• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

علت خوب ايندکس شدن صفحات پرشين تولز در گوگل و ... ديگه چيه ؟؟

Beh_Madonna

Registered User
لایک‌ها
1
به احتمال زیاد
مثلا من یه گالری دارم حالا باید همش را پاک کنم
21.gif

چون سیستم گالری همش session id داره و میخواهم از یک سیستم گالری دیگر استفاده کنم
که با این صورت باشه www.mysite.com/gallery/artist/eminem/pic1.html این خوبه

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
واقعا خوب ایندکس میشه
مال من هنوز ایندکس نشده از قدیمی تا جدید:D
www.linkarea.us

IranSpirit

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز از من به عنوان کسی که کار اصلیش (seo) علت چیزی جز این نیست:

یک به روز شدن سایت مرتب باعث میشه جستجو گر باعث میشه اهمیت روزانه رو به ایندکس کردن بده

ولی اینا همش حرف های گوگل ، عامل اصلی اینه :

به پرشین تولز 137,141 لینک ایندکس شده داده شده ، پیج رنک 5هم داره ، و اگر کیفیت لینک های ایندکش شده همینطور باقی بمونه 3 ماه بعد دارای پیج رنک 6 میشه همین

گوگل یک آشغال به تمام معناست ، یادمه یک سال پیش سه ماه خون جگر خوردم یه سایت رو واردش کنم ،

ولی حالا که میدونم گوگل چه se کثیفیه ، این ساب دومین رو نگاه کن ظرف 24 ساعت بعد ساخته شدنش وارد ایندکس گوگل کردمش:

http://meghdad.karliana.com/

چرا چون اون موقع که خود کشی کردم چون با نیت پاک رفتم جلو ، ولی حالا که 24 ساعته صفحه وارد ایندکس می کنم با دوز و کلک این کارو میکنم.

منو ببخش موضوع topic تو منو یاد تنفرم از گوگل انداخت ، نمی خوام کامل راجب سیستمش بگم ، ( اینقدر از الگوریتمش فهمیدم که میتونم پیج رنک پیش بینی کنم )

ولی اساس رنکینگ گوگل ، یعنی آقا شما آدم نیستید ، دیگران راجب شما باید تصمیم بگیرند ، به شما نمیشه اعتماد کرد ، :jealous:

اگه تو سایت پر از یک کیورد باشه ، ولی اگه یکی دیگه سایتش اصلا هیچ چیزی را جب اون کیورد نداشته باشه ، ولی یکی همینطوری بهش لینک داده باشه ، تو anchor text اون کیورد رو زده باشه ، این آقای گوگل بات ، ایشون رو مقدم
میدونن به اون سایت.

دیگه داره حالم از این الگوریتم مسخره اش به هم میخوره. با اینکه حالا به راحتی می تونم باهاش هر کاری بکنم.
حتی پول از این راه در بیارم اساسی .

IranSpirit

Registered User
لایک‌ها
0
البته سوء تفاهم نشه ، منظورم پرشین تولز نیست ، اساس سیستم گوگل و الا alexa ranking پرشین تولز نشان از کیفیت این سایت که جزو 27000 سایت برتر دنیا از لحاظ ترافیک

من شخصا به alexa اعتماد بیشتری دارم.

Beh_Madonna

Registered User
لایک‌ها
1
خوب حالا بگو چه کردی پولی جائی دادی
بگو خوب
من خودم هم دارم دونبال بهتر شدن ایندکس سایتم میگردم

IranSpirit

Registered User
لایک‌ها
0
الان یه نگاهی به پست های قبلی کردم ، بعضی ها sef بودن رو عامل میدونند ، نه این عامل چندان مهمی نیست،

خود من همیشه search friendly می کنم تمام آدرس هامو ، حتی وقتی میخوام هاست بگیرم اولین چیزی که نگاه

می کنم اینه که htaccess رو پشتیبانی می کنه یا نه ، که بتونم sef رو راحت تر باهاش انجام بدم ، ولی با این حال می گم این دیگه مرده اون قدیم بود که جستجو گر ها تو دام crawl می افتادند ( هنوز هم روبات های تازه کار اینطوری هستند ) ، حقه باز ها نامحدود صفحه با مطلب های تصادفی درست می کردند ( شعار حقه باز های این مدلی این بود ، جستجو گر ها هیچ وقت ، صفحه آخر شما رو پیدا نخواهند کرد )

برای همین از url های داینامیک متنفر بودند ،ولی حالا دیگه حساب کار افتاده دستشون، و کار کشته تر شدن ، نمونش اینه که گوگل ایندکس نمی گیره دیگه تعداد صفحه ها رو چک می کنه اول بعد با بررسی سراغ ایندکس
گیری میره . ( که بر اساس pr این بررسی )

برای اثبات حرفم که sef مثل سابق اونقدر مهم نیست فروم http://forums.winamp.com/ پیج رنک 8 داره ، یه تست بزنید زودتر از پرشین تولز ایندکس میشه در حالی که اصلا search engine friendly نیست.

IranSpirit

Registered User
لایک‌ها
0
خوب حالا بگو چه کردی پولی جائی دادی
بگو خوب
من خودم هم دارم دونبال بهتر شدن ایندکس سایتم میگردم

ها !! چی میگه !!!

:D من هیچی نمیدونم :cool: :lol:
از زیر زبونم چیزی نمیتونی بکشی بیرون
پول ندادم ، کلک زدم اونم نه فقط به گوگل به هر سه طرف

برا همین از گوگل بدم میاد چون من همیشه اخلاق گرا بودم ، ولی گوگل باعث شد جزو
حقه باز ترین افراد نت بشم.

Beh_Madonna

Registered User
لایک‌ها
1
ها !! چی میگه !!!

:D من هیچی نمیدونم :cool: :lol:
از زیر زبونم چیزی نمیتونی بکشی بیرون
پول ندادم ، کلک زدم اونم نه فقط به گوگل به هر سه طرف

برا همین از گوگل بدم میاد چون من همیشه اخلاق گرا بودم ، ولی گوگل باعث شد جزو
حقه باز ترین افراد نت بشم.
که چی
خوب پس اینها رو واسه چی میگی
معلومه یا باید کلک بزنیم که در اون حدش را بلد نیستم یا باید پول بدیم
زحمت کشیدی

IranSpirit

Registered User
لایک‌ها
0
که چی
خوب پس اینها رو واسه چی میگی
معلومه یا باید کلک بزنیم که در اون حدش را بلد نیستم یا باید پول بدیم
زحمت کشیدی

بسیار خوب ، فقط بخاطر ایرانی بودنت ، قوانین کلیدی رو میگم البته راه های منحصر به فرد خودم رو نمیگم ،( چون راه من کلک به حقه باز ها بود که به گوگل کلک میزنند، برای همین دوست ندارم لو برم)

ولی به هر حال اینا اینقدر مهم که خودت میتونی بر اساسش راه هایی پیدا کنی:

اول اینکه مهم ترین چیز از نظر گوگل page rank ، که هر سه ماه ، بعضی موقع ها هم هر چهار ماه آپدیت میشه ،
که مثلا آخرین آپدیت 7 روز پیش یعنی 28 سپتامبر بود ( غافلگیر کرد همه رو ، 11 اکتبر همه فکر میکردیم باشه)

پیج رنک رتبه ای که از لینک هایی که به صفحه داده میشه محاسبه میشه ، که البته هر چقدر بیشتر باشه اون رتبه مهمتره ، شاید چند لینک از صفحه های پیج رنک 5 بهتر از هزاران صفحه با پیج رنک 0 باشه ( البته در مورد ایندکس شدن رتبه صفحه ها مهم نیست )

یه اشتباه بزرگ که اکثرا میکنن pagerank سایت رنک نیست ، پیج رنک ، یعنی هر صفحه سایت شما مهم میتونه باشه .

پس اولین چیز اینه که صفحات زیاد با مطلب کافی ( البته کمتر از 110 kb ) داشته باشی ، لازم نیست خودتو اذیت کنی سایت های زیادی هستند مطالب رایگان ( البته به قصد pr ) میدن

یکیش اینه : http://www.amazines.com/

دوم اینکه اینا رو به هم لینک بدی درست حسابی ، البته یک قانون مهم که فراموش میشه گوگل رتبه رو بر تعداد لینک ها تقسیم میکنه ، یعنی یه صفحه با 50 لینک و بالاتر عملا فایده ایی نداره ، بهتر اینه که هر صفحه ات 10 تا 15
لینک داشته باشه

اینا قسمت های مربوط به سایت خودت

و حالا اکسترنال لینک ها که مهمترینند:

باید شروع کنی اساسی به تعویض لینک ( خصوصا با رتبه های بالا ) ، الحمدالله این همه بلاگ ایرانی

میتونی یک سیستم بزنی یه 30 تایی بلاگ درست کنی و هر کدوم از اون 30 تارو با 10 تا بلاگ تعویض لینک کنی ، و

همه اون 30 تا به سایتت لینک بدن، با این کار قول میدم ظرف 6 ماه ( 3 ماه برای رتبه گرفتن خود بلاگ ها ، 3 ماه بعد

رتبه اونا به سایت تو ) پیج رنک 5 رو بزنی ، که این کار کلک هم نیست ،زرنگیه ( پیج رنک 5 کافیه برای خوب ایندکس شدن )

یک قانون دیگه که تازه اضافه شده ، گوگل سایت های مرتبط که به هم لینک بدن رو credit بیشتری میده ،

قانون بعدی keyword های بین tag لینک ، اونا رو گوگل خیلی اهمیت میده .

برای اینکه بفهمی حدودا چقدر بهت لینک داده شده تو گوگل ، برو تو یاهو بزن linkdomain:harsitekemikhay.com

( چون گوگل موزیه ، لو نمیده تا کسی فرمولشو کامل نفهمه ، ولی چون نتایج یاهو از گوگل گرفته میشه بخشیش ، و خیلی شبیه ، تقریبا میتونی بفهمی چقدر لینک و چه کسایی بهت لینک دادند )

الان که خوب فکر می کنم می بینم این ایده بلاگ ها که تو همین پست به فکرم افتاد کاملا کافی و مفید ( خودم هم شاید این option رو هم اضافه کردم )

در ضمن سعی کن سایت رو هم به روز آپدیت کنی ، یا چند تا مطلب رندوم بگذاری ، اگه 20 تا آرتیکل داری یه روز آپلودش نکن ، 10 روزه روزی 2 تا شو اضافه کن .
تا تو گوکل بات بری تو priority daily

http://www.google.com/webmasters/sitemaps/
رو هم برو عضو شو ( آنچنان تاثیر گذار نیست ، ولی برای اطلاعات سایتت رو دونستن بد نیست )

برای چک پیج رنک هم اگه چیزی نداری برو http://www.seochat.com/seo-tools/

مهم ترین چیز پیج رنک ، اگه به 5 برسی دیگه مثل پرشین تولز ایندکس میشی.

بقیه هم جزو اطلاعات طبقه بندی شدست ، شرمنده :p

ولی همینا هم کافیه کاملا برا چیزی که میخوای

IranSpirit

Registered User
لایک‌ها
0
را ه های زیادی میشه پیدا کرد وقتی قانون رو بدونی ، فقط باید یک کم فکر کنی با یک کم خلاقیت.

یک نمونه سایت statcounter.com یه کانتر فقط ساخته ، چیز دیگه ای نه ، ولی اگر بری کدی که به همه میده رو

نگاه کنی ، حتی Invisible mode رو می بینی یک لینک مستقیم به سایتش داده ، همینطوری با این ایده جالب و

البته حقه بازی 67,780,456 لینک برای خودش جمع کرده پیج رنک 10 هم داره ( پیج رنک یاهو 9 !!! ) .

به این میگن هوش.

بعد از اونطرف ، یه سایت seo درست کرده ، از statcounnter لینک میده به اون ، بعد از اونجا کرور کرور پول میگیره،

تضمین میکنه No1 میکنه سایتتون رو ، نوش جونش ، به این میگن یه ایده کم دردسر ولی پر کارایی.

IranSpirit

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون با مرام
حالا بهتر شد
40.gif

خواهش میکنم.

الان یه نگاه کردم به سایتت forum.isatice.com با وضعیت فعلی سایتت ، رتبه بعدیت ( 3 ماه دیگه ) 3 میشه ، از

الان 3 ماه فرصت داری رو رتبه سایتت کار کنی تا بیشتر بشه، فرصت رو از دست نده.:D

Beh_Madonna

Registered User
لایک‌ها
1
خواهش میکنم.

الان یه نگاه کردم به سایتت forum.isatice.com با وضعیت فعلی سایتت ، رتبه بعدیت ( 3 ماه دیگه ) 3 میشه ، از

الان 3 ماه فرصت داری رو رتبه سایتت کار کنی تا بیشتر بشه، فرصت رو از دست نده.:D
مرسی از راهنمائیت
یه پیغام برات فرستادم لطفا چک کن

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
مهم ترین چیز پیج رنک ، اگه به 5 برسی دیگه مثل پرشین تولز ایندکس میشی.

فکرنکنم 5 بشه هرروز ایندکس کنه بسته با بازدید هم داره یه سایت دارم پیج رنک 5 است اما هرروز ایندکس نمیکنه تازه دیرتراز سایتی که پیج رنکش 4 ایندکس میکنه
یکی از دلایل هرروز ایندکس کردن رنک بالاست که به تنهایی نمیتواند باشد

khodavandbozorg

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
آقا من از سیستم گالری Coppermine استفاده میکنم اما در گوگل سرچ نمیشه
ممکنه بخاطر لینک باشه
منظورم به این شگل است http://www.mysite.com/gallery/index.php?cat=2
چون اینگونه لینک ها خوب در گوگل سرچ نمیشن
اما میشه بگید پس چرا سایتهای دیگری که با همین سیستم گالری درست کردنه خوب در گوگل سرچ میشن ؟
ممکنه باید کمی تعغیرات در آن داد ؟
نسخه ی جدید Copper mine یه پلاگین داره که آدرس صفحات رو سرچ انجین فرندلی !!!! میکنه ازش استفاده کن ....
توی ایندکس شدن سایتت واقعاً تاثیر میزاره ...

IranSpirit

Registered User
لایک‌ها
0
فکرنکنم 5 بشه هرروز ایندکس کنه بسته با بازدید هم داره یه سایت دارم پیج رنک 5 است اما هرروز ایندکس نمیکنه تازه دیرتراز سایتی که پیج رنکش 4 ایندکس میکنه
یکی از دلایل هرروز ایندکس کردن رنک بالاست که به تنهایی نمیتواند باشد

چیزهای دیگه هم هست ، ولی مهمترین چیز همون پیج رنک ، چون اصلا صاحبان گوگل ، اول الگوریتم پیج رنک رو درست کردند ، بعد به فکرشون رسید ایده شون رو عملی کنند و شروع کردند به جمع کردن 1 میلیون دلار از فامیل که گوگل درست شد.

اینا اساسا فکر می کنند بزرگترین فرمول تاریخ بشری رو درست کردند.

و اینکه میگم پیج رنک 5 ، دیگه 5 از نظر گوگل یعنی که تازه آدم شدی .

اگر باور نداری اون کاری که گفتم رو بکن http://forums.winamp.com/ یه فروم پیج رنک 8، یه چیزی تو persiantools بنویس بعد همزمان تو فروم winamp بنویس ، فروم winamp اصلا search engine friendly نیست ، ولی persiantools کاملا search engine friendly ، بعد بین کدوم زودتر ایندکس میشه

چرا چون پیج رنک فروم winamp ، هشت ، پیج رنک persiantools ، پنج

آره همونطور که گفتم search engine friendly مفیده ، ولی نه به اندازه سابق .

بعد سیستم رنک گوگل اصلا ربطی به بازدید کننده نداره ، اون alexa ranking که متعلق به آمازون ، تازه از روی toolbar خودش میفهمه که چقدر بازدید کننده داره ، که کاملان تقریبیه ، نه واقعی

اگر اسم دو تا سایت پیج رنک 5 و 4 رو بدی تا یه بررسی کنم ممنون میشم

IranSpirit

Registered User
لایک‌ها
0
نسخه ی جدید Copper mine یه پلاگین داره که آدرس صفحات رو سرچ انجین فرندلی !!!! میکنه ازش استفاده کن ....

لازم نیست دنبال برنامه بگردی ، اگر هاستینگت htaccess رو پشتیبانی میکنه برو mod rewrite رو یاد بگیر ، خیلی ساده است ، کار یک ساعته

http://httpd.apache.org/docs/1.3/mod/mod_rewrite.html

اینم یه لینک آموزشی ازش .

با htaccess دیگه هر چیزی هم نصب کنی ، دیگه راحت میتونی search engine friendly کنی اونو.

Beh_Madonna

Registered User
لایک‌ها
1
اون پلاگین فعلا بتا است
و روی خیلی از سرور ها کار نمیده
برای من هم که کار نداد

Rezafcom

Registered User
لایک‌ها
0
یک نکته مهم که به نظر من رسیده با تجربه از پیج رنک گوگل :

رفتن به درجات بالاتر سخت تر است :

مثلا اگر برای رفتن ار 2 به 3 100 لینک نیاز باشد !!! برای رفتن از 3 به 4 500 لینک و به همین ترتیب !!!
ولی خوب پیج رنک 5 واقعا خوب ایندکس میکنه !! من این را به چشم خودم دیدم

بالا