Hamid2day
مدیر ارشد بازنشسته
پست ها به روزرسانی شدن
با عرض پوزش
پست ها به روزرسانی شدن
عید میگن فاکتور های سال گذشته رو برامون دوباره پرینت کنید ، امضاء و اثر انگشت بزنید و بعد با پست ارسال کنیدفعلا معتبر ها با پرداخت منظم اینان
یکتانت
سنجاق
صبا ویژن
مدیا اد اگر بتونه شیوه پرداخت شو خودکار کنه خوبه اما دلیل شونم برای انجام ندادنش عجیبه هر ۳ تا سایت بالا خودکاره بدون اپ کردن فاکتوری چیزی این خودش یکم بوداره
درواقع پولو میدنا، اما سرموقعش نمیدنصباویژن و تمام شرکت های دیگه کاغذ نمیخوان.. اگر قانون هست برای همه لازمه..
اینا همش ادا اصوله برای پول ندادن.
دروغ میگن بعد عید هم نمیریزندرواقع پولو میدنا، اما سرموقعش نمیدن
شما فکر کن چندصد سایت باهاش کارمیکنن، پولو نمیدن، و میمونه بانک یا جای دیگه سرمایه گذاری میکنن و مجدد از اون پول، سود میکنن..
اینطور میشه که هر دوماه زورکی پول مردم رو واریز میکنن...
بهشونم اینو بگی میگن نه مشکل داریم در سیستم پرداخت :|
بعد همین مشکل رو در بخش پرداختی که تبلیغ کنندگان بهشون میدن رو ندارن ! =))
بااین حال قراره که فاکتورهارو همرو واریز کنن، اسفند به بعدم بازگفتن که به روال قبل برمیگردن...
من اگر روزی شرکت بزنم (البته میدونم به کتف راستتونه) بخوام مثل اینا کار کنم پول رو توی صندوق های مثل صندوق جسورانه فیروزه یا طلا و مسکن میزارم چون جواب شونو پس دادن بازار های بدون دامنه نوسان واقعا ریسک بزرگی کردنیکی می گفت پول وبمسترها رو بردن تو کریپتو سرمایه گذاری کردن، و الان که وضعش خراب شده پول ها به باد رفته!
ظاهرا تپسل هم برای ایناست و به همین وضع دچار شده واریزیهاشون!
اما به خودی خود کار پر ریسکیه باید به کم قانع باشن با سودی که بهشون میرسن برن هر کدوم یک کاری بکننمن اگر روزی شرکت بزنم (البته میدونم به کتف راستتونه) بخوام مثل اینا کار کنم پول رو توی صندوق های مثل صندوق جسورانه فیروزه یا طلا و مسکن میزارم چون جواب شونو پس دادن بازار های بدون دامنه نوسان واقعا ریسک بزرگی کردن
چند تا دیگه باقی مونده؟یکی از فاکتورها پرداخت شد !
برای من 2 تا دیگه..چند تا دیگه باقی مونده؟
سایت/بستگی به بازدید سایت دارهسلام
دوستان شما که تجربه کار با مدیااد رو دارید لطفا میتونید کمکم کنید که از چه راهی از تبلیغ پول در میارید مثل سایت دارید یا برنامه اندروید و اینکه در یک ماه چقدر میشه درآورد؟