"AmirHesam"
Registered User
سلامسلام دوست عزیز ادکلن زنانه s..sy 212 دارید (البته اورجینال) قیمت رو هم لطف بفرمایید .
قابل دار نیست دوست عزیز
190 هزار تومان
در خدمتم
سلامسلام دوست عزیز ادکلن زنانه s..sy 212 دارید (البته اورجینال) قیمت رو هم لطف بفرمایید .
سلام دوست عزیزسلام
اسپری کاپتان بلک سفید دارید؟
به شدت خواهانم
سلامعطرای من رسید
کیفیت و همه چیز عالی
سلامسلام
من هم از امیر خان یه عطر اصل خریدم و یه عطر شرکتی و سه تا جیبی ، با جیبی ها زیاد حال نکردم ولی اون دوتای دیگه با کیفیت بودن و بسیار از خریدم راضی هستم . البته امیر خان بسیار اصرار داشتن که من اگر از چیزی راضی نیستم حتما برگشت بزنم و با چیز دیگه ای عوض کنم و یا کلا پولش رو برام واریز کنن ... فروشنده کاملا محترم ،خوش برخورد هستن و من واقعا از آشنایی با ایشون و خریدم راضی هستم ، این روزا از این آدما کم پیدا میشه . در ضمن ایشون کلی وقت صرف راهنمایی من کرد که بازم ازش ممنونم .
سلام دوست عزیزبا سلام وتشکر از امیر آقا
مقداری اسانس از ایشون خریده شد. که کیفیت بالایی داره ومهمتر ار اینا برخورد وبا صبر وحوصله راهنمایی کردن ایشون که جای سپاس داره
سلام دوست عزیزمدرود
امیر آقا واقعا سپاس گزارم . بسیار از خریدم راضی هستم. دوستان من از عطر چیزی سر در نمی آوردم و بویی رو هم نمی شناختم و خیلی گیج شده بودم برای خرید. آقا امیر با صبر و حوصله من رو راهنمایی کردن و بنده حضوری یه عطر شرکتی و 3 تا جیبی خریدم که از همه عطر ها راضی هستم. کسانی که مثل من هستند برای خرید شک نکنند . مطمئن باشید از خریدتون راضی خواهید بود.
سلامسلام.خسته نباشید.
http://www.giorgio-valenti.com/img/homme/rosenoireabsolue.html
این اولین ادکلنی بود که من از شهر خودمون خریده بودم.زمان بچگی.اورجینال هم بود.خلاصه اینکه کلی باهاش خاطره دارم.
الان هرچی میگردم پیداش نمیکنم.
شما ندارید؟
مبارکت باشه عزیزسفارش دوم :
از آقا امیر یک ادکلن ریو و یک کار کپی خریداری شد.
سپاس گزارم.