چرا؟......محرومیت ماجو، موهبت الهیه که نصیب ما شده :lol:
شما به بزرگی خودت کوتاه بیا. : دیاین حرفا چیه جواد جون؟؟؟
داداش باخت؟ما ببازیم؟
اصلا!!!.یعنی عمرا!!!میزنیم میاریمشون پایین.
پ ن:با تشکر از پست زیبای روبی عزیز
چرا؟......محرومیت ماجو، موهبت الهیه که نصیب ما شده :lol:
شما به بزرگی خودت کوتاه بیا. : دیاین حرفا چیه جواد جون؟؟؟
داداش باخت؟ما ببازیم؟
1- اما چه میشه کرد ایتالیا هر طور شده باید اون زجره رو به هواداراش بده حتی در روزی که کاملا سوار بر بازیه و به جای تحمل فشار حریف داره فشار میاره . ایتالیاست دیگه و هر چه فکر می کنم می بینم همین حال و هوای عجیبی که بازیهاش ایجاد می کنه و اون تداوم استرس و تقابل یاس و امید تا آخرین ثانیه ها چیزیه که منو تا این حد عاشق این تیم کرده.
2
این حرفا چیه جواد جون؟؟؟
داداش باخت؟ما ببازیم؟
چرا؟......
عاشق این نامحسوس گفتنتم :دیرضا جان منم گفتم امیدوارم که ببریم ولی خب آلمان هم تیم خوبیه و فوتبال لامصب بی رحم! :دی
گفتم فیر پلی و روحیه جوانمردانه بزینم که روحیه حریف خراب نشه
بقول برو بچه های لاجوردی: forza azzuri (درست نوشتم آیا؟ :دی)
چون دست به سوتیش بد نیست
پ.ن: آقا شما نا محسوس کل کل میکنی ها :دی اون 0.00000001 درصد باخت رو که برای اسپانیا در نظر دارید برای آلمان هم در نظر داشته باشید![]()
از لطفی که بنده دارید بی نهایت سپاسگزارم و باعث افتخارهسلام به همه ی دوستان
با یک غیبت طولانی دوباره برگشتم :دی
اول از همه این رو بگم که بازی فوق العاده ای انجام دادیم.من به این تیم و بازیکنانش افتخار میکنم.همه و همه ی بازیکنان انگار متحد و هم قسم شده ان که جام رو فتح کنند.واقا یک همدلی رو میشه توی تیم دید..نه مثل بعضی تیم ها که بازیکن های باشگاهی که رقیب هم دیگه اند با هم بد هستند.زمانی که مارکیزیو خوش حالیش رو با نوچرینو تقسیم میکنه یا ده روسی با پیرلو مونتولیو هم به جمع اینها اضافه کنیم.یا زمانی که بازی تمام شد برخورد زیبای بوفون با دست اندر کاران تیم واقعا یه صحنه ی ملی رو برجای گذاشت انگار همه و همه اومدن تا نشون بدن که توی این شرایط سخت چیزی از تیم های دیگه کم ندارند و از خیلی های اون ها برتر هستند...
من چند ماهی میشه که پرچم ایتالیا رو به دیوار اتاقم زده ام ولی هیچ وقت پرچم کشور خودم رو نمیزنم..واقعا یک احساس دیگه ای به این کشور دارم...زمانی که یکی از بستگانم به این کشور مسافرت کرده بود خیلی ازش تعریف میکرد و میگفت بهترین کشور اروپاست..در کل خیلی خوشحالم که تیم محبوبم اومد بالا و حالا می خواهیم روی نازی ها رو کم کنیم :دی
پ.ن:روبی خان"من به شما خیلی احترام میذارم و شمارو نه تنها یک طرفدار ایتالیا بلکه یک شهروند ایتالیایی می دونم..و در همه نوشته هاتون درایت/احترام/تفکر و اخساس موج میزنه و در هر کجا که پست داده اید چه بلن چه کوتاه من رو تحت تاثیر قرار داده اید....
از لطفی که بنده دارید بی نهایت سپاسگزارم و باعث افتخاره
تا سنین نوجوانی خیلی وقتها میشد که از اینکه ایتالیایی نیستم عصه می خوردم. تاریخ ایتالیا و روم باستان رو میخوندم و در رویاهام به این فکر میکردم که ایکاش منم اون زمان و در دوران امپراطوری روم زندگی می کردم. از پیروزیهای جولیو سزار و عظمتش غرق در لذت و از مرگ تلخ و تراژدیکش عرق در اندوه میشدم. و حتی از تقابلش با پومپه( یا پومپیوس) ناراحت میشدم و با خودم میگفتم ایکاش این دو در کنار هم بودند نه در مقابل هم.
از زوال این امپراطوری بزرگ و شکستش در برابر بربرها و هون ها ناراحت میشدم و در جنگهای مابین مسلمانها و روم شرقی دوست داشتم رومی ها پیروز بشند و چون نمیتونستم تاریخ رو عوض کنم در بازیهای خود ساختم که سبکش شبیه به اون بازی age of empires بود البته نه از نوع کامپیوتری ، همیشه امیراطوری روم رو تا تمام دنیا گسترش میدادم.
اشکها ریختیم با شکستهای ایتالیا و احساس غرور ها کردیم با پیروزیهایش
خلاصه اینکه ایتالیا برای من چیزی به مراتب بزرگتر از فوتبال و برد و باختهایش بوده. و تا قبل از آشنایی با دوستان خوبی چون شما شاید از گفتن این احساسات ابا داشتم و فکر می کردم خودم تنها اینقدر نسبت به این تیم و این کشور احساساتی هستم ولی خوشبختانه دیدم که بهیچ وجه در این راه تنها نیستم
پ.ن: راستی آواتارت حرف نداره .
البته این ایتالیای فعلی خیلی با اون روم باستان فرق داره ها!این ایتالیا فقط بخشی از امپراتوری روم باستان هست و گرنه هم زبانشون هم نژادشون با اونها فرق زیادی داره . زبان ایتالیایی ها ایتالیایی هست ولی زبان رومی ها لاتین بوده و اونها از نژاد لاتین بودن ولی ایتالیاییهای فعلی مخلوطی از نژادهای آلمانی و فرانسوی یونانی و لاتین هستند. تازه الان اون کشوری که اسمروم روش هست رومانی هست نه ایتالیا. و کشورهای لاتین هم بیشتر به اسپانیا و پرتغال و امریکای لاتین میگن نه ایتالیا. ولی خوب ایتالیا مرکز امپراتوری روم بوده و آثار باستانی روم اکثرش در این کشور هست.
well well... بذارم ببینم...
اول اینکه زبان ایتالیایی مثل بقیه ی زبان های Romance، دو هزار سال پیش وجود نداشت. ایتالیایی، فرانسوی و پرتغالی و رومانیایی و اسپانیایی برگرفته از لاتین هستن و بیشتر شباهت رو به لاتین همین ایتالیایی داره. منظورم اینه که بیشتر زبان های امپراطوری های باستان الان تغییر کرده. زمان فراعنه مصری ها عربی حرف نمیزدن. حتی یونانی الان هم با یونانی زمان ارستو و افلاطون فرق داره تا جاییکه میدونم. پس زبان اصلا ملاک نمیشه.
دوم اینکه اروپای لاتین شامل ایتالیا و حتی فرانسه هم میشه (بیشتر جنوب شون که فرهنگ لاتین غالبه نه نیمه ی شمالی که اروپایی تر هستن). احتمالا چون ایتالیا برعکس اسپانیا و پرتغال تو امریکایی لاتین مستعره سابق نداشته دچار این اشتباه شدید که تو اروپا فقط اسپانیا و پرتغال لاتین محسوب میشن! ولی دلیل نامگذاری امریکای لاتین دقیقا همین فرهنگ لاتین و کلیسای کاتولیک هست که به مردم اون قاره صادر و تحمیل شد.
اسم امپراطوری روم از همون Rome (یا به تلفظ و اسپلینگ ایتالیایی معاصر Roma) میاد که پایتخت امپراطوری روم باستان (یا همون ancient Rome) و پایتخت حال حاضر ایتالیا هست، نه کشور رومانی.
در مورد نژاد، ایتالیایی های حال حاضر همونقدر به رومی های 2000 سال پیش ربط دارن که ایرانی های حال حاضر به نسل کوروش کبیر! به هر حال کشوری که بیشترین آثار و تاثیر روم باستان توش هست طبیعیه که جلوه ی امروزی اون روم هم محسوب بشه - مردمی که صبح از در خونه میرن بیرون و از کنار کولوسئوم رد میشن چطور میتونن خودشون رو متعلق به همون تاریخ ندونن؟ همونطور که ایران حال حاضر رو به Persian Empire ربط میدیم و خیلی هم بهش میبالیم! با اینکه نه زبان امپراطوری مون فارسی بود، نه محدوده ی جغرافیایی اش مرز های حال حاضر ایران بود، نه از نظر نژادی مثل نژاد حال حاضر بود!
کلا نمیدونم چرا صداو سیما اینقدر با ایتالیا مشکل داره. بخصوص این جاودانی مسخره که معلوم نیست اصلا چرا همیشه باید این بشر مجری ویژه برنامه های فوتبالی باشه. همون مردان آهنین هم از سرش زیادیهاین دکتر برنامه دیشب یورو 2014 کی بود؟
میخواستم برم صدا سیما خفش کنم!
میگه ایتالیا در ایران طرفدار نداره!!!!!!!!!!!
از کجا چنین حرف بی پایه و اساسی میزنی؟ایتالیا یکی از پرطرفدارترین تیمها در ایرانه مرد مومن.
منظور من این بود که نباید به ایتالیایی ها به چشم رومی نگاه کرد چون همین تغییر زبان هم نشان دهنده تغییراتی در این ملت هست و گرنه در اینکه ایتالیاییها نزدیکترین مردم به رومی های باستان هستن که شکی نیست.ضمنا زبان فارسی با پارسی باستان تفاوت هاش اونقدر نیست که تبدیل به یک زبان دیگر شده باشه ولی ایتالیایی رو زبانی مجزا از لاتین می دونند.در مور نام روم هم که کاملا مشخص هست از نام رم گرفته شده و مساله ای نیست
شما اصلا حرفی از فوتبال نزدی تو پست قبلی آخه، داشتی کلی در مورد کشور های لاتین صحبت میکردی..ولی حداقل در زمینه فوتبال تا جایی که ما شنیدیم به سبک اسپانیایی و پرتغالی و امریکای جنوبی میگن سبک لاتین و به فوتبال ایتالیایی چنین لقبی داده نمیشه مخصوصا اینکه تفوات های زیادی هم با هم دارن فوتبال آمریکای جنوبی معمولا فوتبالی شناور و هجومی هست ولی ایتالیا سبکش تدافعی و همون کاتاناچیوی معروف هست.
باید اعتراف کنم من وقتی جاودانی رو میبینم درباره فوتبال حرف میزنه رسما از اینکه فوتبال دوست هستم شرمنده میشم. اصلن من نمیفهمم چرا باید یه همچین ادمی که سواد فوتبال نداره بیاد و بشینه اونجا؟ دقت داشته باشید تمام تفکراتش دقیقا کپی از نقطه نظرات بقیه مثلا فردوسی پور هست یا دیگران. مثلا امشب 4 تا جمله از کارشناسه حفظ میکنه و فردا شب اینها را تحویل نفر بعدی میده که بگه منم سرم تو حسابه. الان دیگه مدتهاست نگاه نمیکنم چی میگن چون واقعا اعصابم رو بهم میریزند:دی/کلا نمیدونم چرا صداو سیما اینقدر با ایتالیا مشکل داره. بخصوص این جاودانی مسخره که معلوم نیست اصلا چرا همیشه باید این بشر مجری ویژه برنامه های فوتبالی باشه. همون مردان آهنین هم از سرش زیادیه
جدیدا هم یکسری کارشناسای عجیب و غریب میارند که معلوم نیست اگه کارشون اینقدر خوب بوده چرا همگی از خارج کشور به داخل کوچ کردند در حالیکه در کشور ما معمولا برعکس این روال مرسومه و کسانی که چیزی در چنته دارند به خارج مهاجرت می کنند. حالا این افراد با چه اهدافی به برنامه های صدا و سیما تحت عناوین کارشناس دعوت میشند و بعدا سر از چه مناصبی در میارند خدا میدونه
از بین این به اصطلاح کارشناس ها من فقط حرفهای جلالی و تقوی رو بعضا دنبال می کنم .
روبی جان علتش رو نمیدونم ولی الان دیگه این شماره تبدیل به شماره خاصی شده در بین بازیکنان مثلا سیلوا /یک سئوال هم دارم
چرا پیرلو شماره 21 پوشیده؟