• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

علت خوب ايندکس شدن صفحات پرشين تولز در گوگل و ... ديگه چيه ؟؟

Beh_Madonna

Registered User
لایک‌ها
1
یک نکته مهم که به نظر من رسیده با تجربه از پیج رنک گوگل :

رفتن به درجات بالاتر سخت تر است :

مثلا اگر برای رفتن ار 2 به 3 100 لینک نیاز باشد !!! برای رفتن از 3 به 4 500 لینک و به همین ترتیب !!!
ولی خوب پیج رنک 5 واقعا خوب ایندکس میکنه !! من این را به چشم خودم دیدم
یک سوال
من یک دومین را جدید ثبت کردم
یعنی در این سه ماهی که فرصت دارم اگر ششصد تا لینک داشته باشم واقعا پیج رنک ساتم میشه پنج ؟
و یک سوال دیگر الان من یک سایت آپلودینگ دارم آخه اگر بخواهم تبادل لینک کنم که به این سایت که نمی یاد
چون سایتهای آپلودینگ یک صفحه بیشتر نیست نمیشه که ششصد تا لینک ذاشت در صفحش
آیا راه دیگری است که پیج رنک سایت بشود پنج ؟

IranSpirit

Registered User
لایک‌ها
0
آره دقیقا همینطوریه ، نمونه اش سایت یاهو 349,344,436 لینک ایندکس شده بهش شده ، ولی پیج رنک 9 داره ،

ولی خوب اگر کیفیت لینک ها خوب باشه ، با لینک کمتر هم میشه ، 7 ماه پیش یکی به من یه وبلاگ رو نشون داد که

از 0 به پیج رنک 8 رسیده بود ، دلیلش رو میخواست ، دیدم آدرسش تو تمام صفحات یه سایت با پیج رنک 10 ( شایدم 9 بود ، یادم نیست دقیق)

IranSpirit

Registered User
لایک‌ها
0
یک سوال
من یک دومین را جدید ثبت کردم
یعنی در این سه ماهی که فرصت دارم اگر ششصد تا لینک داشته باشم واقعا پیج رنک ساتم میشه پنج ؟
و یک سوال دیگر الان من یک سایت آپلودینگ دارم آخه اگر بخواهم تبادل لینک کنم که به این سایت که نمی یاد
چون سایتهای آپلودینگ یک صفحه بیشتر نیست نمیشه که ششصد تا لینک ذاشت در صفحش
آیا راه دیگری است که پیج رنک سایت بشود پنج ؟

برای اون میتونی یه Linkpage ، موضوع بندی شده درست کنی ، و لینک های تبادلی رو اونجا بگذاری ، ولی در کل اون کاری که گفتم رو انجام بدی خیلی عالیه ،

30 تا یا بالاتر بلاگ بسازی ، و هرکدوم از این 30 تا رو بری با بلاگ های مرتبط و اونایی که حداقل پیج رنک بالاتر از 2 دارند، تعویض لینک کنی در حد 10 ، 20 تا ، بعد تو تمام 30 وبلاگت ، لینک مستقیم به سایت تو بدهند ، من به این میگم پیج رنک غیر مستقیم که خیلی بهتر و مطمئن تر .

یادت بشه ، کیفیت لینک ها مهم ، یعنی رتبه سایت اونی که باهاش exchange میکنی.

Beh_Madonna

Registered User
لایک‌ها
1
30 تا یا بالاتر بلاگ بسازی ، و هرکدوم از این 30 تا رو بری با بلاگ های مرتبط و اونایی که حداقل پیج رنک بالاتر از 2 دارند، تعویض لینک کنی در حد 10 ، 20 تا ، بعد تو تمام 30 وبلاگت ، لینک مستقیم به سایت تو بدهند ، من به این میگم پیج رنک غیر مستقیم که خیلی بهتر و مطمئن تر
آقا چرا بطور غیر مستقیم ؟
خوب اگر از اون وبلاگی که خودش رنکش هفت است چرا یک لینک مستقیم با سایتم ندم
میشه بگید چون اگر مستقیم باشه فکر کنم تاثیرش بهتره و زود تر است

Cyber

Registered User
لایک‌ها
9
با تشکر از همه دوستان ، به ویژه IranSpirit که واقعا از اطلاعات خوبشون استفاده کردم .

ببینید دلیل اصلی خوب ایندکس شدن پی تی به جز رنک بالا سرچ انجین فرندلی بودن هست . حتما آدرس لینکها رو می بینید که HTML هست . یعنی یک محتوای استاتیک خوب ایندکس شونده .

برای انجام چنین کاری روی فاروم PHPBB یک هک وجود داره . (با مود ری رایت کار میکنه )

البته اینو عرض کنم که مود ری رایت ، فقط روی سرورهای آپاچی کار میکنه .

احتمالا هک مشابهی هم برای وی بی وجود داره .

یک راهنمایی : در گوگل سرچ کنید vBulletin static url یا چیزهای مشابه در این مورد .

khodavandbozorg

Registered User
لایک‌ها
0
اون پلاگین فعلا بتا است
و روی خیلی از سرور ها کار نمیده
برای من هم که کار نداد
سرویس دهنده ی وب سرور شما چیه ؟ آپاچی ؟؟ مود ریرایت روش نصبه ؟ اگه اینا باشن کار میکنه ...

IranSpirit

Registered User
لایک‌ها
0
آقا چرا بطور غیر مستقیم ؟
خوب اگر از اون وبلاگی که خودش رنکش هفت است چرا یک لینک مستقیم با سایتم ندم
میشه بگید چون اگر مستقیم باشه فکر کنم تاثیرش بهتره و زود تر است

برای این میگم غیر مستقیم بهتره ، مسلما گوگل از راه فرمول پیج رنکش ، نون بهترین search engine بودنش رو میخوره ، بعد لو رفتن تعدادی از عامل های رنکینگ گوگل ، گوگل دو تصمیم گرفت : ( چون مردم شروع میکنن ، به تعویض لینک با هم به صورت هوشمندانه ، و گوگل هم بارها و بارها رسما گفته اصلا از لینک دهی هوشمندانه
خوشش نمیاد [ بیچاره کار چندانی هم نمیتونه بکنه ] )

این دو عامل جدید اینه :
1 .محاسبه تعداد لینک های ورودی و خروجی ( یعنی اینکه چقدر بهت لینک دادند ، چقدر تو لینک دادی )
البته این اونقدر هم فعلا حرفه ای نیست ولی در آینده جزو اساس گوگل میشه ، برای همین میگم غیر مستقیم
مطمئن تره ، چون اینطوری اونا به تو لینک دادند ، در حالی که تو لینک ندادی ( یه مطمئن بودنش هم اینه که وقتی که وقتی به سایت خرابکار لینک بدی ، گوگل از رنکینگت کم میکنه ، البته این یکی تو ایران مسئله ای نیست ، چون
سایت ایرانی خرابکار نداریم )

در هر صورت لینک دهی مستقیم تند تره ، غیر مستقیم کند تر ( دو برابر بیشتر زمان میبره ، این راه )

2. سایت های مرتبط ، گوگل به این نتیجه رسید ، سایت های مرتبط اگر به هم لینک بدهند ،بیشتر احتمال میره یک کار طبیعی باشه، نه یک کار هوشمندانه لینک سازی

ولی اگر یه سایت درآمدزایی با یک سایت موزیک تعویض لینک کرده باشند ،احتمالا لینک سازی هوشمندانه است ، برای همین اخیرا گوگل ارزش لینک از سایت هم موضوع رو credit بیشتری میده .

Beh_Madonna

Registered User
لایک‌ها
1
یک سوالی دارم
مثلا فرض کنید یک آپلودینگ درست کنیم مثلا آپلودینگ عکس مثل همین tinypic.com
خوب هر کسی که عکسی آپلود مکنه بعدش میره در یک جای مثلا فروم و آن لینک را کپی میکنه
خوب آیا این هم بعنوان یک لینک به حساب میاد ؟
چون ممکنه هزاران لینک از این لینک به سایتهای دیگر برود آیا ممکن است این هم در بالا بردن رنک سایت کمک کند ؟
چون این هم لینک بحساب میاد

IranSpirit

Registered User
لایک‌ها
0
من tinypic کار نکردم ، ولی اگر برای بزرگ کردن عکس لینک به صفحه میده ، بله از این راه میشه پیج رنک جمع کرد ، ولی اگر لینک مستقیم به یک فایل عکس میده ، نه فایده ای برای شما نداره.

IranSpirit

Registered User
لایک‌ها
0
یکی عکس از tinypic برام فرستاد اتفاقی ، نه اگر مثل tinypic عمل کنی، هیچ پیج رنکی بدست نمیاری.

تو چند پست قبل یه چیز خیلی مهم گفتم ، پیج رنک ، پیج رنک ، نه سایت رنک ، اغلب این اشتباه رو میکنن ، حتی

خود من هم ناخودآگاه بعضی موقع فراموش میکنم،

یعنی اگر من یه صفحه در سایتم دارم ، و کلی لینک به این صفحه بشه ، ولی از این صفحه هیچ لینکی به

homepage سایتم نشه ، هیچ فایده ای برای homepage نداره ، هر صفحه از سایت پیج رنک خودشو داره ، اگر مثلا

میگیم Persiantools پیج رنک 5 داره ، ولی این صفحه از فروم که پست ما توش ، پیج رنک 0 داره.

برا همین یک فایل jpg هر چقدر لینک بهش بشه ، ولی چون نمیتونه لینکی به صفحه اصلی سایت شما بده ،

فایده ای نداره ، مگر اینکه ، اون سیستم رو که گفتم بزنید ، عکس ها را در یک صفحه نشان بدهید ، و از آن

صفحه ها به homepage لینک بدید.

Beh_Madonna

Registered User
لایک‌ها
1
خوب آقا حالا این مدلش چی http://www.myimage.us/view_image/c456b747/britney-spears-32.jpg
این مدل صفحه html هم باهاش باز میشه
یک امتحانش اگر بکنی فرق بین این مدل و tinypic را متوجه میشوی
این صفحه html باز میکنه اما tinypic فقط عکس را باز میکنه

IranSpirit

Registered User
لایک‌ها
0
خوب آقا حالا این مدلش چی http://www.myimage.us/view_image/c456b747/britney-spears-32.jpg
این مدل صفحه html هم باهاش باز میشه
یک امتحانش اگر بکنی فرق بین این مدل و tinypic را متوجه میشوی
این صفحه html باز میکنه اما tinypic فقط عکس را باز میکنه

دقیقا منظورم همینطوریه چون :
اولا بصورت فریم نیست
دوم ، روح adsense توش جریان داره :D
سوم ، به homepage سایتش لینک داده

agha fazel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ایران اسپریت عزیز میتونم بپرسم چرا وبلاگ من رنک 3 رو بخودش اختصاص داده ؟
من اطلاعات زیادی در این جور موارد ندارم میشه بیشتر کمکم کنید :(
ممنون میشم ;)
اسم وبلاگم http://m2.blogtak.com

بالا