alalalk71
Registered User
بروبکس بیاین 4 تا نظر بدین ببینیم شما دارید چی کار می کنید کسی هست منبع درآمد هم داشته باشه از تسکی کلیکی کلا راه درآمدی کسی داره
سیگار
سیگار.
داداش من که به سیگار فروشی روی اوردم بعد از تعطیلی لیبرتی دیگه زدیمش به کارهای سودآور روزانه![]()
ای بابا ژتون ژتون ...ژتوووووووووووون یارانه نقدی شما را پیشاپیش خریداریم بدو بدووووو
در ضمن لیبرتی هم دیگه رفت برای همیشه برای آن مغفوره مکرمه خوزه پابلو گونزالس دعای خیر برکت داریم در شب اول
درگذشت لیبرتی رو به تمام هم انجمنی های عزیز تسلیت می گویم برای روحه خوزه پابلو گونزالس .......
ای بابا دیگه لایبرتی نیستش . بدبخت اونهایی که تو یو اینوست و غیره وسرمایه گذاری کرده بودن.
باید بریم تو کار وبمانیدلارش هم فکر کنم گرونتر باشه
![]()
عاشقان سیستم های کلیکی و پی تی سی و هایپ ها!
شما اگه واقعا توان فعالیت سالم و دورهمی کار کردن رو دارید من یه سایت دارم
میفروشمش هرکی خواست روش کار کنه.
دیگه ادمینش ایرانی باشه و اعضاش هم ایرانی برید دور همی صفا کنید!![]()
من میگن بچه ها بیاید باهم یه سایت بانک الکترونیکی طراحی کنیم مثل لیبرتی! کی به کیه!!!
اف بی ای هم که نمیتونه ما رو اینجا بگیره!![]()
ای بابا دیگه لایبرتی نیستش . بدبخت اونهایی که تو یو اینوست و غیره وسرمایه گذاری کرده بودن.
باید بریم تو کار وبمانیدلارش هم فکر کنم گرونتر باشه
![]()
چرا بدبخت اونا؟ اونجا که دیگه درگاه بانک های ایرانی زدن نیازی به لیبرتی نیست.
بدبخت اونایی که چند هزاردلار تو لیبرتی شون داشتن!! :دی
احمد میترسم بریم سراغ اونم یه 7 8 دلار کاسب بشیم بعد اون بدبختم بیان جمعش کنیم گناه داره نریم طرفش
ای بابا بیا من 400 تا سایت کلیکی بت میدم شما حرف از پول بزن
من پایه هستم فقط یه مشکل اونم اینه که ما قبل از اینکه کسی فعالیت هامون محدود بشه خودمون محدود میشیم چرررررررررررررررررا چون هیچ کس نمی تونه پول بریزه به حسابمون بعد به جرم های مختلف دسته جمعی میریم اوین اونجا می خونیم پارسال بهار رفته بودیم یه بانک بزنیم گفتت بزن ..... و اونجا به کلیک کردن ادامه می دهیم
دوستان لطفا اسپم نکنید الکی
درگاه کدوم بانک ها ؟
الان ازدوباره پول میریزن تو این سایت یهویی قانون تحریم بانک های ایرانی اعمال میشه![]()
همه بانک هایی که دارای شبا باشن..
آموزش کاملش اینجا گذاشته شده :
آموزش جامع واریز و برداشت به وسیله FP در یواینوست
موفق باشید![]()
جالبه تاظهر که چیزی تو سایتشون ننوشته بودن. با این حساب شما به یه نفر میسپاریدکه براتون پول رو منتقل کنه که مطمئنا نمیشهبهشون اعتماد کرد
البته عرض کنم به همین راحتیا هم نیستجالبه تاظهر که چیزی تو سایتشون ننوشته بودن. با این حساب شما به یه نفر میسپاریدکه براتون پول رو منتقل کنه که مطمئنا نمیشهبهشون اعتماد کرد
فرقی ندارهیکی اومده بود با لیبرتی اینوست کرده بود حالا تکلیف پولش چی میشه هست یا پریده بعد یکی با لیبرتی اینوست کرده بود حالا با چی میتونه برداشت کنه
یه کم مشکوک میزنه جریات احتما داره به همین زودی ها بره تو هوا
نه عزیزم این چند روزه که اضافه شده ، آموزشش رو امروز گذاشتن.
مطمئنا نمیشه چیه؟!
طرف Selected Financial Partner هست! همون آموزش رو بخونی متوجه میشی که باید رتبه یوزر بالا بره تا بتونه Financial Partner خالی بشه! 10 هزار دلار هم گذاشته پیش سایت که Selected بشه! نمیشه اعتماد کرد چیه دوست من؟ :دی
بعد از اون هم شما تا پول رو تو حسابت دریافت نکنی و تو سایت Confirm نکنی پول به حساب اون بنده خدا نمیره که
موفق باشید![]()