• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عادل فردوسی پور

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
روزی که این تاپیک باز شد فکر نمیکردم عادل انقدر محبوب باشه
241.gif
241.gif

milad_21

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mreza2008 :
فقط نمیدونم که چرا از کارشناس های خوب در برنامش استفاده نمیکنه.
همین دیشب کارشناس داوریش را که دیدید.
خطایی که روی بازیکن ابومسلم (فریدون فضلی) کردند 100 درصد پنالتی بود و یا اون خطایی که مهاجم پرسپولیس ( علیزاده ) با کف پا یعنی با استوک رفت تو پای بازیکن (تو رون بازیکن ابومسلم ) 100 درصد باید علیزاده اخراج میشد اما این کارشناسه میگفت یه کارت زرد باید داشته باشه(من نمیدونم دیگه از این شدید تر هم خطایی هست).
و..........
فریدون فضلی بازیکن استقلال اهواز هستش!!

ولی واقعاً کارشناس داوری دیشب بیشتر به کله پاچه فروش می خورد تا داور!! من نمی دونم چرا همیشه از فنایی استفاده نمی شه!؟
292.gif

milad_21

Registered User
لایک‌ها
0
دیدین دکتر ذوالفقار نسب چه جوری حرف زد با فردوسی پور آخر برنامه؟
293.gif
بیچاره فردوسی پور مونده بود چی بگه! بعد هم که زورکی قطع کرد تلفن و آخرش گفت من برای شما احترام قائل بودم و می تونم کماکان باشم!
171.gif

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
تکرار این 90 کی پخش میشه؟ تو کانال IRIB1 یا 2 هم یه بار دیده بودمش کسی ساعتشو میدونه؟
188.gif

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
دیشب چی شد؟!
من نصفه دیدم!!

hossein1351

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از Mehrzad6262 :
تکرار این 90 کی پخش میشه؟ تو کانال IRIB1 یا 2 هم یه بار دیده بودمش کسی ساعتشو میدونه؟
188.gif

تکرارش چهارشنبه صبح است ولی ساعت دقیقش را نمیدانم حول و حوش ساعت 10 یا 11 همین حدودا

استقلال همیشه قهرمان

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از Mehrzad6262 :
188.gif
فکر کنم چهارشنبه صبح کانال irib2 میده.

milad_21

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از SherlockHolmes :
دیشب چی شد؟!
من نصفه دیدم!!
آخرش دوباره با ذوالفقار نسب حرف زد، اونم حسابی قاطی بود و داد و بیداد می کرد و اصلاً گوش نمی داد عادل (چون کوتاهتره می گم عادل) چی می گه! هی داد و بیداد می کرد و آخر می گفت که تقصیر آدمهایی مثل شما (فردوسی پور) که اومدین کارشناس شدین و این حرف ها!
عادل هم یهو گفت دست شما درد نکنه آقای ذوالفقار نسب و بعد هم زورکی قطع کرد گوشی رو! بعد گفت من برای شما خیلی احترام قائل بودم !!!

amin_16azar

Registered User
لایک‌ها
132
عادل واقعا یکی از بهترین گزارشگران دنیاست

راستی آی دی یا ایمیل عادل رو دارین؟

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
وااااااایییی!!! عجب سوتی هایی داد این گزارشگر مازندران!!

گفت : جالبه, دقیقا در 3 دوره, پرسپولیس قهرمان جام حذفی شد که به فینال رسید.
110.gif
105.gif

مگه تو نیمه نهایی هم تیمی اول میشه؟؟
110.gif

ولی منظورش این بود که , کلا 3 بار به فینال رسیده و هر 3 دوره هم اول شده.

دوباره گفت: خوب این ضربه هم به اوت میره مانند ضربه ی نیمه ی اول این بازیکن که گل شد.
107.gif

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
راست میگه سوتی های توپی داد.خیابانی رو گذاشت تو جیبش.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
به نقل از rainbow :
شفیع احتمالا امسال موقع جام جهانی بر می گرده.از اصطلاحات شفیع :این بازیکن "اوس و قوس دار" و "چقره".

یکی از شاهکارهای شفیع تو جام جهانی 98 بود توی بازی برزیل و مراکش ساعت 12 شب . می دونید که پرچم مراکش کاملا قرمزه . تلویزیون به صورت زیرنویس اسم یه بازیکن مراکشی رو نوشت و جلوش هم پرچم مراکش رو گذاشت . بعد شفیع که حسابی خواب آلود بود گفت حالا داور به این بازیکن کارت قرمز نشون میده و مراکش 10 نفره بازی رو دنبال می کنه .

این علیفر هم هر دو دقیقه یکی از این جملات رو میگه میگه :"در فوتبال چیزی قابل پیش بینی نیست " " دفاع 4 نفره سمه " .
علیفر که قبلا مربی فوتبال بوده از فلیکس ماگات گرفته تا کاپلو ایراد می گیره که چرا اون تعویض رو کردی و ..... از حرف زدنش میشه برای شکنجه زندانی ها استفاده کرد.

جواد خیابانی هم که با فنایی داور بین المللی بساز بفروش دارند و وقت بروز کردن اطلاعتش رو نداره بیشتر بدرد شومن بودن می خوره و حماسه ساختن.

یه جمله هم از پیمان یوسفی که از اصطلاحات منطق الطیر عطار نیشابوری تو حرفاش استفاده می کنه و سعی میکنه ادبی حرف بزنه مثلا وقتی یه بازیکن چند دقیقه بعد از اومدن تو زمین اخراج بشه می گه این بازیکن " دولت مستعجل " بود.

به نظر مزدک میرزایی همیشه هر بازیکنی " با دوران اوجش فاصله داره " .

در مورد فردوسی پور هم باید گفت که گزارشگر خوبیه اما بیشتر از اینکه اون کارش رو بلد باشه بقیه گزارشگرها هستند که خیلی گاگولن این باعث شده عادل جدیدا یه کم پررو بشه. مثلا همیشه تو فوتبالهایی که از شبکه جام جم 2 پخش میشه و اون مجریشه پیغامهای موبایلش رو وسط حرف زدن با مهمان برنامه چک می کنه.

آقا دمت گرم، هر کی هستی خیلی حال دادی،
من یکی که روده بر شدم انقدر خندیدم!!! :lol: :lol: :lol:

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
آقای حامد خان! واقعا دم شما هم گرم، تاپیک خیلی باحالی راه انداختین، من تازه همین امروز این 12 صفحه رو خوندم و با اغلب نوشته های دوستان خیلی حال کردم. منم یه چیزایی در مورد گزارشگران محبوبمون! (البته از تیکه های منحصر به فردشون!) یادمه (که البته اگه یادم اومد براتون می نویسم!!) :D

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
خب به عنوان نمونه و در مورد جناب شفیع:
یادمه در یکی از گزارشهاش گفت: "حالا فن لنگ رو روی این بازیکن به خوبی اجرا می کنه!!"
یا حتما یادتونه که درباره توپی که از نزدیک دروازه به تیر خورده بود می گفت: این توپ گل نشدنش از گل شدنش سخت تر بود و او این کار سخت تر رو انتخاب می کنه!! (اتفاقا الان یه موردش یادم اومد : تو جام ملت های اسیایی 88 مرتضی یا مجتبی! کرمانی مقام یا مقدم! مقابل دروازه ی عربستان یه همچین سوتی وحشتناکی داد.)
تلفظ اسامی بازیکنان که دیگه آخرشه به نظرم: در جام 94 دقیقا یادمه که اسم دروازه بان ایتالیا رو می گفت: پاگلیوکا!! :D :D
در مجموع گزارش های شفیع خیلی واسه ی انبساط خاطر خوبه و آدم یه مدتی می تونه بهش فکر کنه و بخنده!

mohammad123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نظر من هم بهترین گزارشگره .
-----------------
دو تا از هم اتاقی هام باهاش کلاس درس دارند .
میگن سر کلاس هم بیشتر وقت رو درباره فوتبال حرف میزنه . در واقع با بچه ها گپ میزنه !

mohammad123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
وای این فردوسی پور خیلی حرفاش رو بازی تاثیر میذاره !!
هم چشمش شوره هم بقیه حرفاش !

تو بازی بارسلونا آرسنال دیدید این صحنه رو : گفت آرسن ونگر خیلی خوب تو این بازی ارسنال رو هدایت کرده و کارش واقعا جای تقدیر داره حتی اگه همین الان بارسلون به گل برسه .
بلافاصله در همون لحظه آتوو از بارسلون گل اول رو زد .
:blink:

این صحنه رو دقیقا تو ذهنتون هست ؟؟؟

ملت تو سالن تلویزیون خوابگاه تو کف حرفش مونده بودند !

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
منم فکر میکنم چشمش خیلی شوره ( با اینکه اصلا خرافاتی نیستم) یه بار 2 تا مهاجم استقلال 2 کارته بودند از قلعه نوعی پرسید اگه فرضا هر دوشون یه کارت دیگه بگیرن چی کار میکنه که درست تو بازی بعدی هم اکبر پور و هم عنایتی کارت زرد گرفتند و از بازیه بعدی محروم شدند.

SATpt

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از soheilstar :
منم فکر میکنم چشمش خیلی شوره ( با اینکه اصلا خرافاتی نیستم) یه بار 2 تا مهاجم استقلال 2 کارته بودند از قلعه نوعی پرسید اگه فرضا هر دوشون یه کارت دیگه بگیرن چی کار میکنه که درست تو بازی بعدی هم اکبر پور و هم عنایتی کارت زرد گرفتند و از بازیه بعدی محروم شدند.
دوست عزیز،این مساله خرافات نیست، و چشم زخم حتی در روایات اسلامی هم تایید شده با آنکه اسلام دین مبارزه با خرافات است، تا آنجا که برای در امان ماندن از چشم زخم دعاهایی از معصوین رسیده است.

بالا