آژانس هواپیماییfootbal
nexpay

عكس در ميان متن

شروع موضوع توسط ehsaan ‏4 فوریه 2003 در انجمن HTML

  1. ehsaan

    ehsaan کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    78
    تشکر شده:
    11
    چطوري ميشه عكس رو توي بلاگ قرار داد بطوريكه به عنوان يه سطر محسوب نشده و در بين متن قرار بگيره
     
  2. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    براي اين كار بايد عکست رو روی يه لايه قرار بدی.
    البته بهتره اين کار رو انجام ندی چون اگه کسی از Netscape استفاده کنه صفحه براش درست نشون داده نميشه . . .

    تگ DIV يک لايه ايجاد ميکنه.
    با استفاده از Style ميتونی مقادير دلخواهت رو بهش بدی.

    ولی با توجه به سوالت فکر کنم مشکلت اينه که متنت رو ميخوای کنار نوشته ات قرار بدی و عکست بزرگه و نوشته ات پايين عکس قرار ميگيره.
    برای اين کار از Table استفاده کن.
    بهتره و استاندارده.

    اگه مشکل داشتی در خدمتيم . . .
     
  3. ehsaan

    ehsaan کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    78
    تشکر شده:
    11
    نه كاري به بزرگي وكوچيكي نداره منظورم مثل اون طوريه كه تو بلاگ احسان انجام ميشه
     
  4. rasa

    rasa کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    142
    تشکر شده:
    3
    [code:1]<IMG SRC="Image URL with HTTP" ALIGN="LEFT" HSPACE="50">

    [/code:1]
    دادش اين كد بالا رو بگذار تو همون جا كه داري متن وبلاگت رو مينويسي! يگذار اولين سطر بعد شروع كن به نوشتنه متنت!
     
  5. ehsaan

    ehsaan کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    78
    تشکر شده:
    11
    آقا (يا خانم) sosk دستت درد نكنه متشكر
    ضمنا اين عدد 50 تعداد سطر ها رو معين ميكنه يا چيز ديگيه هست ؟
     
  6. rasa

    rasa کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    142
    تشکر شده:
    3
     
  7. panypay
  8. rasa

    rasa کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    142
    تشکر شده:
    3
    منظورم از فاصله! فاصله عكس از متن هست!
     
  9. rasa

    rasa کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    142
    تشکر شده:
    3
    اوه!ّ بازم معذرت! VSPACE واسه فاصله عموديه!!!
     
  10. ehsaan

    ehsaan کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    78
    تشکر شده:
    11
    آقا سوسكه ممنون
    اگه ميتوني باز هم توضيح بده مثلا چطوري عكس وسط قرار بگيره و متنها دورو برشو بگيرن
     
  11. rasa

    rasa کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    142
    تشکر شده:
    3
    فكر نكنم ديگه بشه با اين دستور عكس رو وسط بندازي! با اين ميتوني چپ و راستش كني (با خاصيت ALIGN) فكر كنم واسه اين كاري كه ميخواي بكني از جدول ها استفاده كني مشكلت حل ميشه!(واسه آسون شدن كارت از MICROSOFT FRONT PAGE استفاده كن)
     
  12. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,914
    تشکر شده:
    3,492
    محل سکونت:
    Internet
    همونطور كه سوسك گفت وسط توي عرض گذاشتن خيلي آسون نيست و دنگ و فنگ زياد داره... ولي ميتوني اين كد رو هرجاي متن (مثلا وسط متن) بذاري بعدش بگي چپ باشه يا راست. بعدش اگه عكست از كل نوشته كوچيك تر باشه خيلي قشنگ متن مياد دورش رو ميگيره ولي بازم از نظر عرضي وسط نميره.
    البته با نوشتن align=center ميشه اين كار رو كرد ولي اگه ارتفاع عكس از ارتفاع خطهاي نوشته ات بيشتر باشه زشت ميشه و فايده نداره
     
  13. ehsaan

    ehsaan کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    78
    تشکر شده:
    11
    آقا ممنون
    حالا اگر بخواهيم خطهاي سمت چپ هم مثل سمت راست همه تو يه رديف باشن بايد چكار كرد
     
  14. avajang.com .left
  15. ehsaan

    ehsaan کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    78
    تشکر شده:
    11
    البته یک چیزجالب این روش وشاید هم عیب این باشه که تا ارتفاع عكس تموم نشده همه متن در كنار اون قرار ميگيرن ولو اينكه مربوط به پستهای قبلی وروزهای قبلی باشن که اتفاقا همین امروز هم براي من هم براي sosk پيش اومده!!!
     
  16. rasa

    rasa کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    142
    تشکر شده:
    3
    آره ! همينطوري شده! من تازه اينجا كه تو نوشتي فهميدم كه سوتي دادم! البته واسه حل مشكل يه چندتا تگ بزني درست ميشه! (خيالي نيس!)
    اين تگ رو كه اين زير نوشتم چند بار تايپ كن
    [code:1]         <BR>[/code:1]
     
  17. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,914
    تشکر شده:
    3,492
    محل سکونت:
    Internet
    ببين وقتي براي عكست align به سمت چپ يا راست تعريف ميكني... تا عكس تموم نشه مطلب رو كنارش ميچينه....
    در ضمن من منظور سوال قبليت رو دقيقا نفهميدم... (سوال قبل اين متني كه quote كردم)
     
  18. ehsaan

    ehsaan کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    78
    تشکر شده:
    11
    منظورم اين بود كه انتهاي سمت چپ سطرها مثل بچه هاي خوب همشون يه اندازه باشن مثل سمت چپ وكم و زياد نداشته باشه
     
  19. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,914
    تشکر شده:
    3,492
    محل سکونت:
    Internet
    آها!
    اينو بايد براي پاراگرافت تعريف كني نه براي عكس... مثلا اينجوري:
    [code:1]<p align="justify"> text here... </p>[/code:1]
     
  20. ehsaan

    ehsaan کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    78
    تشکر شده:
    11
    دستت درد نكنه
    البته من قبلا اين كد رو توي اصل تمپلت گذاشته بودم تا تمام پستها رو شامل بشه ولي به علت يه سهل انگاري كوچيك عمل نميكرد كه حالا درستش كردم

    ضمنا هينجا اين سوال رو هم بپرسم كه وقتي كد پاراگراف جديد با[code:1]<P>[/code:1] باز ميكنم نميدونم چرا متنهاي بعداز بستن اون از فونت تعريف شده خارج ميشن و بزرگتر ديده ميشن
    كه البته تو همه دستگاهها اينجوري ديده نميشه
     
  21. ehsaan

    ehsaan کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    78
    تشکر شده:
    11
    دستت درد نكنه
    البته من قبلا اين كد رو توي اصل تمپلت گذاشته بودم تا تمام پستها رو شامل بشه ولي به علت يه سهل انگاري كوچيك عمل نميكرد كه حالا درستش كردم

    ضمنا هينجا اين سوال رو هم بپرسم كه وقتي كد پاراگراف جديد با[code:1]<P>[/code:1] باز ميكنم نميدونم چرا متنهاي بعداز بستن اون از فونت تعريف شده خارج ميشن و بزرگتر ديده ميشن
    كه البته تو همه دستگاهها اينجوري ديده نميشه
     
  22. rasa

    rasa کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    142
    تشکر شده:
    3
    فكر كنم واسه اين كه مشكل حل بشه بايد خواص تويSTYLE رو واسه اين تگ هم تعريف كني! حالا من زياد تو اينا وارد نيستم(يكي بگه : تو كه وارد نيستي پس واسه چي تز ميدي؟)
     

این صفحه را با دیگران به اشتراک بگذارید

خرید بک لینکreviews عسل طبیعی و گرده گل ایرانی