• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عدم واریز مدیااد !!

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
داستان مشکوک هست دلیلش هم نبود اطلاع رسانی هست . حداقل بگن مشکل این هست ادم بدونه بلاخره مشکلی پیش اومده و رفع میشه نه اینکه جواب های قانع نکننده بدهند و وعده سر خرمن ...
اتفاقا منم بهشون گفتم میدونم الان میخوایید عذرخواهی کنید و وعده سرخرمن بدید
اینا واسه من پول نمیشه
پول منو بدید
باز میگه در اسرع وقت میریزیم
----------------
5-6 مدل متن آماده روی نوت پد ذخیره کرده. هر دفعه یکیشو برای مشتری ها کپی میکنه. فقط اولش اسم ناشر رو مینویسه همین

meysam0211

Registered User
لایک‌ها
432
منم صبح تماس گرفتم
مثل همیشه جوابای تکراری و تایید های حرف شما درست میگیدو این حرفا ...
حالا گفتن که این فاکتور ای ابتدایی از اخرین روزهای اذر تا اواسط دی پرداخت میشن!!

که من در این مدت 3 4 بار تماس گرفتمو همین حرفارو گفتن...
کلا الان مودشون روی جوابای اماده س...
ما منتظر پرداخت تا هفته اول دی هستیم و االا برای بعد از اون و تماس اخر ما با این شرکت که در هفته اول دی هست، میریم برای شکایت.
درصورتی که اقدام شد شماها هم شکایت رو شروع کنید. بالاخره حقتون هست و باید دفاع کنید. چه 100تومن چه چند ده میلیون..

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
کد ها رو برداشتم.
طرف می گه اختلال مالی!
دیگه چند ماه اختلال داری!
به نظرم پرداختی نداشته باشه دیگه.

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
کد ها رو برداشتم.
طرف می گه اختلال مالی!
دیگه چند ماه اختلال داری!
به نظرم پرداختی نداشته باشه دیگه.
مگه تا حالا کدهاش بوده؟:oops::oops:
من مهر برداشتم

salamatfa

Registered User
لایک‌ها
163
5 روز پیش به من گفتن

تا چن روز دیگه صد در صد واریز میشه

اما هنوز واریز نشده

تازه به من گفتن شما در الویت هستید:(

salamatfa

Registered User
لایک‌ها
163
بقیه وبمسترها کدهاشون رو بردارن بلکه بترسن و پول من رو بدن🤣

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
من که خیلی وقته سایتی ندارم و همه رو تعطیل کردم! ولی دوستان میتونند بگن، الآن وضعیت همکاری در فروش ها چطوره؟ چون سایت های همکاری در فروش به شدت زیاد شده و هر نوع کالایی برای همکاری در فروش وجود داره و مثل قبل نیست که تنوع کالاها محدود بود. به نظرتون همکاری در فروشِ کالاهای مرتبط با موضوع فعالیت یک سایت، بازدهی بیشتری از نمایش تبلیغات کلیکی نداره؟

meysam0211

Registered User
لایک‌ها
432
من که خیلی وقته سایتی ندارم و همه رو تعطیل کردم! ولی دوستان میتونند بگن، الآن وضعیت همکاری در فروش ها چطوره؟ چون سایت های همکاری در فروش به شدت زیاد شده و هر نوع کالایی برای همکاری در فروش وجود داره و مثل قبل نیست که تنوع کالاها محدود بود. به نظرتون همکاری در فروشِ کالاهای مرتبط با موضوع فعالیت یک سایت، بازدهی بیشتری از نمایش تبلیغات کلیکی نداره؟
کسی کار نمیکنه دیگه..

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017
اگر محتوا سایتتون با سیستم همکاری در فروش تطابق داشته باشه درآمد خوبی داره مثل سایت های آرایشی و بهداشتی و یا سایت اتاق ولی مثلا دیجی کالا بعد ۴۰ روز کاری واریز میکنه و ۲۰ درصد موقع برداشت کسر میکنه سایت های اومدن مثل دیما و چاوش (زیر مجموعه یکتانت) که میتونید چک کنید

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
کسی کار نمیکنه دیگه..

اگر محتوا سایتتون با سیستم همکاری در فروش تطابق داشته باشه درآمد خوبی داره مثل سایت های آرایشی و بهداشتی...
یعنی به عبارتی به صورت عمومی و کلی، درآمد از تبلیغات کلیکی با اینهمه مشکلاتش، باز از همکاری در فروش ها بیشتره؟! الآن پنل های جدید همکاری در فروش که جناب @pedro88 نام بردند، محصولات بسیار زیادی دارن ولی به نظر میرسه باز استقبال بیشتر به سمت تبلیغات کلیکی است.

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017
یعنی به عبارتی به صورت عمومی و کلی، درآمد از تبلیغات کلیکی با اینهمه مشکلاتش، باز از همکاری در فروش ها بیشتره؟! الآن پنل های جدید همکاری در فروش که جناب @pedro88 نام بردند، محصولات بسیار زیادی دارن ولی به نظر میرسه باز استقبال بیشتر به سمت تبلیغات کلیکی است.
به خیلی چیزا بستگی داره یکی قدرت خرید کاربر دو قیمت محصول سه نیازی که در بازار هست و... به طوری کلی کنار تبلیغات کلیکی میشه این رو هم ادامه داد در بین مطالب اگهی مرتبط با اون رو بزارید

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
واسه کسی واریزی داشته مدیا اد؟

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669

meysam0211

Registered User
لایک‌ها
432

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
هنوز خبری از واریزی مدیا اد نیست

من فقط میخوام بدونم این اختلالاتی که اینا میگن چرا بعد چند ماه حل نشده.
----------------
اگه قرار بر این باشه که پول وبمستر رو بذارن بانک و با سودش درآمد ها را با تاخیر واریز کنند. که این کار باعث از دست رفتن اعتبار یک کسب و کار میشه و دیگه نمیتونن مثل قبل کار کنن.

اگر هم که میخوان به اندازه کافی پول کسب کنن و یهویی بذارن برن کانادا هم که کلا بحثش جداست

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
هنوز خبری از واریزی مدیا اد نیست

من فقط میخوام بدونم این اختلالاتی که اینا میگن چرا بعد چند ماه حل نشده.
----------------
اگه قرار بر این باشه که پول وبمستر رو بذارن بانک و با سودش درآمد ها را با تاخیر واریز کنند. که این کار باعث از دست رفتن اعتبار یک کسب و کار میشه و دیگه نمیتونن مثل قبل کار کنن.

اگر هم که میخوان به اندازه کافی پول کسب کنن و یهویی بذارن برن کانادا هم که کلا بحثش جداست
سوال اینجاست که پول سایت های مثل فارس نیوز و عصرایران و ... اینها را هم مثل ما دیر می دهند ؟

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
سوال اینجاست که پول سایت های مثل فارس نیوز و عصرایران و ... اینها را هم مثل ما دیر می دهند ؟
شما فکر کن حتی یک درصد جراعت عقب انداختن پرداختی این سایت ها رو داشته باشن.

Last edited:

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017
بالا