• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عحب متروکه شد اینجا

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
سلام رفیق چه عجب اومدی کم پیدا شدی .ببینم بالاخره با نئوباکس چکارکردی به جایی رسیدی ؟ یادمه قبلا خیلی جدی دنبالش میکردی.یکم از وضعیتت توضیح بده.ممنون.

سلام جاجی :D
نه فعلا همه اینا رو گذاشتم کنار :دی
دوستم داره تو یو اینوست میره جلو ؛ خودمم شاید رفتم تو کارش ;)
موفق باشی :D

HOOSEIN 105

Registered User
لایک‌ها
98
من هم این سایت رو به همه سایت ها حتی نئوباکس ترجیح میدم
سود معقولی داره!و منی که یکساله دارم زور میزنم از اینترنت درامدی داشته باشم بیشترین درامد رو از طریق همین سایت داشتم!
درسته ریسک بالایی داره ولی مطمعنا از سایت های پی تی سی ایرانی و خارجی معتبر تره و درامدتون ثابت و تضمین شدس و مثل پی تی سی نیاز به مدیریت و وقت گذاشتن نداره!

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
سلام جاجی :D
نه فعلا همه اینا رو گذاشتم کنار :دی
دوستم داره تو یو اینوست میره جلو ؛ خودمم شاید رفتم تو کارش ;)
موفق باشی :D

به. بابا ما کلی ذوق کردیم یکی از ما تو نئوباکس به یجا برسه شما هم ولش کردی.عجب.ولی خوب باید تو پی تی سی ها سرما یه گذاشت تا موفق شد اینطوری نمیشه بری جلو.دمت گرم داداش.

من هم این سایت رو به همه سایت ها حتی نئوباکس ترجیح میدم
سود معقولی داره!و منی که یکساله دارم زور میزنم از اینترنت درامدی داشته باشم بیشترین درامد رو از طریق همین سایت داشتم!
درسته ریسک بالایی داره ولی مطمعنا از سایت های پی تی سی ایرانی و خارجی معتبر تره و درامدتون ثابت و تضمین شدس و مثل پی تی سی نیاز به مدیریت و وقت گذاشتن نداره!

عجبا حالا که ما گذاشتیمش کنار شما رفتید سراغش من همین دیروز پولمو ازش کشیدم بیرون راستش ترسیدم لیبرتی که جمع کرد رو اینم تاثیر بزاره.دلارامو مفت زیر 3400 فروختم اصلا کسی نیست با پرفکت مانی و وبمانی بکشی بیرون هنوز دم این رفیقمون گرم اومد برا ایرانیا درگاه زد گرچه خیلی ارزون میخره ولی هنوز خیلی خوبه یکی با پرفکت مانی 30% کمیسیون میگرفت خلاصه یکم اوضاع سایت خطری شده بود چت روما رو که میخوندم همه صداشون دراومده بود .حالا منتظر میمونم ببینم چه درگاهی میزاره و اوضاش چطوری میشه خدا کنه بمونه دوباره توش پول بزاریم.نظرم اینه که شما هم صبرکنید یه درگاه بیاره و بعد برید طرفش.دوستان جمیعن موفق باشن

HOOSEIN 105

Registered User
لایک‌ها
98
به. بابا ما کلی ذوق کردیم یکی از ما تو نئوباکس به یجا برسه شما هم ولش کردی.عجب.ولی خوب باید تو پی تی سی ها سرما یه گذاشت تا موفق شد اینطوری نمیشه بری جلو.دمت گرم داداش.

عجبا حالا که ما گذاشتیمش کنار شما رفتید سراغش من همین دیروز پولمو ازش کشیدم بیرون راستش ترسیدم لیبرتی که جمع کرد رو اینم تاثیر بزاره.دلارامو مفت زیر 3400 فروختم اصلا کسی نیست با پرفکت مانی و وبمانی بکشی بیرون هنوز دم این رفیقمون گرم اومد برا ایرانیا درگاه زد گرچه خیلی ارزون میخره ولی هنوز خیلی خوبه یکی با پرفکت مانی 30% کمیسیون میگرفت خلاصه یکم اوضاع سایت خطری شده بود چت روما رو که میخوندم همه صداشون دراومده بود .حالا منتظر میمونم ببینم چه درگاهی میزاره و اوضاش چطوری میشه خدا کنه بمونه دوباره توش پول بزاریم.نظرم اینه که شما هم صبرکنید یه درگاه بیاره و بعد برید طرفش.دوستان جمیعن موفق باشن

سلام
حرفتون کاملا درسته
باید صبر کرد تا ببینیم اوضاع چه جور پیش میره!
اما یه چیز مشکوک!
ببین مگه قابلیت Financial Partner این نیست که ما پولی رو که در بالانسمون در سایت داریم به یک کاربر دیگه انتقال میدیم؟؟
خوب تو این حالت هم اون کاربر از حساب بانکی خودش میاد و پول ما رو پرداخت میکنه!پس این وسط سایت چیکارس؟؟ سایت که به کسی پرداخت نمیکنه!

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
سلام
حرفتون کاملا درسته
باید صبر کرد تا ببینیم اوضاع چه جور پیش میره!
اما یه چیز مشکوک!
ببین مگه قابلیت Financial Partner این نیست که ما پولی رو که در بالانسمون در سایت داریم به یک کاربر دیگه انتقال میدیم؟؟
خوب تو این حالت هم اون کاربر از حساب بانکی خودش میاد و پول ما رو پرداخت میکنه!پس این وسط سایت چیکارس؟؟ سایت که به کسی پرداخت نمیکنه!

:wacko:

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
خب اون کاربر واسطه که همیشه نمیخاد اونجوری بمونه! اونم گاهی بخشی از پولشو از طریق مثلا اگوپی میکشه بیرون...

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
البته واسه همون اگوپی هم باید همون واسطه بره سراغ یه واسطه دیگه!!!
فک کنم تهش میشه همون ساختار هرمی!
درست میگم؟!!

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
البته واسه همون اگوپی هم باید همون واسطه بره سراغ یه واسطه دیگه!!!
فک کنم تهش میشه همون ساختار هرمی!
درست میگم؟!!

فک نکنم به هرمی ربط داشته باشه ولی درگاه نداشته باشه میگم که یکم پیچیده میشه:wacko:
راستی داداش شما با نیک باکس چکار کردی یادمه شما هم خیلی به جد دنبالش بودی و براش فک کنم یا تاپیک یا پست زده بودی

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
الان که درگاه مستقیم نداره من که اینجوری فکر میکنم:
من الان میخوام وارد سیستم بشم، ریال به حساب واسطه ایرانی میریزم، تو سایت دلار به حسابم میاد، همون موقع یکی هست که چندماه پیش کارش رو شروع کرده میخواد بخشی از دلارهاش تو سایت رو به ریال تبدیل کنه، اینجا واسطه ریالی که من بهش دادم رو میده به اون، و دلار ازش میگیره، (ریال از من میگیره میده به اون، دلارهاش هم تکون نمیخوره) البته درصد خودش رو هم برمیداره...
حالا بعد چند ماه من تو حساب سایت دلار جمع شده برام، میخوام ریالشون کنم، دوباره میرم سراغ همون واسطه... حالا واسطه به من از کجا ریال میده؟
از ریال هایی که اونایی که تو این مدت جدید به سیستم وارد شدن و ریال به حساب واسطه ریختن...
و اینجوری سیستم هرمی ادامه پیدا میکنه...
فکر میکنم که فکرم درست باشه؟!! ;)
اگه همینجوری هم به کارش ادامه بده و درگاه مستقیم دیگه ای پیدا نکنه تا با پول های واریزی مستقیم به اون درگاه یه کار سودسازی بکنه، چون میزان سود زیاد نیست ممکنه بحث "اشباع شدن سیستم" که تو سایت های هرمی مطرحه هیچوقت بوجود نیاد...
......................
نیک باکس رو یه 300 تا 350 ای گذاشته بودم که تا الان 480 تومن برداشت کردم...بالانس حسابم هم چیزی حدود 500 تومنه!!! ... اولین سایتیه که بیشتر از سرمایه گذاریم ازش برداشت داشتم...
سه تا سایت آسمان (تئو..آسان..آسمان) که معلوم نیست کی میخاد شروع به پرداخت کنه... 24 و آنباکس و بردیا هم مونده تا به مرحله برداشت برسم...

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
من الان میخوام وارد سیستم بشم، ریال به حساب واسطه ایرانی میریزم، تو سایت دلار به حسابم میاد، همون موقع یکی هست که چندماه پیش کارش رو شروع کرده میخواد بخشی از دلارهاش تو سایت رو به ریال تبدیل کنه، اینجا واسطه ریالی که من بهش دادم رو میده به اون، و دلار ازش میگیره، (ریال از من میگیره میده به اون، دلارهاش هم تکون نمیخوره) البته درصد خودش رو هم برمیداره...
حالا بعد چند ماه من تو حساب سایت دلار جمع شده برام، میخوام ریالشون کنم، دوباره میرم سراغ همون واسطه... حالا واسطه به من از کجا ریال میده؟
از ریال هایی که اونایی که تو این مدت جدید به سیستم وارد شدن و ریال به حساب واسطه ریختن...
اگه همینجوری هم به کارش ادامه بده و درگاه مستقیم دیگه ای پیدا نکنه تا با پول های واریزی مستقیم به اون درگاه یه کار سودسازی بکنه، چون میزان سود زیاد نیست ممکنه بحث "اشباع شدن سیستم" که تو سایت های هرمی مطرحه هیچوقت بوجود نیاد...
......................
نیک باکس رو یه 300 تا 350 ای گذاشته بودم که تا الان 480 تومن برداشت کردم...بالانس حسابم هم چیزی حدود 500 تومنه!!! ... اولین سایتیه که بیشتر از سرمایه گذاریم ازش برداشت داشتم...
سه تا سایت آسمان (تئو..آسان..آسمان) که معلوم نیست کی میخاد شروع به پرداخت کنه... 24 و آنباکس و بردیا هم مونده تا به مرحله برداشت برسم...

منم رفتم تو فکر :eek:

این وضعیتی که یواینوست پیدا کرده و درگاه مستقیم نداره دیگه فک کنم یه حالتی مثه لیبرتی قدیم پیدا کرده که فقط دلار مجازیه و توسط صرافها نقد میشه و از این حساب به اون حساب میره

و در آخر هم هیچوقت به دلار کاغذی تبدیل نمیشه. درست میگم دوستان ؟

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
من نبودم:(

باریکلا. ما سرمایه نذاشتیم حوصلم نیومد ولش کردم.همیشه موفق باشی;)

HOOSEIN 105

Registered User
لایک‌ها
98
از نظر من سایت عملا دیگه پرداختی نداره!
اصلا فرض بگیریم تمام واسطه ها برن کنار و همه بخوان برداشت داشته باشن! یعنی هیچ کاربری نخواد در قسمت Financial Partner فعالیت کنه!
اونوقت تکلیف چیه؟؟ سایت که هیچ درگاهی نداره!
ببینید الان سایت داره با موجودی داخل سایت به نوعی پرداخت میکنه! یعنی موجودی شما رو به من انتقال میده و من هم به شما از یه درگاه دیگه پرداخت میکنم! حالا اگه هم من و هم بقیه واسطه ها بخوان برداشت داشته باشن چی؟؟ اونوقت تکلیف چیه؟؟

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
از نظر من سایت عملا دیگه پرداختی نداره!
اصلا فرض بگیریم تمام واسطه ها برن کنار و همه بخوان برداشت داشته باشن! یعنی هیچ کاربری نخواد در قسمت Financial Partner فعالیت کنه!
اونوقت تکلیف چیه؟؟ سایت که هیچ درگاهی نداره!
ببینید الان سایت داره با موجودی داخل سایت به نوعی پرداخت میکنه! یعنی موجودی شما رو به من انتقال میده و من هم به شما از یه درگاه دیگه پرداخت میکنم! حالا اگه هم من و هم بقیه واسطه ها بخوان برداشت داشته باشن چی؟؟ اونوقت تکلیف چیه؟؟

دقیقا نظر منم همینه . الان دیگه از حساب سایت یک ریال هم خارج نمیشه و فقط به حساب سایت پول وارد میشه و موقع withdraw اف پی ها به شما پول میدن . البته این حالتی که شما میگی خیلی احتمالش کمه که همه بخوان باهم

پولشون رو خارج کنن.در کل با بسته شدن LR خیلی به نفع یو ایونست شد . (برای کسی آب نشد بره یو اینوست نون شد )

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
یه چیز دیگه این که لیبرتی که بسته شده با یه هجومی هم یو اینوست روبرو میشه که معلوم نیست چه خبره ممکنه بگه ما به فعالیتمون ادامه میدیم اما از کجا چه جوری اکثر پرداخت ها لیبرتی بود حالا اون بسته شده خوب اصلا اون پولی که توی لیبرتی بود رو از کجا می خواهن ریکاوری کنن این یه مسئله بعدش این که یه شایعه امکان داره ساخته بشه که یو اینوست هم داره میره تو هوا اونوقت خر بیار باقالی بار کن یه هجوم همه گانی تو سایت کلا از حالا به بعد یه کم خیلی خطرناکتر میشه این سیستم اگه 60 درصد هم بخوان پولشونو بکشن بیرون دیگه واقعا اوضاع بدی پیدا می کنه

Amir246

Registered User
لایک‌ها
91
من با تسک های نئوباکس بدون کلیک کردن روزی 70 سنت تا 1 دلار در میارم. تا الان 40 دلار ازش درآوردم که یک بار 5 دلارش رو از طریق FP به یو اینوست منتقل کردم. در جواب یه نفر که در صفحات قبل گفته بود از کجا به کاربرای ایرانی که پرداخت از طریق FP رو انجام میدن اعتماد کنیم باید بگم که اگه شما بهش اعتماد ندارید اجباری نیست. خود من که یه بار از طریق FP واریز کردم یه کاربر خارجی رو انتخاب کردم.

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
من با تسک های نئوباکس بدون کلیک کردن روزی 70 سنت تا 1 دلار در میارم. تا الان 40 دلار ازش درآوردم که یک بار 5 دلارش رو از طریق FP به یو اینوست منتقل کردم. در جواب یه نفر که در صفحات قبل گفته بود از کجا به کاربرای ایرانی که پرداخت از طریق FP رو انجام میدن اعتماد کنیم باید بگم که اگه شما بهش اعتماد ندارید اجباری نیست. خود من که یه بار از طریق FP واریز کردم یه کاربر خارجی رو انتخاب کردم.

کازینوهارومیزنی؟

Amir246

Registered User
لایک‌ها
91
کازینوهارومیزنی؟

آره، با آی پی کانادا، آمریکا، انگلیس، آلمان، هلند
هر روز سعی میکنم ساعت 7 بلند شم که در این روزها راحت 1 دلار میشه. بعضی روزها هم تنبلی میکنم و دیر بیدار میشم حداقلش 40 سنت میشده. بعضی روزها مثل امروز تسک هایی که باید نام Fisher Investment رو جستجو کنیم میاد برای آمریکا که امروز تونستم 1.4 دلار دربیارم.

setareyesoheil

Registered User
لایک‌ها
33
آره، با آی پی کانادا، آمریکا، انگلیس، آلمان، هلند
هر روز سعی میکنم ساعت 7 بلند شم که در این روزها راحت 1 دلار میشه. بعضی روزها هم تنبلی میکنم و دیر بیدار میشم حداقلش 40 سنت میشده. بعضی روزها مثل امروز تسک هایی که باید نام Fisher Investment رو جستجو کنیم میاد برای آمریکا که امروز تونستم 1.4 دلار دربیارم.

یعنی با ip چند تا کشور تسک میزنی و هنوز crowdflower مسدودت نکرده؟؟؟؟!!!!!

چه مدتیه که این کار رو میکنی؟؟؟ منو که بعد از چند روز مسدودم کردند الان هیچ تسکی نمیاد برام!!!

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
یعنی با ip چند تا کشور تسک میزنی و هنوز crowdflower مسدودت نکرده؟؟؟؟!!!!!

چه مدتیه که این کار رو میکنی؟؟؟ منو که بعد از چند روز مسدودم کردند الان هیچ تسکی نمیاد برام!!!

آره منم با چندتا آی پی که زدم مسدودم کردن.الآن یه حساب دیگه با یه آی پی ساختم و فقط با همین یک آی پی باش کارمیکنم خدا کنه دیگه مسدودم نکنه.

بالا