Mohammad Star
Registered User
من یه موتور دارم الآن 11 سالشه
مدل؟؟؟؟
من یه موتور دارم الآن 11 سالشه
مدل؟؟؟؟
داداش این زرده چنده خیلی باهاش حال میکنم؟
از 22000 تا شروع میشه
واقعا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
..ماشین براشون حکم ک ا ن دوم رو داره مثل همه جای دنیا جز اینجا
حیف که امریکایی تو ایران پلاک نمیشه.. موستانگ مییومد 300-350 فی میخورد
آمریکا آمریکا ...دستم به شخم تو آمریکا آمریکا...
هــــــــــه فکرشو بوکون یه بیوک Regal 2014 میخرن فقط 18هزار دلار ..ماشین براشون حکم ک ا ن دوم رو داره مثل همه جای دنیا جز اینجا
تازه شم ..مثل محصولاتت شورولت همه چیزه شو اعم از رنگ-رینگ-آپشن های اضافه رو از تو سایتشون سفارش میدن..میندازن پشت کفی مییارن جلو در مشتری
داوووش وقتی طرف سال 87 پراید خریده 8تومن الان بر اساس فیمت صفرش بعد از اینکه که کلی ازش کار کشیده میفروشه 14-15تومن چه انتظاری از کامارو داری....
خداشاهده همین اردیبهشت بود یه بچه کرجی یه کاپریس تخم مرغی سفید گذاشت تو سایت تخت گاز 40تومن..دو هفته بعد به طور اتفاقی دم یه نمایشگاهیی تو کرج دیدم دقیقا همون با همون پلاک..طرف قیمت گذاشته بود 60تومن!
بازار آمریکایی نمیدونم چه خبره توش .هر سال رشد چشمگیری پیدا میکنه..آمریکایی که دیگه بره ما آرزو شد.
اینجانب در همینجا اعلام میکنم که رسما از فاز ماشین و موتور و حتی دوچرخه میکشم بیرون
آره یادمه شهریور که میتینگ بود (حالا بماند که آدم به **** خردن مییوفتاد تو اون گرما و کمبود امکانات ) ملت دیدن شیر تو شیره همه پشت ماشین هاشون زده بودن فروشی..بیوک b3فقط 20تومن..کاپریس فقط 40تومن
ژاپنی هم گرون شده..آکورد ex زیره 20 خرده ای نمیدن...exi ش که 30تومن ولی نه ب شدت آمریکایی
کولن ملت ما مجبورن چه اونی که پراید داره چه اونی که میخواد ژاپنی آمریکایی سواربشه
الانم دیگه خوراکه دیگه.هر چی جنازه ست پیدا میکنن جمع میکنن یه رنگ میزنن روش(مخصوصا صورتی!) و خداتومن میفروشن....
چی بگم والا..کولن سر از اقتصاد این ممکلت از بچه گی در نیاوردم..هر جاهم به خاطر وجدانم پاپیش گذاشتم مالیدن درم
پرایتمو دارم میفروشمامان از بی پولی![]()
![]()
دادا ممد انشاالله پرشیا میخری![]()