• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرفداران ایتالیا - لاجوردی پوشان بی همتا

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
آباته به بازی امشب می رسه؟؟؟

جدیترین گزینه تغییر همین اباته بوده و بعدش دروسی/ البته بخاطر مصدومیت. از طرفی کیه لینی احتمال زیاد برمیگرده.
الان اخیرن خبر اینه که اباته و دروسی امشب بازی میکنند.

ترکیب تا الان از سوی فوتبال ایتالیا و گازتا این اعلام شده:

Italy possible: Buffon; Abate, Barzagli, Bonucci, Chiellini; Marchisio, Pirlo, De Rossi; Montolivo; Cassano, Balotelli

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
جدیترین گزینه تغییر همین اباته بوده و بعدش دروسی/ البته بخاطر مصدومیت. از طرفی کیه لینی احتمال زیاد برمیگرده.
الان اخیرن خبر اینه که اباته و دروسی امشب بازی میکنند.

ترکیب تا الان از سوی فوتبال ایتالیا و گازتا این اعلام شده:

Italy possible: Buffon; Abate, Barzagli, Bonucci, Chiellini; Marchisio, Pirlo, De Rossi; Montolivo; Cassano, Balotelli

بنظرم یه دی ناتاله بازی بده جای بالوتلی بهتره المان همیشه وقتی به بازی سرعت بدی کم میاره و دی ناتاله سرعت خوبی داره فقط امیدوارم هر چه زودتر و قبل از دقیق 75-70 گل رو بزنن چون بعد این دقایق احتمالا ایتالیا قوای بدنیش تحلیل بره

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
بنظرم یه دی ناتاله بازی بده جای بالوتلی بهتره المان همیشه وقتی به بازی سرعت بدی کم میاره و دی ناتاله سرعت خوبی داره فقط امیدوارم هر چه زودتر و قبل از دقیق 75-70 گل رو بزنن چون بعد این دقایق احتمالا ایتالیا قوای بدنیش تحلیل بره

منم شخصا دیناتاله رو بیشتر ترجیح میدم. ضمن اینکه وقتی بالوتلی تو زمین باشه توان کاسانو در تغذیه بالو بکار گرفته میشه ولی اگر دیناتاله تو باشه هم خودش و هم کاسانو آزادی بیشتری خواهند داشت.
البته بالوتلی هم حتما ویژگی هایی داره که مربی بهش بها میده ولی خب توپ خرابکردنش اذیت میکنه مخصوصا که سرعت عملش کمتر هست.

در مورد سرعت بازی ، من فکر میکنم امشب المان خیلی سرعتی تر از ما کار کنه بخاطر اینکه میخواد با توجه به همون نکته ای که شما میگی یعنی بیست دقیقه اخر و خستگی بیشتر تیم ما تو اون زمان ضربه خودش رو بزنه. یکی از دلایل ترجیح بالوتلی میتونه همین باشه / چون شاید منطقی تر باشه که ایتالیا با تمرکز بیشتر توی مرکز میدان حضور داشته باشه و از سرعت پرهیز کنه تا توانش بین تمام زمان بازی تقسیم بشه.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
ترکیب تغییر دیگه ای رو هم خواهد داشت!

دیامنتی جایگزین کاسانو شد!
4-1-3-2 یعنی دیامنتی مهاجم ساپورت کننده بالوتلی

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
احتمالا میخواد کاسانو رو بعنوان بازیکن جایگزین بیاره. با توجه به اینکه یه مقدار مشکل بدنی داره اگه از اول بازی کنه مجبوره نیمه دوم تعویضش کنه . انجوری اگه احیانا بازی به وقت اضافه کشید هم میشه از کاسانو بهره برد

ali_gt65

Registered User
لایک‌ها
243
بازی اسپانیا - پرتغال
مزدک میرزایی : نانی که تو بازی گم شده یه توپ به سرش میخوره و پیدا میشه
-----------------------------------------------------------------------------
چقد بامزه ای تو آخه :| آدامس خرسی :| شوخ طبع :|

واقعا این گزارشگرهای صداسیما شورشو دراوردن .همش جانبداری از یک تیم خاص.این باعث میشه اگر کسی طرفدار تیم دیگه ای باشه از بازی لذت نبره.تنها گزارشگر خوب صداسیما فردوسی پوره.
بنده خدا فردوسی پور توی بازی انگلیس با ایتالیا که طرفدار انگلیس بود اصلا مشخص نبود ولی بقیه شون انگار تیم باباشونه که بازی میکنه.
مزدک خم که انقد بدم میاد ازش.مردک تا دیروز طرفدار ایتالیا بوده حالا همش دم از اسپانیا میزنه.

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
ترکیب تغییر دیگه ای رو هم خواهد داشت!

دیامنتی جایگزین کاسانو شد!
4-1-3-2 یعنی دیامنتی مهاجم ساپورت کننده بالوتلی

اسم دیامنتویو اوردی بازی ازش ندیده بودم ولی بازی با انگلیس وقتی پراندلی اوردش تو خوب بازی کرد یه شور اشتیاق و سرزندگی و اعتماد به نفس بالا میشد تو چهره و بازیش دید یه چیزی تو مایه هایی اینزاگی یا مونتلا
خوشم اومد ازش:thumbsup:

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
بالوتلی خیلی موقعیت خراب میکنه، کاش دی ناتاله رو میذاشت به جاش.

FERI KHAN

Registered User
لایک‌ها
3,164
درود
به نظر من باید به همین بالوتلی بازی بده.انصافا از نظر فردی خیلی خوبه و میتونه با زدن یک گل روحیه ی خودش رو بالا ببره.و بازیکن باهوشی هم هست و میتونه موقعیت هایی رو که دیگران نمیتونند خلق کند میتونه ایجاد کنه.خط هافبکمون هم شاید از نظر اسمی پایین تر از اون ها باشه ولی مارکیزیو و مونتولیوو می تونند خیلی تاثیر گذار بشند.مخصوصا توی این شرایط که همه ی نگاه ها روی پیرلو هست و اونها می تونند چراغ خاموش جلو برند...
الان این کیه لینی کامل خوب شده؟؟!!!!
e%20%289%29.gif
(عجب بدنی داره این بشر :دی)

R E Z @

Registered User
لایک‌ها
453
خب.اول از همه اینکه دانلود ویدیوی زیر به همه واجبه!!!واجبه اکید!!!!حجم هم کلا 2 مگابایته!
404275696286080_8666.mp4
خب حالا که ویدیو رو دیدید و کلی خاطره زنده شد میریم سر اصل مطلب:
برد امشب :
خب چیلینی برگشته.جووووووووون.خیالمون از دفاعمون راحته امشب.چیلینی میتونه نقظ ضعفای بونوچی رو پ.شش بده.خیلی خوشحالم که به این بازی رسیده!خیلی خوشحالم.
خط هافبک هم عالیییم.یعنی پیرلو دروسی مارکیزیو رو واقعا دوس دارم. :)
مشکل باز هم مهاجمامونن.خیلی مشکل داریم اینجا.کاسانو چنگی به دل نمیزنه.بالوتلی هم که خیلی توپ خراب کن خوبیه.ولی نمیدونم چزا با این حال دوس دارم بازی کنه،آخه مهاجم دیگه ای هم نداریم.
در کل حرف زیادی نیست.حرف اصلی همون حرف اوله.من به تیمم امید دارم.ما میبررررررررررریمممممممممممممممممم ما ایتالیاییم

shayan_island

Registered User
لایک‌ها
218
ترکیب اصلی تیم ایتالیا در مقابل آلمان:
جی جی بوفون/بارزالتی/بارزاگلی/بونوچی/کیه لینی/ مارکیسیو/ده روسی/پیرلو/مونتولیوو/کاسانو/ بالوتلی
بنظر میرسه کیه لینی بجای آباته بازی خواهد کرد.

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
آباته خیلی خوب بازی کرد
نمیشد به جا یکی دیگه بیارنش تو زمین؟؟

Terova

Registered User
لایک‌ها
813
نبود کی لینی از بودنش خیلی بیشتر بهمون کمک میکنه تو دو بازی اسپانیا و کرواسی مقصر 100 درصد گل خوردنمون بود..

مانجو هم که دو کارته شده و آباته بازی میکنه که نکته خوبی هست اما آباته تو بازی با انگلیس آخرای بازی کم اورده بود..

در حق نوچرینو هم و دینا تاله هم واقعا ظلم شده بازی قبل حداقل 20 تا توپ کاسانو لو داد و 5 تا موقعیت عالی هم بالوتلی خراب کرد..

90910334480729251943.jpg

ali_gt65

Registered User
لایک‌ها
243
رضا جان کلیپو گذاشتیو کردی کبابم
امشب هم تکرار میشه اگه خدا بخواد

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
خدا کنه فقط رو فرم باشن بچه ها و المان رو مثل 2006 بزنیم.
اگه پیرلو و بوفون رو فرم باشن خیلی از مشکلات حله!

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
هر چند که کار ایتالیا خیلی سخته ولی آرزوی موفقیت دارم . دفاع مطلق در برابر آلمان خیلی جواب نمیده چون روی بازی هوایی خیلی مهارت دارن ...

1340869150845.jpg

.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
ترکیب اصلی تیم ایتالیا در مقابل آلمان:
جی جی بوفون/بارزالتی/بارزاگلی/بونوچی/کیه لینی/ مارکیسیو/ده روسی/پیرلو/مونتولیوو/کاسانو/ بالوتلی

خب ترکیب همین شد/
خوشبختانه جورجو برگشت. ولی از طرفی آباته هم اگر بود خیلی خوبتر بود. اونطوری میشد که کیه لینی بره دفاع وسط بجای بونوچی و ترکیب بهتری داشته باشیم با وجود اباته /

بودن کاسانو هم خوبه. یعنی منظورم اینه که اگر قرار بود تغییری داشته باشم باید از قبل حداقل یه بار تست شده بود. اگه امشب دیامنتی فیکس بود شاید جوابی رو که در زمان تعویضی اومدنش گرفته بویدم نمیگرفتیم و ضرر میکردیم. حالا یه گزیته تعویض خیلی خوب داریم که میتونه روح و انرژی خوبی به تیم بیاره مخصوصا اگر بازی به وقت اضافه بره.
استرس رفته بالا. ولی فکر میکنم اگر با تدبیر بازی کنیم و تمرکز چیزی که از حریف کم نداریم بلکه پیروزی در دسترس هست.
المان هم بهترین ترکیبش رو گذاشته .
فکر میکنم همه چیز احتمال داره و همه چیز در زمینه. اون برتری ای پیش از بازی برای هیچ تیمی وجود نداره. نباید اشتباه کرد
پیش بینی خودم یه بازی زیباست به لحاظ تاکتیکی حتی اگر تماشاگر پسند نشه. شاید هم یک بازی فرسایشی بشه و تا 120 هم ادامه پیدا کنه. بهرحال حساسیت بالایی هست و حق اشتباه نیست.

دقیقا به این مهم رسیدم که ما میتونیم.

بالا