• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرفداران ایتالیا - لاجوردی پوشان بی همتا

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
لطفا از کل کل و پست های بی ربط با این تاپیک خودداری کنید.

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
پراندلی : خط زدن روسی تصمیم سختی بود - اینسینیه را به دسترو ترجیح دادم

prandelli.jpg

چزاره پراندلی، سرمربی موفق تیم ملی ایتالیا می گوید بردن جوزپه روسی به جام جهانی 2014 ریسک بزرگی بوده است.
به گزارش فوتبال-ایتالیا، با انتشار لیست نهایی تیم ملی ایتالیا برای حضور در جام جهانی 2014، فصل برای ستاره فیورنتینا به تلخی هر چه تمام تر به پایان رسید. چزاره پراندلی در مورد این انتخاب میگوید:

"من به روسی گفتم که تصمیم سختی را گرفته ام زیرا وی انسان فوق العاده ای است. این را چند بار تکرار کردم که بپه! تو در لیست 23 نفره نیستی! او همیشه با شور و اشتیاق تمرین می کرد. پیش از بازی با ایرلند این را گفتم که روسی از نظر بدنی خوب است اما می خواهم چیز بیشتری از او ببینم."

"من می خواستم یک مهاجم ببینم که نقشش را به خوبی ایفا می کند اما چیزی را که می خواستم، ندیدم. ریسک بردن روسی به جام جهانی بسیار زیاد بود. انتخاب بازیکنان برای راضی نگه داشتن همه کار آسانی است! و البته که انتظار چنین واکنشی در توئیتر را هم از او نداشتم، وقت برای بازیابی مناسب وی کامل نبود."

"با توجه به وضعیت مهاجمان، از دسترو خواستم که در لیست رزرو تیم باشد و او گفت که در موردش فکر می کند. من اینسینیه را ترجیح دادم، این تصمیم باید گرفته می شد."

پ.ن این پراندلی خیلی مربیه متین و خوش اخلاقیه تا حالا ندیدم با کسی لج کنه یا حرف نامربوط بزنه . خودم خیلی دوست داشتم جوزپه روسی بازی کنه اما به تصمیم این جنتلمن احترام میزارم و مطمئنم تصمیم درستی گرفته

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
دوستان با لوکزامبورگ بازی دوستانه داریم نیمه اول تموم شد
بالوتلی تک گلمون رو زده
ترکیب هم تقریبا ترکیب اصلی هست
کانال rai 1 مستقیم به صورت آزاد پخش می کنه

Last edited:

ali_gt65

Registered User
لایک‌ها
243
با تشکر از عرفان عزیز بابت اطلاع رسانی،فقط اصلاح کنم که پاس گل رو ماریو داد و ماکیزیو گل رو زد
انصافا پاس گلش 10 تا گل ارزش داشت خداکنه پاس گله اینجوری هم توی جام بده!

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
با تشکر از عرفان عزیز بابت اطلاع رسانی،فقط اصلاح کنم که پاس گل رو ماریو داد و ماکیزیو گل رو زد
انصافا پاس گلش 10 تا گل ارزش داشت خداکنه پاس گله اینجوری هم توی جام بده!
آقا شرمنده اشتباه شد
اولش به جای لوکزامبورگ ایرلند رو هم نوشته بودم بعدش اومدم ادیت کردم!!! نمیدونم چرا هواسم اینقدر پرت بوده :)
دیشب خیلی راحت میتونستیم ببریم یه چندتایی هم به تیر زدیم ... امیدوارم روحیه بازیکنا با این تساوی برابر لوکزامبورگ ضعیف پایین نیاد

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
ملی پوشان فوتبال ایتالیا برای حضور در جام جهانی 2014، لحظاتی پیش خاک این کشور را به سمت برزیل ترک کردند.

10446328_10152183195708831_6288826666017803373_o.jpg

حسن ياور

Registered User
لایک‌ها
1,263
alitalia شرکت هواپیماییه؟من فکر می کردم بیمه اس

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
برنامه چیست چزاره ؟ : به بهانه حضور هندوانه ایی سربسته به نام ایتالیا

prandelli-getty.jpg

مجموعه ای از بازیکنان با استعداد و خوب حدس زدن ترکیب تیم ملی ایتالیا را در جام جهانی بسیار دشوار کرده است. البته این دشواری تا حد زیادی مربوط به عناصر هجومی تیم می شود. عناصری که اتفاقا برای ایتالیا می توانند بسیار حیاتی باشند.
شبکه رای ایتالیا دیروز دست کم 4 ساعت برنامه ی تحلیلی پیرامون ترکیب تیم ملی ایتالیا به روی آنتن فرستاد. اسکای اسپورت ایتالیا نیز روزانه بارها ترکیب های مختلف و سیستم های مختلفی که پراندلی آن ها را در نظر دارد، تحلیل می کند. اما هنوز خروجی قابل توجهی وجود ندارد. هیچ فردی به جز چزاره پراندلی نمی داند ایتالیا با چه شکلی بازی خواهد کرد.

اما مسئله به همین جا ختم نمی شود و رنگ بوی «نگرانی» هم به خود گرفته است. ایتالیا امسال در فاز هجومی مجموعه ای از بهترین استعدادهای فوتبال اروپا را در اختیار دارد. از لورنزو اینسینیه گرفته تا چیرو ایموبیله و آلسیو چرچی. بازیکنانی که همه فصلی فوق العاده در تیم های باشگاهی خود پشت سر گذاشته اند. آن هایی که به تفکرات پراندلی بد بین هستند به شدت نگران نیمکت نشینی چنین جواهراتی و بازی کردن امثال بالوتلی، مارکیزیو و کاندروا هستند.

بالوتلی گرچه همیشه در تیم ملی خوب بوده است ( آن سوپر گل و آن سوپر خوشحالی اش مقابل ژرمن ها را فراموش نکنید) اما فصل موفقیت آمیزی را در میلان سپری نکرده است. مارکیزیو در شرایط آرمانی بسیار خوب کار می کند اما باید پذیرفت این فصل زیر سایه ی پول پوگبا قرار داشته است. کاندروا هم بازیکن خوبی است اما آن قدر در فصل گذشته خوب نبوده است که امثال چرچی یا انیسینیه را نیمکت نشین کند.

پراندلی اما اخلاقیات خاص خودش را دارد. برای او «بازی ملی» و «تجربه ی ملی» اهمیت زیادی دارد. برای همین است که امکان دارد مارکیزیو یا کاندروا را به اینسینیه و چرچی ترجیح دهد. چزاره آن قدر در تیم ملی خوب کار کرده است که نشود به تفکراتش ایراد گرفت، اما دست کم می شود «دلواپس» بود، البته «دلواپس» واقعی.

مصاف مقابل فلومیننسه صحنه ی درخشش بی مثال ایموبیله و اینسینیه بود. بازیکنانی که طراوت و شادابی خاصی را به تیم ملی بخشیده بودند، طراوت و شادابی که بعید است کاندروا یا مارکیزیو بتوانند آن را به ایتالیا هدیه کنند.

ایتالیا امسال تیم متفاوتی است، تیمی که آن قدر بازیکن داشته که امثال دسترو یا روسی را خط زده است. چزاره پراندلی هم ثابت کرده که تا چه اندازه تیم را می شناسد. اما امروز طرفداران تیم ملی ایتالیا کمی «دلواپس» هستند، دلواپسی که دست کم تا آغاز دیدار برابر انگلیس و رونمایی از تیم ملی ایتالیا پا بر جا خواهد ماند. در حال حاضر انتقادی متوجه چزاره نیست، اما اگر ایتالیا در دور گروهی حذف شود بی آنکه مجالی برای هنرنمایی های چرچی، ایموبیله و اینسینیه فراهم شود، آن گاه می شود انتقادات را از پراندلی آغاز کرد.

saxp

Registered User
لایک‌ها
341
Mattia De Sciglio.jpgمثل اینکه متیا دی شیلیو مصدوم شده:(

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
جدی ؟ o_O دیشیلیو مصدوم باشه دفاع چپ نداریم دارمیان دفاع راسته اباته هم دفاع راسته چپ کسی نیست فقط کییلینی میتونه دفاع چپ بازی کنه که اگه اینطور بشه ایتالیا دیگه از جناح چپ حمله نمیتونه بکنه چون کیلینی توانایی حمله رو نداره امیدوارم خبر صحیح نباشه
این جام وضعیت دفاع ایتالیا جالب نیست

saxp

Registered User
لایک‌ها
341
جدی ؟ o_O دیشیلیو مصدوم باشه دفاع چپ نداریم دارمیان دفاع راسته اباته هم دفاع راسته چپ کسی نیست فقط کییلینی میتونه دفاع چپ بازی کنه که اگه اینطور بشه ایتالیا دیگه از جناح چپ حمله نمیتونه بکنه چون کیلینی توانایی حمله رو نداره امیدوارم خبر صحیح نباشه
این جام وضعیت دفاع ایتالیا جالب نیست
دوباره اومدیم توی جام بدشانسی ها شروع شد ،ظاهرا به بازی اول با انگلیس نمیرسه احتمال زیاد هم همون کلینی رو بزاره جاش

amispl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
نگران مصدومیت ها نباشید
تیم سوم ایتالیا هم انگلیسو می بره

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
لعنت به این شانس مثل اینکه بوفون نه تنها بازی با انگلیس رو از دست داده شایعاتی هم هست که شاید کل جام جهانی هم از دست بده بدشانسی ها تمومی نداره

saxp

Registered User
لایک‌ها
341
جونم کاپیتان که همیشه روحیه میدی به بچه ها با اون حرفهای قشنگت
امروز صبح کاپیتان تو صفحه توِیترش گفته بود که نیست:general208: :

Buongiorno a tutti... la vita è bellissima e sono ancora in debito con lei.... non sarà una partita saltata o un altro mondiale saltato a farmi cambiare idea!!!.. poi ci sono molti modi per essere importante, anche se non si è protagonista in campo... quindi... forza grande Salvatore... forza magici ragazzi... FORZA ITALIA, mio grande amore
226668_140x140.jpg

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
دوستان تبریک گام اول رو با موفقیت برداشتیم
اینم چند عکس از بازی...
2371490_big-lnd.jpg

2371541_big-lnd.jpg

2371553_big-lnd.jpg

2371600_big-lnd.jpg

2371596_big-lnd.jpg

2371696_big-lnd.jpg

2371714_big-lnd.jpg

2371715_big-lnd.jpg

2371718_big-lnd.jpg

2371735_big-lnd.jpg

2371739_big-lnd.jpg

2371738_big-lnd.jpg

2371749_big-lnd.jpg

2371758_big-lnd.jpg

2371759_big-lnd.jpg

2371765_big-lnd.jpg

2371767_big-lnd.jpg

2371769_big-lnd.jpg

2371771_big-lnd.jpg

2371772_big-lnd.jpg

2371790_big-lnd.jpg

2371789_big-lnd.jpg

2371796_big-lnd.jpg

2371797_big-lnd.jpg

2371800_big-lnd.jpg

2371806_big-lnd.jpg

2371815_big-lnd.jpg

2371817_big-lnd.jpg

2371822_big-lnd.jpg

2371824_big-lnd.jpg

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

تبریک می گم واقعا بازی جذابی بود و زیبا ^_^

امیدوارم مصدومیت بوفون هم همونطوری که گفتند جدی نباشه امشب که بوفون توی تیم نبود انگار ایتالیا یه چیزی کم داشت :(

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
برد رو تبریک میگم
چه ضربه ای زد پیرلو! وسطش تغییر مسیر داد!
فردوسی پور:
عججججب شوتی زد،عججججب شوتی زد
نگاه کنید جو هارت رو! رفت اینور توپ رفت اونور :D

بالا