allure home sport یک اودکلن خنک شیرین مرکباتیه که بوش کاملا همه پسنده و با توجه به خنک بودنش پخش و ماندگاری خوبی داره ولی شاید تنها ایرادش این باشه که بوش یه کم تکراری شده و توی خیلی از عطر فروشی ها میتونی رایحشو حس کنی ولی همچنان به خاطر بوی خوبش طرفدارای خودشو دارهسلام به همه دوستان
همه محصولات رو زدم و راضی ام از همشون و کیفیتشون رو تائید میکنم و مثل همیشه کامل و جامع مینویسم
تستر اونتوس : مثل همیشه راضی کننده و مشابه بوی اونتوس قدیمی و خیلی شاداب و ریلکس و به همه اونتوسی ها توصیه میکنم
عطر 45 میل ل رو هم بسیار خوب بود و راضیم کرد و واسه تست بو و عطرهای قابل حمل بی نظیرن
ادکلن براون ارکید همونطور که امیر جان گفتن بوی شبیه به سیلور مونتین واتر میداد و از ماندگاری و پخش خوبیم برخورداره و بسیار خوشبو
ورساچه کریستال ابسولو استوک اورجینال که بدون جعبه خریدم و کیفیتش شگفت زدم کرد ماندگاری بالای 1 روز ! پخش بوی بسیار بسیار بالا ! حتما نسخه اروپا رو بخرید
@jamalagha دوست من میشه راجع به الور توضیح بدید دوستانی مثل من استفاده ببرن مرسی
منظورم این بود از کیفیت بگید جمال جان . راضی کننده هست؟allure home sport یک اودکلن خنک شیرین مرکباتیه که بوش کاملا همه پسنده و با توجه به خنک بودنش پخش و ماندگاری خوبی داره ولی شاید تنها ایرادش این باشه که بوش یه کم تکراری شده و توی خیلی از عطر فروشی ها میتونی رایحشو حس کنی ولی همچنان به خاطر بوی خوبش طرفدارای خودشو داره
سلامافتخار آشنایی و خرید از ایشون رو داشتم
کاملا تایید میشن از همه لحاظ
سلامسلام امیر آقا.یدونه تستر اورجینال TOM FORDTuscan Leather برای خرید میخوام.لطفا فاکتور کنید.ممنون
سلاماسانس های زیر از دوست عزیزمون برای خرید هماهنگ شد . خیلی ممنون که تا این وقت شب با حوصله جواب سوالات را دادند و پیشنهادات خوبی هم مطرح کردند که بنده به دیده منت قبول کردم
Perfums de Marly_ Galloway
CREED_ Aventus
Terre d'Hermes Parfum
Paco Rabanne_ Black XS
Tom Ford _ Tobacco Vanille
Yves Saint Laurent _ L'Homme Libre
سلامسلام 2باره من خرید کردم 2باره.
tester euphoria
jibi 45ml
ممنون
سلام جمال جانعطرهای من رسید
تستر اونتوس به نسبت خنک بودنش خوبه، من رایحیه اصلشو بو نکردم که بخوام راجب تسترش نظر بدم
چند عطر 45 میل هم سفارش دادم که تقریبا بوی اودکلن اصلی رو دارن و راضی کنندست
سلامسلام اقای غلامپور
لطفا لیست عطرهای جیبی جدید رو برام ارسال کنید به همراه تسترهای ایتالیایی اصلی که گفتید
ممنون از نظرتونراستی یادم رفتم خریدمو اعلام کنم
بعد از حدودا یک ماه استفاده و فرامشی ثبت پست الان نظرمو میگم
تستر اونتوسی که خریدم بی نظیر بوده و واقعا مشابه ادکلن اورجینال و کیفیت مناسب و ماندگاری و پخش بوی خوب
تستر ایتالیایی بلک افگانو که واقعا فرق خیلی زیادی با نسخه های فیکِ خیلیها که فروش دارن تو این تاپیک و یا سایتهای دیگه داره، ماندگاری و پخش فوق العاده عالی
و عطرهای جیبی با کیفیت و عالی
ممنونم که همیشه با حنسهای با کیفیت و اصلی مارو خوشحال میکنید منتظر پیامتون هستم :general406:
سلامبنده هم خریدم رو اعلام میکنم.
فروشنده بسیار با وجدان که تا میتونن راهنمایی میکنن.
تائید میشهیدونه تستر اورجینال توسکان لدر برای آشنایی از امیر آقای عزیز خریداری شد که کیفیت نسبت به قیمت بسیار عالیه.ماندگاری و پخش خیلی خوب.رفتار فروشنده هم تحسین برانگیز بود و هرچقدر سوال بپرسید خستگی نداره.ایشالا خریدای بعدی.عزت زیاد
سلامسلام
ممنونم از امیرجان که حتی تو روز تعطیل فهمیدن عجله دارم بسته بنده رو ارسال کردن و تا دو ساعت دیگه به دستم میرسه
سفارش من - تستر اونتوس، عطر 45 میل، ادکلن براون ارکید و ورساچه کریستال ابسولو استوک اورجینال
نظرم رو میگم
ممنونم امیر جان