Mohammad Star
Registered User
دادا شما ازین کار هم بلدی !!!!!!!:wacko:
بهله که بلدم.:lol: البته دوستام بلدن نه خودم.
دادا شما ازین کار هم بلدی !!!!!!!:wacko:
8 روز دیگه 18 سالم میشه... واو
Sent from my C2105 using Tapatalk 4
زیاد خوشحال نشو تا بخوای بری امتحان کتبی بدی و تست رانندگی ازت بگیرن(البته اگه خوش شانس باشی و همون دور اول قبول شی) یه یک سالی میگذره!!
به حرفایی میزنی داداش مال ما که انقدر سریع تموم شد که اصن نگو نپرس. مگه کارت معافیه یه سال طول بکشه
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
راننده باید راننده باشد.راننده ای که راننده نباشد راننده نیست!ما که از 18 سالگی دنبالش بودیم تا 19 سالگی نتونستیم بگیریم. مخصوصا اون افسرای بی خودی که مسئول بودن 3 الی 4 دفعه ردم کردن مثلا فقط به خاطر یه راهنما نزدن.
حالا شوما افسره باهات فامیل بوده و همون دم قبولت کرده که دلیل نمیشه!
راننده باید راننده باشد.راننده ای که راننده نباشد راننده نیست!
راننده راننده است!! اون افسر باید افسر خوبی باشد و افسری که افسر نباشد افسر نیست.:lol:
چی گفتم:wacko:![]()
ما که از 18 سالگی دنبالش بودیم تا 19 سالگی نتونستیم بگیریم. مخصوصا اون افسرای بی خودی که مسئول بودن 3 الی 4 دفعه ردم کردن مثلا فقط به خاطر یه راهنما نزدن.
حالا شوما افسره باهات فامیل بوده و همون دم قبولت کرده که دلیل نمیشه!
راننده باید راننده باشد.راننده ای که راننده نباشد راننده نیست!
والا ما اگه آشنا داشتیم الان تو پیتی چیکار میکردیم. نه عزیز من جفتشو دفه اول بدون آشنا بازی قبول شدم با اومدن کارت هم چند ماه بیشتر کلا نشد
بسیار عاقلانه و عمیق سخن گفتید . احسنت :lol:
شما یا افسر های محلتون خیلی مهربونن یا شما زورویی:lol:![]()
پس دیگه گواهی لازم نیست خوت میری میگیری ؟
شما از همونایی دانشگا میرن بعد 10 ترم 20 تا واحدم پاس نمیکنن میگن استادا نمره نمیدن . کلاسو میپیچن میرن قلیون دیدم که میگما . والا ما خودمونو همه دوستامون اینجوری گواهینامه گرفتن . دیگه شما مشکل داشتی. خواستی بیا گواهینامه و تاریخ تولدو ببین
داداش این اسمش هواس پرتی ، نه بد شانسینه اتفاقا واحدامو خوب پاس کردمدو تا احتمال داره: یا من خیلی بد شانسم یا شما خیلی خوش شانسی.
وقتی به خاطر یه راهنما نزدن افره یه دور ردم کرد یعنی بد شانسی داداش.
خب اره دیگه ولی 200 تومنی خرج داره لامصب.. البته راحته بلدم همچیشو دفه اول قبولم
Sent from my C2105 using Tapatalk 4
بعد از قبولی شیرینی یادت بره![]()