• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عطریز | حراجی ادکلن اورجینال ، استوک ، تستر ، شرکتی ، جیبی | اسانس

jamalagha

Registered User
لایک‌ها
10
خرید دومم رو هم انجام دادم
یک عدد تستر آلور هوم اسپرت و دو تا اسانس
با تشکر از امیر عزیز

_WAVE_

Registered User
لایک‌ها
13
سلام قیمت مدلهای جیبی و اگر موجوده مدلهای استوک
همه مردانه با بوی تلخ

ممنون

ali2040

Registered User
لایک‌ها
193
سلام.تستر bvlgari aqva pour homme دارید؟؟بدون جعبه هم باشه مشکل نداره.اگر هست لطف کنید قیمت رو پخ کنید.با تشکر

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
سری دوم خرید از ایشان هم مثل قبل با رضایت انجام شد
هر سوالی داشته باشید با حوصله جواب میدن و محصولاتشون هم کیفیت خوبی دارند‌که باعث میشه برای خرید های بعدی هم رضایت داشته باشید.

jamalagha

Registered User
لایک‌ها
10
بالاخره بعد از کلی خرید اینترنتی ما یه فروشنده با وجدان و با شخصیت و با معرفت پیدا کردیم
خرید دومم دیروز به دستم رسید که واقعا عالی بود. تستر ایتالیایی آلوور هوم اسپورت که واقعا عالی بود و نسبت به خنک بودنش موندگاریش فوق العاده خوبه و دو تا اسانس اصل سوئیسی از گالووی و سیلور مونتین که فوق العاده خوبن. با تشکر ویژه از امیر آقای گل
من پیشنهادم به دوستان تهرانی اینه که حتما حضورن برن و خرید کنن مطمئنن پشیمون نمیشید و دوستان شهرستانی هم هر خریدی داشتن به نظرم دو سه تا اسانس هم در کنارش و به پیشنهاد امیر آقا سفارش بدن ، چون میتونه نظرتون رو جلب کنه که اودکلن بعدیتون باشه

ali2040

Registered User
لایک‌ها
193
سلام به همه دوستان.از ایشون 2عدد تستر aqva bvlgari pour homme خریداری شد.ایشون خیلی با شخصیت و 100 درصد قابل اطمینان هستن.با تشکر فراوان از ایشون

NeGATIC

Registered User
لایک‌ها
20
سلام به همه دوستان
همه محصولات رو زدم و راضی ام از همشون و کیفیتشون رو تائید میکنم و مثل همیشه کامل و جامع مینویسم :cool:
تستر اونتوس : مثل همیشه راضی کننده و مشابه بوی اونتوس قدیمی و خیلی شاداب و ریلکس و به همه اونتوسی ها توصیه میکنم
عطر 45 میل ل رو هم بسیار خوب بود و راضیم کرد و واسه تست بو و عطرهای قابل حمل بی نظیرن
ادکلن براون ارکید همونطور که امیر جان گفتن بوی شبیه به سیلور مونتین واتر میداد و از ماندگاری و پخش خوبیم برخورداره و بسیار خوشبو
ورساچه کریستال ابسولو استوک اورجینال که بدون جعبه خریدم و کیفیتش شگفت زدم کرد ماندگاری بالای 1 روز ! پخش بوی بسیار بسیار بالا ! حتما نسخه اروپا رو بخرید

@jamalagha دوست من میشه راجع به الور توضیح بدید دوستانی مثل من استفاده ببرن مرسی :);)

eefe

Registered User
لایک‌ها
284
مرسی از امیرجان
واقعاً لطف کردن و واسم آوردن عطر رو
ایو سنت لورن کوروس
ممنون

jamalagha

Registered User
لایک‌ها
10
سلام به همه دوستان
همه محصولات رو زدم و راضی ام از همشون و کیفیتشون رو تائید میکنم و مثل همیشه کامل و جامع مینویسم :cool:
تستر اونتوس : مثل همیشه راضی کننده و مشابه بوی اونتوس قدیمی و خیلی شاداب و ریلکس و به همه اونتوسی ها توصیه میکنم
عطر 45 میل ل رو هم بسیار خوب بود و راضیم کرد و واسه تست بو و عطرهای قابل حمل بی نظیرن
ادکلن براون ارکید همونطور که امیر جان گفتن بوی شبیه به سیلور مونتین واتر میداد و از ماندگاری و پخش خوبیم برخورداره و بسیار خوشبو
ورساچه کریستال ابسولو استوک اورجینال که بدون جعبه خریدم و کیفیتش شگفت زدم کرد ماندگاری بالای 1 روز ! پخش بوی بسیار بسیار بالا ! حتما نسخه اروپا رو بخرید

@jamalagha دوست من میشه راجع به الور توضیح بدید دوستانی مثل من استفاده ببرن مرسی :);)
allure home sport یک اودکلن خنک شیرین مرکباتیه که بوش کاملا همه پسنده و با توجه به خنک بودنش پخش و ماندگاری خوبی داره ولی شاید تنها ایرادش این باشه که بوش یه کم تکراری شده و توی خیلی از عطر فروشی ها میتونی رایحشو حس کنی ولی همچنان به خاطر بوی خوبش طرفدارای خودشو داره

NeGATIC

Registered User
لایک‌ها
20
allure home sport یک اودکلن خنک شیرین مرکباتیه که بوش کاملا همه پسنده و با توجه به خنک بودنش پخش و ماندگاری خوبی داره ولی شاید تنها ایرادش این باشه که بوش یه کم تکراری شده و توی خیلی از عطر فروشی ها میتونی رایحشو حس کنی ولی همچنان به خاطر بوی خوبش طرفدارای خودشو داره
منظورم این بود از کیفیت بگید جمال جان . راضی کننده هست؟
و اینکه شباهت خوبی به ادکلن داره؟
با اینکه مطمئنم جنسای امیر جون خیلی خوبه و مورد قبولم واقع میشه

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
اسانس های زیر از دوست عزیزمون برای خرید هماهنگ شد . خیلی ممنون که تا این وقت شب با حوصله جواب سوالات را دادند و پیشنهادات خوبی هم مطرح کردند که بنده به دیده منت قبول کردم

Perfums de Marly_ Galloway
CREED_ Aventus
Terre d'Hermes Parfum
Paco Rabanne_ Black XS
Tom Ford _ Tobacco Vanille
Yves Saint Laurent _ L'Homme Libre
سلام
وظیفه بوده
خواهش میکنم

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
عطرهای من رسید
تستر اونتوس به نسبت خنک بودنش خوبه، من رایحیه اصلشو بو نکردم که بخوام راجب تسترش نظر بدم
چند عطر 45 میل هم سفارش دادم که تقریبا بوی اودکلن اصلی رو دارن و راضی کنندست
سلام جمال جان
خوشحالم که راضی بودید
مبارکتون باشه داداش

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
راستی یادم رفتم خریدمو اعلام کنم :rolleyes:
بعد از حدودا یک ماه استفاده و فرامشی ثبت پست الان نظرمو میگم
تستر اونتوسی که خریدم بی نظیر بوده و واقعا مشابه ادکلن اورجینال و کیفیت مناسب و ماندگاری و پخش بوی خوب
تستر ایتالیایی بلک افگانو که واقعا فرق خیلی زیادی با نسخه های فیکِ خیلیها که فروش دارن تو این تاپیک و یا سایتهای دیگه داره، ماندگاری و پخش فوق العاده عالی
و عطرهای جیبی با کیفیت و عالی

ممنونم که همیشه با حنسهای با کیفیت و اصلی مارو خوشحال میکنید منتظر پیامتون هستم :general406:
ممنون از نظرتون
و خوشحالم که راضی بودید
وظیفه مون بوده. همیشه شاد باشید.

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
یدونه تستر اورجینال توسکان لدر برای آشنایی از امیر آقای عزیز خریداری شد که کیفیت نسبت به قیمت بسیار عالیه.ماندگاری و پخش خیلی خوب.رفتار فروشنده هم تحسین برانگیز بود و هرچقدر سوال بپرسید خستگی نداره.ایشالا خریدای بعدی.عزت زیاد
تائید میشه
مبارکتون باشه
خوشحالم که راضی بودید
وظیفه مون بوده

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
سلام
ممنونم از امیرجان که حتی تو روز تعطیل فهمیدن عجله دارم بسته بنده رو ارسال کردن و تا دو ساعت دیگه به دستم میرسه
سفارش من - تستر اونتوس، عطر 45 میل، ادکلن براون ارکید و ورساچه کریستال ابسولو استوک اورجینال

نظرم رو میگم
ممنونم امیر جان
سلام
بله تائید میشه
وظیفه مون بوده
انشالله راضی باشید

بالا