• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عاشق چه ماشینی هستید؟

ahmadrezab23

Registered User
لایک‌ها
69
اهااای 206 چشه؟؟:دی
بعدشم اینایی که 206 دارن همشون یه اس500 دارن تو پارکینگ این ماله توی شهرشونه!
206ی ها پرچم بالاااست!!!

کسی نگفت 206 چیزیشه . فکر میکنم شما بودی ماشین خانواده دستت بود اگر به همین راضی باشی تلاشی برای به دست آوردن یه پراید برای خودت نمیکنی این یعنی کم . اینجاست که تا زمانی که به خودت بیای میبینی هنوز داری ماشین یه نفر دیگرو میرونی

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Mohammad Star

Registered User
لایک‌ها
1,674
کسی نگفت 206 چیزیشه . فکر میکنم شما بودی ماشین خانواده دستت بود اگر به همین راضی باشی تلاشی برای به دست آوردن یه پراید برای خودت نمیکنی این یعنی کم . اینجاست که تا زمانی که به خودت بیای میبینی هنوز داری ماشین یه نفر دیگرو میرونی

داداش راضی باشی یعنی چی؟ شاید یکی خودشو بکشه هم نتونه پولی که شما دستته رو بدست بیاره..
شما از اول پول داشتی فکر میکنی همه مثل شمان..
یکی از دوستان حرف قشنگی زد و گفت پول پول میاره. شما هم سرمایه ی اولیه داشتی به خاطر همین الان کمری برات عددی نیست اما ما ها که از اول خودمون کار رو شروع کردیم و پشتوانه ی مالی نداشتیم هستیم که قدر کمری رو میدونیم.

Mohammad Star

Registered User
لایک‌ها
1,674
دقیقا همین طور هست:) وقتی بارون میباره هر ظرفی رو که زیر بارون بزاری پر میشه بستگی به خودمان داره که چه ظرفی رو انتخاب کنیم

شاید بعضی ها اون ظرف بزرگه رو نداشته باشن یا اگه تا اخر عمرشون هم تلاش کنن نتونن بدستش بیارن!!

Mohammad Star

Registered User
لایک‌ها
1,674
اهااای 206 چشه؟؟:دی
بعدشم اینایی که 206 دارن همشون یه اس500 دارن تو پارکینگ این ماله توی شهرشونه!
206ی ها پرچم بالاااست!!!

ما که فعلا نخریدیم اما در انتظار خریدنش هستیم:p
پرچم 206 بالاست..

t0rbak

Registered User
لایک‌ها
352
دوستان یه سوال داشتم اگه کسی تجربه داره لطفا راهنمایی کنه...
امروز صبح داشتم با سرعت میرفتم اداره یه چنتا لایی هم کشیدیم یه چند جا هم سرعت رفت رو 160 بعدش یه پلیسی اومد گفت بزن کنار ...منم نرم رفتم کنار تا دیدم اون وایساد منم الفراررررر...اومد دنبالم ولی بهم نرسید بعد رفتم ماشین یه جای گم و گور پارک کردم با تاکسی رفتم اداره..الانم رفتم یواشکی ماشین رو اوردم...شما الان نظرتون در مورد خاکی که باید بریزم تو سرم چیه؟؟؟؟

t0rbak

Registered User
لایک‌ها
352
الان دوستان همگی مقررات راهنمایی و رانندگی رو با جون و دل رعایت میکنن دیگه که کسی تجربه نداره؟؟؟بوقق بوقققق

Last edited:

Uniss

Registered User
لایک‌ها
65

از اونجایی که همه خرجاشو والدین میپردازن بنده حاضرم تا 50 سال دیگه ماشین یکی ذیگه رو برونم:D
ای بابا مجبوورم نکنید عکس اس500 خودمو بزارما!!:دی

t0rbak

Registered User
لایک‌ها
352
تبریک عرض میکنم خدمت تمام دوستان

ahmadrezab23

Registered User
لایک‌ها
69
داداش راضی باشی یعنی چی؟ شاید یکی خودشو بکشه هم نتونه پولی که شما دستته رو بدست بیاره..
شما از اول پول داشتی فکر میکنی همه مثل شمان..
یکی از دوستان حرف قشنگی زد و گفت پول پول میاره. شما هم سرمایه ی اولیه داشتی به خاطر همین الان کمری برات عددی نیست اما ما ها که از اول خودمون کار رو شروع کردیم و پشتوانه ی مالی نداشتیم هستیم که قدر کمری رو میدونیم.
یکی دیگم حرف بهتری میزنه که میگه اگر فقیر به دنیا بیای مقصر تو نیستی ولی اگه فقیر از دنیا بری مقصر تویی. اینو هم برای این پستتون گفتم هم پست پایینیش.

شاید بعضی ها اون ظرف بزرگه رو نداشته باشن یا اگه تا اخر عمرشون هم تلاش کنن نتونن بدستش بیارن!!

از اونجایی که همه خرجاشو والدین میپردازن بنده حاضرم تا 50 سال دیگه ماشین یکی ذیگه رو برونم:D
ای بابا مجبوورم نکنید عکس اس500 خودمو بزارما!!:دی

خب من دیگه بحثی ندارم با این پستی که زدین.
شما اگر که به شوخی این پست رو دادین که اکی ولی اگر جدی دادین باید بگم به چیزی که میگین میرسین چون از شرایط فعلی راضی هستین و تلاشی برای خود کفا شدن نمیکنین. خود کفایی :دی

• Like
Reactions: M1V

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
الان سمند

و دوس دارم یه ماشین امریکایی کلاسیک مثل شورلت کاپریس یا کادیلاک داشته باشم

M1V

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,618
asalkade.com خرید تلفنی عسل از زنبوردار09155869597
الان سمند

تو این زمینه منم با شما هم عقیده ام داداش باز دل ما رو خون کردی :wacko:

itjavani

Registered User
لایک‌ها
131
الان سمند

منم سمند دارم و باهاتون هم عقیده هستم

در حال حاضر یک کادیلاک گیر آوردم که ایشالله امروز فرداست معامله کنمش بزاریم کنج پارکینگ :) ولی شدیدا به دنبال ماکسیما 84-85 هستم و مسلما سمند و حاضرم فقط واسه ماکسیما بفروشیم :) ماشینای دیگه هم خوبن ولی پولش نیست خخخخ

M1V

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,618
asalkade.com خرید تلفنی عسل از زنبوردار09155869597
منم سمند دارم و باهاتون هم عقیده هستم

در حال حاضر یک کادیلاک گیر آوردم که ایشالله امروز فرداست معامله کنمش بزاریم کنج پارکینگ :) ولی شدیدا به دنبال ماکسیما 84-85 هستم و مسلما سمند و حاضرم فقط واسه ماکسیما بفروشیم :) ماشینای دیگه هم خوبن ولی پولش نیست خخخخ

داداش کادیلاک رو معاله کردی بیا با هم بریم نهارخوران یه چرخی بزنیم بد نمی گذره ;):)

بالا