salamatfa
Registered User
- نوشتهها
- 202
- لایکها
- 163
این مدیاد پنلش یکپارچه شده با تپسل کلا ریست شده فعلا هیچی توش نیست!
چرا توش نیست؟
این مدیاد پنلش یکپارچه شده با تپسل کلا ریست شده فعلا هیچی توش نیست!
یعنی کلا خرابه به دیتابیس وصل نیست.چرا توش نیست؟
یعنی کلا خرابه به دیتابیس وصل نیست.
دوستان دیگه این مشکل رو ندارید؟!
درسته. یکی از افزونه های مرورگرم اختلال ایجاد می کرد لود نمی شد....وارد پنل که میشی در قسمت سرویس وارد پلتفرم مدیا اد میشی
تمام اطلاعات موجوده تغییری خاصی نکرده
کشتو پاک کن، اد بلاکرتم خاموش کناین مدیاد پنلش یکپارچه شده با تپسل کلا ریست شده فعلا هیچی توش نیست!
همین مونده تبلیغ جراحی بواسیر رو به صورت عملی نشون بدهیکتانت حداقل تبلیغاتش متنوع است. من شخصاً هر سایتی میرم که مدیـ*ـااد گذاشته، یک بک میزنم و نتیجه بعدی در گوگل رو می بینم. چون از تبلیغاتش خوشم نمیاد. یکساله کمپین تبلیغاتیش همون کاشت مو و زیبایی و... است. حالا کاشکی یه بنر درست و زیبا استفاده می کرد.
خیلی مفهومی گفتی زیر 5 دبستانی بگویکتانت دست راستشو گذاشته روی سر مدیا اد
فکر کنم منظورش کاهش نرخ تبلیغات تو مدیا اد هست.خیلی مفهومی گفتی زیر 5 دبستانی بگو
اره خیلی کم شده تقریبا با یکتانت برابر شده :/فکر کنم منظورش کاهش نرخ تبلیغات تو مدیا اد هست.
خیلی مفهومی گفتی زیر 5 دبستانی بگو
قشنگ وبمستری داره نابود میشهمیشه گفت که از ۱۰تیر قیمت کلیک های مدیا به نصف تغییر کرده، افزایش قیمت که نمیدن هیچ،تازه کمشم کردن..
من خودم هرچی اعتراض کردمو با کلی سندو مدرک حرف زدم، گفتن قیمتهای این کمپینی که فعاله بصورت حراجی زده شده، یعنی قیمت کمتر، تیراژ بالاتر ! که به ضرر وبمستراست
یادش بخیر، زمانی خود سایتها/شرکت ها میومدن ایمیل میزدن که تبلیغات میخوایم, پولشم نقد بود ، کاش برگردیم به همون موقع هاقشنگ وبمستری داره نابود میشه
نابود شده تموم شده.قشنگ وبمستری داره نابود میشه
سلام وقتتون بخیر
بابت تاخیر در پاسخگویی از شما عذرخواهی میکنیم متاسفانه چند روزی در فرآیند پشتیبانی اختلالاتی داشتیم که به امید خدا حل شده است
همونطور که خدمتتون عرض کردم قیمت کلیک ها چیزی نیست که ما تعیین کنیم و کاملا دست خود تبلیغ دهندگان هستش
در صورتی که ما بخواهیم قیمت کلیک را پایین بیاوریم درآمد خودمان هم پایین می آید پس خود ما هم دنبال بالا رفتن قیمت کلیک ها هستیم و انشاالله به زودی این مسئله هم درست خواهد شد
من: شما برای این تعیین تکلیف قیمتها چیزی به عنوان سقفو کف مد نظر قرار نمیدید؟ ماه پیش تاالان50% افت داشته !!!!
شما اینو حس نمیکنید ؟ یا درصدبیشترو شما برمیدارید که قاعدتا حس نمیکنید
مدیا :خیر ما درصد بیشتری بر نمیداریم
درحال حاضر هم در حال انجام اقداماتی برای افزایش بوجه کمپین ها هستیم و انشاالله به زودی نتایج آن مشخص خواهد شد
با سلام و احترام
قیمت هر کلیک دریافتی شما در ستون سمت چپ ذکر شده که میتوانید آن را مشاهده نمایید
این قیمت کلیک به صورت مزایده ای تعیین میشود و ارتباط مستقیم به تمایل تبلیغ دهندگان برای نمایش تبلیغشان در سایت شما دارد که درواقع منوط بر کیفیت کلیک های ورودی است
(درصورتی که ما فقط با پوش نوتیف باهاشون کار میکنیم ! اینا معیارشون رو پوش هم به کیفیت کلیک هست و جالبه فکر میکنن مثل همسانو بنریه !! در این حدن )