• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرفداران ایتالیا - لاجوردی پوشان بی همتا

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
تبریک میگم
بازم به حقمون نرسیدیم!
دم بوفون گرم 3 تا پنالتی گرفت من همیشه تو فوتبال میگم چیزی به نام بهترین وجود نداره ولی فعلا با این سنم بوفون رقیب نداره:ایگظ
برزیل اماده باش داریم میایم:cool:

:heart:
Italy+v+Ireland+-+Group+C +UEFA+EURO+2012.jpg

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ما که ندیدیم. گلها قشنگ بودن؟؟؟ دیامانتی چطوری زد؟؟؟

پنالتی ها رو به ترتیب بگید چی شد و کیا زدند.

من بازی رو دیدم. کاوانی و دیامانتی گلهاشون از روی ضربه ایستگاهی بود. مال کاوانی که حرف نداشت. ببین چه فری کیکی زده که بوفون نتونسته بگیره.

گل دوم اروگوئه رو هم کاوانی زد که اونم قشنگ بوئ. یه ضربه زمینی به گوشه دروازه که بوفون هر چقدر تلاش کرد به توپ نرسید.

گل اول ایتالیا هم روی اشتباه موسلرا بود که البته مشکوک به افساید بود ولی گل بود.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

اینه سوپرمن ایتالیا :happy:
----------------

اروگوئه ۲-۳ ایتالیا ویدئو پنالتی‌ها
timthumb.php

ایتالیا دیشب در دیدار رده بندی رقابت‌های جام کنفدارسیون ها موفق شد تیم اروگوئه را با درخشش جیانلوئجی بوفون در ضربات پنالتی ۳-۲ شکست دهد و به مقام سومی این رقابت ها برسد.

بوفون پنالتی فورلان، کاسرس و گارگانو را دریافت کرد اما کاوانی و سوارز زننده دو پنالتی تیم اروگوئه بودند. در مقابل هم ایتالیا، آکویلانی، الشاراوی و جاکرینی گلزنی کردند اما متیو دی‌شیلو نتوانست پنالتی خود را به گل تبدیل کند.

ضربات پنالتی را دانلود کنید

حجم: ۱۴ مگابایات

saxp

Registered User
لایک‌ها
341
آرژانتین بدون مسی ایتالیا بدون بالوتلی

تیم ملی آرژانتین هم در حالی که لیونل مسی را به دلیل مصدومیت در اختیار نداشت در ورزشگاه المپیک رم برابر ایتالیا به پیروزی رسید.

تیم ملی فوتبال آرژانتین موفق شد در رم با نتیجه 2 بر یک ایتالیا میزبان خود را شکست دهد. در این دیدار گونزالو هیگواین مهاجم آرژانتین یک گل به ثمر رساند و گل دیگر تیمش را ساخت تا تیمش میزبان اروپایی خود را شکست دهد.

پراندلی: برابر آرژانتین تاوان اشتباهات مرگبارمان را دادیم

سرمربی ایتالیا با انتقاد از اشتباه‌هات مدافعان تیمش می‌گوید برابر یکی از بهترین تیم‌های جهان اشتباه‌هات بزرگی داشتیم.

چزاره پراندلی ، سرمربی ایتالیا پس از شکست ایتالیا در دیداری دوستانه با نتیجه دو بر یک برابر آرژانیتن که در المپیکو رم برگزار شد، در نشست خبری پس از این دیدار، گفت: با تیمی با کیفیت بازی داشتیم. آنها یکی از بهترین‌ تیم‌ها در جهان هستند.

خط دفاع ما برابر آرژانتین اشتباه‌هات مرگباری داشت که تاوانش‌ را هم دادیم. بازیکنان ما در این دیدار بسیار بی دقت ظاهر شدند. آرژانتین از نقاط ضعف ما استفاده کرد و توانست دو بار دروازه‌ را باز کند.

پراندلی درباره آمادگی ایتالیا برای جام جهانی 2014 ، گفت: اکنون به هیچ عنوان به جام جهانی 2014 فکر نمی‌کنم، اول باید صعودمان را قطعی کنیم و بعد به فکر جام جهانی باشیم.

پراندلی درباره بازیکنان جوان تیمش، گفت: ایتالیا نسبت به قبل بازیکنان جوان زیادی به ترکیب خود اضافه کرده است و ممکن است این بازیکن در ابتدای راه باشند. ما باید به آنها زمان دهیم. جوانان می‌توانند در جام جهانی 2014 خودشان را نشان دهند.

ایتالیا شب گذشته در بازی دوستانه با نتیجه‌ دو بر یک مغلوب آرژانتین شد. بازیکنان دو تیم قبل از این دیدار ملاقاتی با پاپ داشتند.

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
من که دو گل رو که خورد دیگه نگاه نکردم ، کم تجربه بودن فکر کنم برای جام جهانی تیم خوبی بشن

rahman24

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,868
من که دو گل رو که خورد دیگه نگاه نکردم ، کم تجربه بودن فکر کنم برای جام جهانی تیم خوبی بشن
منم دومی رو که خورد خاموش کردم.
این دفاع واقعا آدمو نگران میکنه. بوفون هم که متاسفانه خیلی بهش نمیشه دل بست.
امیدوارم یه فکری به حال خط دفاع و دروازه بان بکنه

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

تبریک می گم برد ارزشمندی رو گرفتیم و گویا تیم فقط به یک تک امتیاز برای صعود احتیاج داره :happy:

مرسی بوفون , مرسی جیلا
-----------------

سه امتیاز را مدیون بوفون هستیم
C_3_Media_1722283_immagine_ts673_400.jpg

ایتالیا با پیروزی مقابل بلغارستان یک گام بلند به سوی جام جهانی 2014 برزیل برداشت و در این میان درخشش جیجی بوفون سنگربان یووه باعث شد تا سرمربی آبی پوشان به تمجید از بازیکن خود بپردازد.

چزاره پرندلی سرمربی لاجوردی پوشان گفت: "یک پیروزی مهم و ارزشمند را در مقابل بلغارستان به دست آوردیم و توانستیم شرایط خوبی در گروه پیدا کنیم."

"البته جیجی بوفون سنگربان ما در این پیروزی نقش زیادی را ایفا کرد و ما این سه امتیاز را مدیون بوفون هستیم. او بارها با عملکردهای خود مانع از گلزنی بازیکنان بلغارستان شد."

"بدون شک اگر درخشش بوفون در این بازی نبود ما نمی توانستیم تمامی امتیازات این مسابقه را کسب کنیم و به همین خاطر از جیجی ممنون هستیم."

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
با 17 امتیاز اولیم و فاصلمون با تیم دوم 7 امتیازه، دیگه باید به فکر فتح جام جهانی 2014 باشیم
پ ن : آخ که چقدر دوست دارم توی جام جهانی ایتالیا برزیل رو حذف کنه

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
ویدیوی سیو های بوفون + گفتگوی جی جی بعد از بازی :D
--------------

بوفون: جایگاهم را در تیم ملی به‌دست آوردم
Buffon-Lazio1-600x356.jpg

دیشب تیم ملی ایتالیا، با نتیجه ۱-۰ موفق شد بلغارستان را در مقدماتی جام‌جهانی ۲۰۱۴ شکست دهد، عمل‌کرد جیانلوئیجی بوفون در این مسابقه که با شکستن رکورد او نیز در تیم ملی ایتالیا همراه بود قابل توجه همگان شد.

بوفون در این مسابقه به رکورد ۱۳۶ مسابقه فابیو کاناوارو، رسید و در صورت حضور در مقابل جمهوری چک در استادیوم یوونتوس رکورددار تعداد بازی در تیم ملی ایتال خواهد شد. بوفون در پایان مسابقه رای اسپرت می‌گوید:

” امیدوارم این خوشحالی در تورین تکمیل شود، این رکوردهای شخصی راضی کننده است، اما وقتی لذت بخش خواهد بود که یک بلیت را برای برزیل فراهم کند. “

بوفون در مسابقه دیشب ۳ مهار فوق العاده از خود بر جای گذاشت، او در این خصوص گفت:

” من وظیفه‌ام در تیم ملی مهار این ضربات است، وقتی در این زمینه موفق هستی، قطعا خوشحال تر نیزخواهی بود. سخت ترین مهارم در نیمه دوم بود که در دو یا سه موقعیت به خوبی توانستم بلند شوم و مهار خوب داشته باشم. خوشحالم از این موضوع، اما این برای نخستین بار نبود که چنین واکنش‌هایی داشتم. در بسیاری بازی‌ها عمل‌کرد خوبی داشته‌ام. وقتی در تیم ملی هستم، سعی دارم جایگاهم را به دست آورم”

بوفون با تمدید قرارداد خود با یوونتوس، حدود ۱۲ سال است که با این تیم فوتبال بازی می‌کند، حتی در سری‌ب، بوفون در این خصوص می‌گوید:

” کنته به من اعتماد به نفس خاصی هدیه کرد، او نشان داد که تیم باید چه بیرون و چه داخل زمین، کاریزما، کاراکتر و تجربه خاص خود را داشته باشد. این تحسین برانگیز است. تمام مسئولین باشگاه، از آندره‌آ آنیلی تا ماروتا و پاراتیچی، به من کمک زیادی کردند و از آن ها تشکر می‌کنم. امیدوارم بتوانم پاسخ این اعتماد و کمک آن‌ها را به خوبی بدهم”

پایان فوتبال در یووه؟ ” بله شاید، مگر این‌که باشگاه از من خسته شود “

Gianluigi_Buffon

پ.ن: ما که نفهمیدیم این گزینه برای اضافه کردن ویدیو در فروم به چه دردی می خوره :D

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

فردا شب بازی مهمی برابر چک داریم که امیدوارم با پیروزی در آن بازی با خیالی آسوده برعکس سالان نه چندان دور به جام جهانی صعود کنیم و منتظر افتخار آفرینی لاجوردی پوشان باشیم :happy:
------------------

نجات ایتالیا توسط سربازان کهنه کار برلین
italia-campione-del-mondo-2006.jpg

ایتالیا با درخشش قهرمانان برلین در سال 2006 یه گام دیگر به جام جهانی 2014 نزدیک تر شد و اکنون یک بازی تا حضور آنها در جام جهانی برزیل باقی مانده است.

آتزوری در بازی سه شنبه شب برابر جمهوری چک این شانس را دارد که تاریخ سازی کند. برد و کسب 3 امتیاز در بازی برابر جمهوری چک به معنی دریافت بلیت بازی های جام جهانی برای برزیل است، در حالی که همچنان 2 بازی از مرحله ی مقدماتی بازی های باقیمانده است، و این در حالیست که تیم ملی ایتالیا تاکنون هرگز تا 2 بازی قبل از پایان بازی های مرحله ی مقدماتی جام جهانی نتوانسته بود صعود خود به جام جهانی را قطعی کند.

از دست دادن بازیکنان محرومی چون بالوتلی، اسوالدو و مونتولیوو هرگز خوشایند نیست ولی با این برد در ماه سپتامبر و نزدیک شدن به صعود که به ندرت برای ایتالیا اتفاق می افتد این بازی برای آتزوری خوشایند شد. با محروم شدن این بازیکنان اعتبار ایتالیا به سمت 2 بازیکن سوق پیدا کرد : جیان لوئیجی بوفون و آلبرتو جیلاردینو.

شبی که سپری شد شبی به یاد ماندنی برای ورزشگاه قدیمی پالرمو بود، شبی که آلبرتو جیلاردینو 31 ساله با یک ضربه سر دیدنی منتقدان خود را خاموش و ساکت کرد و کاپیتان بوفون ِ 35 ساله یکی از بهترین عملکردهای خود در درون دروازه در طی دوران درخشان خود در دروازه بانی را پشت سر گذاشت.

آیا این دقیقا یک تصادف بود که این بازیکنان برندگان جام جهانی 2006 هم بودند؟ چزاره پراندلی اینطور تصور نمی کند: "وقتی جیلا با تمام انرژی خود می دود، و همچنان به عملکرد خوب خود ادامه می دهد اینگونه تصور می کنم که او واقعا هیبت برنده ی جام جهانی را دارد و هر بازیکن ایتالیایی باید اینگونه باشد. او می داند که چگونه عمل کند و از هیچ چیز هراس ندارد"

هیچکس نمی گوید جیلاردینو باید نفر اول نوک خط حمله ی ایتالیا باشد، اما به عنوان یک جایگزین معتبر برای بالوتلی ِ آتشی مزاج و اسوالدو وی یک گزینه ی قابل اطمینان است. ما قبلا هم مشاهده کرده ایم که بازیکنان با تجربه ای مثل لوکا تونی همچنان قابلیت های قابل ارائه ای دارند، و یا در 10 سال گذشته در ایتالیا ما هرگز بازیکنی استوارتر و ثابت قدم تر از آنتونیو دی ناتاله را در موقعیت های گلزنی ندیده ایم.

آن شب همچنین شب بوفون در پالرمو بود، شبی که کاپیتان کاری کرد که حقیقتا سزاوار و شایسته ی آن بود. برای ماه ها ما شنیده بودیم که کارشناسان و صاحب نظران معتقد بودند که بوفون قدرت کافی برای مهار شوت ها را از دست داده است و دیگر قدرت دفع توپ ها و شوت ها را ندارد. اما حقیقتا سریعترین اعضای خانواده ی گربه سانان هم نمی توانستند خود را زمان مناسب به محلی برسانند که شوت های سریع و محکم بالغاری ها به آن منطقه روانه میشد.

بوفون در آن شب بسیار عالی بود و کامنت های علاقه مندان به فوتبال ذیل عملکرد وی در بازی برابر بلغارستان به راحتی جایگاه وی به عنوان یک کاپیتان واقعی و عالی چه در داخل و چه در خارج از زمین را تصریح کرد. اخیرا مشاهده می کنیم که مانوئل نویر آلمانی و جو هارت انگلیسی برای تصاحب عنوان بهترین دروازه بان جهان دست و پا میزنند و برای این عنوان مدام زوزه می کشند.

همه ی ایتالیایی ها منتظر سه شنبه شب هستند، زمانی که کاپیتان بوفون با رکورد 136 بازی ملی فابیو کاناوارو رکورددار فعلی تعداد بازی برای تیم ملی ایتالیا برابری خواهد کرد و ایتالیا یک صعود ایمن و زود را به جام جهانی تجربه خواهد کرد و مورد تحسین و ستایش هواداران خود در استادیوم یوونتوس قرار خواهد گرفت. هنوز اندکی امید به زندگی برای پاسبانان قدیمی آتزوری وجود دارد ...

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
بازگشت روسی و بالتزارتی به تیم ملی ایتالیا

مشاهده پیوست 467211

مهاجم فیورنتینا و مدافع رم نامشان را در لیست پراندلی می بینند

جوزپه روسی فوروارد باشگاه فیورنتینا و فدریکو بالتزارتی مدافع رم هردو به اردوی تیم ملی ایتالیا دعوت شده اند.

آخرین باری که روسی در اردوی تیم ملی ایتالیا حضور داشت به اکتبر سال 2011 و مصاف با صربستان برمی گردد و چند هفته بعد از آن برای اولین بار با پارگی لیگامنت پایش روبرو شد. بعد از بازگشت او به روزهای اوج، روسی روند خوب گلزنی اش را آغاز کرده و در 7 بازی سری آ ، 5 گل برای فیورنتینا به ثمر رسانده و همین پراندلی را متقاعد کرده تا او را به تیم ملی ایتالیا دعوت کند.

بالتزارتی هم در تیم رم رودی گارسیا نمایش خیره کننده ای داشته و در هر هفت بازی جلوروسی در رقابت های این فصل سری آ حضور داشته و برای تیمش یک گل هم زده.

سورپرایز خاص دیگری در لیست پراندلی مشاهده نمی شود و 5 بازیکن از یوونتوس، 4 بازیکن از میلان در این لیست قرار دارندد. ایتالیا از هم اکنون مجوز حضور در جام جهانی 2014 برزیل را کسب کرده و در حالی که هنوز 2 بازی دیگر تا پایان بازیهای مرحله گروهی اش در قاره اروپا باقی است، صدرنشینی اش در گروهش را مسجل کرده. از همین رو پراندلی ممکن است بازیکنان متفاوتی را در 2 بازی پیش رو روانه میدان کند. ایتالیا در روز 11 اکتبر درخانه دانمارک به میدان خواهد رفت و 4 روز بعد هم مقابل ارمنستان بازی خواهد داشت.

بازیکنان فراخوانده شده به اردوی تیم ملی ایتالیا بدین ترتیب هستند

دروازه بانان: جانلوئیجی بوفون(یوونتوس)، فدریکو مارکتی (لاتزیو)، سالواتوره سیریگو (پاری سن ژرمن)

مدافعان: ایگناسیو آباته (میلان)، داویده آستوری (کالیاری)، فدریکو بالتزارتی (رم)، لئوناردو بونوچی (یوونتوس)، جورجو کیه لینی (یوونتوس)، لورنتزو د سیلوستری (سمپدوریا)، مانوئل پاسکوال (فیورنتینا)، آندره آ رانوکیا(اینتر)

بازیکنان میانی: آلبرتو آکوئیلانی (فیورنتینا)، آنتونیو کاندروا( لاتزیو)، دانیله ده روسی (رم)، الساندرو دیامانتی (بولونیا)، آلساندرو فلورنتزی (رم)، امانوئله جاکرینی (ساندرلند)، کلودیو مارکیزیو (یوونتوس)، ریکاردو مونتولیوو (میلان)، آندره آ پیرلو(یوونتوس)، آندره آ پولی (میلان)، تیاگو موتا(پاری سن ژرمن)، مارکو وراتی (پاری سن ژرمن)

مهاجمان: ماریو بالوتلی(میلان)، السیو چرچی (تورینو)، آلبرتو جیلاردینو (جنوا)، لورنتزو اینسیگنه (ناپولی)، پابلو دانیل اوسوالدو (ساوثهمپتون)، جوزپه روسی (فیورنتینا)

پ.ن بیصبرانه منتظر بازیه جوزپه روسی برا ایتالیا هستم این چند سال خیلی بدشانسی اوورد

MyLGcookie

Registered User
لایک‌ها
446
بازگشت روسی و بالتزارتی به تیم ملی ایتالیا

مشاهده پیوست 467211

مهاجم فیورنتینا و مدافع رم نامشان را در لیست پراندلی می بینند

جوزپه روسی فوروارد باشگاه فیورنتینا و فدریکو بالتزارتی مدافع رم هردو به اردوی تیم ملی ایتالیا دعوت شده اند.

آخرین باری که روسی در اردوی تیم ملی ایتالیا حضور داشت به اکتبر سال 2011 و مصاف با صربستان برمی گردد و چند هفته بعد از آن برای اولین بار با پارگی لیگامنت پایش روبرو شد. بعد از بازگشت او به روزهای اوج، روسی روند خوب گلزنی اش را آغاز کرده و در 7 بازی سری آ ، 5 گل برای فیورنتینا به ثمر رسانده و همین پراندلی را متقاعد کرده تا او را به تیم ملی ایتالیا دعوت کند.

بالتزارتی هم در تیم رم رودی گارسیا نمایش خیره کننده ای داشته و در هر هفت بازی جلوروسی در رقابت های این فصل سری آ حضور داشته و برای تیمش یک گل هم زده.

سورپرایز خاص دیگری در لیست پراندلی مشاهده نمی شود و 5 بازیکن از یوونتوس، 4 بازیکن از میلان در این لیست قرار دارندد. ایتالیا از هم اکنون مجوز حضور در جام جهانی 2014 برزیل را کسب کرده و در حالی که هنوز 2 بازی دیگر تا پایان بازیهای مرحله گروهی اش در قاره اروپا باقی است، صدرنشینی اش در گروهش را مسجل کرده. از همین رو پراندلی ممکن است بازیکنان متفاوتی را در 2 بازی پیش رو روانه میدان کند. ایتالیا در روز 11 اکتبر درخانه دانمارک به میدان خواهد رفت و 4 روز بعد هم مقابل ارمنستان بازی خواهد داشت.

بازیکنان فراخوانده شده به اردوی تیم ملی ایتالیا بدین ترتیب هستند

دروازه بانان: جانلوئیجی بوفون(یوونتوس)، فدریکو مارکتی (لاتزیو)، سالواتوره سیریگو (پاری سن ژرمن)

مدافعان: ایگناسیو آباته (میلان)، داویده آستوری (کالیاری)، فدریکو بالتزارتی (رم)، لئوناردو بونوچی (یوونتوس)، جورجو کیه لینی (یوونتوس)، لورنتزو د سیلوستری (سمپدوریا)، مانوئل پاسکوال (فیورنتینا)، آندره آ رانوکیا(اینتر)

بازیکنان میانی: آلبرتو آکوئیلانی (فیورنتینا)، آنتونیو کاندروا( لاتزیو)، دانیله ده روسی (رم)، الساندرو دیامانتی (بولونیا)، آلساندرو فلورنتزی (رم)، امانوئله جاکرینی (ساندرلند)، کلودیو مارکیزیو (یوونتوس)، ریکاردو مونتولیوو (میلان)، آندره آ پیرلو(یوونتوس)، آندره آ پولی (میلان)، تیاگو موتا(پاری سن ژرمن)، مارکو وراتی (پاری سن ژرمن)

مهاجمان: ماریو بالوتلی(میلان)، السیو چرچی (تورینو)، آلبرتو جیلاردینو (جنوا)، لورنتزو اینسیگنه (ناپولی)، پابلو دانیل اوسوالدو (ساوثهمپتون)، جوزپه روسی (فیورنتینا)

پ.ن بیصبرانه منتظر بازیه جوزپه روسی برا ایتالیا هستم این چند سال خیلی بدشانسی اوورد

ای کاش فرانچسکو توتی و الساندرو نستا هم تو لیست بودن :-(

بالا