• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرفداران افشین قطبی

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
بهروز جان ، قطبی حرف خاصی زد کلآ؟!

یک دید کلی بده نسبت به برنامه اش لطفآ

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
بهروز جان ، قطبی حرف خاصی زد کلآ؟!

یک دید کلی بده نسبت به برنامه اش لطفآ
بیشتر شبیه یک بیوگرافی کامل بود . از تولد قطبی شروع کرد تا الان ( برای من خیلی جالب بود )
در مورد اتفاقات هم بیشتر گفت که بعد بازی با صبا باتری خانوم من تو ورزشگاه بود که راننده من زنگ میزنه میگه 48 نفر + 2 تا لیدر پرسپولیس که من میتونم بگم کی هستند . با سنگ و چوب حمله می کنند و من همون شب که رفتم خونه و با خانومم صحبت کردم فهمیدم که باید برم .

این اوجش بود . اما کلا کسانی که شخصیت قطبی رو دوست دارند دیدن یک بارش جالب هست . مخصوصا سوابقش ... ( یه جاش هم میگه زمانی که توی کره بودم و توی تهران بازی داشتیم بهم ویزا ندادند و نگذاشتن بیام ایران )
یکمی هم راجب امکانات فوتبال ایران میگه ...

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
چیزی نگفتن ولی اینو الان دیدم سرعتو حال کنید
http://perspolisnews.net/content/view/10287/1/

واقعا جای تحسین داره.زود شروع کردن به کاسبی!

حالا یجا بگید آپلود کنم که لینک مستقیم هم داشته باشه

بهروز جان شما آپلود کن و از هر کسی مبلغی دریافت کن و لینکش رو براش پ خ کن!:D

از اونجایی هم که منو خیلی دوست داری برای من مجانی حساب کن...لوووول!

پ.ن:ولی جدی مدیا فایر فکر کنم خوب باشه...

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
واقعا جای تحسین داره.زود شروع کردن به کاسبی!

بهروز جان شما آپلود کن و از هر کسی مبلغی دریافت کن و لینکش رو براش پ خ کن!:D

از اونجایی هم که منو خیلی دوست داری برای من مجانی حساب کن...لوووول!

پ.ن:ولی جدی مدیا فایر فکر کنم خوب باشه...

من تقسیم کردم به 30 مگ بعد برا هرکدوم 1 ساعت وقت می بره آپلود بشه :( با عرض شرمنده گی فکر کنم فردا صبح بشه.

پول هم بیخیال داداش :D:D:D کاسبی که نمی کنیم آخه

Afsaneh-R

Registered User
لایک‌ها
54
حرفهاش زياد جديد نبود ...قبلا با شدت كمتر توي راديو فردا گفته بود حالا اينبار از زبون خودش
hanghead.gif
فقط هنوز برام عجيبه ، اگه همه ي اين اتفاقها براش افتاده بود چرا اينقد بي سر و صدا !؟! اگه شكايتي ميكرد حتما مشكلشو حل ميكردن .

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
حرفهاش زياد جديد نبود ...قبلا با شدت كمتر توي راديو فردا گفته بود حالا اينبار از زبون خودش
hanghead.gif
فقط هنوز برام عجيبه ، اگه همه ي اين اتفاقها براش افتاده بود چرا اينقد بي سر و صدا !؟! اگه شكايتي ميكرد حتما مشكلشو حل ميكردن .
ببخشید افسانه جون ... از کی شکایت میکرد ؟
یعد
به کی شکایت می کرد ؟

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
با عرض شرمندگی به خاطر تاخیر . اینترنت نفتی هست دیگه
من سر انجام آپلود کردم ( طبق قولی که دادم:D شاید هم به درد کسی نخوره )

170 مگابایت خدودا با کیفیت Divx ( خیلی خوب )
BBC Persian noevent 20090309_195934 #1_mpeg4_mp3.part1.rar
BBC Persian noevent 20090309_195934 #1_mpeg4_mp3.part2.rar
BBC Persian noevent 20090309_195934 #1_mpeg4_mp3.part3.rar
BBC Persian noevent 20090309_195934 #1_mpeg4_mp3.part4.rar
BBC Persian noevent 20090309_195934 #1_mpeg4_mp3.part5.rar
BBC Persian noevent 20090309_195934 #1_mpeg4_mp3.part6.rar

فایل ها 30 مگ هستند .

Last edited:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
یعنی میخوای بگی با دایال آپ آپلود کردی ؟! خیلی مردی خداییش !

ولی الان کجا آپلودشون کردی ؟! من این آدرس رو کپی میکنم بهم فحش میده !

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
یعنی میخوای بگی با دایال آپ آپلود کردی ؟! خیلی مردی خداییش !

ولی الان کجا آپلودشون کردی ؟! من این آدرس رو کپی میکنم بهم فحش میده !

نه ... ولی سرعت آپلود adsl من خیلی فرقی با دیال نداره :D

اوه اوه چرا همچین شده . پس چرا لینکاش نیست ؟ :blink:

شرمنده الان درستش می کنم .

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
ممنون بهروز جان

جالبه امروز بیرون ورزشگاه داشتن سی دی برنامه دیروز رو با کاور و مخلفات میفروختن ! :دی

این ملت خوار سرعتو.....

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
ممنون بهروز جان

جالبه امروز بیرون ورزشگاه داشتن سی دی برنامه دیروز رو با کاور و مخلفات میفروختن ! :دی

این ملت خوار سرعتو.....
اینو میگن از آب گل آلود ماهی گرفتن .

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
تورج عاطف / خبرگزاری پارس فوتبال

چقدر حسرت بر دل اين امپراطور است !!امپراطور فرار از كاخ پرسپوليس اين روزها باز شهر را شلوغ كرده است مردي كه در طي زمان نزديك به يك سال و نيم دم از بين المللي بودن مي زند اين روز ها نشان مي دهد كه چگونه از بعد رفتارهاي آماتوري چيزي كمتر از بر خي از مر بيان محلات هم ندارد از افشين قطبي و مصاحبه آخرش سخن مي گوئيم مردي كه مدعي است بين المللي است و لي هيچگاه رفتار هائي را كه بزرگان و مر بيان واقعا بين المللي انجام مي دهند را الگو قرار نداده و شايد به همين دليل است كه امروز تنها بجاي علم آناليز بر روي تيمها سعي دارد آناليزي جعلي نسبت به رفتارهاي غير حرفه اي خود به خلق الله دهد با هم نگاهي به بر خي از آخرين اظهار نظر هاي جناب امپراطور!! مي اندازيم

1/او مي گو يد تنها براي ديدن مادرش به تهران آمده بود

براستي بايد اين گفته قطبي را باور كنيم مردي كه در 18 مرداد 1386 به تهران آمد تنها براي ديدن مادرش آنجا بود و يا اين كه همه مي دانستند تيم پرسپو ليس را مدتها معطل خود نگاه داشته و حتي بازيكنان تيمش را هم كسان ديگر بستند اما مدعي بود براي عشق پرسپوليس به تهران آمده است براستي قطبي مي پندارد كه اينقدر مخاطبين مصاحبه اش ساده لوح هستند كه معتقد باشند قطبي به تهران آمده بود كه مادرش را ببيند و به اجبار او را نگاه داشتند تا سر مربي پرسپوليس شود؟!!

2/تا به حال در تاريخ پرسپوليس سابقه حضور 90000 تماشاچي وجود نداشته است

تاريخ پرسپوليس سراسر از حضور طر فداران سرخ به ميزان بسيار بيشتر از 90000 نيز بوده است به ياد داريم در دهه 60 و 70 خورشيدي ديدارهاي پرسپوليس حتي با حريفاني گمنام چو ن پترو شيمي و كشتيراني نيز داراي ميزان تماشاچيان بالائي بوده است و اصولا تيم پرسپوليس همواره تماشاچيان زيادي داشته است اما بر فرض اين كه در سالهاي اخير ( و نه به زعم قطبي در عمر تاريخ باشگاه ) اين تعداد كم بوده اند آيا علت اين حضور ناگهاني بخاطر قطبي به تنهائي بود ؟و يا اين كه بازگشت ستارگاني نظير كريمي به پرسپو ليس و خريد ستارگان بزر گي نظير پتروويچ و توره و مازيار زارع و... در اين مسئله دخيل داشت ؟ از قطبي مي پرسيم متوسط تعداد حضور تماشاچيان در نيم فصل دوم فصل پيشين و قبل از سه بازي آخر كه بعلت حساسيتها ي قهرماني زياد بو د چه مقدار بوده است ؟

3/پرسپوليس امكانات نداشت

قطبي مي گويد كه پرسپوليس امكانات نداشت اين يك واقعيت هست كه تيم پرسپوليس به مانند بسياري از تيمهاي ما امكانات ندارند اما مگر قطبي امكانات پرسپوليس را نمي دانست ؟ مگر قطبي با همين امكانات با پرسپوليس قهرمان نشد ؟ دستمزد قطبي در مقابل اين بي امكاناتي هاي پرسپوليس چقدر بود ؟ او در سال دوم با پيشنهادي بالاتر نسبت به دنيزلي به ايران آمد ؟ مي پرسيم چرا تيمهاي با امكانات امارات از ايشان دعوت به كار نكردند ؟ مي گو ئيم اگر پرسپو ليس چو ن بارسلو نا امكانات داشت آيا باز هم به سراغ قطبي مي رفتند كه حتي حاضر بود دستيار استيلي هم باشد و يا اين كه به دنبال امثال رايكارد ..و مي رفت ؟

4/ بازي مشكوك با صبا باطري

قطبي بخوبي با بيان اين جمله نشان داد كه تئوري توهم كه بخشي از تاكتيكهاي رو اني بسياري از سر مر بيان ما در برابر خو استه هاي طر فدارانشان هست را در اين مدت ياد گر فته است از قطبي مي پرسيم شما كه دم از جوانمردي و انسانيت و.وطن پرستي .. مي زنيد چگونه به شاگردان خود چنين تهمتي را مي توانيد بزنيد؟ همه ما خصوصا نگارنده در آن روز خاص در ورزشگاه حاضر بود پرسپو ليس اگر قرار بود مشكوك بازي كند دو بار از تيم صبا باطري جلو مي افتاد؟ پرسپوليس در مقابل مس كرمان هم مشكوك باخت ؟پرسپوليس در آزادي در برابر ذو ب آهن هم مشكوك مساوي كرد ؟اين حرفها از زبان يك مر بي بين المللي در مي آيد ؟

5 / سخن آخر

آقاي قطبي شما از ايران فرار كرديد و حتي در باز پرداخت بخشي از قرار دادتان كه از جيب اين ملت به شما بي دليل پر داخت شد طفره رفتيد شما به كاشاني كه بزرگترين حامي شما بود و اگر او نبود محال بود فصل پيش را تا به آخر فصل بمانيد نيز وفا ننموديد شما دم از ايراني بودن مي زنيد اما معتقديد كه سر مربي تيم ملي ايران نشديد چو ن ايراني – آمريكائي !! هستيد(يعني چي؟)و... آيا نگاهي به گفته هاي خود كرده ايد ؟آيا با اين همه تناقض گوئي باز هم خود را عاشق ايران و ملت ايران مي دانيد؟آيا خود را سرمربي بين المللي مي خوانيد ؟ شمائي كه در دو پيش فصل حضور خود هيچگاه بازيكنان تيمتان را خود انتخاب نكرديد و بارها تيمتان را به جهت تفريح و استراحت و ديدار از خانواده!! در ميانه فصل رها كرديد و به تعهدات مالي و كلامي خود پايبند نبوديد حرفه اي هستيد؟!!

خوشم نیومد از لحن نویسنده !!! :hmm:

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
تورج عاطف / خبرگزاری پارس فوتبال

چقدر حسرت بر دل اين امپراطور است !!امپراطور فرار از كاخ پرسپوليس اين روزها باز شهر را شلوغ كرده است مردي كه در طي زمان نزديك به يك سال و نيم دم از بين المللي بودن مي زند اين روز ها نشان مي دهد كه چگونه از بعد رفتارهاي آماتوري چيزي كمتر از بر خي از مر بيان محلات هم ندارد از افشين قطبي و مصاحبه آخرش سخن مي گوئيم مردي كه مدعي است بين المللي است و لي هيچگاه رفتار هائي را كه بزرگان و مر بيان واقعا بين المللي انجام مي دهند را الگو قرار نداده و شايد به همين دليل است كه امروز تنها بجاي علم آناليز بر روي تيمها سعي دارد آناليزي جعلي نسبت به رفتارهاي غير حرفه اي خود به خلق الله دهد با هم نگاهي به بر خي از آخرين اظهار نظر هاي جناب امپراطور!! مي اندازيم

1/او مي گو يد تنها براي ديدن مادرش به تهران آمده بود

براستي بايد اين گفته قطبي را باور كنيم مردي كه در 18 مرداد 1386 به تهران آمد تنها براي ديدن مادرش آنجا بود و يا اين كه همه مي دانستند تيم پرسپو ليس را مدتها معطل خود نگاه داشته و حتي بازيكنان تيمش را هم كسان ديگر بستند اما مدعي بود براي عشق پرسپوليس به تهران آمده است براستي قطبي مي پندارد كه اينقدر مخاطبين مصاحبه اش ساده لوح هستند كه معتقد باشند قطبي به تهران آمده بود كه مادرش را ببيند و به اجبار او را نگاه داشتند تا سر مربي پرسپوليس شود؟!!

2/تا به حال در تاريخ پرسپوليس سابقه حضور 90000 تماشاچي وجود نداشته است

تاريخ پرسپوليس سراسر از حضور طر فداران سرخ به ميزان بسيار بيشتر از 90000 نيز بوده است به ياد داريم در دهه 60 و 70 خورشيدي ديدارهاي پرسپوليس حتي با حريفاني گمنام چو ن پترو شيمي و كشتيراني نيز داراي ميزان تماشاچيان بالائي بوده است و اصولا تيم پرسپوليس همواره تماشاچيان زيادي داشته است اما بر فرض اين كه در سالهاي اخير ( و نه به زعم قطبي در عمر تاريخ باشگاه ) اين تعداد كم بوده اند آيا علت اين حضور ناگهاني بخاطر قطبي به تنهائي بود ؟و يا اين كه بازگشت ستارگاني نظير كريمي به پرسپو ليس و خريد ستارگان بزر گي نظير پتروويچ و توره و مازيار زارع و... در اين مسئله دخيل داشت ؟ از قطبي مي پرسيم متوسط تعداد حضور تماشاچيان در نيم فصل دوم فصل پيشين و قبل از سه بازي آخر كه بعلت حساسيتها ي قهرماني زياد بو د چه مقدار بوده است ؟

3/پرسپوليس امكانات نداشت

قطبي مي گويد كه پرسپوليس امكانات نداشت اين يك واقعيت هست كه تيم پرسپوليس به مانند بسياري از تيمهاي ما امكانات ندارند اما مگر قطبي امكانات پرسپوليس را نمي دانست ؟ مگر قطبي با همين امكانات با پرسپوليس قهرمان نشد ؟ دستمزد قطبي در مقابل اين بي امكاناتي هاي پرسپوليس چقدر بود ؟ او در سال دوم با پيشنهادي بالاتر نسبت به دنيزلي به ايران آمد ؟ مي پرسيم چرا تيمهاي با امكانات امارات از ايشان دعوت به كار نكردند ؟ مي گو ئيم اگر پرسپو ليس چو ن بارسلو نا امكانات داشت آيا باز هم به سراغ قطبي مي رفتند كه حتي حاضر بود دستيار استيلي هم باشد و يا اين كه به دنبال امثال رايكارد ..و مي رفت ؟

4/ بازي مشكوك با صبا باطري

قطبي بخوبي با بيان اين جمله نشان داد كه تئوري توهم كه بخشي از تاكتيكهاي رو اني بسياري از سر مر بيان ما در برابر خو استه هاي طر فدارانشان هست را در اين مدت ياد گر فته است از قطبي مي پرسيم شما كه دم از جوانمردي و انسانيت و.وطن پرستي .. مي زنيد چگونه به شاگردان خود چنين تهمتي را مي توانيد بزنيد؟ همه ما خصوصا نگارنده در آن روز خاص در ورزشگاه حاضر بود پرسپو ليس اگر قرار بود مشكوك بازي كند دو بار از تيم صبا باطري جلو مي افتاد؟ پرسپوليس در مقابل مس كرمان هم مشكوك باخت ؟پرسپوليس در آزادي در برابر ذو ب آهن هم مشكوك مساوي كرد ؟اين حرفها از زبان يك مر بي بين المللي در مي آيد ؟

5 / سخن آخر

آقاي قطبي شما از ايران فرار كرديد و حتي در باز پرداخت بخشي از قرار دادتان كه از جيب اين ملت به شما بي دليل پر داخت شد طفره رفتيد شما به كاشاني كه بزرگترين حامي شما بود و اگر او نبود محال بود فصل پيش را تا به آخر فصل بمانيد نيز وفا ننموديد شما دم از ايراني بودن مي زنيد اما معتقديد كه سر مربي تيم ملي ايران نشديد چو ن ايراني – آمريكائي !! هستيد(يعني چي؟)و... آيا نگاهي به گفته هاي خود كرده ايد ؟آيا با اين همه تناقض گوئي باز هم خود را عاشق ايران و ملت ايران مي دانيد؟آيا خود را سرمربي بين المللي مي خوانيد ؟ شمائي كه در دو پيش فصل حضور خود هيچگاه بازيكنان تيمتان را خود انتخاب نكرديد و بارها تيمتان را به جهت تفريح و استراحت و ديدار از خانواده!! در ميانه فصل رها كرديد و به تعهدات مالي و كلامي خود پايبند نبوديد حرفه اي هستيد؟!!

خوشم نیومد از لحن نویسنده !!! :hmm:
مرتیکه @$#%،$# انگار ارث باباشو از قطبی میخواد !

خداییش اینا فقط یه تخصص تو زندگیشون دارن اونم تخریبه !

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
می دونی چرا این طوری حرف می زنن
واسه اینکه با بی بی سی مصاحبه کرده..یکی از دلایل سوختگیشون همینه:D
البته من هنوز تاکید دارم که سانسور شد اون مصاحبه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بالاخره مشکلاتی وجود داشته

نمیشه قظبی رو 100 درصد مقصر یا 100 درصد بی تقصیر دونست.

شاید اشتباهش این بود که رفت و دوباره برگشت.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
بالاخره مشکلاتی وجود داشته

نمیشه قظبی رو 100 درصد مقصر یا 100 درصد بی تقصیر دونست.

شاید اشتباهش این بود که رفت و دوباره برگشت.

سلام مهرداد جان
حماقت بزرگ قطبی برگشتنش بود..اگر نمیومد اسطوره می موند

قطبی لجباز شده بود این اواخر..که خوب باز خوبه زود فهمید و رفت

1408

Registered User
لایک‌ها
57
بابا اینا از سوختگیشون دارن زرت و زورت می کنن . فوتبال ایران باند بازی به تمام معناست .

علی دایی هم راس کار ایناست . با پول همشون رو خریده . اون بی شعور " تاج " نادان

بالا