• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عرفانی زاده چکار میکنه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

alirezasaberi

Registered User
لایک‌ها
4
سلام به همه دوستان
همه اینها شاگرد مستقیم و غیر مستقیم ( دوره کارخانه تولید اطلاعات) آقای بقوسیان هستند
خود آقای بقوسیان یکبار در یک خبرنامه شاکی شده بود عده ای بجای اینکه روش دوره رو پیگیر بشن اومدن خود دوره رو به نام خودشون باز تولید کردند و دوباره میفروشند

و اما خود آقای بقوسیان
مردی که یک کتاب از برایان تریسی رو دست میگیره و هر فصل اون کتاب رو به زبان خودش یک محصول میکنه و به قیمت 99 هزار تومان میفروشه
من یکی دو بار ازش محصول خریدم احساس کردم کلاه سرم رفته توی نمایشگاه احساسم رو بهش گفتم فرمودند نظر شماست و رفت پشت غرفه
دوره کارخانه اطلاعات را هم یکی از دوستان به من داد نگاه کردم مطالب خوبی داره برای کسانی که محتوای آموزشی تولید میکنند
یکی از تکنیک های معرفی شده اینه
برای تولید محتوا توی اینترنت به دنبال چیزی نباشید .به کتابخانه ها بروید . گاهی کتابی پیدا میکنید که سالها پیش علیرغم مطالب خوبش فقط یکبار چاپ شده و فروش نکرده و دیگه در دسترس نیست . مطالب اون رو کتاب یا محصول کنید و بفروشید

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
آدم این دوستان عزیز (عرفانی و عباس منش) رو میبینه..
به تفکر فرو میره و با خودش میگه الان خود اینا مثلا خیلی ثروتمند هستن؟
اگه بلدن پولدار بشن چرا خودشون میلیونر نمیشن؟
اگه یه مقدار پولی هم درآوردن از فروش همین پکیج های تقلبی و سرکیسه کردم مردم بی دانش و نا آگاه هست

به سطح اطلاعات و دانش ایرانی ها باید احساس تاسف کرد که خیلی زود گول اینجور مسائل کسب درآمد و پولدار شدن و هک تلگرام و دوربین و... را میخورن

ADZPOP

Registered User
لایک‌ها
316
اگه یه مقدار پولی هم درآوردن از فروش همین پکیج های تقلبی و سرکیسه کردم مردم بی دانش و نا آگاه هست

به سطح اطلاعات و دانش ایرانی ها باید احساس تاسف کرد که خیلی زود گول اینجور مسائل کسب درآمد و پولدار شدن و هک تلگرام و دوربین و... را میخورن
میدونی یاد چی می افتم ..یاد این سایت های که میزنند روش پولدار شدن از طریق اینترنت...یا چرا دیجی کالا چطور پول درمیاره..بعد میگیرن ایمیل جمع میکنند

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
میدونی یاد چی می افتم ..یاد این سایت های که میزنند روش پولدار شدن از طریق اینترنت...یا چرا دیجی کالا چطور پول درمیاره..بعد میگیرن ایمیل جمع میکنند
اسپم بیداد میکنه/
دیروز زنگ زده طرف میگه پاپ اپ میخوام.. میگم یکماه اجاره دادم فعلا نمیتونم به کسی دیگه اجاره بدم
میگه خب چقدر اجاره دادی؟ میگم فلان قیمت
میگه خب بگو چقدر آی پی داری؟
میگم لازمه بگم؟ میگه نه. میگم پس هیچی دیگه
---------------------------
یا این ایمیل های اسپم :|

یه سایت میلان میل هست که ایمیل اسپم میفرسته اعصاب نذاشته

amir689

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
240

منم همین و می گم که با چهار تا دی وی دی مزخرف پول دار شده

20doost

Registered User
لایک‌ها
352

من فایلهای عباس منش رو دارم اتفاقا خیلی هم خوبه
نه بخاطر اینکه من دارم
به نظر من حق مردمی که اهل مطالعه نیستند همینه آمار مطالعه در ایران خیلی پایینه شما هم میتونی از این موضوع بهره ببری خیلی از کسانی که خرید میکنند بخاطر اینه که مطالعه ندارند
شاید باورت نشه ولی تابستون امسال یه دوره پرورش زالو توی شهرمون برگزار شد منم رفتم برای ثبت نام
سرفصلهای دوره رو توی تبلیغ تلگرامی دیده بودم
از مبلغ شهریه این دوره یک روزه 80 هزار تومن بود منصرف شدم حدودا ده تا 15 نفر توی دوره ثبت نام کرده بودن
گفتم بیام توی گوگل جستجو کنم ناسلامتی دم به دقیقه توی اینترنت بیکار افتاده ام
وقتی جستجو کردم دیدم با یه نفر که پرورش زالو داده بود مصاحبه کرده بودن و دقیقا همون سرفصلهای مصاحبه رو توی تبلیغ دیدم و خدا رو شکر کردم که 80 هزار تومن الکی ندادم
ختم کلام اینکه الکی تهمت مزخرف بودن مطالب به اینا نزنیم من دوره عزت نفس عباس منش رو دارم خیلی جالبه و نکات خوبی داره
بهتره توهم دانایی که از جهل و نادانی هم بدتره رو از خودمون دور کنیم

20doost

Registered User
لایک‌ها
352
فروش دوره های زیر از عباس منش قیمت هر دوره فقط 99 هزار تومن

دوره عزت نفس

دوره گام به گام تا استقلال مالی

دوره روانشناسی ثروت3

دوره کارآفرینی موفق

همه دوره های بالا سرجمع 349 هزار تومن کمتر هم میشه حساب کنیم البته اگه کل دوره ها رو بخواین;)

برای خرید و نحوه واریز وجه و ارسال فایل پیام خصوصی بفرستید

20doost

Registered User
لایک‌ها
352
شما که پولدار شدی با این مجموعه
دیگه چرا می خوای 99 هزارتومن بفروشی این مجموعه ارزشمند رو ؟
چون میخام شما هم پولدار بشب ضمنا این مجموعه از دوستم هست که روی اونم اثرات چشمگیری گذاشته محسن خان

salar_del

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
59
یاد زمانی افتادم که می خواستم پکیج برنامه نویسی بگیرم همه جا زده بودن با یه ماه کار دیگه درهای ثروت باز میشه ببین نمونش بیل گیتسه حالا بماند که اون در چه شرایطی هست و ما در چه شرایطی هستیم به قول یه دوست برنامه نویس که گفت تو وقتی می خوای برنامه نویس بشی قراره با من و افراتی خیلی قویتر از من رقابت کنی کسانی که سالهاست دارن کار می کنن اگر می خواهی این راه چند ساله رو بری بیا گفتم میگن یک ماهه می تونم پول دربیارم گفت که این یک ماه الان برا من شده 6 سال .
الانم این دوستان دارن از درموندگی افرادی که راهی ندارن سواستفاده می کنن و هر روز هم یه پکیج می زنن میدن بیرون یکی شب می خوابه صبح بلند میشه حسابش پر پول شده اون یکی فقط داره انرژی مثبت از کائنات جذب می کنه و پوله که رو پول میره نمی دونم افرادی که این دوره ها رو می خرن چرا یه بارم فکر نمی کنن چرا تو دنیا استیو جابز نیومد جزوه تولید کنه چرا همین بیل نیومد راز ثروتمند شدن بفروشه یا فلان کارخونه دار نیومده رازشو بفروشه خب معلومه اونا راه رو پیدا می کنن و شیرین میشینن ازش پول درمیارن سر فرصت هم به جوان ها نصیحت می کنن اما راه اینا که جزوه میدن دست مردم اگر براشون پولی داشت یه درصدم اونو به بیرون نمی دادن اما خب خود این جزوه هم راهشونه دیگه اما درست نیست چون کسی که وارد میشه تا بخواد بفهمه که از اینا پولی در نمیاد چند وقت از عمر و سرمایش میده و ناامیدتر از قبل میشه

salar_del

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
59
اینم بگم که اینجا جای خوبی برا فروش نیست چون مثل این می مونه بری بین یه گله گرگ(از منظر تجارب میگما) بگی بیاین می خوام رسم زوزه کشیدن و شکار یادتون بدم اینجا وبمسترا هر کدوم اون روشها و صدها و هزاران راه و روش دیگه رو بارها رفتن و جالب اینه که برخی از این راهکارها نسخه های پیچیده شده توسط وبمسترا هست که به رایگان در جاهای مختلف به اشتراک گذاشتن و البته قدیمی هم شده و الان برخیا توانجمن ها می بینن جمع می کنن و می فروشن بهش اونایی که پیشرفت کردن چی شدن یعنی هر ماه 10 میلیون کاسب شدن ؟فکر نکنم

ADZPOP

Registered User
لایک‌ها
316
اینم بگم که اینجا جای خوبی برا فروش نیست چون مثل این می مونه بری بین یه گله گرگ(از منظر تجارب میگما) بگی بیاین می خوام رسم زوزه کشیدن و شکار یادتون بدم اینجا وبمسترا هر کدوم اون روشها و صدها و هزاران راه و روش دیگه رو بارها رفتن و جالب اینه که برخی از این راهکارها نسخه های پیچیده شده توسط وبمسترا هست که به رایگان در جاهای مختلف به اشتراک گذاشتن و البته قدیمی هم شده و الان برخیا توانجمن ها می بینن جمع می کنن و می فروشن بهش اونایی که پیشرفت کردن چی شدن یعنی هر ماه 10 میلیون کاسب شدن ؟فکر نکنم
هکرها اومدن هک کردن سایت شو دارند توکانال هاشون میزارند....مجبور شده انقدر ارزان بده ....

salar_del

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
59
حالا در جریان این سایتشو اینا نیستم البته نه همه آموزش ها رو نوجوان ها می خرن بعد تو کانال ها مفت با قیمت های ناچیز می فروشن تا پولی که خرج کردن دربیاد
من حرفم اینه کل حرفی که اینا میگن باید فرد آنالیز کنه من مثلا الان بیام بگم ببینید بیتوته داره ماهی فلان مقدار در میاره شما بیا یه سایت تفریحی بزن اینقدر دربیار یه چیزایی هم اضافهه کنم نمی تونم صبح بلند شو به خودت بگو موفق میشی شب چای بخور نمی دونم از این حرفا خب اونی که تازه اومده تو نت با دیدن بیتوته دهنش باز می ونه می خره ولی همه ما می دونیم که اون زمان که سایت تفریحی خوب بود ماه ها و سالها زمان می برد چه رسد به الان که دیگه درآمدشم معلوم نیست اینو منی که میگم بیا سایت بزن که می دونم می دونم که نمی تونه طرف پس باید خودم منصف باشم و برا جیب خودم نگم

20doost

Registered User
لایک‌ها
352
جالب بود

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا