شواینی وکلوزه رو جا انداختی.فرصت خوبی برای آلمان پیش اومده که انتقام جام جهانی 2006 رو از ایتالیا بگیره، هر چند زمان زیادی گذشته و تو تیم آلمان جدا از فیلیپ لام فکر کنم کسی از اون تیم باقی نمونده.
شواینی وکلوزه رو جا انداختی.فرصت خوبی برای آلمان پیش اومده که انتقام جام جهانی 2006 رو از ایتالیا بگیره، هر چند زمان زیادی گذشته و تو تیم آلمان جدا از فیلیپ لام فکر کنم کسی از اون تیم باقی نمونده.
شواینی وکلوزه رو جا انداختی.![]()
خداوکیلی چه بازیکنی وجود میکنه تو دنیا وقتی تو ضربات پنالتی اونم تو بازی به این حساسی عقب هستی بیاد ضربه چیپ بزنه ؟؟؟
به جرات میتونم بگم این پیرلو بود که ایتالیا رو تو ضربات پنالتی نجات داد....روحیه تیم انگلیس به شدت امد پایین و بر عکس روحیه اونها شدیدا قوت گرفت.
اتفاقا یه بازیکن دیگه هم هست که جرات داره اینطور پنالتی چیپ بزنه و اتفاقا توی همین مسابقات یورو و نیمه نهایی و اتفاقا ایتالیایی هم هست
یورو 2000 یادتونه ؟ ایتالیا - هلند نیمه نهایی .... پنالتیه اخر و .....بله ..... فرانچسکو توتی
اینه تداوم ژن فوتبال ایتالیا
گویا یه محروم هم دارین : ماجیو مدافع ایتالیا برای بازی مقابل آلمان محروم هستش.سلام
کیه لینی
خبر اومده که کیه لینی ممکنه بتونه جلوی المان بازی کنه.
گفته شده این مصدومیت در بدترین شرایط بیست روز زمان نیاز داره اما بنا به نیاز ممکنه این بازیکن با تحمل درد به بازی بره. کیه لینی در تمیرن روز بعد بازی که بازیکنان بازی کرده در اون استراحت داشتند پا به توپ هم شده.
//
مونتولیوو
من نمیدونستم ولی ظاهرا به میلان پیوسته. به لحاظ یوونتوسی بودم بسی افسوسش رو خوردم :دی
کاپتان سابق فیورنتینا گفته من مجازات شدم بخاطر اون پنالتی ولی خوشبختانه پیروز شدیم و سزاوار آن بودیم.
اکنون فقط به بازی بعد فکر میکنیم. ما میتوانیم تاریخ ساز شویم ولی باید فقط به بازی بعد فکر کنیم.
گویا یه محروم هم دارین : ماجیو مدافع ایتالیا برای بازی مقابل آلمان محروم هستش.
یورو 2012 / مدافع تیم ملی فوتبال ایتالیا تنها محروم رقابت های نیمه نهایی است - واحد مرکزی خبر | خبر فارسی
#
روبی جان ، آقا شما منو به شدت احساساتی کردید.
مخصوصا توی شرح پنالتی ها. و اون تیکه ای که ای کاش یه ایتالیایی بودم.
شب خیلی سختی بود. شب خیلی تلخی هم میتونست بشه. خوشبختانه سزاوارانه موفق شدیم و شاد.
امیدوارم جلو آلمان هم موفق باشیم. اونها خوب هستند ولی ما هم لایق هستیم. بهرحال یکی باید کنار بره. اگر هم حذف شدیم مطمئن هستم که با غرور از میدان خارج خواهیم شد و سرشکستگی ای در کار نیست.