میدونی یاد چی می افتم ..یاد این سایت های که میزنند روش پولدار شدن از طریق اینترنت...یا چرا دیجی کالا چطور پول درمیاره..بعد میگیرن ایمیل جمع میکنندآدم این دوستان عزیز (عرفانی و عباس منش) رو میبینه..
به تفکر فرو میره و با خودش میگه الان خود اینا مثلا خیلی ثروتمند هستن؟
اگه بلدن پولدار بشن چرا خودشون میلیونر نمیشن؟
اگه یه مقدار پولی هم درآوردن از فروش همین پکیج های تقلبی و سرکیسه کردم مردم بی دانش و نا آگاه هست
به سطح اطلاعات و دانش ایرانی ها باید احساس تاسف کرد که خیلی زود گول اینجور مسائل کسب درآمد و پولدار شدن و هک تلگرام و دوربین و... را میخورن
اسپم بیداد میکنه/میدونی یاد چی می افتم ..یاد این سایت های که میزنند روش پولدار شدن از طریق اینترنت...یا چرا دیجی کالا چطور پول درمیاره..بعد میگیرن ایمیل جمع میکنند
ببینید اصل و روش کار درسته ولی چیزی که اون رو به کلاهبرداری تبدیل میکنه نسبت قیمت به ارزش محصول هستپس ماهم بریم توکارش
منم همین و می گم که با چهار تا دی وی دی مزخرف پول دار شدهآدم این دوستان عزیز (عرفانی و عباس منش) رو میبینه..
اگه یه مقدار پولی هم درآوردن از فروش همین پکیج های تقلبی و سرکیسه کردم مردم بی دانش و نا آگاه هست
به سطح اطلاعات و دانش ایرانی ها باید احساس تاسف کرد که خیلی زود گول اینجور مسائل کسب درآمد و پولدار شدن و هک تلگرام و دوربین و... را میخورن
من فایلهای عباس منش رو دارم اتفاقا خیلی هم خوبهآدم این دوستان عزیز (عرفانی و عباس منش) رو میبینه..
چون میخام شما هم پولدار بشب ضمنا این مجموعه از دوستم هست که روی اونم اثرات چشمگیری گذاشته محسن خانشما که پولدار شدی با این مجموعه
دیگه چرا می خوای 99 هزارتومن بفروشی این مجموعه ارزشمند رو ؟
مجانی بده اگه راست میگیچون میخام شما هم پولدار بشب ضمنا این مجموعه از دوستم هست که روی اونم اثرات چشمگیری گذاشته محسن خان
هکرها اومدن هک کردن سایت شو دارند توکانال هاشون میزارند....مجبور شده انقدر ارزان بده ....اینم بگم که اینجا جای خوبی برا فروش نیست چون مثل این می مونه بری بین یه گله گرگ(از منظر تجارب میگما) بگی بیاین می خوام رسم زوزه کشیدن و شکار یادتون بدم اینجا وبمسترا هر کدوم اون روشها و صدها و هزاران راه و روش دیگه رو بارها رفتن و جالب اینه که برخی از این راهکارها نسخه های پیچیده شده توسط وبمسترا هست که به رایگان در جاهای مختلف به اشتراک گذاشتن و البته قدیمی هم شده و الان برخیا توانجمن ها می بینن جمع می کنن و می فروشن بهش اونایی که پیشرفت کردن چی شدن یعنی هر ماه 10 میلیون کاسب شدن ؟فکر نکنم
جالب بوداینم بگم که اینجا جای خوبی برا فروش نیست چون مثل این می مونه بری بین یه گله گرگ(از منظر تجارب میگما) بگی بیاین می خوام رسم زوزه کشیدن و شکار یادتون بدم اینجا وبمسترا هر کدوم اون روشها و صدها و هزاران راه و روش دیگه رو بارها رفتن و جالب اینه که برخی از این راهکارها نسخه های پیچیده شده توسط وبمسترا هست که به رایگان در جاهای مختلف به اشتراک گذاشتن و البته قدیمی هم شده و الان برخیا توانجمن ها می بینن جمع می کنن و می فروشن بهش اونایی که پیشرفت کردن چی شدن یعنی هر ماه 10 میلیون کاسب شدن ؟فکر نکنم