عكس در ميان متن

ehsaan

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
21 دسامبر 2002
نوشته‌ها
80
لایک‌ها
11
چطوري ميشه عكس رو توي بلاگ قرار داد بطوريكه به عنوان يه سطر محسوب نشده و در بين متن قرار بگيره
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
38
محل سکونت
Iran - Tehran
براي اين كار بايد عکست رو روی يه لايه قرار بدی.
البته بهتره اين کار رو انجام ندی چون اگه کسی از Netscape استفاده کنه صفحه براش درست نشون داده نميشه . . .

تگ DIV يک لايه ايجاد ميکنه.
با استفاده از Style ميتونی مقادير دلخواهت رو بهش بدی.

ولی با توجه به سوالت فکر کنم مشکلت اينه که متنت رو ميخوای کنار نوشته ات قرار بدی و عکست بزرگه و نوشته ات پايين عکس قرار ميگيره.
برای اين کار از Table استفاده کن.
بهتره و استاندارده.

اگه مشکل داشتی در خدمتيم . . .
 

ehsaan

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
21 دسامبر 2002
نوشته‌ها
80
لایک‌ها
11
نه كاري به بزرگي وكوچيكي نداره منظورم مثل اون طوريه كه تو بلاگ احسان انجام ميشه
 

rasa

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 ژانویه 2003
نوشته‌ها
142
لایک‌ها
3
[code:1]<IMG SRC="Image URL with HTTP" ALIGN="LEFT" HSPACE="50">

[/code:1]
دادش اين كد بالا رو بگذار تو همون جا كه داري متن وبلاگت رو مينويسي! يگذار اولين سطر بعد شروع كن به نوشتنه متنت!
 

ehsaan

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
21 دسامبر 2002
نوشته‌ها
80
لایک‌ها
11
آقا (يا خانم) sosk دستت درد نكنه متشكر
ضمنا اين عدد 50 تعداد سطر ها رو معين ميكنه يا چيز ديگيه هست ؟
 

rasa

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 ژانویه 2003
نوشته‌ها
142
لایک‌ها
3
آقا (يا خانم)  sosk   دستت درد نكنه  متشكر  
ضمنا اين عدد 50 تعداد سطر ها رو معين ميكنه يا چيز ديگيه  هست ؟
 

rasa

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 ژانویه 2003
نوشته‌ها
142
لایک‌ها
3
منظورم از فاصله! فاصله عكس از متن هست!
 

rasa

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 ژانویه 2003
نوشته‌ها
142
لایک‌ها
3
اوه!ّ بازم معذرت! VSPACE واسه فاصله عموديه!!!
 

ehsaan

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
21 دسامبر 2002
نوشته‌ها
80
لایک‌ها
11
آقا سوسكه ممنون
اگه ميتوني باز هم توضيح بده مثلا چطوري عكس وسط قرار بگيره و متنها دورو برشو بگيرن
 

rasa

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 ژانویه 2003
نوشته‌ها
142
لایک‌ها
3
فكر نكنم ديگه بشه با اين دستور عكس رو وسط بندازي! با اين ميتوني چپ و راستش كني (با خاصيت ALIGN) فكر كنم واسه اين كاري كه ميخواي بكني از جدول ها استفاده كني مشكلت حل ميشه!(واسه آسون شدن كارت از MICROSOFT FRONT PAGE استفاده كن)
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
همونطور كه سوسك گفت وسط توي عرض گذاشتن خيلي آسون نيست و دنگ و فنگ زياد داره... ولي ميتوني اين كد رو هرجاي متن (مثلا وسط متن) بذاري بعدش بگي چپ باشه يا راست. بعدش اگه عكست از كل نوشته كوچيك تر باشه خيلي قشنگ متن مياد دورش رو ميگيره ولي بازم از نظر عرضي وسط نميره.
البته با نوشتن align=center ميشه اين كار رو كرد ولي اگه ارتفاع عكس از ارتفاع خطهاي نوشته ات بيشتر باشه زشت ميشه و فايده نداره
 

ehsaan

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
21 دسامبر 2002
نوشته‌ها
80
لایک‌ها
11
آقا ممنون
حالا اگر بخواهيم خطهاي سمت چپ هم مثل سمت راست همه تو يه رديف باشن بايد چكار كرد
 

ehsaan

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
21 دسامبر 2002
نوشته‌ها
80
لایک‌ها
11
البته یک چیزجالب این روش وشاید هم عیب این باشه که تا ارتفاع عكس تموم نشده همه متن در كنار اون قرار ميگيرن ولو اينكه مربوط به پستهای قبلی وروزهای قبلی باشن که اتفاقا همین امروز هم براي من هم براي sosk پيش اومده!!!
 

rasa

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 ژانویه 2003
نوشته‌ها
142
لایک‌ها
3
آره ! همينطوري شده! من تازه اينجا كه تو نوشتي فهميدم كه سوتي دادم! البته واسه حل مشكل يه چندتا تگ بزني درست ميشه! (خيالي نيس!)
اين تگ رو كه اين زير نوشتم چند بار تايپ كن
[code:1]         <BR>[/code:1]
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
البته یک چیزجالب این روش وشاید هم عیب این باشه که تا ارتفاع عكس تموم نشده همه متن در كنار اون قرار ميگيرن ولو اينكه مربوط به پستهای قبلی وروزهای قبلی باشن که اتفاقا همین امروز هم براي من هم براي sosk پيش اومده!!!
ببين وقتي براي عكست align به سمت چپ يا راست تعريف ميكني... تا عكس تموم نشه مطلب رو كنارش ميچينه....
در ضمن من منظور سوال قبليت رو دقيقا نفهميدم... (سوال قبل اين متني كه quote كردم)
 

ehsaan

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
21 دسامبر 2002
نوشته‌ها
80
لایک‌ها
11
منظورم اين بود كه انتهاي سمت چپ سطرها مثل بچه هاي خوب همشون يه اندازه باشن مثل سمت چپ وكم و زياد نداشته باشه
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
آها!
اينو بايد براي پاراگرافت تعريف كني نه براي عكس... مثلا اينجوري:
[code:1]<p align="justify"> text here... </p>[/code:1]
 

ehsaan

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
21 دسامبر 2002
نوشته‌ها
80
لایک‌ها
11
دستت درد نكنه
البته من قبلا اين كد رو توي اصل تمپلت گذاشته بودم تا تمام پستها رو شامل بشه ولي به علت يه سهل انگاري كوچيك عمل نميكرد كه حالا درستش كردم

ضمنا هينجا اين سوال رو هم بپرسم كه وقتي كد پاراگراف جديد با[code:1]<P>[/code:1] باز ميكنم نميدونم چرا متنهاي بعداز بستن اون از فونت تعريف شده خارج ميشن و بزرگتر ديده ميشن
كه البته تو همه دستگاهها اينجوري ديده نميشه
 

ehsaan

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
21 دسامبر 2002
نوشته‌ها
80
لایک‌ها
11
دستت درد نكنه
البته من قبلا اين كد رو توي اصل تمپلت گذاشته بودم تا تمام پستها رو شامل بشه ولي به علت يه سهل انگاري كوچيك عمل نميكرد كه حالا درستش كردم

ضمنا هينجا اين سوال رو هم بپرسم كه وقتي كد پاراگراف جديد با[code:1]<P>[/code:1] باز ميكنم نميدونم چرا متنهاي بعداز بستن اون از فونت تعريف شده خارج ميشن و بزرگتر ديده ميشن
كه البته تو همه دستگاهها اينجوري ديده نميشه
 

rasa

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 ژانویه 2003
نوشته‌ها
142
لایک‌ها
3
فكر كنم واسه اين كه مشكل حل بشه بايد خواص تويSTYLE رو واسه اين تگ هم تعريف كني! حالا من زياد تو اينا وارد نيستم(يكي بگه : تو كه وارد نيستي پس واسه چي تز ميدي؟)
 
بالا