• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرفداران ایتالیا - لاجوردی پوشان بی همتا

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
سلام دوستان
به نظر من ترکیب 4-3-3خیلی خوبه که به این صورت باشه:

------------------------بوفون--------------------------
بالزارتی-----------------کیلینی---------------بارزالی--------------ماجیو
-------------مارکیزیو--------------پیرلو---------------------مونتولیو
بالوتلی(دیناتاله)----------------کاسانو-------------------جووینکو

من بازی مقابل روسیه رو ندیدم ولی ماجیو از همه نظر به آباته سره...توی دفاع هم اصلا با وجود داشتن بونوچی مشکل دارم....

اصن به خاطر میلانی بودنم نمیگم ولی ماجیو یه تنه ایتالیا رو تو بازی روسیه نابود کرد!
اباته از خیلی لحاظ سر تره

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
دریافت سه گل بسیار سنگین است ، اما از فردا دوباره برای رسیدن به شرایط ایده آل خود تلاش می کنیم.

مشاهده پیوست 154798

جمعه شب بود که تیم ملی ایتالیا در چهارچوب دیدار های دوستانه قبل از مسابقات یورو 2012 ، در زوریخ مقابل تیم روسیه به میدان رفت و با 3 گل شکست خورد .دراین بازی، نمایش ضعیف مدافعان ایتالیا دور از حد انتظار بود

به گزارش یوونتوس اف سی دات آی آر، آندره ا بارزالی در پایان بازی در مصاحبه با Rai 1 گفت : «می توانستیم بهتر از این ظاهر شویم . تیم تعادل و هماهنگی های لازم را نداشت ، بازیکنان پس از مدت ها دوباره با هم هبازی شدند . دریافت سه گل بسیار سنگین است ، اما از فردا دوباره برای رسیدن به شرایط ایده آل خود تلاش می کنیم. دفاع سه نفر ؟ می تواند راه حل خوبی باشد *، ما می توانیم با هر ترکیبی بازی کنیم؛اما این نظر سرمربی تیم است که از چه سیستمی استفاده کند .»

آندره ا بارزالی مدافع مستحکم یوونتوس و آتزوری درباره کریسیتو و بحث های اخیر کالچیو کومزه گفت : « نمی توانیم خودمان را جای کسی بگذاریم و در این باره نظری بدهیم ، من به این موضوع اهمیتی نمی دهم و باید تمرکزمان را روی یورو 2012 قرار دهیم.»

* اینجاش قابل بحثه آیا پراندلی با بازیه بدی که دفاع ایتالیا انجام داد رو به ترکیب سه دفاعه یووه میاره ؟ من بعید میدونم

• Like
Reactions: JVD

R E Z @

Registered User
لایک‌ها
453
خب اینجور که اعلام شده ایتالیا تغییر سیستم داده و 3-5-2 رو برای بازی جلوی اسپانیا انتخاب کرده.که خط دفاع خط دفاع یوونتوس میشه.میشه به هماهنگ بودنشون امیدوار بود.فقط خدا کنه بونوچی تو روزای خوبش باشه.
نمیشه به جای ماجیو از منتولیوو استفاده کنه؟ :( این بالزارتی چجوریاس؟من نمیشناسمش چرا؟
itajuve1.jpg

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
ایتالیا به سبک یووه

این بحثی بود که امروز مطرح شد و اشاره به ترکیب ایتالیا داشت که از سه مدافع بجای چهار مدافع استفاده کنه یعنی سیستمشه از 2-1-3-4 به سیستمه 2-5-3 تغییر بده دقیقا سیستمه یووه

البته بنظرم اوضاع به این بدیها هم نیست که پراندلی بخواد سیستمشو عوض کنه بازی با روسیه فقط اشتباهات فردی ماجیو بود که اونجور باختیم میتونه جای ماجیو رو با آباته پر کنه به هر حال شاید پراندلی وسوسه بشه با سه دفاع یووه بازی کنه

روزنامه گازتا هم اشاره به سیستمه سه دفاعه ایتالیا میکنه :
مشاهده پیوست 155065

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
خب اینجور که اعلام شده ایتالیا تغییر سیستم داده و 3-5-2 رو برای بازی جلوی اسپانیا انتخاب کرده.که خط دفاع خط دفاع یوونتوس میشه.میشه به هماهنگ بودنشون امیدوار بود.فقط خدا کنه بونوچی تو روزای خوبش باشه.
نمیشه به جای ماجیو از منتولیوو استفاده کنه؟ :( این بالزارتی چجوریاس؟من نمیشناسمش چرا؟
مشاهده پیوست 155037

اره بحثش هست رضا ولی 100% نیست اون بونوچی هم که میگی درسته چند تا اشتباه بد توی تیم یووه داشت راجع به مونتولیوو اگه 2-5-3 بازیکنه مثل همین عکسی که گذاشتی نه نمیشه جای ماجیو باشه چون تو این سیستم دقیقا ماجیو جای اصلی خودشه ماجیو توی ناپلی هم همین جا بازی میکنه چون ناپلی هم مثل یووه 2-5-3 بازی میکنه توی این سیستم مونتولیوو میتونه جای ده روسی پیرلو یا مارکیسیو باشه
اون بالزارتی هم دفاع چپه پالرمو هستش 30 سال سن 178 قد منم زیاد ازش بازی ندیدم بازیکن متوسطیه

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
بارتزالی یورو 2012 را از دست می دهد
barzagliitalia.jpg

بد ترین خبر در استانه ی آغاز رقابت های یورو 2012 برای کادر فنی ایتالیا مصدومیت بازیکنان این تیم می باشد که امروز این خبر به پرندلی سرمربی لاجوردی پوشان رسید.

اندره ا بارتزالی مدافع باشگاه یوونتوس که یکی از عناصر دفاعی ایتالیا محسوب می شود بر اساس اعلام پزشکان تیم ملی به مدت 20 روز از همراهی لاجوردی پوشان به دور می باشد و بر همین اساس وی دور گروهی مسابقات را از دست خواهد داد.

با توجه به کمبود مدافع در ترکیب تیم ملی ایتالیا و غیبت طولانی مدت این بازیکن به نظر می رسد پرندلی فرد جدیدی را برای همراهی آبی پوشان دعوت کند و بدین ترتیب یورو 2012 برای بارتزالی به پایان خواهد رسید.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
بر خلاف این همه خبر بد ، یه خبر خوب برای هواداران ایتالیا ، اسپانیا و کلا گروه C .
اولیچ مهاجم کروات بایر مونیخ بدلیل مصدومیت یورو رو از دست داد .

Croatia-s-Ivica-Olic-celebrate_54303787992_54115221155_600_244.jpg

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
barzagliitalia.jpg

بد ترین خبر در استانه ی آغاز رقابت های یورو 2012 برای کادر فنی ایتالیا مصدومیت بازیکنان این تیم می باشد که امروز این خبر به پرندلی سرمربی لاجوردی پوشان رسید.

اندره ا بارتزالی مدافع باشگاه یوونتوس که یکی از عناصر دفاعی ایتالیا محسوب می شود بر اساس اعلام پزشکان تیم ملی به مدت 20 روز از همراهی لاجوردی پوشان به دور می باشد و بر همین اساس وی دور گروهی مسابقات را از دست خواهد داد.

با توجه به کمبود مدافع در ترکیب تیم ملی ایتالیا و غیبت طولانی مدت این بازیکن به نظر می رسد پرندلی فرد جدیدی را برای همراهی آبی پوشان دعوت کند و بدین ترتیب یورو 2012 برای بارتزالی به پایان خواهد رسید.

خبره بدی بود متاسفانه توی خبرها داشتیم که به احتمال زیاد پراندلی بارزالی رو خط بزنه و بجاش اندره آ رانوکیا رو به اردوی تیم دعوت کنه
خبر بده دیگه اینه که بالوتلی هم مصدوم شد ولی مصدومیتش جدی نیست خوشبختانه

R E Z @

Registered User
لایک‌ها
453
barzagliitalia.jpg

وایییییییی
شتتتتتتتت
وای بهترین مدافعمون رو به راحتی از دست دادیم.باورم نمیشه!!!!

R E Z @

Registered User
لایک‌ها
453
بارتزالی برای همراهی در دور دوم یورو ماندگار شد
15 خرداد 1391

در همین رابطه کاستیلاچی پزشک تیم ملی ایتالیا در مورد مصدومیت بارتزالی گفت : "تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا تا بارتزالی را به بازی ها برسانیم و اگر نتواند در مرحله ی گروهی شرکت کند ما باید وی را برای مرحله ی دوم مسابقات آماده کنیم.

پ ن : باز جای شکرش باقیه

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

خبر بدی بود. میشه گفت در حد روسی که در خط حمله قبل از جام از دست دادیم.

اگر کرواسی رو شل نگیرند ایرلند هم تیم خطرناکی نمیتونه بشه و از گروه میتونیم بریم بالا. تو دور دوم هم برسه جای امید هست. هر چند من حتی به امتیاز گرفتن از اسپانیا هم امید دارم.

اوضاع هم کمی آرومتر شده در کنار تیم ملی هرچند که با اون همه جنجالی که راه انداختند این چیزی نیست.

اینالیا تو این جام خیلی شرایط حساسی خواهد داشت و نمیشه سفید یا سیاه نگاه کرد. باید منتظر باشیم که ببینیم امیدواری هامون چقدر رنگ واقعی میگیره.
فقط میشه گفت یه هندونه کاملا در بسته نیستیم و یا اینکه هنداونه ای هستیم که میشه امیدوار بود بهش! :دی چی گفتم !

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
بله مثل اینکه پراندلی مصمم شده از سیستم 2-5-3 استفاده کنه
توی تمرینات ایتالیا این رو بکار برده نکته جالب اینه که توی تمرین سه دفاع میانی بونوچی کیلینی و ده روسی بودن !!!!! (خدا بخیر بگذرونه):blink: و گوشها یا وینگرها راست : ماجیو و آباته و چپ بالزارتی و جیکارینی تست شدن
ضمن اینکه بالوتلی تقریبا استراحت کرد چون کمی مصدومیت داره

و اینکه اسمهایی برا جانشینی بارزالی مطرحه: رانوکیا از اینتر و داویده آستوری از کالیاری

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
بچه ها من حسابی گیج شدم پراندلی میخواد ده روسی رو بزار دفاع !!! :blink::blink:
کیلینی بونوچی و ده روسی این سه دفاع احتمالیه ایتالیاست چی تو مغز پراندلی میگذره من نمیدونم همین که سیستم 4 دفاع رو به سه دفاع تغییر داده خودش به اندازه کافی عجیب بود حالا صحبتهای هست که میخواد ده روسیو تو قلب دفاع بذاره !

کم کم دارم نگران میشم نکنه اینم مثل لیپی 2010 بشه :(

R E Z @

Registered User
لایک‌ها
453
بچه ها من حسابی گیج شدم پراندلی میخواد ده روسی رو بزار دفاع !!! :blink::blink:
کیلینی بونوچی و ده روسی این سه دفاع احتمالیه ایتالیاست چی تو مغز پراندلی میگذره من نمیدونم همین که سیستم 4 دفاع رو به سه دفاع تغییر داده خودش به اندازه کافی عجیب بود حالا صحبتهای هست که میخواد ده روسیو تو قلب دفاع بذاره !

کم کم دارم نگران میشم نکنه اینم مثل لیپی 2010 بشه :(

داداش دستش بستست!!! چیکار کنه؟

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود
خب دیگه هر چی باشیم و نباشیم دیگه همینه که هست :دی

میبینم که.... ایتالیا وارد میشود :

Italy+Team+Depart+For+Poland+fdh73PKNs3Wl.jpg
Italy+Team+Depart+For+Poland+EhK1jFZIFn6l.jpg
Italy+Team+Depart+For+Poland+8R1sKhw1Rtvl.jpg
Italy+Team+Depart+For+Poland+kwQOiI7ZAmdl.jpg
Italy+Team+Depart+For+Poland+kwQOiI7ZAmdl.jpg
Italy+Team+Depart+For+Poland+oVG1ORIC4FFl.jpg
Italy+Team+Depart+For+Poland+rCMU4yuB-Rol.jpg

امیدوارم آخرین تیمی باشیم که چمدونها رو میبنده ..

اینها هم اشانت :دی

22252706269939632456.jpg

83730864242692671353.gif

italy.gif

92349576240694813056.gif

95910688739680842919.gif

54167767490275140085.gif

R E Z @

Registered User
لایک‌ها
453
هر دم از این ....

از مصدومیت پیرلو تا شرایط نا معلوم بارتزالی

در حالی که تنها دو روز به آغاز رقابت های یورو 2012 باقی مانده خبرهای جالبی از ارودی لاجوردی پوشان شنیده می شود و بازیکنان از لحاظ روحی در شرایط ایده الی قرار ندارند.

بعد از جریانات تبانی و اتهاماتی که به چند تن از بازیکنان تیم ملی زده شد اکنون موضوع مصدومیت ستاره های ایتالیا مشکل جدید پرندلی می باشد.

بعد از بارتزالی و بالوتلی که شرایط مبهمی دارند نوبت به اندره ا پیرلو رسید تا به علت مصدومیت نتواند در تمرین ایتالیایی ها شرکت کند و این موضوع ارودی آبی پوشان را نگران ساخت.

گفته می شود پیرلو به دیدار مقابل اسپانیا خواهد رسید اما عدم حضور در تمرینات گروهی باعث عدم همگاهنگی بازیکنان خواهد شد.

در مورد بارتزالی فردا تصمیم نهایی اتخاذ خواهد شد و در صورتی که شرایط وی حاد باشد نفر جدیدی به اسم داویده استوری جانشین وی خواهد شد.

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
کاملا اشتباهه
اینو دیگه از کجا اووردی ؟؟!!! کریشیتو و رانوکیا توی تیم دیگه وجود ندارن
ایتالیا هم به احتمال 99% 2-5-3 بازی میکنه نه 2-4-4

بله کریسیتو رو اگه دیده بودم نمیذاشتم . کریسیتو که بنده خدا به هواپیما هم نرسید : دی
اما 4-4-2 و 3-5-2 با شرکت یه مدافع توی حمله به همدیگه تبدیل میشن . ضمن اینکه باورش سخته که ایتالیا بخواد دفاع سه نفره بازی کنه .

2 تا شرط داره :
1- مدافعان سطح بالا و کاملا هماهنگ
2- هافبکهای هجومی با قدرت حفظ توپ بالا .

الان ایتالیا این دو شرط رو داره ؟؟!

مگه اینکه پراندلی بخواد انتحاری بازی کنه ...

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

2 تا شرط داره :
1- مدافعان سطح بالا و کاملا هماهنگ
2- هافبکهای هجومی با قدرت حفظ توپ بالا .

الان ایتالیا این دو شرط رو داره ؟؟!

محسن جان قرار بود دفاع یووه رو داخل زمین داشته باشیم که شرط شماره یک رو دارند که متاسفانه بارتزالی مصدوم شد :(

بالا