• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عرفانی زاده چکار میکنه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hossein454545

Registered User
لایک‌ها
142
سلام دوستان
البته به تعداد محدود (فقط به اندازه ای که بخشی از پولی که برای این دوره دادم رو بدست بیارم)
اگر کسی مایل بود میتونه با ایمیل [email protected] یا شماره تلفن 9379693977 به من اطلاع بده
کلیت روش درامدزایی؟

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
حدود 6 ماه پیش یک کتاب رایگان در مورد همین شر و ورها دانلود کردم خوندم
اول اینکه 2 ساعت مقدمه چرت و پرت داره که به خودت ایمان داشته باش تو می تونی ! فقط کافیه به خودت یه آره بگی! یک قدم مونده به سمت خوشبختی نمی خوای قدم رو برداری ؟!
همه اینا که تمام شد بعدش 2 ساعت مقدمه چینی می کنه که آماده ای یک زندگی اشرافی برای خودت درست کنی و از این مدل شر و ورها بعد در میاد میگه گوگل ادسنس و عکس از چک 6000 دلاریش گذاشته !
کسب درآمد از طریق بازاریابی اینترنتی و گرفتن کمیسیون.
توصیه هم می کنه قبل از ورود به کار تا 2 هفته شب و روز تو اتاقت دراز بکشی به خودت بگی مـــــــــــــــــــــــــــــــن مـــی تـــوانــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم و به پول فکر کنی و احساسش کنی ( 50% کار حل میشه )
عنوان های جالب هم دارند چگونه اولین 1 میلیارد زندگیم رو درآوردم !

اینا رو باید گرفت چوب تو ... کرد :D

Last edited:

eearnir

Registered User
لایک‌ها
35
سلام دوستان
من دوره راز یک میلیون دلاری رو دارم. اتفاقا دوره کارآمدی هم هست برای کسانی که دوست دارن از این راه کسب درآمد داشته باشن
من خودم هم از آموزش های این دوره استفاده کردم اما پشتیبانی و مشاوره گروه عرفانی زاده برای من اصلا در حدی نبود که تبلیغشو میکردن و از این لحاظ حس کردم پولی رو که از من گرفتن بیشتر از ارزش واقعی خدماتشون به من بوده.
وقتی با خود شرکت تماس گرفتم حاضر نشدند به خاطر این کم فروشی بخشی از پولم رو به من برگردونن .من هم تصمیم گرفتم با فروش این فایل ها بخشی از پولم رو به دست بیارم ( فقط بخشی)
به خاطر همین اگر کسی فایل های کامل این دوره رو خواست با قیمت خیلی پایین تری نسبت به قیمت کنونی سایت ( 2500000 تومان) میتونم بفروشم ( به یک پنجم یا یک ششم قیمت اصلی)
البته به تعداد محدود (فقط به اندازه ای که بخشی از پولی که برای این دوره دادم رو بدست بیارم)
اگر کسی مایل بود میتونه با ایمیل [email protected] یا شماره تلفن 9379693977 به من اطلاع بده
;):);):);):) جالب بود .

arrow2014

Registered User
لایک‌ها
736
دعا به جون شما:D
بعد از اینکه مغز متفکر اقصاد ایران او انشای دبستانش بیرون داد(اموزش درامد میلیونی) عرفانی زاده گوشه نشین شد و رفت به افلاک:D والا هرکی از ننش قهر کرده یه پی دی اف داره راز میلونر شدن!!

boorsekala

Registered User
لایک‌ها
152
عرفانی زاده یک سایتی راه اندازی کرده که یک رازی رو به شما بگه و همه اون راز رو میدونن
رازش اینه : هر ایده ای داری بیا پشت کار داشته باش وب سایتش رو بساز و ازطریق اینترنت بفروش.

ولی خیلی ها فکر می کنند اوف چه رازیه حتما یک فرمولی میخواد بما بده که رفتیم خونه از فرداش میلیاردریم.
داستان هاشم من یک قرون بها نمیدم مثلا نوشته بود من اولین بار یک کتاب نوشتم اون رو گذاشتم تو سایت روز اول ده بیس نسخه فروختم اون pdf رو فرداش چهل پنجاه تا رفت رو صد دویست تا ...
درصورتی که در صفحه اول گوگل هم کتاب بفروشی ایرانی جماعت نمیخره یا یکی میخره به بقیه share می کنه
اون وقت دوره هاشم چیه؟ اعتماد به نفس چگونگی راه انداختن سایت ......
قیمت ها: یک ملیون ترم یک یک و خورده ای ترم دو
یعنی بری دانشگاه آزاد و دانشگاه غیرانتفاعی هم بری هر ترمت یک تومن درنمیاد چه برسه به اینکه ترم یک اعتماد به نفس رو یک تومن بدی

راز اصلی عرفانی زاده و میلیاردر شدن به اصطلاح اینه: بیاید پول بدید منو میلیاردر کنید.

boorsekala

Registered User
لایک‌ها
152
عرفانی زاده یک سایت نمایش بنر و پاپ آپ هم راه انداخت همچنین سایت سامانه پیامک اما در هفته اول فروشش نتونست و درامد هیچ کاربر رو نداد و جمع کرد
یعنی کاملا تابلو هست که اصلا سابقه نت و فروش اینترنتی نداشته و فروش یک pdf اونم از یک دامین که اصلا رتبه و رنک و بازدید نداره اونم روزی صد تا هر نسخه هم بیس سی هزار یکم خنده داره و جماعتی خرپول رو کشیده طرف خودش البته اینهم بگم خیلی از کامنت هاش فیک هست

طرف پرسیده آقا من میتونم بیام تو جلسات شما شرکت کنم و کتاب آموزش کاراته رو بفروشم از اینترنت؟ درجواب سایت عرفانی زاده گفته بله خخخخخخخخخخخخ
اصلا ول کن به من چه

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785
من تعجب می کنم چه کسی این فایر ها را با این قیمت میخره خدا وکیلی کتاب بخر بخون تاثیرش بیشتره

Mihanprozhe.ir

Registered User
لایک‌ها
80
خيلي استفاده برديم .

جالب بود ، يك مهندس هم بود محمد طلوعي ! اونم در نوع خودش جالب بود .

sadata8088

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوستان
ظاهرا در واقع آقای عرفانی زاده که متخصص آی تی و کسب و کار آنلاین هستن و مدیر انفورماتیک یکی از هلدینگ های بزرگ کشور هستند و قبلا هم مطالب آموزشیشون رو خوندم با این عرفانی زاده ای که شما می فرمائید فرق می کنند.یعنی ما دو تا عرفانی زاده داریم که یکیشون تو کار هیپنوتیزم و ازین کاراست که شما دارید در موردش بحث می کنید و یکی دیگه تو کارشناسی نرم افزار داره و مدرس آی تی و کسب و کار آنلاینه که اسم سایتش هم erfanizade.ir هستش

sadra3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
عجب!!! پس بالاخره راز پولدار شدن و... برای کدومشون بود؟!

sadata8088

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
عجب!!! پس بالاخره راز پولدار شدن و... برای کدومشون بود؟!
به نظرتون کلمه هایی مانند رمز و راز و ... اینچیزا مال کیاست؟معلومه دیگه دوستی که تو کار هیپنوتیزم هستن
ولی عرفانی زاده ای که سایتشون erfanizade.ir هستش به شما آموزش میده چجوری کسب و کار آنلاینتو راه بندازی نه اینکه همون روشی که خودش به درامد رسیده رو به صورت خلاصه و مبهم آموزش بده

boorsekala

Registered User
لایک‌ها
152
والا رازی در کار نیست
دوره های گرون قیمت ملیونی رو باید بگذرونی و بعد از دست دادن ده ملیون یادمیگیری چطوری فروشگاه آنلاین بزنی و در هر رشته که استعداد داری مثلا کاراته شروع کنی دوره های آنلاین کاراته و فروش کتاب کاراته راه بندازی
ملت بیکارن رفتن ثبت نام کردن.

RolandE-iS-The-BesT

Registered User
لایک‌ها
143
این یارو عقب افتاده هست! و داره به خنگتر از خودش چیزایی که 10 سال پیش ساخته شده و با اسم های چرت و پرت به ملت می فروشه. آدم عاقل این همه پول واسه این چیزا که تو اینترنت رایگان بدست میاد نمیده که

ولی این بشر یه ویژگی مثبت داره.. بهش فاضلاب هم بدی می تونه راحت با تبلیغات بفروشه. خوب می تونه خر کنه(بلانسبت) و زبون بریزه !!

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
این یارو عقب افتاده هست! و داره به خنگتر از خودش چیزایی که 10 سال پیش ساخته شده و با اسم های چرت و پرت به ملت می فروشه. آدم عاقل این همه پول واسه این چیزا که تو اینترنت رایگان بدست میاد نمیده که

ولی این بشر یه ویژگی مثبت داره.. بهش فاضلاب هم بدی می تونه راحت با تبلیغات بفروشه. خوب می تونه خر کنه(بلانسبت) و زبون بریزه !!
موافقم:general601::general601:

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
سلام به تو دوست خوبم و خوشحالم که تو دوست خوبم فایلهای بی ارزش من رو خریدی

و به تو دوست خوبم افتخار میکنم و قول میدم که لااقل جلوی روی خودت بهت نخندم تا تو

دوست خوبم با تفکر در این حماقت و سر در گریبان بتونی راه افق رو در پیش بگیری و در

اون محو بشی.

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
نظرتون راجع به آقای مرتضی الهی چیه؟
http://mortezaelahi.com/chekoutcoaching1/

کلاً یک لیست از این سایتها تهیه کنیم تا هر کسی جستجو کرد به اینجا برسه

و حق رو از نا حق تشخیص بده و کلاه سرش نره

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا