• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرفداران ایتالیا - لاجوردی پوشان بی همتا

6502

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
به این ایتالیا خیلی امیدوارم، توانایی فتح جام را داره...
ایموبیله و چرچی فصل خیلی خوبی را با تورینو پشت سر گذاشتند که آقای گلی و یکی از بهترین پاسورها را به همراه داشت هر چند به لیگ اروپا نتوانستند برسند...
به هر حال این دو میتوانند به تیم خیلی کمک کرده و حتی بهترین های جام هم لقب بگیرند!
فقط کاشکی چیگارینی هم دعوت میشد، بهترین جانشین برای پیرلو.

فایل های ضمیمه

• cigarini.jpg
    cigarini.jpg
    22.8 KB · نمایش ها: 14

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
پراندلی تا یورو 2016 تمدید کرد :D
شنبه یه بازی دوستانه با جمهوری ایرلند داریم بعد این بازی پراندلی گفته لیست نهایی 23 نفره رو انتخاب میکنه

Forza italia
forza italia

im_prandelli.jpg

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
بازیکنان احتمالی تیم ملی ایتالیا در جام جهانی؛ وراتی و اینسینیه خط خواهند خورد؟
italy-national-team-for-2014-world-cup_0.jpg

گزارش های منتشره حاکی از این است که چزاره پراندلی از میان جوزپه روسی و ماتیا دسترو و همچنین از بین مارکو پارولو، آلبرتو آکوییلانی و مارکو وراتی یک نفر را در لیست نهایی تیم ملی ایتالیا برای برای حضور در جام جهانی انتخاب خواهد کرد.
آتزوری امروز برای دومین هفته متوالی تمرینات خود در کاورچیانو برگزار کرد و خود را برای دیدار دوستانه در مقابل جمهوری ایرلند که شنبه آینده در لندن برگزار می شود، آماده می کند.

در عین حال، پراندلی حداکثر باید تا دوشنبه 2 ژوئن لیست نهایی و 23 نفره ایتالیا را برای حضور در جام جهانی اعلام نماید و هفت بازیکن را در کنار آنتونیو میرانته دروازه بان ذخیره تیم از لیست خط بزند.

به گزارش Gazzetta dello Sport، پراندلی در مورد انتخاب بازیکنان در برخی پست ها در شک و تردید می باشد و هنوز نتوانسته بازیکنانی که شایسته حضور در جام جهانی هستند را انتخاب نماید.

اولین علامت سوال پراندلی برای پست دفاع راست می باشد که از میان متئو دارمیان، اینیاتزیو آباته و کریستین ماجو یک نفر باید خط بخورد. اعتقادات بر این است که شرایط فیزیکی دارمیان در حال حاضر بهتر از دو بازیکن دیگر می باشد که از تجربه بیشتری برخوردارند.

در میان دیگر مدافعان حضور آندرا بارتزالی، لئوناردو بونوچی، جورجو کیه لینی، گابریل پالتا و ماتیا دی شیلیو قطعی به نظر می رسد و احتمالا آندرا رانوکیا و مانوئل پاسکوال از لیست نهایی ایتالیا خط خواهند خورد.

در میان هافبک ها حضور آندرا پیرلو، دانیله ده روسی، کلودیو مارکیزیو، تیاگو موتا، آنتونیو کاندروا و ریکاردو مونتولیوو قطعی به نظر می رسد و رومالو نیز به احتمال بسیار قوی نامش در میان هافبک های ایتالیا قرار خواهد گرفت.

اما علامت سوال بزرگ انتخاب هشتمین هافبک ایتالیا برای حضور در جام جهانی از میان مارکو وراتی، آلبرتو آکوییلانی و مارکو پارولو می باشد و در حال حاضر هافبک تیم پارما شانس بیشتری نسبت به دو بازیکن دیگر دارد.

به گزارش این روزنامه معتبر، بدون شک بزرگترین تردید پراندلی در خط حمله ایتالیا خواهد بود، جایی که از بین جوزپه روسی و ماتیا دسترو یک نفر باید راهی جام جهانی شود.

در حالی که حضور ماریو بالوتلی، چیرو ایموبیله، الیسیو چرچی و آنتونیو کاسانو قطعی به نظر می رسد، به احتمال فراوان لورنتزو اینسینیه شانسی برای حضور در لیست 23 نفره ایتالیا نخواهد داشت.

بازیکنان احتمالی ایتالیا برای حضور در جام جهانی:

دروازه بانان:

جیانلوییجی بوفون (یوونتوس)، سالواتوره سیریگو (پاریسن ژرمن)، ماتیا پرین (جنوا)

مدافعان:

ایگنازیو آباته (میلان)، جورجیو کیه لینی (یوونتوس)، لئوناردو بونوچی (یوونتوس)، آندرا بارتزالی (یوونتوس)، گابریل پالتا (پارما)، ماتیا ده شیلیو (میلان)، متئو دارمیان (تورینو)

هافبک ها:

آندرا پیرلو (یوونتوس)، رومالو (هلاس ورونا)، کلودیو مارکیزیو (یوونتوس)، ریکاردو مونتولیوو (میلان)، دنیله ده روسی (آاس رم)، آنتونیو کاندروا (لاتزیو)، مارکو پارولو (پارما)، تیاگو موتا (پاریسن ژرمن)

مهاجمان:

ماریو بالوتلی (میلان)، چیرو ایموبیله (تورینو)، آلیسیو چرچی (تورینو)، جوزپه روسی (فیورنتینا)، آنتونیو کاسانو (پارما)

خط خورده های احتمالی:

آنتونیو میرانته (پارما – دروازه بان ذخیره)، آندرا رانوکیا (اینتر میلان)، مانوئل پاسکوال (فیورنتینا)، کریستین ماجو (ناپولی)، آلبرتو آکوییلانی (فیورنتینا)، مارکو وراتی (پاریسن ژرمن)، ماتیا دسترو (رم)، لورنتزو اینسینیه (ناپولی)

پ.ن امیدوارم جوزپه روسی رو خط نزنه سالها منتظر بودم تو تیم ملی ایتالیا بازی کنه

Ali502

Registered User
لایک‌ها
148
اگه ماریو روزهای خوبش باشه و کمتر وارد حاشیه بشه از پس هر تیمی بر میاییم در خط هافبک و دفاع و دروازه بانی هیچ نگرانی ندارم

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
اگه ماریو روزهای خوبش باشه و کمتر وارد حاشیه بشه از پس هر تیمی بر میاییم در خط هافبک و دفاع و دروازه بانی هیچ نگرانی ندارم
تنها مربی که تونسته این اسب سرکش و یاغی رو رام کنه پراندلی بوده امیدوارم بتونه همین روند رو ادامه بده . بالوتلی پر از استعداده اما بچه ست خیلی خیلی جا داره تا پخته بشه
من وقتی بازیهاشو تو تیم ملی ایتالیا نگاه میکنم خیلی استرس دارم چون ماریو تو یک لحظه میتونه ایتالیا رو برنده کنه تو یک لحظه هم میتونه ایتالیا رو با یه کارت قرمز گرفتن نابود کنه
نمیدونم حالا حرفم چطور برداشت میشه ولی هیچوقت دوست نداشتم یه سیاه پوست تو تیم ایتالیا بیاد

توی دفاع هم فکر کنم مشکل داریم مخصوصا دفاع چپ

حسن ياور

Registered User
لایک‌ها
1,263
تنها مربی که تونسته این اسب سرکش و یاغی رو رام کنه پراندلی بوده امیدوارم بتونه همین روند رو ادامه بده . بالوتلی پر از استعداده اما بچه ست خیلی خیلی جا داره تا پخته بشه
من وقتی بازیهاشو تو تیم ملی ایتالیا نگاه میکنم خیلی استرس دارم چون ماریو تو یک لحظه میتونه ایتالیا رو برنده کنه تو یک لحظه هم میتونه ایتالیا رو با یه کارت قرمز گرفتن نابود کنه
نمیدونم حالا حرفم چطور برداشت میشه ولی هیچوقت دوست نداشتم یه سیاه پوست تو تیم ایتالیا بیاد

توی دفاع هم فکر کنم مشکل داریم مخصوصا دفاع چپ
جیووانی لیورانی فکر کنم اولین سیاه پوست تاریخ تیم ملی ایتالیا بود چه بازیکن مزخرفی هم بود کاش هیچوقت دعوتش نمی کردن قبحش شکسته نمی شد
یه هافبک داره ایتالیا با چشمای خمار فکر کنم مارکیزیو باشه از اون خوشمک میاد

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
مارچلو لیپی سرمربی سابق تیم ملی ایتالیا، از تمزینات این تیم پیش از اعزام به برزیل دیدن کرد.

lippi_attends_italy_training.jpg
این سرمربی 66 ساله که پس از برتری 5-3 در مقابل فرانسه در ضربات پنالتی همراه با ایتالیا قهرمان جام جهانی 2006 شد، در سال 2010 نیز هدایت ایتالیا را بر عهده داشت، اما در صعود از گروه نیز با مشکل رو به رو شد.

لیپی که در سال 2010 جایش را به چزاره پراندلی داد، برای نظاره تمرینات وی روز پنجشنبه راهی کمپ تمرینی ایتالیا در کاورچیانو شد.

این دو مربی به صورت مفصل در طول تمرین با یکدیگر صحبت کردند و پراندلی امیدوار است دستاوردهای لیپی را بتواند بار دیگر تکرار نماید.

گفتنی است؛ ایتالیا روز شنبه در دیداری دوستانه به مصاف جمهوری ایرلند می رود.

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
کنفرانس مطبوعاتیه پراندلی قبل از بازی دوستانه با ایرلند

_73570931_477815249.jpg

سرمربی تاکتیکی تیم ملی ایتالیا در آستانه برگزاری بازی دوستانه با جمهوری ایرلند، از آخرین وضعیت تیمش می گوید.
به گزارش فوتبال-ایتالیا، چزاره پراندلی در کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی دوستانه ایتالیا - ایرلند به خبرنگاران گفت:

"هر گونه شکی در مورد لیست نهایی تیم ملی در ذهنم باقی می ماند و حالا با آن کاری ندارم. در درون جوزپه روسی آرامشی فوق العاده را می بینم. او برای غلبه بر سختی ها اشتیاق زیادی از خود نشان می دهد."

"اگر چه روشن است که ما با یک بازی سر و کار داریم و باید احساسات را کنار گذاشت. در هر صورت باید جوزپه را از نظر فیزیکی و روحی آزاد گذاشت. آیا به وی خوش بینم؟ بله! با شروع تمرینات آماده سازی، روسی از همه تست های بدنی موفق بیرون آمده و از این دید، جایگاه وی در خطر نیست. اما تمام کننده بودن بازیکن، می تواند جنبه دیگری باشد. یک بازیکن باید بتواند این آمادگی بدنی را به نتیجه برساند."

"روسی یک ساعت در بازی های آخر فصل به میدان رفته و در این ده روز بدون توقف با ما بوده است. وی در بازی فردا به میدان خواهد رفت و باید ببینیم در چه وضعیتی قرار دارد. فکر می کنم در روزهای اخیر همه چیز خوب پیش رفته است و وی به خوبی می داند که باید بر ترس کوچک خود غلبه کند. جام جهانی از فردا برای روسی آغاز می شود."

"از شرایط اردو راضی هستم و همه بازیکنان به خوبی به تمرینات واکنش نشان دادند. حتی در جایی که ما بسیار از آنها کار کشیدیم، همه چیز خوب پیش رفت. با توجه به شرایط برزیل، باید به استقامت بازیکنان تاکید داشت و به همین منظور می خواهم ترکیبی مختلط را با خود به برزیل ببرم."

"در بازی فردا از مصدومیت نمی ترسم اما امیدوار این اتفاق رخ ندهد. ما به خوبی می دانیم که حریف چه تیم خوبی است. ایرلند 1-1-4-4 بازی می کند. آنها تیمی فیزیکی هستند و ما برای مقابله با استایل فوتبال آنها باید در شرایط خوبی قرار داشته باشیم. فردا شب برای اولین بار با تیمی با این درجه فیزیکی روبرو می شویم و من باید وضعیت نمایش تیم را مورد ارزیابی قرار دهم. ایتالیا در گروه سختی قرار دارد و باید هر بازی را بر حریفش سخت کند. در ترکیب انگلیس پنج یا شش بازیکن جدید حضور دارند که فصل فوق العاده ای را سپری کرده اند."

"زمانی که با فدراسیون فوتبال ایتالیا به توافق رسیدم، با فیورنتینا قرارداد داشتم. در آن زمان اصلا خبری از رقم های قرارداد نداشتم. در مورد تمدید هم به هیچ عنوان بر روی مسائل مالی تمرکز نداشته ام. هیچ چیزی برای خجالت وجود ندارد و حدس های روزنامه ها اشتباه است. در تیم ملی شما هیچ وقت به فکر نقشه های اقتصادی نیستید! هدایت تیم ملی ایتالیا یک افتخار است!"

"هدف ما نزدیک کردن مردم به آتزوری است. ما می خواهیم ایتالیا را با کمی حس وطن پرستی ترک کنیم. کاسانو به خوبی خود را نشان داده است و هیچ کس شکایتی از وی ندارد. آنتونیو بازیکنی با استقامت بالاست و نتایج تست های بدنی وی خوب بوده است."

بازی دو تیم ایتالیا و جمهوری ایرلند، فردا شب از ساعت 23:15 دقیقه در ورزشگاه خانگی باشگاه فولهام برگزار می شود.

پ.ن جون مادرت جوزپه روسی رو خط نزن من خیلی بهش ایمان دارم

Ali502

Registered User
لایک‌ها
148
سوارز در لیست اعلام شده ی اروگوئه قرار داره آرزو می کردم که مصدوم بمونه این بازیکن می تونه برامون دردسر ساز بشه

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
2014_05_31t191257z_1208915966_gm1ea6108vf01_rtrmadp_3_soccer_friendly_64031_immagine_ts673_400.jpg

لعنت به این شانس مونتولیو رو از دست دادیم خبرها میگن نازک نی پاهاش شکسته :general306:

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
دوستانی که بازی رو دیدن، روسی و وراتی خوب بودن یا جفتشون خط میخورن!!
من از دقیقه 38 دیدم وراتی بهترین بازیکن زمین بود عالی بود البته بعد از اینکه ده روسی اومد تو نقشش کمی کمرنگ شد
روسی خوب نبود :( شاید خط بخوره خودم خیلی بهش اعتقاد دارم اما بد شانسی اوورد موقعی که اقای گل بود مصدوم شد الان رو فرم خوبی نیست
فکر کنم پراندلی امروز لیست نهایی رو بده

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594
GET WELL SOON

1549332_1060230230683859_2420511439883181292_n.jpg

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

اینم لیست نهایی

لیـست نهایی ایتالیا برای جام جهانی 2014

JuiR1401648324ncvuei.jpg
چزاره پراندلی سرمربی تیم ملی فوتبال ایتالیا پس از اردوی چند روزه ایتالیا ، امروز لیست نهایی را برای مسابقات جام جهانی در برزیل اعلام کرد .

طبق لیست پراندلی ، بازیکنان دعوت شده به شرح زیر می باشند :

دروازه بان ها : بوفون - پرین - سرجیو

مدافعین : آباته - بارتزالی - بونوچی - کیلینی - دارمیان - دشیلیو - پالتا

هافبک ها : آکوئیلانی - کاندروا - دروسی - مارکیزیو - تیاگو موتا - پارولو - پیرلو - وراتی

مهاجمین : بالوتلی - کاسانو - چرچی - ایموبیله - اینسینیه

گفتنی است که ایتالیا در گروه D مسابقات قرار دارد و در اولین بازی در تاریخ 25 خرداد در ساعت 02:30 به وقت ایران به مصاف انگلیس خواهد رفـت .

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
همونطور که فکر میکردم روسی خط خورد خیلی بدشانسی اوورد اگه مصدوم نمیشد نه تنها الان خط نمیخورد بلکه اقای گل ایتالیا میشد و الانم فیکس بود :general306:
شاید میتونست جای اینسینیه باشه یا جای یدونه از دروازه بانها چون بعضی از تیم با دو دروازه بان میرن جام جهانی
به هر حال نظر جنتلمن محترمه :general601:

Ali502

Registered User
لایک‌ها
148
برد والیبال رو تبریک میگم انتقام سختی از باخت پارسال گرفتیم برزیل رو هم در خانه ش زدیم نمی دونم شاید درست نباشه ولی من ایتالیا رو در ورزش به ایران ترجیح میدم امسال قهرمانی در جام جهانی فوتبال و لیگ جهانی والیبال واسه ایتالیاست

Ali502

Registered User
لایک‌ها
148
از مصدومیت مونولیو هم ناراحت نباشید ایتالیا یک بازیکن نیست یک تیمه در مرحله ی گروهی اگه سوارز دردسر ساز نشه بقیه عددی نیستن اون انگلیس که ول معطل
در کل جام برزیل و اسپانیا رقیبان اصلی ما هستن

JaroOBarghi

Registered User
لایک‌ها
5,223
روسی ــــــــــه ببَخَت:(

پ ن : یک سئوال . یه مهاجم داشت ایتالیا موسفید بود پشت موهاشم سفید بود . تو دهه نود و فک میکنم جامجهانی 98 م بود

هر چی زووور میزنم یادم نمییاد!

بالا