mehrshad.aryanfar
Registered User
- نوشتهها
- 423
- لایکها
- 1,111
چند باری پیام دادم ولی جواب سر بالا می دهند .یکم بهشون فشار بیار
چند باری پیام دادم ولی جواب سر بالا می دهند .یکم بهشون فشار بیار
یه موضوعی ای هم هست اونم اینه که ناشر غیرمستقیم هم بخواد کار کنه، همون مقدار پول ثابت رو باید بده مونتها اونجا بخش زیادی از مبلغ تو جیب امثال یکتانت میرهقبل از هر چیز بگم که در حال حاضر من وبمستر نیستم! آگهی دهنده هم نیستم! ولی تجربه وبمستری داشتم.
جالبه که خیلی از ما وبمسترها، با داشتن سایت یا شبکه اجتماعی با میزان بازدید در حد متوسط، حاضریم کدهایی تبلیغات کلیکی و پاپ آپ و همکاری در فروش قرار بدیم که شاید نهایت ماهی 200 ~ 300 هزار تومان بهمون سود برسونه؛ اونم اگه پرداخت سر موعد انجام بشه ولی حاضر نیستیم تبلیغ ثابت نمایش بدیم با همون مبلغ 200 ~ 300 هزار تومان که نقدی و قبل از شروع نمایش تبلیغات به ما پرداخت میشه! و اگه کسی پیام بده که تعرفه تبلیغات رو ارائه بدیم، برای نمایش یکماه بنر، مبلغ بالای 700 ~ 800 هزار تومان، اعلام می کنیم. البته حق واقعی وبمستر برای نمایش هر بنر تبلیغات برای یکماه شاید همون مبلغ بالای یک میلیون باشه ولی در شرایطی که میزان درآمد حاصل از تبلیغات کم شده، حاضریم تبلیغات کلیکی و... که پرداختیش نامعلومه قرار بدیم ولی تبلیغ ثابت نقدی خیر! واقعاً از نظر روان شناختی باید این موضوع بررسی بشه!
درودقبل از هر چیز بگم که در حال حاضر من وبمستر نیستم! آگهی دهنده هم نیستم! ولی تجربه وبمستری داشتم.
جالبه که خیلی از ما وبمسترها، با داشتن سایت یا شبکه اجتماعی با میزان بازدید در حد متوسط، حاضریم کدهایی تبلیغات کلیکی و پاپ آپ و همکاری در فروش قرار بدیم که شاید نهایت ماهی 200 ~ 300 هزار تومان بهمون سود برسونه؛ اونم اگه پرداخت سر موعد انجام بشه ولی حاضر نیستیم تبلیغ ثابت نمایش بدیم با همون مبلغ 200 ~ 300 هزار تومان که نقدی و قبل از شروع نمایش تبلیغات به ما پرداخت میشه! و اگه کسی پیام بده که تعرفه تبلیغات رو ارائه بدیم، برای نمایش یکماه بنر، مبلغ بالای 700 ~ 800 هزار تومان، اعلام می کنیم. البته حق واقعی وبمستر برای نمایش هر بنر تبلیغات برای یکماه شاید همون مبلغ بالای یک میلیون باشه ولی در شرایطی که میزان درآمد حاصل از تبلیغات کم شده، حاضریم تبلیغات کلیکی و... که پرداختیش نامعلومه قرار بدیم ولی تبلیغ ثابت نقدی خیر! واقعاً از نظر روان شناختی باید این موضوع بررسی بشه!
من ک یدونه فاکتور داشتم از مهر اونم پرداخت کردنمدیا اد چی شد واریز هاش
سرانجام یکی از فاکتورهای من پرداخت شد . ولی هنوز فاکتورهای پرداخت نشده دارم .مدیا اد چی شد واریز هاش
سلامسلام اینجا میشه شکایت کرد
گزینه عدم واریز کمیسیون ماهانه و مدیا اد زیر مجموعه تپسل هست با مدارک ارسال کنید پیگیری میشه انشاللهاتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی
اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی,تنها مرجع رسمی اعطای مجوز کسب و کارهای اینترنتی,نظارت بر کسب و کارهای اینترنتی,ارائه دهنده مجوز شرکت های جابجائی مسفر آنلاین,صدور مجوز24 ساعته,ارائه خدمات به استارت آپ ها,ارائه مجوز به استارت آپ ها,بررسی شکایات از کسب و کارهای اینترنتی,شناسایی بررسی و پیگیری...ecunion.ir
سلامسرانجام یکی از فاکتورهای من پرداخت شد . ولی هنوز فاکتورهای پرداخت نشده دارم .
سلامسلام
کی واریز کردن؟
وقتی چندماه پولو نگه میداره و نمیده با همون یکتانت یه قیمت در میاد فرقی ندارهمقایسه کنید با یکتانت که برای هر کلیک دوزار میده
ما درامد نقد و بی دردسر ندیدم در حال حاضر هر کاری کنی دردسرهتا درامد های نقد تر و بی دردسر وجود داره چرا وبمستری
وقتی چندماه پولو نگه میداره و نمیده با همون یکتانت یه قیمت در میاد فرقی نداره
ما درامد نقد و بی دردسر ندیدم در حال حاضر هر کاری کنی دردسره
وقتی چندماه پولو نگه میداره و نمیده با همون یکتانت یه قیمت در میاد فرقی نداره
ما درامد نقد و بی دردسر ندیدم در حال حاضر هر کاری کنی دردسره
شما برو قیمت برنج و ... تو بازه 4 ماه چک کن چرا میزاری بانک !شما اگه توی یه هفته 60 هزار تومن از مدیا اد درامد داشته باشید .توی همون هفته 30 هزار تومن از یکتانت درامد دارید
اگر شما 30 هزار تومن روی بزارید توی بانک نزدیک به 4 سال طول میکشه تا 30 هزار تومن بشه 60 هزار تومن . حتی اگه 4 سال مدیا اد درامد رو پیش خودش نگه داره پس بازم مدیا اد بهتره
بحث اصلا اینا نیست همین مدیا اد ممکنه یهو جمع کنه بره اصلا اعتباری بهش نیست. واگرنه معلومه درامد تبلیغاتی اصلا از بین رفته و همون سایت های فروشگاهی بهترین گزینه هستن مخصوصا اگه مثل شما محصول تولید خودشون باشه.هر کاری دردسر داره . اما این کارهام هم درامدش نقدتر و هم دردسرش کمتره. سختی ها کار رو کشیدم
من یه مجموعه از سایتهای بدون بازدید و با بازدید با موضاعات مختلف رو دارم که برای لینک سازی استفاده میکنم اونم برای یه فروشگاه که دارم
محصولات تولیدی فروشگاه هم با خودم هست یعنی خودم تولید میکنم . فعلا هم بازارم خوبه چون کیفیت محصولاتم بالاست .یه دلیل دیگه هم برمیگرده به کرونا که فروش رفته بالا. چن وقت هم هست فروش از طریق مجازی ندارم و خود هم صنفی ها به خاطر کیفیت خوب محصولاتم جنس هام رو میبرن. یعنی فروش دیگه به اینترنت نمیرسه. یه کار دیگه هم دارم که مجازی هست . حالا اگه بعد کرونا بازار خودم خوب باشه تمام سایتهام رو غیر فعال میکنم.
شما استفاده میکنید ؟ قیمت ها چشکلیه ؟ چند درصد کارمیکنن؟پیشنهاد میکنم سایت سنجاق رو هم چک کنید
من بازدید زیادی ندارم ۴۵۰۰ بازدید روزی ۱۶۰ تا ۱۶۹ میده به ازای هر کلیک البته این عدد برای سایت های با بازدید بالا بهترم میشه بنری هم ۲۰۰ هست پرداخت سر ۱۰ برج تسویه میشه مشکلی هست اینکه جایگاه استیکی یا نوتیف راست و چپ نداره اگه سایت پر بازدید باشه براش فعال میکنن جایگاه هم باید تلگرام به پشتیبانی بگین فعال کنن براتون در کل خوب بوده تا الان برامشما استفاده میکنید ؟ قیمت ها چشکلیه ؟ چند درصد کارمیکنن؟