باز تو نظر دادي ؟ نظر ندي نميگن كه ... ! قطبي شعور و فوتبال و منش و انسانيت رو براي پرسپوليس و مردم ايران
آورد ( البته نه همشون ... بعضيا دوست ندارن با شعور باشن ديگه دست خودشونه نمونش علي دايي )
خب اگر همه اینا رو ارمغان اورده پس چرا تو هنوزم سه نقطه لازم میشی موقع حرف زدن ! :happy:
منش و انسانیت :happy: ایول ... پس دوکارمو واقعا بازیکن واسکودوگاما بود ... ایول
منش و انسانیت ... ایول ... کلا منش یه چیزیه که باعث میشه شما چند هزار دلار ناقابلی که زیادی گرفتی رو زورت بیاد پس بدی ... ایول
منش و انسانیت ... اینکه توو مصاحبه با بی بی سی بگی باختمون به صبا مشکوک بود و توپ از بین ده تا بازیکن رد شدو .. رسما به بازیکنات انگ بی صفت بودن بزنی از خاصیت های منشه و انسانیه
منش و انسانیت همونه که باعث میشه در مصاحبه با بی بی سی بگی من نفر دوم تیم ملی کره بودم - ولی احتمالا چون خیلی حجب و حیا و منش و انسانیت داشتم - به گاس و ووکات گفته بودم اسم یکی دیگه رو بعنوان کمک مربی اعلام کنن !
منش و انسانیت یعنی من به همه بگم دوکارمو 19 تا گل زده و خیلی بازیکن خوبیه و قبل از علی کریمی من به دوکارمو احتیاج دارم و البته چون 19 تا گل زده 350 هزار دلاری خرج داره ... بعدشم مشخص بشه که 19 تا گل در 3 فصل زده ( فصلی تقریبا 6 گل ! ) و می تونه با 120 هزار دلار بره کوثر لرستان بازی کنه !!
آخ اگر این بیژن شکیبا ..ا ا ... ببخشید افشین امپراطور نیامده بود ، ما ایرانی ها کی می فهمیدیم منش چیه ؟ انسانیت چیه ؟
خیلی امپراطوری !
امپراطور منش و انسانیت
پ.ن : ایرانی اگر بت نسازه ایرانی نیست !
رنان اعصابت رو خرد نکن عئیزم . من اصلا نظر میدم که بگم لال نیستم . فقط همین ...