بله cl10 هستباس برام فرقی نمیکنه فقط تایمینگ 10 باشه
تعویض میکنید با 8 گیگ خودم یه مبلغی هم سر بدم دیگه
سلام
زنده باشید
این کالارو انبار خودمون موجود نداره اما یکی از همکاران داشتند، فردا به همراهم09188321468 یه یاداوری کنید که ازش قیمت بگیرم خدمتتون بگم
این پیشنهاد هم مناسبه RAM-8GB-DDR3-1866MHz-CL10-FURYبا گارانتی مادام العمر 126.500
ارادت
به تلفن همراهتون ارسال شد قرباندوست عزیز صبح بهتون پیام دادم در مورد رم .. قیمت گرفتید ؟ ممنون
سلامسلام داداش خوبی شما ؟
مغازه رو جمع کردی به سلامتی کجا رفتی ؟
گرافیک 750ti چی داری خوش قیمت ؟
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
سلامسلام
chill factor 3 موجود دارین؟قیمت
سلامسلام
سایت کار نمیکنه درست!
کلا تعطیل هست یا مشکل داره برطرف میشه؟
به سلامتیسلام
ارادت
جابه جا شدیم اول همین ماه واحد 104 رفتیم
ZOTAC-GTX-750-TI با دو سال گارانتی موجوده 409.000 و SPAKLE-GTX-750-TI هم موجوده 327.000 که کیفیت پایینی داره مسلما، چیزی که هست برای فتوشاپ و کار با نرم افزارها مناسبتره تا گیم و الا در حد همون GTX-750 معمول یرندای دیگس
سلامسلام آقای محمدی عزیز
قیمت ها عالیست دیروز از بازار یکسری قطعه خرید کردم که متاسفانه تاپیک خرید رو الان دیدم .
گرافیک 750 یا 740 چی موجود دارید ؟
خداروشکر خوبمسلاممممممممممممم بر مهندس عزیز
آقا حالتون چطوره؟
خیلی مخلصیم
بسیار عالی
فقط لطف کنید نوع کاربریشونو بفرمایید که بهترین انتخابارو انجام بدیم P/P 100% باشه
رم خودتون هم RAM-8GB-DDR3-1866MHz-CL10-FURY موجود هست با گارانتی مادام العمر تقدیم میشه 126.500
منتظر جوابتون هستم بابت کاربری سیستم دوستتون، فعلا خدمات حرفه ای و ارسال رایگان داریم و قیمت ها که مثل همیشه عالی استفاده کنند
سلامسلام اگه موجود هست قیمت این دوتا مادربرد رو می خواستم >>> asus maximus viii extreme assembly , asus rampage v edition 10
سلام
SPARKLE-GTX-750-TI=327.000
زنده باشیدخداروشکر خوبم
عرض ارادت
بزرگوار برای گیمینگ و فوتوشاپ و برنامه و ...
قیمتها که عالی از اون خرید اول تا حالا هی تبلیغ کردیم همه جا
رم همون جی سکیل میخوام یا نهایت
Avexir Core Series 16GB 2X8GB 2400MHz CL11
میتونید گیر بیارید عزیز؟
ممنون میشم