طرز كار PHP-Nuke

zoheir1982

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
16 دسامبر 2002
نوشته‌ها
33
لایک‌ها
1
سلام
هركي در مورد طرز كار PHP-Nuke ميدونه اينجا بنويسه.البته خود احسان بايد موتورش رو راه بندازه :D
مثلا راه انداختم يه وبلاگ با استفاده از اين چطوره؟؟؟!!
من با قسمت SQLش مشكل دارم :(
 

Behnamix

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
70
لایک‌ها
4
زهير تو با sql مشكل داري من با كل php-nuke مشكل دارم.
احسان فكر كنم براي شروع بهتر باشه كه همين php-nuke رو توضيح بدي.
زت زياد.
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
فكر خوبيه. منم موافقم. بذارين مخ اين محمد رضا رو هم بزنم. بلكه اونم دل به كار بده و كمتر خاك بازي كنه!! ;)
 

Behnamix

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
70
لایک‌ها
4
ممد كم خاك بازي كن ، از احسان ياد بگير زده تو كار سايت و ....
نه حالاجدي من هر چي با اين php-nuke ور رفتم چيزي دستگيرم نشد يكي وقت بذاره
توضيح بده . فكر كنم واسه همه خوب باشه.
راستي احسان من تو كف icon تو موندم. :!:
 

zoheir1982

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
16 دسامبر 2002
نوشته‌ها
33
لایک‌ها
1
تو فايل Config.php اون قسمت هايي كه ميگه عوض كنين مثل sqlname يا hostname و يوزرنيم پسورد رو چي بايد داد؟!؟! اينا مشخصات چيه!؟!؟؟
 

Behnamix

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
70
لایک‌ها
4
زهير تو هم زياد نرو تو ريزه كاري هاش.بذار از اول يكي توضيح بده .
زت زياد
 

knowhow

مدیران قدیمی
تاریخ عضویت
25 دسامبر 2002
نوشته‌ها
3,479
لایک‌ها
21
آقا سلام
من حاضرم توضيح بدم.
ولي خودم زياد هنوز با اين Php-Nuke کار نکردم.
فعلا اگه سوالی دارین بپرسین من می گردم و جوابشو پیدا می کنم.
ولی اینکه از اول باید چه کرد و چه جوریه رو فکر کنم احسان بهتر می تونه کمک کنه !
 

Behnamix

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
70
لایک‌ها
4
تو بردي زهير :(
احسان ,عموجون !توضيح بده ديگه.
 

zoheir1982

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
16 دسامبر 2002
نوشته‌ها
33
لایک‌ها
1
آقا سلام
من حاضرم توضيح بدم.
ولي خودم زياد هنوز با اين Php-Nuke کار نکردم.
فعلا اگه سوالی دارین بپرسین من می گردم و جوابشو پیدا می کنم.
ولی اینکه از اول باید چه کرد و چه جوریه رو فکر کنم احسان بهتر می تونه کمک کنه !
محمد رضا در مورد همون سوالي كه پرسيدم بگي ممنون ميشم.تو فايل ‍Config.php اون مشخصات رو چي بايد بديم؟؟؟
 

Guest
سلام
اقا چطورى ميشه اين phpBB رو فارسي كرد....؟ :?:
راستي احسان من ميخوام ادرس سايتم رو بندازم كنار copyright چكار كنم ؟ :?:
دمتون گرم...
 

zoheir1982

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
16 دسامبر 2002
نوشته‌ها
33
لایک‌ها
1
آقايون مهندسين اين جواب چي شد پي؟!؟!!؟ مونديم تو لك كه :(
 

blackvash

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2002
نوشته‌ها
3
لایک‌ها
0
اصلا بايد از كجا شروع كرد؟! صفر كيلومتر و انا ...! :(
 

Virgo

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
29 دسامبر 2002
نوشته‌ها
45
لایک‌ها
0
سلام

اول از همه بايد تنظيماتش رو درست كنيد.
براي اينكار اولند شما بايد يك سرور داشته باشدي كه Apache خيلي عاليه.. دومند اينكه بايد MySQL رو نصب كرده باشيد... هنگام نصب MySQL از شما يك UserName و Password مي پرسه.. كه اون نام كاربري و كلمه عبوري كه اونجا وارد مي كنيد رو بايد در فايل config.php كه در روت ساخه ها قرار داره در قسمت $dbuname و $dbpass وارد كنيد...
$dbhost رو هم معمولا همونlocalhost هستش مگه اينكه خودتون عوض كرده باشيد.
فقط بايد حتما tableهاي ديتابيستونو بسازيد... كه براي اين كار اون فايل sql كه در شاخه sql قرار داره رو درphpMyadmin وارد كنيد(import)
تموم...حالا سايت بالا ميادش..


موفق باشيد
مجيد
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
مجيد جان خدا عمرت بده...
خدايا يه كم به من وقت اضافه بده يه راهنماي فارسي براي اين PHP NUKE بنويسم...
 

Hooman

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2002
نوشته‌ها
369
لایک‌ها
7
محل سکونت
شهر قصه
[code:1]

$dbhost = "localhost"; (1)

$dbuname = "root"; (2)

$dbpass = ""; (3)

$dbname = "nuke"; (4)

$system = 0; (5)

$prefix = nuke; (6)

------------------------------------------------------------------------------------------------------

(1) In place of localhost you will have to put the host the database is installed on.

(2) In place of root you must put your uname.

(3) You will have to insert your password here.

(4) In place of "nuke" you will have to insert the name of your database here.

(5) Leave it to 0 if on Linux/Unix systems, put 1 if on a Windows server)

(6) I recommend this to be left to its default value, "nuke", is the prefix that goes in front of the name of every database table.



[/code:1]
 

zoheir1982

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
16 دسامبر 2002
نوشته‌ها
33
لایک‌ها
1
سلام

اول از همه بايد تنظيماتش رو درست كنيد.
براي اينكار اولند شما بايد يك سرور داشته باشدي كه Apache خيلي عاليه.. دومند اينكه بايد MySQL رو نصب كرده باشيد... هنگام نصب MySQL از شما يك UserName و Password مي پرسه.. كه اون نام كاربري و كلمه عبوري كه اونجا وارد مي كنيد رو بايد در فايل config.php كه در روت ساخه ها قرار داره در قسمت $dbuname و $dbpass وارد كنيد...
$dbhost رو هم معمولا همونlocalhost هستش مگه اينكه خودتون عوض كرده باشيد.
فقط بايد حتما tableهاي ديتابيستونو بسازيد... كه براي اين كار اون فايل sql كه در شاخه sql قرار داره رو درphpMyadmin وارد كنيد(import)
تموم...حالا سايت بالا ميادش..


موفق باشيد
مجيد
سلام اقا دمت گرم اينا رو كه گفتي يه خورده راه افتاد ولي منظورت رو از اين قسمت اصلا نفهميدم اگهميشه بيشتر توضيح بده :"فقط بايد حتما tableهاي ديتابيستونو بسازيد... كه براي اين كار اون فايل sql كه در شاخه sql قرار داره رو درphpMyadmin وارد كنيد(import)"
چه جوري ميشه import كرد؟؟؟؟
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
اينجا رو در مورد همين طريقه نصب و اين حرفها حتما بخونيد...

<a href='http://forum.persiantools.com/viewtopic.php?t=71' target='_blank'>http://forum.persiantools.com/viewtopic.php?t=71</a>

من به زودي يه قسمت مربوط به همين چيزا تو فروم درست ميكنم كه مطالب مرتب تر باشه...
 

Virgo

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
29 دسامبر 2002
نوشته‌ها
45
لایک‌ها
0
براي اين كار اول بايد وارد PHPmyadmin بشيد..اونجا تو صفحه اول ابتدا يك Table بسازيد بعدش tableي كه ساختين رو انتخاب كنيد. بعدش يك قسمتي رو ميبينيد كه نوشته Run SQL query/queries on database (بعدش هم اسم tableتون رو نوشته) اونجا قسمت پايين يه جايي هست كه نوشته Or Location of the textfile كه در اونجا ميتونيد فايل sql خودتونو وارد كنيد تا براتون تيبلهاتونو بسازه....

حالا فقط كافيه كه اونجا فايلتونو مشخص كنيد بقيه كرها خودش رديف ميشه ;)



موفق باشيد

مجيد
 

rasa

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 ژانویه 2003
نوشته‌ها
142
لایک‌ها
3
ميگما اين PHP يه خورده ايي خفن نيس!ASP مثلا كار با ديتاش خيلي آسونتره! دستوراتش همه سر راس تره! نزن نزن غلط كردم!!!!!!!!! :? همون PHP خوبه
 

Behnam

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2002
نوشته‌ها
42
لایک‌ها
3
تو سايت iranphp يه <a href='http://projects.iranphp.net/phpnuke/' target='_blank'>نسخه’ فارسى</a> از php-nuke گذاشتن. باسوادا برن ببينن چه جورياست...
 
بالا