• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عدم واریز مدیااد !!

salamatfa

Registered User
لایک‌ها
163
یعنی کلا خرابه به دیتابیس وصل نیست.
دوستان دیگه این مشکل رو ندارید؟!

وارد پنل که میشی در قسمت سرویس وارد پلتفرم مدیا اد میشی

تمام اطلاعات موجوده تغییری خاصی نکرده

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
وارد پنل که میشی در قسمت سرویس وارد پلتفرم مدیا اد میشی

تمام اطلاعات موجوده تغییری خاصی نکرده
درسته. یکی از افزونه های مرورگرم اختلال ایجاد می کرد لود نمی شد....

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017
باز پرداختی ها داره تعویق میوفته جدیدا هم نرخش افتضاح شد جای خوب سراغ دارین؟ یکتانتم افتضاح تر

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
یکتانت حداقل تبلیغاتش متنوع است. من شخصاً هر سایتی میرم که مدیـ*ـااد گذاشته، یک بک میزنم و نتیجه بعدی در گوگل رو می بینم. چون از تبلیغاتش خوشم نمیاد. یکساله کمپین تبلیغاتیش همون کاشت مو و زیبایی و... است. حالا کاشکی یه بنر درست و زیبا استفاده می کرد.

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
یکتانت حداقل تبلیغاتش متنوع است. من شخصاً هر سایتی میرم که مدیـ*ـااد گذاشته، یک بک میزنم و نتیجه بعدی در گوگل رو می بینم. چون از تبلیغاتش خوشم نمیاد. یکساله کمپین تبلیغاتیش همون کاشت مو و زیبایی و... است. حالا کاشکی یه بنر درست و زیبا استفاده می کرد.
همین مونده تبلیغ جراحی بواسیر رو به صورت عملی نشون بده

salamatfa

Registered User
لایک‌ها
163
یکتانت دست راستشو گذاشته روی سر مدیا اد

salamatfa

Registered User
لایک‌ها
163
خیلی مفهومی گفتی زیر 5 دبستانی بگو :)

ربات گذاشتم روی سایتم بازدید زیاد شده درامد زیاد نشده!

ربات رو غیر فعال کردم

بهشون گفتم کلیکی 110 تومن واسه 5 سال پیش بوده میگه بازار کشش نداره . سایتهای همکار ما همین هم نمیدن !👹

Last edited:

meysam0211

Registered User
لایک‌ها
432
میشه گفت که از ۱۰تیر قیمت کلیک های مدیا به نصف تغییر کرده، افزایش قیمت که نمیدن هیچ،‌تازه کمشم کردن..
من خودم هرچی اعتراض کردمو با کلی سندو مدرک حرف زدم، گفتن قیمتهای این کمپینی که فعاله بصورت حراجی زده شده، یعنی قیمت کمتر، تیراژ بالاتر ! که به ضرر وبمستراست

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017
میشه گفت که از ۱۰تیر قیمت کلیک های مدیا به نصف تغییر کرده، افزایش قیمت که نمیدن هیچ،‌تازه کمشم کردن..
من خودم هرچی اعتراض کردمو با کلی سندو مدرک حرف زدم، گفتن قیمتهای این کمپینی که فعاله بصورت حراجی زده شده، یعنی قیمت کمتر، تیراژ بالاتر ! که به ضرر وبمستراست
قشنگ وبمستری داره نابود میشه

meysam0211

Registered User
لایک‌ها
432
قشنگ وبمستری داره نابود میشه
یادش بخیر، زمانی خود سایتها/شرکت ها میومدن ایمیل میزدن که تبلیغات میخوایم, پولشم نقد بود ، کاش برگردیم به همون موقع ها

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
اون موقع دلار 3300 بود کلیکی 100 تومن بود تازه پاپ آپی 8 تومن.
الان دلار 33000 تومنه کلیکی 200 تومنه، پاپ آپ هم 2 تومن شده!!!
ریزش کاربر به خاطر پیامرسان ها و اینستا هم بزار روش دیگه فاجعه است.

Last edited:

meysam0211

Registered User
لایک‌ها
432
مدیااد به شکل وحشیانه ای نرخ قیمت کلیک را با 50%+ ریزش قیمت تقدیم وبمستر داره میکنه :| میانگین قیمت شده 100 ت :| باورکردنی نیست واقعا این همه وقاحت..
قیمت 2سال پیشه این 100تومن.. جالب اینجاس که اعتراض کنی هم همچین پیامایی بهت میدن

سلام وقتتون بخیر
بابت تاخیر در پاسخگویی از شما عذرخواهی میکنیم متاسفانه چند روزی در فرآیند پشتیبانی اختلالاتی داشتیم که به امید خدا حل شده است
همونطور که خدمتتون عرض کردم قیمت کلیک ها چیزی نیست که ما تعیین کنیم و کاملا دست خود تبلیغ دهندگان هستش
در صورتی که ما بخواهیم قیمت کلیک را پایین بیاوریم درآمد خودمان هم پایین می آید پس خود ما هم دنبال بالا رفتن قیمت کلیک ها هستیم و انشاالله به زودی این مسئله هم درست خواهد شد

من: شما برای این تعیین تکلیف قیمتها چیزی به عنوان سقفو کف مد نظر قرار نمیدید؟ ماه پیش تاالان50% افت داشته !!!!
شما اینو حس نمیکنید ؟ یا درصدبیشترو شما برمیدارید که قاعدتا حس نمیکنید
مدیا :خیر ما درصد بیشتری بر نمیداریم
درحال حاضر هم در حال انجام اقداماتی برای افزایش بوجه کمپین ها هستیم و انشاالله به زودی نتایج آن مشخص خواهد شد

با سلام و احترام
قیمت هر کلیک دریافتی شما در ستون سمت چپ ذکر شده که میتوانید آن را مشاهده نمایید
این قیمت کلیک به صورت مزایده ای تعیین میشود و ارتباط مستقیم به تمایل تبلیغ دهندگان برای نمایش تبلیغشان در سایت شما دارد که درواقع منوط بر کیفیت کلیک های ورودی است
(درصورتی که ما فقط با پوش نوتیف باهاشون کار میکنیم ! اینا معیارشون رو پوش هم به کیفیت کلیک هست و جالبه فکر میکنن مثل همسانو بنریه !! در این حدن :confused: )

خلاصه کمر وبسمتری شکسته از دست این حرومیا..

بالا