mojtaba0912
Registered User
- نوشتهها
- 71
- لایکها
- 23
کسی که بدونه چطوری میشه یک و نیم میلیون دلار درامد داشت نمیاد با من و تو رازش رو در میون بذاره
بیشتر تو پاتوق بوده و هستم ، یوزر 2010 بودم منو یکبار بن کردن :general711: راستی یک سوال خیلی جالبه چرا یکی از دوستان یکبار نیومد کلیپ های این آقایی که من گفتم گوش کنه مگه لولو خورخوره داره ! اصلآ من عباس منش چرا واقعآ همه میترسن من بودم یکبار میدیدم بعد شاید میمردم :general711: . موفق باشید .حالا اگر یه یوزر با سابقه بود یه چیزی
تابلو هست اسم رقیب رو سرچ کردی بعد آمدی تو تاپیک تبلیغ خودت رو میکنی
بچه های اینجا هیچ کدام از این جک جونور ها رو چه عرفانی زاده و چه میدونم شمایی زاده، عباسی زاده رو قبول ندارن، بیشتر به شکل یه جوک بهشون نگاه میکنند. مجانی پکیجشون رو از اینترنت دانلود نمی کنن چه برسه به اینکه برن پکیجشون رو بخرند
جای اشتباه داری تبلیغ میکنی عزیز![]()
بسمه اللهمنم میخوام صدا ضبط کنم بفروشم
اگر همچین راهی وجود داشته باشه اینجوری همه میفهمن دیگه راز نیستکسی که بدونه چطوری میشه یک و نیم میلیون دلار درامد داشت نمیاد با من و تو رازش رو در میون بذاره
با نگاهی که توسایت عرفانی زاده انداختم همه فایلهاشون رایگان بودندکسانی که فیلم های عرفانی زاده میخوان من بهشو 50 هزار میفروشم
اون نیست که دادا. یکی اومده از اسم عرفانی زاده سوء استفاده می کنه.
از کجا معلوم عرفانی زاده دات کام از اسم این آقا سواستفاده نکرده باشه؟اون نیست که دادا. یکی اومده از اسم عرفانی زاده سوء استفاده می کنه.
سایت عرفانی زاده اصلی اینه:
erfanizade.com