tapesh77
Registered User
یکعدد jaguar classic black اصل با دوتا عطر جیبی از اقا امیرعزیز خریداری شد
برخورد عالی...
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
برخورد عالی...
سلامیکعدد jaguar classic black اصل با دوتا عطر جیبی از اقا امیرعزیز خریداری شد
برخورد عالی...
سلامدرود
دوست عزیز من دنبال ادکلن هایی هستم که تو تاپیک http://forum.persiantools.com/threads/خریدار-ادکلن-به-تعداد-بالا.727857/ هستم ....
حالا شما که استاد این کار هستین به نظرتون این ادکلن هارو کار کنم یا اینکه high copy البته 100 میل ؟؟؟( از نظر موندگاری و کیفیت ) و در اخر شما کدوم مدل رو دارین و قیمت کلی چند میدین ؟؟
ممنون
یا حق
خوشحالم که راضی بودی داداشسفارش بنده رسید ممنون از دوستمون بابت راهنمایی جامع و کامل
سلامبنده از ایشون 5 عدد عطره جیبی خرید کردم انشاالله فردا ارسال میشه البته ایشون لطف کردند و عطرها را قبل از واریز مبلغشون ارسال میکنند انشاالله عطرها رسید میگم کیفیتشان چگونه بوده است
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
سلام دوست عزیزمسلام و ارادت
عزيز عطر ستجد موجود داريد؟
سلامیک عدد ادکلن TomFord Noir و یک پرفیوم 20میلی لیتری از TomFord Sahara از صاحب تاپیک خرید کردم.
لطف کردن حضوری برام آوردن و تحویل دادن و البته حدود 10 تا ادکلن و عطر دیگه را هم برای تست آورده بودند که سر حوصله همه را بررسی کردم.
تا امروز هم کماکان پیگیر بودن که از کیفیت و پخش بو راضی هستم یا نه.
جهت اطلاع بقیه دوستان که تمایل به خرید از ایشون دارن، اعلام می کنم که از خریدی که کردم راضیم و از فروشنده هم باز تشکر می کنم.
سلامدروود
لاگوست سبز و مشکی _ فراری _ لالیک 2تا _ تام فورد بلک ارکید _ مونت بلنک _ تق هرمس _ آونتوس _ کوکو چنل زنانه _ Allure Homme Sport _ جگوار یکی _بلو چنل _ کلوین کلین زنانه _ لاگوست زنانه
از امیر اقا خرید شد ...
پول واریز شد
در ضمن کیفیت ادکلن هاشون هم خوبه...
یا حق
سلام دوست مندرود
بار امیر اقا امروز رسید مثل همیشه عالی ...
سلام دوست منسلام
قیمت لجند اینتنس اورجینال رو میخواستم...
بین این عطرهای جیبی کدوم با کیفیت تره مخصوصا رایحه لجند؟ کلا میشه تست کرد اینا رو تو مغازه؟