این چیزا فقط تو ایران ممنوعه ولی توهیچ دینی ممنوع نیست-از لحاظ شرعی حتی اگه بت پرست باشی این رفتار کودکانه شما از هر کاری کثیف تر وگناهش بیشتره
این چیزا فقط تو ایران ممنوعه ولی توهیچ دینی ممنوع نیست-از لحاظ شرعی حتی اگه بت پرست باشی این رفتار کودکانه شما از هر کاری کثیف تر وگناهش بیشتره
دوستم بهتر بود ادرس رو نمیزاشتی .خواهشا بحث و جدل رو بزارید کنار
هدف فقط اینه که ما یک چیزی یاد بگیریم
گزارش این سایت هم هیچ سودی برای شما نداره قطعا خودتون هم روزی به همچین سایتی احتیاج پیدا میکنید
من فقط میخوام بدونم چجوری میشه تواین مدت کم به این نتیجه و موفقیت رسید؟
مگه ریپورت دادی؟
کودک عقده ای شده این سرزمین.
کسی نگفته راپورت سایت سودجو کار پسندیده ای نیست فقط راپورت دادن دزدی گاو به الاغ کار پسندیده ای نیست!البته زیر ذره بین قرار دادن دیگر سایتها مشکلی نداره از نقاط قوتشون میشه استفاده کرد ایشون هم هدفش همین بود
راپورت دادن سایتهای سودجو و اسپم کار پسندیده ایه و البته سایتای فیلمی که برای جذب کاربر فیلمای +18 هم میزارن
وگرنه بقیه سایتا با چارتا بنر و پاپاپ کسب درامد دارن اینا دیگه راپورت نمیخاد هرکی بخاد درامد پاکی داشته باشه با کار پاک بدست میاره فیلمای خارجی هم که اکثرا ناپاکی تک و توکی دارن
پس پولی که از سایتای فیلم درمیاد شبهناکه چه این سایت چه ایران فیلم بزرگ
سایت موفق کم نداریم که ملیونی هم درامد دارن شناخت راه و چاه در رسیدن به موفقیت خیلی مهمه در راه درست بیفتیم و در چاه نیفتیم
مگه ریپورت دادی؟
ریپورت بده فتا
درضمن اونا ک میگن ریپورت فلانه مگه توی خونِ این یارو وتکا پر کردن ؟!
کجاش مستهجنه؟ میخوای برو ریپورت تلگرام رو هم بدهبنده نه تنها گناه نمیکنم بلکه صواب هم میکنم . این سایت با انتشار فیلم های مستهجن باعث فساد در جامعه میشه
سوال خوبیه؟درامدش از چیه ؟ وی ای پی نداره فقط دوتا بنر گذاشته ؟
کجاش مستهجنه؟ میخوای برو ریپورت تلگرام رو هم بده
ببین عزیزم سازنده گان فیلم صحنه ها رو برای تحریک افراد بکار نبردن که-برای پیشبرد فیلم هست -برای تحریک شدن و استفاده سix فیلم های مخصوصی هست-اون خانواده ای که بادیدن این فیلم ها بنیانش سست بشه که وضعش خیلی خرابه-حدس میزنم خانواده شما هم همینطور باشه-فیلماش سانسوز نشده و مستهجنه که بنیان خانواده رو سست میکنه :general206:
تلگرام رو نمیشه . خودم کانال دارم
ببین عزیزم سازنده گان فیلم صحنه ها رو برای تحریک افراد بکار نبردن که-برای پیشبرد فیلم هست -برای تحریک شدن و استفاده سix فیلم های مخصوصی هست-اون خانواده ای که بادیدن این فیلم ها بنیانش سست بشه که وضعش خیلی خرابه-حدس میزنم خانواده شما هم همینطور باشه-
تلگرام رو نمیشه چون خودتون کانال دارید؟اونم تو تلگرام که این روزا حرف اول رو تو محتوای مستهجن(به قول شما) میزنه؟ من فکر میکنم شما بخاطر حسادت ریپورت زدین