"AmirHesam"
Registered User
سلامسلام .وقت بخیر
شما ادکلن اصلی لانویت حالت استوک یا بدون جعبه رو دارید؟ نسخه قبل سال 2013
ممنون
پاسخ دادم.
سلامسلام .وقت بخیر
شما ادکلن اصلی لانویت حالت استوک یا بدون جعبه رو دارید؟ نسخه قبل سال 2013
ممنون
سلام داداشهمین الان یه دونه تستر اونتوس و یه دونه هم پرفیوم 20 میلش با یه عطر جیبی زنونه ازشون خریداری کردم
با توجه به خرید قبلی مطمینم که این دفعه هم خرید خوبی خواهد بود.
وقتی بسته رسید نظراتم در مورد عطرها رو هم میگم.
همیشه موفق باشی امیرجان
فرستاده شده از LG-P880ِ من با Tapatalk
سلامتستر و ادکلن از ایشان خرید کردم
با توجه به خرید دوم
امیدوارم از خرید راضی باشم.
سلام جمال جانخرید دومم رو هم انجام دادم
یک عدد تستر آلور هوم اسپرت و دو تا اسانس
با تشکر از امیر عزیز
سلامسلام قیمت مدلهای جیبی و اگر موجوده مدلهای استوک
همه مردانه با بوی تلخ
ممنون
سلامسلام.تستر bvlgari aqva pour homme دارید؟؟بدون جعبه هم باشه مشکل نداره.اگر هست لطف کنید قیمت رو پخ کنید.با تشکر
سلام عزیزسری دوم خرید از ایشان هم مثل قبل با رضایت انجام شد
هر سوالی داشته باشید با حوصله جواب میدن و محصولاتشون هم کیفیت خوبی دارندکه باعث میشه برای خرید های بعدی هم رضایت داشته باشید.
سلام جمال جانبالاخره بعد از کلی خرید اینترنتی ما یه فروشنده با وجدان و با شخصیت و با معرفت پیدا کردیم
خرید دومم دیروز به دستم رسید که واقعا عالی بود. تستر ایتالیایی آلوور هوم اسپورت که واقعا عالی بود و نسبت به خنک بودنش موندگاریش فوق العاده خوبه و دو تا اسانس اصل سوئیسی از گالووی و سیلور مونتین که فوق العاده خوبن. با تشکر ویژه از امیر آقای گل
من پیشنهادم به دوستان تهرانی اینه که حتما حضورن برن و خرید کنن مطمئنن پشیمون نمیشید و دوستان شهرستانی هم هر خریدی داشتن به نظرم دو سه تا اسانس هم در کنارش و به پیشنهاد امیر آقا سفارش بدن ، چون میتونه نظرتون رو جلب کنه که اودکلن بعدیتون باشه
سلامسلام به همه دوستان.از ایشون 2عدد تستر aqva bvlgari pour homme خریداری شد.ایشون خیلی با شخصیت و 100 درصد قابل اطمینان هستن.با تشکر فراوان از ایشون
سلامسلام به همه دوستان
همه محصولات رو زدم و راضی ام از همشون و کیفیتشون رو تائید میکنم و مثل همیشه کامل و جامع مینویسم
تستر اونتوس : مثل همیشه راضی کننده و مشابه بوی اونتوس قدیمی و خیلی شاداب و ریلکس و به همه اونتوسی ها توصیه میکنم
عطر 45 میل ل رو هم بسیار خوب بود و راضیم کرد و واسه تست بو و عطرهای قابل حمل بی نظیرن
ادکلن براون ارکید همونطور که امیر جان گفتن بوی شبیه به سیلور مونتین واتر میداد و از ماندگاری و پخش خوبیم برخورداره و بسیار خوشبو
ورساچه کریستال ابسولو استوک اورجینال که بدون جعبه خریدم و کیفیتش شگفت زدم کرد ماندگاری بالای 1 روز ! پخش بوی بسیار بسیار بالا ! حتما نسخه اروپا رو بخرید
@jamalagha دوست من میشه راجع به الور توضیح بدید دوستانی مثل من استفاده ببرن مرسی
سلام رضا جانمرسی از امیرجان
واقعاً لطف کردن و واسم آوردن عطر رو
ایو سنت لورن کوروس
ممنون
جمال جان انشالله جوابتونو میده سینای عزیزمنظورم این بود از کیفیت بگید جمال جان . راضی کننده هست؟
و اینکه شباهت خوبی به ادکلن داره؟
با اینکه مطمئنم جنسای امیر جون خیلی خوبه و مورد قبولم واقع میشه
بله من که راضی بودم و کاملا شبیه اودکلن اصلیهمنظورم این بود از کیفیت بگید جمال جان . راضی کننده هست؟
و اینکه شباهت خوبی به ادکلن داره؟
با اینکه مطمئنم جنسای امیر جون خیلی خوبه و مورد قبولم واقع میشه
ممنونم ازت دوست من حتما باید تو لیست خرید ایندم قراربدمبله من که راضی بودم و کاملا شبیه اودکلن اصلیه