• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عحب متروکه شد اینجا

Amir246

Registered User
لایک‌ها
91
یعنی با ip چند تا کشور تسک میزنی و هنوز crowdflower مسدودت نکرده؟؟؟؟!!!!!

چه مدتیه که این کار رو میکنی؟؟؟ منو که بعد از چند روز مسدودم کردند الان هیچ تسکی نمیاد برام!!!

49529305979432648664.png

همونطور که میبینید در تاریخ 2013/03/09 در نئوباکس ثبت نام کردم. البته انجام مینی جاب ها رو تقریبا 1 ماه بعدش شروع کردم. و تا الان تقریبا داره به 2 ماه میرسه. نمیدونم چرا بعضی ها رو مسدود کرده بعضی ها هم نکرده. شما که مسدود شدید تا حالا شده بود موقع لاگین کردن با آی پی کشور دیگه لاگین کنید؟

setareyesoheil

Registered User
لایک‌ها
33
مشاهده پیوست 377457

همونطور که میبینید در تاریخ در نئوباکس ثبت نام کردم. البته انجام مینی جاب ها رو تقریبا 1 ماه بعدش شروع کردم. و تا الان تقریبا داره به 2 ماه میرسه. نمیدونم چرا بعضی ها رو مسدود کرده بعضی ها هم نکرده. شما که مسدود شدید تا حالا شده بود موقع لاگین کردن با آی پی کشور دیگه لاگین کنید؟

من با ip ایران عضو شده بودم برای همین موقع ورود هم با ip ایران وارد می شدم و بعد V-P*N رو فعال می کردم و تسک میزدم.هر بار که میخواستم تغییر ip بدم کوکی سایت crowdflower رو حذف میکردم تا احتمال شناسایی استفاده از چند ip کمتر شود.

در ضمن من از https بوسیله پرو+ کسی -فیر استفاده میکردم. برام عجیبه که چرا بعضیا مسدود می شوند و بعضیا نه!!!!

شما از چی استفاده می کنید برای تسک زدن؟؟؟؟

میشه بگید برای تسک زدن و تغییر ip چه کارایی می کنید.ظاهرا شما رو هنوز نتونستن شناسایی کنند.شاید یه جای کار ما ایراد داره!!!!!!

Amir246

Registered User
لایک‌ها
91
من با ip ایران عضو شده بودم برای همین موقع ورود هم با ip ایران وارد می شدم و بعد V-P*N رو فعال می کردم و تسک میزدم.هر بار که میخواستم تغییر ip بدم کوکی سایت crowdflower رو حذف میکردم تا احتمال شناسایی استفاده از چند ip کمتر شود.

در ضمن من از https بوسیله پرو+ کسی -فیر استفاده میکردم. برام عجیبه که چرا بعضیا مسدود می شوند و بعضیا نه!!!!

شما از چی استفاده می کنید برای تسک زدن؟؟؟؟

میشه بگید برای تسک زدن و تغییر ip چه کارایی می کنید.ظاهرا شما رو هنوز نتونستن شناسایی کنند.شاید یه جای کار ما ایراد داره!!!!!!
منم از HTTPS و برنامه پراکسی فایر استفاده میکنم. ولی تا حالا کوکی سایت crowdflower رو حذف نکردم :rolleyes: واقعا عجیبه چون من حتی در سایت crowdflower هم ثبت نام کردم (چون برای بعضی کازینوها باید در crowdflower لاگین کرد) و هر تسکی انجام میدم ثبت میشه. پس میدونن که دارم با آی پی چند کشور تسک میزنم!!!

mahyar0181

Registered User
لایک‌ها
330
با سلام به دوستان
تسک های کازینو برای چه کشورهایی مثل هلند 22 سنتی هست ؟

Amir246

Registered User
لایک‌ها
91
با سلام به دوستان
تسک های کازینو برای چه کشورهایی مثل هلند 22 سنتی هست ؟

تا حالا ندیدم به غیر از هلند 22 سنتی بذاره. ولی این 22 سنتیه خیلی با حاله! سه سوت انجام میشه و 22 سنت میده. من همیشه یه تسک 22 سنتی میبینم. برای شما هم همیشه یکی میاد یا ساعتی که من انجام میدم بقیه ش تموم شده؟

mahyar0181

Registered User
لایک‌ها
330
تا حالا ندیدم به غیر از هلند 22 سنتی بذاره. ولی این 22 سنتیه خیلی با حاله! سه سوت انجام میشه و 22 سنت میده. من همیشه یه تسک 22 سنتی میبینم. برای شما هم همیشه یکی میاد یا ساعتی که من انجام میدم بقیه ش تموم شده؟
منم چندبار رفتم یکی بیشتر نبود
کازینوهای روسیه 13 سنتی هست

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
دوستان شما از کجا https گرفتین؟اینی که من ازش گرفتم فقط از سویس و انگلیس داره سرور

setareyesoheil

Registered User
لایک‌ها
33
توی گوگل یه سرچ بزنید زیاده

حتی یک انجمن مخصوص اینجور چیزا هم هست که فروشنده و سازنده و خریدار و همه جور آدمی توش هست.

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوستان درآمد دارید از اینترنت یه ندایی بدید آقا یه کاری بکنیم کسی کاری می کنه

آقا تو دنیای بیرون که اقتصاد خرابه پس با ایرانیها کار کردن راه به جایی نمیبره بزنیم تو کار خارجکی ها که اون هم نمیدونم چی بگم:D

mahyar0181

Registered User
لایک‌ها
330
بالا