• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عادل فردوسی پور

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
آخه برام عجیب بود که تاحالا عکسی فیلمی چیزی از کلاسش منتشر نشده بود در طول این 10 سال

گفتم شاید این مسئله برای خودش خیلی مهم بوده

آره مهم هست براش.
اصلا دوست نداره سوژه بشه!
اما همه رو تو برنامش سوژه میکنه :دی

یک ضرب المثل هست که میگه:
اول یک سوزن به خودت بزن بعد یک جوالدوز به دیگری.

این رو عادل رعایت نمیکنه :دی

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
555rzygxzag4dnlsojrk.jpg

.

gwyhgj552zsivxr9msq3.jpg

.

9nfw00im1aukcxz64hn.jpg

.

عادل تو دندون پزشکی : (همون دندان پزشکی)

zr0xh8osfuo9g98qt18m.jpg

.

zlhxr1xpklpy4uglkhtm.jpg

.

4v0x35for1lsklq16m.bmp

.

ahsc6qqcopbfbspr5zh.bmp

.

y067stw135tqef9dtw4.bmp

.

و بالاخره قشنگترینش به نظر خودم :

u9vhnqp7a5y9il08ur.bmp

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
فردوسی‌پور با «فوتبال علیه دشمن» می آید

54560_821.jpg

عادل فردوسی‌پور با ترجمه کتابی با عنوان «فوتبال علیه دشمن» که از سوی نشر چشمه منتشر می‌شود به نمایشگاه کتاب تهران می‌آید.

به گزارش خبرآنلاین، انتشارات چشمه تدارک ویژه‌ای برای بیست‌وسومین نمایشگاه کتاب تهران دیده است و با کتاب هایی در حوزه‌های مختلف «ترجمه، تالیف، نقد و شعر» به این جشن فرهنگی کشور می‌آید.

این انتشارات در حوزه‌ داستان‌های خارجی با کتاب‌هایی چون «سونات کرویتسر و چند داستان دیگر» شش داستان از لیو تالستوی ترجمه‌ سروش حبیبی، رمان «نام من سرخ» اثر ارهان پاموک، رمان «یکی مثل همه» اثر فیلیپ راث، رمان «هالیوود» اثر بوکفسکی، رمان «در ارتش فرعون» اثر توبیاس وولف به نمایشگاه کتاب می‌آید.

بنابراین گزارش، کتاب‌هایی چون «شاخ» اثر پیمان هوشمندزاده، «برو ولگردی کن رفیق» اثر مهدی ربی، «تهران در بعدازظهر» اثر مصطفی مستور، «شمایل تاریک کاخ‌ها» نوشته حسین سناپور، «حکایت عشق و عاشقی ما...» اثر اصغر الهی، «ما دایناسور بودیم» اثر شهلا زرلکی و «فوتبال علیه دشمن» ترجمه‌ عادل فردوسی‌پور به عنوان آثار جدید این انتشارات به مناسبت بیست و سومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب هستند.

همچنین مجموعه شعرهایی چون «می‌میرم به جرم آن‌که هنوز زنده بودم» شمس لنگرودی، «تشریفات» بهاره رضایی، «جنبش تن با کو» سجاد گودرزی و «مردن به زبان مادری» روجا چمنکار از تازه‌های حوزه‌ شعر این ناشر برای نمایشگاه کتاب امسال است.

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
فردوسی پور: من خودم زیر و رو هستم

فرارو- عادل فردوسي پور مجري برنامه پربيننده نود و گزارشگر تلويزيون بعد از سال ها سكوت بالاخره لب به سخن گشود و از دلایل مصاحبه نکردن با رسانه ها پرده برداشت.

به گزارش روابط عمومي گروه مجلات همشهري، عادل فردوسي پور بعد از سال ها سكوت خبري در خصوص كتاب جديدش صحبت كرد.

فردوسي پور به دلايل مصاحبه نكردنش در چند سال اخير اشاره كرده و گفته است: «شخصا علاقه ای به مصاحبه ندارم چون کلا ازاینکه در خبر ها و رسانه ها باشم راضی نیستم . براي همين مصاحبه نمي کنم .چون ادمی نیستم که به به و چه چه کنم و بگویم فلانی خوب است. من حقیقت را می گویم و آقایان ناراحت می شوند. براي همين ترجیح می دهم که کلا مصاحبه نکنم.»

او در پاسخ به اين سوال كه شما در برنامه نود همه را زیر و رو می کنی اما اجازه نمی دهی هم صنفی های تو اين كار را بكنند؟ پاسخ داد: «من خودم زیر و رو هستم.»

مجري برنامه پربيننده نود در توضيح انگيزه‌هايش در مورد ترجمه كتاب "فوتبال در برابر دشمن" گفت: «نوشتن اين كتاب برای من واقعا تجربه متفاوتی بود و زحمت بسیار زیادی هم برای آن کشیدم. واقعا ترجمه کردن کار وقت گیر و پر زحمتی است . استارت این کتاب را بعد از مسابقات مقدماتی جام جهانی و حذف تیم ملی زدم که آن موقع مسابقات لیگ های اروپایی و لیگ ايران تعطیل بود و برای نود هم وقفه ای طولانی رخ داد. همه این ها دست به دست هم داد که این کتاب را پیدا کنم و ترجمه اش را شروع کنم.»

به گفته فردوسي پور "فوتبال در برابر دشمن" اصلا كتابي فوتبالی نیست و بیشتر به تاثیر سیاست و اجتماع بر فوتبال و فوتبال بر اجتماع و سیاست پرداخته است، وی تصریح کرد: «مطالب زیادی را از سايمون كوپر(نويسنده كتاب) نخوانده بودم اما واقعا او را تحسین می کنم.چون وقتي یک پسر 22،23 ساله در طول چند ماه به 22 کشور سفر می کند و بعد یک کتاب به این خوبی می نویسدواقعا تحسین برانگیز است.»

به نظر فردوسي پور مهم ترين بخش كتابي كه او ترجمه اش كرده است فصل آرژانتین است، این کارشناس فوتبال اضافه کرد: «من به شخصه فصل آرژانتين كتاب را خيلي می پسندم.واقعا وقتی آن را ترجمه می کردم دلم می خواست بدانم اخرش چه اتفاقی رخ می دهد. یا فصلی که در مورد خرافات و جادوگری در آفریقاست.این قسمت هایش شباهت های زیادی با فوتبال ایران دارد.»

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
اعتراف دزدان خانه فردوسی‌پور به سرقت میلیونی

وطن امروز: دزدان خانه مجری جنجال‌ساز برنامه ۹۰، روز ۲۵ دي‌ماه در دادگاه بعثت محاکمه مي شوند. این دزدان که به ۶۶ خانه دستبرد زده‌اند از خانه عادل فردوسی‌پور، ۲ فرش و تابلوی نفیس، ۴۰ میلیون تومان پول، ۵۰ سکه طلا، ۱۰ هزار یورو و دلار به همراه چندین سرویس برلیان و حلقه‌های طلا به سرقت برده‌اند.

ساعت ۲۰ شامگاه ۹‌دی‌ماه سال۸۷ وقتی عادل فردوسی‌پور و همسرش به خانه‌شان در سعادت‌آباد بازگشتند با دیدن قفل شکسته در ورودی با حیرت داخل آپارتمان اعیانی شدند و خود را در برابر یک سرقت دیدند. ساعتی نگذشته بود که با تماس این مجری ورزشی، تیمی از ماموران کلانتری ۱۳۴ شهرک غرب پا در خانه وی گذاشتند و در بررسی‌های میدانی ‌پی بردند دزدان با روش توپی‌زنی وقتی عادل فردوسی‌پور و همسرش خارج از خانه بودند داخل آپارتمان شده و به سرقت ۲ تخته فرش نفیس ابریشمی، ۳ تابلو فرش میلیونی به همراه پول میلیونی، جواهرات و ارز دست زده‌اند. وقتی مجری برنامه ۹۰ در تحقیقات ادعا کرد از ساعت ۴ بعدازظهر در خانه نبوده و ساعت ۸ شب با همسرش برگشته‌اند، دادیار ******* از شعبه دوم دادسرای امور جنایی تهران به تیمی از ماموران پایگاه دوم پلیس آگاهی دستور داد تا به ردیابی‌های تخصصی دست بزنند. بررسی‌های اطلاعاتی نشان داد که این سرقت از سوی شبکه سازمان‌یافته‌ای رخ داده است که تاکنون سرقت‌های مشابه زیادی با همین روش انجام داده‌اند و تحت تعقیب هستند.

هیچ سرنخی از اعضای باند سرقت که در ساعات شامگاهی و شب‌ها با دیدن چراغ خاموش خانه‌ها و اطمینان از اینکه هیچکس در خانه نیست وارد عمل می‌شدند، در دست نبود تا اینکه از همسایه یکی از مالباخته‌ها ادعا کرد دزدان را در حال فرار دیده است. با راهنمایی‌های این شاهد، چهره فرضی یکی از دزدان به دست پلیس افتاد اما وقتی این تصویر تحت تجسس قرار داده شد و مرد همسایه آلبوم مجرمان حرفه‌ای در سرقت‌های توپی‌زنی را دید، مشخص شد این شاخه نیز بن‌بست خواهد رسید.

راز دزد پولدار

چندماهی از سرقت‌های زنجیره‌ای خانه‌های اعیانی می‌گذشت که مردی در مراجعه به پلیس ادعای عجیبی کرد. این مرد گفت: «برادرم که بابک نام دارد و یک کارمند ساده بود همیشه بی‌پولی می‌کشید و با زحمت امورات زندگی‌اش را حل و فصل می‌کرد. از مدتی پیش متوجه شدیم وی پولدار شده است، آخرین بار که او را دیدیم خودروی سانتافه خریده و گفت که می‌خواهد با همسرش به اروپا برود و در آنجا زندگی کند. با ناپدید شدن ناگهانی بابک هرچه به وی زنگ زدم جوابی نشنیدم و می‌ترسم قربانی حادثه‌ای شده باشد چرا که یک شبه پولدار شدنش همه را نگران کرده بود و حالا که نیست احتمال می‌دهیم کاسه‌ای زیر نیم‌کاسه است و باید کمکش کنیم».

در حالی که فرضیه‌ای مبنی بر اینکه بابک در یک تسویه‌حساب درون‌گروهی گرفتار شده باشد پیش روی پلیس بود، ماموران با اقدامات اطلاعاتی و مخابراتی همسر بابک را شناسایی کرده و وی را تحت بازجویی قرار دادند.

این زن پرده از راز شوهرش برداشت و گفت: «مدتی می‌شد که فهمیده بودم بابک رئیس یک باند سرقت شده است، وضع مالی‌مان هر روز بهتر می‌شد و من نمی‌توانستم اعتراض کنم تا اینکه شوهرم خواست با پول زیادی که به دست آورده به اروپا برویم و برای همیشه در آنجا زندگی کنیم اما من مخالفت کردم و همین موجب دلخوری و اختلاف بین ما شد».

با ادعاهای رازگشای این زن، ماموران شوهرش را دستگیر کردند و در حالی که وی شباهت زیادی به چهره‌نگاری رایانه‌ای داشت، پی بردند بابک با ۳ تن از دوستانش همان دزدان خانه مجری برنامه ۹۰ و ۶۵ خانه دیگر هستند. بابک در بازجویی‌ها گفت: «من، علیرضا، محمود و مهدی در تاریکی شامگاهی در خیابان‌های بالای شهر قدم می‌زدیم و اگر خانه‌ای چراغ‌هایش روشن نبود زنگ آن را می‌زدیم اگر کسی در خانه نبود از همسایه‌های دیگر می‌خواستیم در را باز کنند سپس یکی از ما وظیفه دیدبانی داشت، بقیه با روش توپی‌زنی داخل خانه شده و هر چیز کم‌حجم و ارزشمندی را به سرقت می‌بردیم».

وی افزود: «یک بار در سرقتی وقتی وارد خانه‌ای شدیم، پی بردیم آنجا متعلق به عادل فردوسی‌پور است، پول، طلا و فرش‌های زیادی نیز داشت که همه را دزدیدیم و طبق قرارمان همه پول‌ها و اشیا به صورت مساوی بین ما تقسیم می‌شدند، می‌خواستم دیگر سرقتی نکرده و با پول‌هایی که داشتم با همسرم به اروپا رفته و زندگی مرفهی داشته باشم».

این ۴ دزد حرفه‌ای که ۶۶ مالباخته دارند بزودی در شعبه ۱۱۴۴ دادگاه جزایی عمومی بعثت به ریاست قاضی رحیمی محاکمه خواهند شد.

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
adel khan motmaen bash agar hata dg 90 ham bargozar nashe hamishe tu ghalbe mardome iran hasti ...

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
این قضیه که تو اخبار همش میگه به مهاون رئیس جمهور توی برنامه تلویزیونی نوهین شده چیه؟
کیو میگن؟
کم فک کردم شاید عادل بوده !

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
۲ فرش و تابلوی نفیس، ۴۰ میلیون تومان پول، ۵۰ سکه طلا، ۱۰ هزار یورو و دلار
40 تومن يا 4 تومن ؟
40 ميليون نقدي تو خونه داشته يعني ؟
اين همه مايه داره ؟

این قضیه که تو اخبار همش میگه به مهاون رئیس جمهور توی برنامه تلویزیونی نوهین شده چیه؟
کیو میگن؟
کم فک کردم شاید عادل بوده !

نه عزيز
يك برنامه سياسي بود و احمد توكلي و ...........

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
ناگفته‌های فردوسی‌پور از دزدی خانه‌اش

طلا و برلیان به سرقت رفته اما میزانش به این اندازه نیست، طلای سفید، زرد و برلیان در خانه داشتیم که سرقت شده‌اند و در بندهای 8 و 9 اظهارنامه نیز ما به آن اشاره کرده‌ایم.
وطن امروز: بازتاب چاپ خبر دزدی میلیونی از خانه مجری برنامه 90 به حدی رسید که به ادعای خودش رسانه‌ها و سایت‌ها با وی تماس گرفتند تا جزئیات این ماجرا را از زبانش بشنوند.

حتی او با خنده می‌گوید این خبر باعث شده که عده‌ای تماس بگیرند و از من پول دستی بخواهند!

عادل فردوسی‌پور که پس از چاپ این مطلب در صفحه حوادث «وطن امروز» از برخی موارد انتشاریافته - پول 40 میلیون تومانی و خانه اعیانی – گله‌مند بود، بدون اینکه گله‌هایش را با روزنامه «وطن امروز» مطرح کند، آن را با رسانه‌ها بازگو کرده بود.

سایت‌های خبری که بیشتر وابسته به جناح‌های خاص هستند از گفته‌های این مجری تلویزیون سوءاستفاده کرده‌اند – به گفته خودش – و مطالب را طوری انتشار داده‌اند که خواننده احساس می‌کند، خبر کذب بوده است.

در حالی که خبرنگار حوادث «وطن امروز» علاوه بر خودداری از چاپ جزئیات پرونده موجود در شعبه 1144 دادگاه که آكنده از برگه‌های بازجویی از شاکی و متهمان است،تنها فهرست اقلام سرقتي و تاریخ محاکمه عاملان دزدی از خانه فردوسی‌پور و 65 شهروند عادی را انتشار داده بود.

برداشت‌های نامربوط از یک خبر حوادث در برخی سایت‌ها، نشان‌دهنده نرسیدن به بلوغ شغلی و روزنامه‌نگاری این همکاران است و شاید مجری مجربی که افراد را در حرفه‌ای‌گری‌ خودش گرفتار می‌کرد این بار در دام این همکاران گرفتار شده است.

برای روشن شدن حقیقت و صحت خبر دزدی از خانه فردوسی‌پور با وی گفت‌وگویی انجام داده‌ایم.

این مجری فوتبالی در گفت‌وگویی با خبرنگار ما به بیان جزئیاتی از سرقت خانه‌اش پرداخت.

شما اصل سرقت از خانه‌تان را که قبول دارید؟

بله، از خانه من سرقت شده است و با اصل ماجرا مشکلی ندارم.

کی؟

بیش از 2 سال پیش.

در پرونده آمده که روز 9 دی‌ماه سال 87 این سرقت انجام شده است؟

بله، همان زمان بود اما خانه‌ام اعیانی نیست و در سعادت‌آباد قرار ندارد.

در پرونده‌تان خیابان دادمان ذکر شده است.

دادمان همان پونک باختری است اما یک آپارتمان 70 متری در هیچ تعریف و قاموسی خانه اعیانی به حساب نمی‌آید.

اشاره‌ای به متراژ نداشتیم؛ روز نخست خود شما طرح شکایت نکرده‌اید؟

خودم سر برنامه بودم.

پرونده‌ای که در دادگاه عمومی مطرح است، میزان سرقت دلار و یورو را هر کدام 5 هزار دلار و 5 هزار یورو عنوان داشته، شما نمی‌پذیرید؟

ببینید! همین الان اظهارنامه‌ای که به تاریخ 9/10/87 – همان روز سرقت- نزد پلیس عنوان شده پیش رویم است. هزار دلار و هزار یورو بوده است و 40 میلیون تومانی که نوشته شده در اصل 400 هزار تومان پول بوده است!

درباره سرقت سرویس‌های برلیان و طلا نیز گلایه‌مندید؟

طلا و برلیان به سرقت رفته اما میزانش به این اندازه نیست، طلای سفید، زرد و برلیان در خانه داشتیم که سرقت شده‌اند و در بندهای 8 و 9 اظهارنامه نیز ما به آن اشاره کرده‌ایم.

در پرونده به 2 فرش ابریشمی و 2 تابلوفرش نفیس اشاره شده که به سرقت رفته‌اند.

یک فرش 3 متری که 400 هزار تومان خریداری شده، نفیس به حساب می‌آید؟!

چه سالی خریده‌اید؟!

حدود 10 سال پیش.

به نظرتان در آن سال یک فرش 3 متری با ارزش 400 هزار تومان نفیس نیست؟ 2 تابلوی فرش هم که میلیونی برآورد شده به سرقت رفته، این را تایید می‌کنید؟

2 تابلو فرش پدر و مادرم هدیه داده‌اند و ارزش آن را نمی‌دانم. در ضمن انگشتری که عکس آن چاپ شده وجود خارجی ندارد.

پس انگشتر را نمی‌خواهید؛ شما چرا به جای اینکه به روزنامه «وطن امروز» جوابیه بدهید با سایت دیگری مصاحبه کرده‌اید؟

من اصلا نمی‌خواستم جوابیه بدهم، آشناها و دوستانم آنقدر تماس گرفتند تا مصاحبه کردم. من جوابیه نداده‌ام خبرنگارها زنگ زدند و مصاحبه کردم.

ماجرای مصاحبه با خبرآنلاین و اظهار شکایت از مدیرمسوول «وطن‌امروز» را چگونه می‌بینید؟

با خبرنگار خبر‌آنلاین مصاحبه داشته‌ام و همه این ماجرا را که به شما گفتم به آنها هم گفتم. اصلا بحثی از آقای آخوندی – مدیرمسؤول محترم روزنامه «وطن‌ امروز»- نشد، اسمی نیز نبرده‌ام تنها گفتم برای خودم حقی قائلم که پیگیری کنم. اصلا و ابدا از شکایت حرفی نزدم و تنها «حقی برای پیگیری قائلم» کل جمله من بود.

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
محاكمه سارقان منزل «عادل فردوسي پور»

جلسه محاكمه سارقان منزل «عادل فردوسي پور» كه به سرقت از 65 خانه ديگر هم متهم شده‌اند، روز شنبه با حضور متهمان و برخي از شاكيان برگزار شد.

به گزارش ايسنا در اين جلسه كه در شعبه‌ي 1144 دادگاه عمومي جزايي بعثت و به رياست قاضي رحيمي برگزار شده بود 16 نفر از شكات در جلسه حضور داشتند و به طرح دعوي پرداختند.

«ن.م» يكي از از شكات پرونده در ابتداي جلسه اظهار كرد: در تاريخ 26/10/87 حدود 10 ميليون تومان كالا، 2 ميليون تومان پول نقد و دو جفت گوشواره قديمي كه نمي‌توانم قيمتي را براي آن در نظر بگيرم از منزل من به سرقت رفت و از دادگاه تقاضاي رد اموال و مجازات متهمان طبق قانون را دارم.

«ن.ش» از ديگر شكات پرونده گفت كه مقداري طلا كه قبلا وزن آن را به اداره‌ي آگاهي اعلام كرده از منزل وي به سرقت رفته است. «م.ط» نيز از ديگر شكات گفت: در تاريخ 4/8/87 مقداري وجه نقد، طلا، يك دستگاه لپ‌تاپ، دو عدد ساعت مچي جمعا به ارزش 14 ميليون تومان، 800 دلار و 200 هزار تومان وجه نقد از منزل من به سرقت رفته است.

وي افزود: لپ‌تاپ متعلق به يك دستگاه دولتي بود و من به خاطر اطلاعاتي كه در آن بود مجبور به پاسخگويي به سازمان رسيدگي به تخلفات اداري شده‌ام و به همين منظور تقاضاي مجازات متهمان را از دادگاه دارم.

«الف» از ديگر شكات پرونده گفت: در تاريخ 4/11/87 منزلم مورد سرقت قرار گرفت كه طي آن 2 ميليون تومان وجه نقد، 30 سكه تمام بهار و 12 سرويس طلا از منزلم ربوده شد. هم‌چنين «س» شاكي ديگر پرونده گفت كه يك عدد گردنبند، يك حلقه طلا و مقداري پول نقد از منزلش ربوده شده است.

به گزارش ايسنا، «الف.الف» نيز يكي ديگر از شكات گفت كه در اوايل ذيحجه سال 87 يك گردنبند ايتاليايي، 2 سرويس طلا، يك انگشتر و گوشواره و يك سري بدليجات به ارزش 7 ميليون تومان و هم‌چنين 6 قطعه سكه نيم‌بهار از منزل وي به سرقت رفته است. «م.ي» نيز گفت كه مقداري پول، طلا و مقداري نقره و 400 هزار تومان پول نقد از منزلش به سرقت رفته است.

«س» از ديگر شكات پرونده گفت: در تاريخ 24/10/87 يك دوربين عكاسي، لپ‌تاپ، چند سرويس طلا، چند عدد سكه بهارآزادي، 2 حلقه طلا، 8 عدد ساعت مچي، يك دوربين فيلمبرداري و مقداري عطر به ارزش 2 ميليون تومان از منزلم به سرقت رفته است.

وي با تاكيد بر ارزش معنوي اموال به سرقت رفته افزود: به دليل اين‌كه در خانه‌ام احساس امنيت نمي‌كردم مجبور به فروش خانه‌ام شدم. «ب.خ» هم گفت: 78 قطعه سكه نيم‌بهار، 2 سكه تمام، 7 عدد ربع سكه، يك سرويس طلاي سفيد، 7 عدد انگشتر، يك دستبند، 2 جفت گوشواره و مقداري طلاي ريز هديه به ارزش بالاي 25 ميليون تومان از منزلم به سرقت رفته است.

«غ» از ديگر شكات پرونده گفت: در تاريخ 11/87 ساعت 6:30 بعدازظهر 4 ميليون و 700 هزار تومان پول نقد، مقداري طلا و ساعت به ارزش 7 ميليون تومان، يك انگشتر و زنجير طلا از منزلم دزديده شده است. «م.ق» نيز گفت: در اول ماه صفر سال گذشته ساعت 5:30 بعدازظهر با وجود اين‌كه درب ضدسرقت هم داشته‌ايم، 3 تخته فرش ابريشم و مقداري سكه، طلا و زعفران از منزلم ربوده شده است.

«ق» از ديگر شكات پرونده نيز گفت: در تاريخ 5/6/87 چهارصد گرم طلا به ارزش 8 ميليون تومان، يك عدد ساعت، 2 حلقه طلا و مقداري بدليجات از منزلم به سرقت رفت. وي افزود: در نتيجه‌ي اين سرقت، همسرم از نظر روحي بيمار شده است.

«ت.ك» نيز گفت: ساعت 8:45 تاريخ 23/10/87 از خانه بيرون رفتيم و 10:30 برگشتيم كه در اين مدت مقداري طلا، 14 سكه طلا، 202 دلار ارز و 300 هزار تومان پول نقد كه در مجموع 23 ميليون ارزش داشتند از منزلم ربوده شد كه «ب.ر» به سرقت از منزل من اعتراف كرده است. هم‌چنين تمام كيف‌هايي كه در منزل بود با مدارك اعضاي خانواده نظير شناسنامه‌ها، كارت پايان خدمت، پاسپورت دزديده شده است. «الف.الف» نيز گفت: زمستان پارسال منزلم مورد سرقت قرار گرفت كه طي آن مقداري طلا، 2 عدد ساعت مچي و 600 هزار تومان پول نقد از منزلم به سرقت رفت.

«ح.م» گفت: سرقت از منزل من در تاريخ 2/9/87 اتفاق افتاد كه طي آن يك دستگاه لپ‌تاپ، دوربين فيلمبرداري و عكاسي، يك سرويس طلا، 4 سكه بهارآزادي، 2 عدد حلقه طلا كه مجموعا به ارزش روز سرقت 15 تا 17 ميليون تومان از منزلم به سرقت رفت. وي افزود: دوربين و لپ‌تاپم فيلم‌هايي داشت كه با هيچ قيمتي جبران خسارت نمي‌شود. هم‌چنين براي همسرم مشكل عصبي به وجود آمده است. اينها بجز 2 هزار يورو پولي است كه متعلق به شركت بوده است.

«الف» از ديگر شكات پرونده گفت: ساعت 12 ظهر تاريخ 20/9/87 منزلم به سرقت رفت كه طي آن 26 سكه تمام‌بهار، 15 نيم‌سكه، 29 ربع سكه، 700 دلار آمريكا، مرواريد اصل، 5 عدد نگين برليان، 7 عدد انگشتر و حدود 70 ميليون تومان جنس از منزلم دزديده شد و در نتيجه‌ي آن مادرم مريض شده و هنوز در حال مصرف داروست.

به گزارش ايسنا، در ادامه‌ي اين جلسه‌ي دادگاه، رحيمي قاضي شعبه بعد از قرائت كيفرخواست صادره از متهمان خواست تا دفاعياتشان را ارايه دهند. «ب.ر» يكي متهمان پرونده كه به سرقت از منزل عادل فردوسي‌پور نيز متهم است، گفت: اظهارات شكات درست است. ما اشتباه كرديم و قصد برگرداندن اموال مردم را داريم ولي بعضي از موارد كه عنوان شد درست نيست. مثلا ما تا حالا فرش ابريشم به سرقت نبرده‌ايم و اصلا فرش نداشتيم.

قاضي از «ب.ر» پرسيد كه سرقت‌ها را با انتخاب چه كسي يا چه كساني انجام مي‌داديد؟ كه وي در پاسخ گفت: اول من و «ع.ض» بوديم و بعد هم «م.د» به ما اضافه شد.

«ع.ض» از ديگر متهمان پرونده گفت: مطالبي كه قبلا گفته‌ام را تاييد مي‌كنم ولي من در روز سرقتي نداشته‌ام. تاريخ و ساعت‌هاي سرقت دقيقا مشخص است. در ضمن «م.د» دخالتي در سرقت‌ها نداشته است و فقط تا جلوي در منازل با ما مي‌آمد.

«م.د» نيز گفت: من در 7 يا 8 سرقت بيشتر حضور نداشتم و سهمي هم نبردم. حتي جاهايي را كه مي‌رفتيم نمي‌شناختم. من فقط جلوي در مي‌ايستادم.

«م.م» متهم ديگر پرونده نيز گفت: من بي‌گناهم. اين را در همه جا گفته‌ام منتهي كاري از دست من برنمي‌آمد. من هيچ‌كدام از اين متهمين را نمي‌شناسم، فقط «ب.ر» كه از برادرم مواد مي‌خريد را مي‌شناختم.

رحيمي، قاضي شعبه 1144 مجتكع قضايي بعثت، پس از شنيدن اظهارات شكات و متهمان گفت: ادامه‌ي رسيدگي به اين پرونده در جلسه‌ي روز دوشنبه 27 دي‌ماه برگزار خواهد شد.

به گزارش ايسنا، با توجه به مطرح شدن نام «عادل فردوسي‌پور» به عنوان يكي از شكات پرونده و تفهيم اتهام متهمان به سرقت از منزل اين گزارشگر سرشناس ورزشي، در جلسه‌ي روز دوشنبه هفته جاري دادگاه، چگونگي سرقت از منزل «فردوسي‌پور» و چند شاكي ديگر مورد رسيدگي قرار خواهد گرفت.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
گزارش پشت پرده از غیبت گزارشگر معروف در جام ملت های آسیا
عادل فردوسی پور قهر کرده؟/خیابانی به جای او به قطر رفت

عادل دوست دارد در استودیو هیچ برنامه ای غیر از برنامه 90 دیده نشود. نمونه این موضوع به جام جهانی بازمی گردد. شبکه سه تمام تلاش خود را کرد فردوسی پور را در استودیو بازی های جام جهانی بنشاند تا با کارشناسان سر و کله بزند. اما عادل این پیشنهاد را رد کرد.

1-همواره حقیقت جایی هست که شجاعت آنجا باشد.

2-جام ملت های آسیا جای خالی عادل فردوسی‌پور را بیش از هر زمان دیگری به چشم می آورد. برنامه 90 تا پایان رقابت ها بایکوت شده و روی آنتن نمی رود. در عین حال، تهیه کننده و مجری این برنامه، هیچیک از بازی های تیم ملی و کلا رقابت ها را گزارش نمی کند، مبادا که با زبان برنده خود، انتقادی وارد کند...

3-درباره عادل فردوسی پور و جام ملت ها دو فرضیه مطرح است. در حال حاضر این دو مانند دو قطب آهن ربا عمل می کنند، هر چه به هم نزدیکتر می شوند، همدیگر را بیشتر دفع می کنند. فرضیه اول می گوید، مدیریت پخش بازی های شبکه سوم حاضر است گزارش بازی های جام ملت های آسیا را آزمایشگاهی برای محک زدن گزارشگران جوان کند اما به عادل فردوسی پور میدان ندهد. توپ به زمین گزارشگر بی تجربه و ناپخته انداخته می‌شود تا به استودیو جام جم برود و فوتبال گزارش کند اما این شانس به عادل فردوسی پور داده نمی‌شود. با تمام این دلایل و دلایلی که مطرح خواهد شد، به نظر می رسد مدیریت ورزش شبکه سوم بنا به فشارها، مجبور است گزارشگر توانمند خود را پای بازی های اروپایی بنشاند تا مبادا با حرف های برنده خود، اوضاع فوتبال را به هم بریزد و از تیم ملی انتقاد کند. غیبت فردوسی‌پور از دو جنبه قابل بررسی است که اولین بخش آن به پاره ای از فشارها باز می گردد.

اول-عادل فردوسی پور با برنامه پرطرفداراش گاه خواب بامدادهای سه شنبه را با بحث های جنجالی خود می پراند. غیبت او دقیقا دو هفته بعد از برنامه جنجالی انتقال تیم نفت تهران با اراک، در جام ملت ها، ناخودآگاه ابهام های زیادی را در این زمینه شکل داد. ابهام اول به پاره ای از مشکلات و فشارها بازمی گشت. اینکه میز تصمیم گیرنده ای، به سازمان صدا و سیما دستور داده تا گزارشگر توانمند خود را از این رقابت ها محروم کند و اجازه ندهد حتی برنامه پر طرفدار 90 روی آنتن برود. یکی از دوستان نزدیک عادل که دوست ندارد نامش فاش شود، با تائید این موضوع می گوید: «زبان عادل تند است و حتی در بازی های خارجی ممکن است جوری انتقاد کند که به عده ای در داخل بربخورد. به همین دلیل حتی بازی های تیم های دیگر را هم به او نداده اند.»

فردوسی پور اینقدر باهوش است که برایش فرقی نکند چه دیداری را گزارش می کند. مدیران صدا و سیما به این نتیجه رسیده اند که مقابل محبوبیت و زبان تند این گزارشگر نمی توانند بایستند. او کار خودش را می کند حتی اگر قبل از برنامه یا گزارش به او هشدار بدهند درباره مسایل خاصی حرف نزد. معدود خبرنگارانی که به پشت صحنه برنامه 90 رفته اند گهگاه شاهد حضور مدیر حراست صدا و سیما به پشت صحنه این برنامه بوده اند. هر چند این اتفاق برای عادل فردوسی پور یک اتفاق عادی است اما برای کسانی که مجبورند پیش از شروع برنامه، چهره اخموی عادل را در حالیکه به توصیه ها توجه می کند، نظاره کنند موضوعی عادی نباشد. فردوسی پور حتی بعد از گفتن «ok» های ممتد، وقتی پشت دوربین می نشیند کار خودش را می کند. او واهمه ای از گفتن حقیقت ندارد و این را مدیون شجاعتی است که دارد.

هنوز جملات به یاد ماندنی او در جام جهانی به ویژه بازی فینال و بعد از قهرمانی اسپانیا که به تعطیلی این کشور اشاره داشت، از خاطر کسی نرفته است. فردوسی پور در همه حالت، حرف هایی را که باید می زند و به توصیه ها توجه زیادی ندارد. او حتی ترجیح می دهد اتفاقات پشت پرده برنامه اش را پنهان نکند. مثلا اس ام اس علی کفاشیان را در برنامه زنده بخواند و بگوید، مدیران صدا و سیما اجازه ندادند برای انتقال تیم ها نظرسنجی برگزار کنند. او اینقدر صریح است که حتی به مشکلات خود با پخش شبکه اشاره کند و هیچ مسئله ای را پنهان نگذارد. در این شرایط طبیعی به نظر می رسد برای ساکت کردن فردوسی پور، گزارش هیچک از بازی های جام ملت ها را به او نسپارند و بخواهند در ایام جام ملت ها، بازی های اروپایی را گزارش کند. موضوعی که خود او واکنشی به آن نشان نمی دهد و مثل همیشه می گوید: «درباره این موضوع حرف نمی زنم.» شک و شبهه در این زمینه زمانی افزایش می یابد که تهیه کننده برنامه جام ملت ها در مواجه به چنین سوالی می گوید: «به ما گفته اند در این باره حرف نزنید!»

دوم-... و اما احتمال دوم احتمالی است که دوستان نزدیک عادل در برنامه 90 با قطع یقین از آن سخن می گویند؛ عدم تمایل خود عادل برای گزارش بازی های جام ملت ها. فردوسی پور از این عادت ها دارد. او دوست دارد در استودیو هیچ برنامه ای غیر از برنامه 90 دیده نشود. نمونه این موضوع به جام جهانی بازمی گردد. شبکه سه تمام تلاش خود را کرد عادل فردوسی پور را در استودیو بازی های جام جهانی بنشاند تا با کارشناسان سر و کله بزند. اما عادل این پیشنهاد را رد کرد و گفت: «من فقط برایتان گزارش می کنم.» با غیبت او، این شانس به رضا جاودانی وکیل پایه یک دادگستری داده شد تا مقابل کارشناسان بنشیند. فردوسی پور اصولا چنین عادتی دارد که پیشنهادت را رد می کند.

او به اندازه ای با هوش است که بتواند در بدترین روزهای برنامه 90 ورق را با نوع گریم و رفتارهایش به نفع خود برگرداند. تیزهوشی فردوسی پور به حدی است که در این روزها، بعد از جنجال نماینده اراک در این برنامه دیگر در پشت کادر دوربین ها نمایان نشود تا با غیبت خود به ناگهان همه را تشنه بازگشت خود و برنامه 90 کند. با این پیش زمینه و طراحی موفق که بارها جواب داد، او قصد دارد بعد از جام ملت ها با توپ پر بازگردد. این فرضیه ای است که دوست نزدیک عادل آن را تائید می کند: «اینکه می گویند به خاطر انتقاد عادل را بازی نمی دهند حرف درستی نیست. حداقل ما که به او نزدیک هستیم این را قبول نداریم.» اما شایعه دیگر هم در این میان جان می گیرد. یکی از نزدیکان عادل فاش می کند، قرار بود او به قطر اعزام شود. سفری که نصیبش نشد تا جواد خیابانی، رهسپار آن شود. گزارش های گزارشگر با تجربه صدا و سیما که همواره با انتقادهای زیادی همراه بوده، فوتبال را مزین کرده تا عادل با جام ملت ها قهر کند. دوست نزدیک او توضیح می دهد: «تا آنجا که می دانیم قرار بود عادل به دوحه برود اما به دلایلی این اتفاق رخ نداد تا او از این بابت بسیار ناراحت باشد و خودش بگوید بازی ها را قضاوت نمی کند.»

4-فرضیه اول و دوم برای غیبت فردوسی پور در جام ملت ها به یک اندازه واقعی هستند و هنوز کسی دقیقا نمی داند صدا و سیما این تصمیم را گرفته یا عادل فردوسی پور، سیاستمدارانه راه دیگری را پیش روی خود قرار داده است. اما او به خوبی بر همگان این جمله را ثابت کرده؛ «همواره حقیقت جایی هست که شجاعت آنجا باشد.»

منبع: خبرآنلاین

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود ...

بی راه نیست اگر فکر کنیم، سرنوشت عادل فردوسی پور، مجری بسیار محبوب تلویزیون، شبیه سرنوشت فرشید منافی مجری بسیار محبوب رادیو باشه ...

شما اینطور فکر نمیکنید؟ :hmm:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
علی عزیز من هم عقیده نیستم با شما.
از این جهت که عادل اگر از تی وی ایران کنار گذاشته بشه ( که به هر حال با این اوضاع چندان بعید نیست) راه منافی رو نخواهد رفت ، یعنی مثلا یک بازی رو در رسانه های خارجی گزارش نخواهد کرد. منافی در یکی از شبکه های رادیو ادامه میده ولی عادل ... به نظرم امکان نداره خارج از ایران به کارش ادامه بده.

شاد و پیروز باشید

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
علی عزیز من هم عقیده نیستم با شما.
از این جهت که عادل اگر از تی وی ایران کنار گذاشته بشه ( که به هر حال با این اوضاع چندان بعید نیست) راه منافی رو نخواهد رفت ، یعنی مثلا یک بازی رو در رسانه های خارجی گزارش نخواهد کرد. منافی در یکی از شبکه های رادیو ادامه میده ولی عادل ... به نظرم امکان نداره خارج از ایران به کارش ادامه بده.

شاد و پیروز باشید

درود دوباره ...

بله درسته، فیلد کاریشون جداست... ولی لزومی هم نداره که عادل گزارش کنه، اساسا در سطح جامعه وجهه مجری گریش بیشتر سر و صدا داره تا گزارشگریش ... در اون شرایط فرضی میتونه شبیه 90 رو با مجری اوریجینال ولی در مکان دیگه ای اجرا کنه ...

البته اینها فقط گمانه زنی و احتمالاته ...

پاینده باشید ...

بالا