‌ها
781
لایک‌ها
238
محل سکونت
TeHRaN
امروز امتحان میکنم نتیجه رو با عکس میزارم:D
 

Haj_Ehsan

Registered User
تاریخ عضویت
2 سپتامبر 2011
نوشته‌ها
7,102
لایک‌ها
2,459
محل سکونت
کلبــﮥ احـــزان
بنده امتحان کردم

روغن باید فراوون باشه

ضمناً اگه سرد بشه سفت و لاستیکی میشه اصن بدرد نمیخوره

کلاً توصیه نمیشه
 
بالا