EarnMoney1
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 15
- لایکها
- 2
تاپیک واقعا به حاشیه کشیده شد
فکر کنم بسته بشه خیلی بهتره
فکر کنم بسته بشه خیلی بهتره
این نظر شماست و با نظرخیایا در تظادهقربون شکلت خانواده اگر خانواده ی آدمیزاد باشه پس باید با این چیزا مشکل پیدا کنه !
شما اطلاعاتت زیر صفره ! خنده داره که میگی این صحنه ها برا پیشبرد فیلمه ! مشخصه اصلا هیچ اطلاعاتی راجع به سینما نداری پس توضیح بی فایده ست
بله دقیقا . الان خودم سرمایه گذاری کردم تو تلگرام . نمیشه که خودم هم برم ریپورت بدم .
عزیزانم برا من ژست انسان دوستی نگیرین. این همه آدم بدبخت و بیچاره بود سایتش فیلتر شد و نون خودش و خانوادش بریده شد . همین الان روزی 100 تا سایت داره بدون هیچ دلیلی فیلتر میشه . سایتی که یه عمر زحمت پشتش بوده . هیچ کدومتون عین خیالش نبود و نیست . الان دارین برا یه سایت غیر مجاز فیلم واسه من سخنرانی میکنین . زارت:general502:
این نظر شماست و با نظرخیایا در تظاده
یکم در مورد سینما بگو تا ازیر صفر دربیام شما که اطلاعاتت بالاست-هیچ خنده دار نیست -شما فکر میکنی بیشتر از سازندگان فیلم میفهمی؟این خنده داره!
خب تلگرام با عقاید شما در تظاده دیگه به این میگن نون به نرخ روز خواری
من برای شما ژست انسان دوستی نمیگیرم چون متاسفانه افرادی در حد تفکر شما جامعه رو دچار مشکل میکنه-در مورد فیلتر شدن سایتا همکاران وهمفکران شما مقصرن-صرفا عقاید خودم رو گفتم
عزیز بیخیال!
اینا همونایی هستن میگن اینترنت حرامه چرا چون مردم میفهمن دور برشون رو کیا پر کردن!
از طرز بیانشون هم مشخصه از همون خود فروخته هان!