• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرفداران ایتالیا - لاجوردی پوشان بی همتا

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
فرصت خوبی برای آلمان پیش اومده که انتقام جام جهانی 2006 رو از ایتالیا بگیره، هر چند زمان زیادی گذشته و تو تیم آلمان جدا از فیلیپ لام فکر کنم کسی از اون تیم باقی نمونده.
شواینی وکلوزه رو جا انداختی. :)

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
خداوکیلی چه بازیکنی وجود میکنه تو دنیا وقتی تو ضربات پنالتی اونم تو بازی به این حساسی عقب هستی بیاد ضربه چیپ بزنه ؟؟؟

به جرات میتونم بگم این پیرلو بود که ایتالیا رو تو ضربات پنالتی نجات داد....روحیه تیم انگلیس به شدت امد پایین و بر عکس روحیه اونها شدیدا قوت گرفت.

ali_gt65

Registered User
لایک‌ها
243
بچه ها تبریک میگم
خیلی خوب بازی کردیم ولی حیف که الکی به پنالتی کشیده شد،انگلیس هیچ حرفی تاکید میکنم هیچ حرفی نداشت و فقط 2-3 بار خطرناک بود اونم روی حرکات سریعشون.
متاسفانه هنوزم مشکلمون ضربه آخره که امیدوارم ماریو به خودش بیاد و 1فکری بکنه که گل بزنه.
این آقای پراندلی هم با تعویضاش رو اعصاب بود ولی بلاخره نتیجه گرفت که خیلی خوشحالم
به امید قهرمانی

Last edited:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
Il mio nome è Andrea Pirlo
936full-andrea-pirlo.jpg

Io gioco a calcio
Andrea-pirlo.jpg

Sto bene con te? 21
pirlo1_small.jpg

13241999841.gif
Sì, signore. sono i migliori
13241999841.gif

Gianluigi Buffon

Gianluigi!Buffon (5).jpgGianluigi+Buffon+Italy+Training+Press+Conference+7n2-9NK4G5Fl.jpgGianluigi+Buffon+Juventus+Training+fhKCr6yUPoLl.jpg

like u

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
صحبت های برترین مرد میانی دنیا
pirloitalia3.jpg

همانند همیشه مرد برتر میدان بود و در تمامی صحنه ها یک کلاس بالاتر از ستارگان انگلیس بازی کرد و اوج هنر او ضربه ی پنالتی بود که توانست ایتالیا را به بازی برگرداند.

اندره ا پیرلو ستاره ی یوونتوس و تیم ملی ایتالیا در پایان دیدار مقابل انگلیس گفت: "در لحظه ی زدن پنالتی دروازه بان حریف حرکات عجیبی انجام می داد،پس صبر کردم دروازه بان حرکت کند بعد به توپ ضربه زدم."

"زدن ضربه ی چیپ برای من در آن لحظه خیلی راحت بود، شاید این ضربه ی من فشار روانی به تیم انگلیس وارد کرد و در حقیقت بعد از این ضربه بود که اشلی یانگ پنالتی را از دست داد."

"انگلیس فقط دفاع می کرد و سعی داشتند بازی را به وقت اضافه و ضربات پنالتی بکشانند اما در نهایت ما برنده شدیم، اما این بازی طولانی انرژی زیادی از ما گرفت."

"در طول 90 دقیقه ی بازی همینطور در وقت های اضافه شانس های زیادی برای گل زدن داشتیم اما در نهایت در ضربات پنالتی به آنچه که استحقاقش را داشتیم رسیدیم."

"ماریو بالوتلی تلاش زیادی کرد و به تیم ما کمک کرد. او در زدن ضربات آخر چند اشتباه داشت اما کیفیت کار او بهتر خواهد شد.در حقیقت ما قبلا به رویارویی با آلمان فکر کردیم اما در حال حاضر باید برای بازی پنج شنبه تمرکزمان را حفظ کنیم."

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
خداوکیلی چه بازیکنی وجود میکنه تو دنیا وقتی تو ضربات پنالتی اونم تو بازی به این حساسی عقب هستی بیاد ضربه چیپ بزنه ؟؟؟

به جرات میتونم بگم این پیرلو بود که ایتالیا رو تو ضربات پنالتی نجات داد....روحیه تیم انگلیس به شدت امد پایین و بر عکس روحیه اونها شدیدا قوت گرفت.

اتفاقا یه بازیکن دیگه هم هست که جرات داره اینطور پنالتی چیپ بزنه و اتفاقا توی همین مسابقات یورو و نیمه نهایی و اتفاقا ایتالیایی هم هست

یورو 2000 یادتونه ؟ ایتالیا - هلند نیمه نهایی .... پنالتیه اخر و .....بله ..... فرانچسکو توتی :D
اینه تداوم ژن فوتبال ایتالیا

ali_gt65

Registered User
لایک‌ها
243
اتفاقا گزارشگر شبکه رای بعد از پنالتی پیرلو 3-4 بار یه چیزایی از توتی میگفت حتما منظورش همین بوده

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
اتفاقا یه بازیکن دیگه هم هست که جرات داره اینطور پنالتی چیپ بزنه و اتفاقا توی همین مسابقات یورو و نیمه نهایی و اتفاقا ایتالیایی هم هست

یورو 2000 یادتونه ؟ ایتالیا - هلند نیمه نهایی .... پنالتیه اخر و .....بله ..... فرانچسکو توتی :D
اینه تداوم ژن فوتبال ایتالیا

داداش من اگر دقت میکردی نوشته بودم وقتی عقب هستی تو ضربات پنالتی:D...تو اون بازی ایتالیا جلو بود و اگر ضربه چیپ گل نمی شد اتفاق خاصی نمی افتاد تازه بازم جلو بود.

ولی این بازی عقب بود ایتالیا که یه همچین کاری کرد پیرلو.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

کیه لینی
خبر اومده که کیه لینی ممکنه بتونه جلوی المان بازی کنه.
گفته شده این مصدومیت در بدترین شرایط بیست روز زمان نیاز داره اما بنا به نیاز ممکنه این بازیکن با تحمل درد به بازی بره. کیه لینی در تمیرن روز بعد بازی که بازیکنان بازی کرده در اون استراحت داشتند پا به توپ هم شده.
//
مونتولیوو
من نمیدونستم ولی ظاهرا به میلان پیوسته. به لحاظ یوونتوسی بودم بسی افسوسش رو خوردم :دی
کاپتان سابق فیورنتینا گفته من مجازات شدم بخاطر اون پنالتی ولی خوشبختانه پیروز شدیم و سزاوار آن بودیم.
اکنون فقط به بازی بعد فکر میکنیم. ما میتوانیم تاریخ ساز شویم ولی باید فقط به بازی بعد فکر کنیم.

اینم روزنامه های امروز که جالبه:

13.jpg

A spoonful of Italy
Praise from Europe’s biggest for the playmaker Pirlo (there is a smell of the Golden Ball…) and Prandelli’s team
They now worry Germany
Neuer: “Cassano and Balotelli? They’ll have you in a moment”
Pique: “You were owed something. We’ll see you in the Final”
Buffon, Pirlo and De Rossi with Ronaldo in the Top 11

12.jpg

Euro trap
UEFA are slaves of the TV, fixture list with no sense
Germany will have two extra days of rest
Prandelli: “It’s not fair”
And De Rossi will perhaps not recover
Pirlo’s ‘spoon’ conquered Van Persie

14.jpg

Pirlo
Golden Ball and Van Persie
A record recovery for Chiellini
Prandelli gets angry with Platini!
Ozil: “This time my Germany will win…”

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
سلام

کیه لینی
خبر اومده که کیه لینی ممکنه بتونه جلوی المان بازی کنه.
گفته شده این مصدومیت در بدترین شرایط بیست روز زمان نیاز داره اما بنا به نیاز ممکنه این بازیکن با تحمل درد به بازی بره. کیه لینی در تمیرن روز بعد بازی که بازیکنان بازی کرده در اون استراحت داشتند پا به توپ هم شده.
//
مونتولیوو
من نمیدونستم ولی ظاهرا به میلان پیوسته. به لحاظ یوونتوسی بودم بسی افسوسش رو خوردم :دی
کاپتان سابق فیورنتینا گفته من مجازات شدم بخاطر اون پنالتی ولی خوشبختانه پیروز شدیم و سزاوار آن بودیم.
اکنون فقط به بازی بعد فکر میکنیم. ما میتوانیم تاریخ ساز شویم ولی باید فقط به بازی بعد فکر کنیم.
گویا یه محروم هم دارین : ماجیو مدافع ایتالیا برای بازی مقابل آلمان محروم هستش.

http://khabarfarsi.com/n/2839087/یو...ل_ایتالیا_تنها_محروم_رقابت_های_نیمه_نهایی_است
#

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
1- واقعا عالی بودیم و حقمون برد در طول 90 دقیقه بود . اما چه میشه کرد ایتالیا هر طور شده باید اون زجره رو به هواداراش بده حتی در روزی که کاملا سوار بر بازیه و به جای تحمل فشار حریف داره فشار میاره . ایتالیاست دیگه و هر چه فکر می کنم می بینم همین حال و هوای عجیبی که بازیهاش ایجاد می کنه و اون تداوم استرس و تقابل یاس و امید تا آخرین ثانیه ها چیزیه که منو تا این حد عاشق این تیم کرده.

2- بازی به پنالتی که کشیده شد با خودم گفتم بازم روی پنالتی و بدون باخت حذف میشیم و یک برگ دیگه به این دفتر پربار حذفهای حسرت بار اضافه میشه. ناکامیهایی که حتی اگر نیمی از اونها رو با موفقیت عوض کرده بودیم شاید الان با اختلاف زیادی پرافتخار ترین تیم دنیا بودیم.
پنالتی مونتولیوو که گل نشد و بعدش رونی گل زد مطمئن شدم که حذف شدیم.
پیرلو اومد پشت ضربه بعدی با خودم گفتم این ضربه رو نگاه می کنم اگه گل نشد پا میشم میرم چون تحمل دیدن لحظات حذفمون رو ندارم!
و ...
پیرلو چیپ زد . وای خدای من یه لحظه فکر کردم توپ رفته پشت دروازه و اوت شده . فردوسی پور هم تو اون لحظه مکثی کرد که واقعا آدم رو سکته میداد اما با صدای عادل که می گفت چه وقت چیپ زدن آقای پیرلو دیگه داشتم می مردم چون اصلا تصویر رو نمیدم گرچه به اون خیره شده بودم. کم کم فهمیدم که نه پنالتی گل شده اونم به چه شکلی .
تصویر دروازه بان انگلیس رو که نشون میداد خیلی داغون بود معلوم بود که پنالتی پیرلو با اون و تیمش چه کرده
امیدهاا بازهم در آخرین ثانیه تبدیل به یاس نشد و نشستم تا پنالتی های بعدی رو ببینم.
اشلی یانگ به تیر زد امیدوار تر شدم اما هر لحظه امکان داشت ما هم پنالتی خراب کنیم
نوچرینو گل زد و چهره اش بعد از گل واقعا دیدنی بود
و بالاخره پنالتی اشلی کول رو که بوفون گرفت دیگه می تونستم راحت نفس بکشم و احساس نفس تنگی نداشتم. و جمله فردوسی پور هم جالب بود " بوفون کامل توپ رو گرفت"
آخرین ضربه و آخرین مرد " دیامانتی " و تمام . صعود کردیم . تبریک به همه دوستداران ایتالی. همیشه در چنین لحظاتی چه وقتی که بردیم و چه وقتهایی که با تلخی وصف ناپذیری حذف شدیم فقط یک چیز به ذهنم خطور می کنه " ایکاش یک ایتالیایی بودم "

3- سالها پیش عزیزی میگفت که بر اساس نظر سنجی که در جام جهانی 90 انجام دادند ایتالیا بعنوان خوش قیافه ترین تیم انتخاب شده. من تا به حال نسلهای مختلفی از بازیکنان ایتالیایی رو دیدم و به جز چند استثنا واقعا به این گفته ایمان پیدا کردم. نمیدونم دقت کردید یا نه ولی چیزی عحیبه که بازیکنان ایتالیا با چهره ها و تیپ های مختلف و حتی متضاد همگی خوش تیپ به نظر میان یکی موهای بلند میزاره و یکی کوتاه ، یکی ریش داره و یکی نه ، بعضیا بور هستند و بعضیها مثل خودمون موهای سیاه و مشکی دارند و بعضیها چشمهای رنگی و بعضی دیگه نه ولی همگی در یک چیز مشترکند اونم دیگه میدونید چیه

4- بازی با آلمان در راهه و مسلما یک درام کامل دیگه در انتظارمون هست ترکیبی از شادی و غم ، استرس و یاس و امید چیزی که مختص ما دوستداران آتزوریست.

5- با رادیو هد عزیز به شدت مواققم که حتی اگه حذف بشیم و مشترکا عنوان سوم رو بدست بیاریم بعد از اون جام جهانی خفت بار که واقعا همچون ققنوس از خاکستر خودمون برخاستیم و به اینجا رسیدیم اونم با بازیهای قابل قبول خودش یک موفقیت بزرگه، در حالیکه هیچکدوم امید چندانی نداشتیم و فضای فوتبال ایتالیا هم به شدت نگران کننده بود .
6- مسلما تاریخ از این تیم و همینطور پراندلی به نیکی یاد خواهد کرد و بقول صدر پنالتی پیرلو به جزئی از تاریخ زیبای ایتالیا ( و نه فقط فوتبال ایتالیا) بدل خواهد شد .

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
یک نکته رو از قلم انداختم.
تشابه اسمی پراندلی و مالدینی ، دو مربی از نسلهای مختلف ، بدجوری رو اعصابم بود. حتما بیاد دارید که ما با تیم چزاره مالدینی سال 1998 در همین مرحله یعنی یک چهارم نهایی در ضربات پنالتی به فرانسه باختیم درحالیکه از این تیم چیز کم نداشتیم و حتی اگه ضربه باحو در وقتهای اضافی گل شده بود پیروز میدان بودیم . در برابر فرانسه ای که برزیل رو به اون شکل شکست داد . اما نهایتا یکی از برگهای تلخ تاریخ مون به این بازی و حذف در ضربات پنالتی اختصاص پیدا کرد

بازی با انگلستان هم که به پنالتی کشید فکر می کردم نکنه تاریخ برای چزاره پراندلی همانند همنامش تکرار بشه. اما اینبار چزاره دوم یک برگ به برگهای شیرین تاریخ مون اضافه کرد.

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
4.jpg

انصافا مربیمون هم خوش بیپه

گرچه اعتقادی به این مرد نداشتم اما واقعا ازش بخاطر ارائه بازیهای خوب و مهمتر از همه اعاده حیثیت فوتبال ایتالیا ، تشکر می کنم

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
روبی جان ، آقا شما منو به شدت احساساتی کردید.
مخصوصا توی شرح پنالتی ها. و اون تیکه ای که ای کاش یه ایتالیایی بودم.
شب خیلی سختی بود. شب خیلی تلخی هم میتونست بشه. خوشبختانه سزاوارانه موفق شدیم و شاد.
امیدوارم جلو آلمان هم موفق باشیم. اونها خوب هستند ولی ما هم لایق هستیم. بهرحال یکی باید کنار بره. اگر هم حذف شدیم مطمئن هستم که با غرور از میدان خارج خواهیم شد و سرشکستگی ای در کار نیست.

R E Z @

Registered User
لایک‌ها
453

R E Z @

Registered User
لایک‌ها
453
روبی جان ، آقا شما منو به شدت احساساتی کردید.
مخصوصا توی شرح پنالتی ها. و اون تیکه ای که ای کاش یه ایتالیایی بودم.
شب خیلی سختی بود. شب خیلی تلخی هم میتونست بشه. خوشبختانه سزاوارانه موفق شدیم و شاد.
امیدوارم جلو آلمان هم موفق باشیم. اونها خوب هستند ولی ما هم لایق هستیم. بهرحال یکی باید کنار بره. اگر هم حذف شدیم مطمئن هستم که با غرور از میدان خارج خواهیم شد و سرشکستگی ای در کار نیست.

این حرفا چیه جواد جون؟؟؟
داداش باخت؟ما ببازیم؟:eek:
اصلا!!!.یعنی عمرا!!!میزنیم میاریمشون پایین.

پ ن:با تشکر از پست زیبای روبی عزیز

بالا