داداش کادیلاک رو معاله کردی بیا با هم بریم نهارخوران یه چرخی بزنیم بد نمی گذره![]()
چشم
داداش کادیلاک رو معاله کردی بیا با هم بریم نهارخوران یه چرخی بزنیم بد نمی گذره![]()
چشمما در خدمتیم
قابل همشهریمونم نداره
داداش همشهریت نیستم اما از گرگان خوب خاطراتی دارم !!!!
جاده زیارت
بهشت هیرکان
پدر وپسر
پارک شهر
پیتزا پانیز
نعلبندان
ای روزگار همشون گذشت
بعید میدونم شوخی بوده باشه . چون من و خیلی از کسایی که میشناسم تو این موقعیت بودن و راضی بودن و هستن
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
اصن منو این احمد رضا جون شدیم یه روح تو دوتا بدن.همچین همو درک میکنیم که نگو!!
من میگم شوخی بوده ولی ایسون میدونن تو دلم منظورم اینه که جدی گفتم.
{البته اینم باز شوخی بود!:دی}
داداش همشهریت نیستم اما از گرگان خوب خاطراتی دارم !!!!
جاده زیارت
بهشت هیرکان
پدر وپسر
پارک شهر
پیتزا پانیز
نعلبندان
ای روزگار همشون گذشت
منم خوب حاطراطی دارم بهتریم 13 بدرو امسال اونجا داشتم تو النگدره بقیه جاهاشم یدونه باشن.
الان اینو دارم
مشاهده پیوست 449199
ولی دوست دارم اینو داشته باشم دقیقا با همین رنگ
قیمت پایه از 14000 دلار شروع میشه. اگه دلار همون قیمتی میموند میشد با 20-25 تومن پلاک آزاد خرید ولی الان فکر نکنم کمتر از 55-60 تومن پلاک آزاد در بیاد
مشاهده پیوست 449203
مشاهده پیوست 449204
مشاهده پیوست 449205
هنوز جنگل های اطراف رو نرفتی عزیزهر هفته ما تو دل طبیعتیم! هر موقع آخر هفته اومدی یه ندا بده ببرمت تو دل طبیعت هر چی خستگی داری در بره
![]()
هنوز جنگل های اطراف رو نرفتی عزیزهر هفته ما تو دل طبیعتیم! هر موقع آخر هفته اومدی یه ندا بده ببرمت تو دل طبیعت هر چی خستگی داری در بره
![]()
جون داداش من سالی چند بار میام گرگان خوشحال میشم با هم بریم یه دوری تو جنگل بزنیم
به روی چشم ، شوما افتخار بده من درخدمتم :X
جون داداش من سالی چند بار میام گرگان خوشحال میشم با هم بریم یه دوری تو جنگل بزنیم
به روی چشم ، شوما افتخار بده من درخدمتم :X
رفتین ما رو هم ببرین :دی
باما سایت بدی نیست اونجام آگهی کن
چه سالی هست؟
اگه جا داشتین ما هم میایم.
البته پراتمون رو هم میاریم.
اگه قصد فروش فوری داری ایتکارو بکن چون خیلی سریع تر فروش میرهداداش آگهیش کردم، به نظرت ارزش داره ۴۰ تومن پول برای اس ام اس سایت بدم ؟ یارو می گفت به تمام افرادی که برای خرید این مدل سابسکرایب کردن اس ام اس می ده
فروشی نقره ای 165,000,000 C200باما، خرید خودرو بنز | bama.ir
داداش آگهیش کردم، به نظرت ارزش داره ۴۰ تومن پول برای اس ام اس سایت بدم ؟ یارو می گفت به تمام افرادی که برای خرید این مدل سابسکرایب کردن اس ام اس می ده
http://www.bama.ir/خريد-خودرو/?ac731540-2-51-14-0-0-0-0-1/C200-بنز