• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

علت موفقیت این سایت چیه ؟!؟!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

EarnMoney1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
تاپیک واقعا به حاشیه کشیده شد
فکر کنم بسته بشه خیلی بهتره

سکولار

Registered User
لایک‌ها
2,722
قربون شکلت خانواده اگر خانواده ی آدمیزاد باشه پس باید با این چیزا مشکل پیدا کنه !
شما اطلاعاتت زیر صفره ! خنده داره که میگی این صحنه ها برا پیشبرد فیلمه ! مشخصه اصلا هیچ اطلاعاتی راجع به سینما نداری پس توضیح بی فایده ست :)
بله دقیقا . الان خودم سرمایه گذاری کردم تو تلگرام . نمیشه که خودم هم برم ریپورت بدم .
عزیزانم برا من ژست انسان دوستی نگیرین. این همه آدم بدبخت و بیچاره بود سایتش فیلتر شد و نون خودش و خانوادش بریده شد . همین الان روزی 100 تا سایت داره بدون هیچ دلیلی فیلتر میشه . سایتی که یه عمر زحمت پشتش بوده . هیچ کدومتون عین خیالش نبود و نیست . الان دارین برا یه سایت غیر مجاز فیلم واسه من سخنرانی میکنین . زارت:general502:
این نظر شماست و با نظرخیایا در تظاده
یکم در مورد سینما بگو تا ازیر صفر دربیام شما که اطلاعاتت بالاست-هیچ خنده دار نیست -شما فکر میکنی بیشتر از سازندگان فیلم میفهمی؟این خنده داره!
خب تلگرام با عقاید شما در تظاده دیگه به این میگن نون به نرخ روز خواری
من برای شما ژست انسان دوستی نمیگیرم چون متاسفانه افرادی در حد تفکر شما جامعه رو دچار مشکل میکنه-در مورد فیلتر شدن سایتا همکاران وهمفکران شما مقصرن-صرفا عقاید خودم رو گفتم

ema17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
این نظر شماست و با نظرخیایا در تظاده
یکم در مورد سینما بگو تا ازیر صفر دربیام شما که اطلاعاتت بالاست-هیچ خنده دار نیست -شما فکر میکنی بیشتر از سازندگان فیلم میفهمی؟این خنده داره!
خب تلگرام با عقاید شما در تظاده دیگه به این میگن نون به نرخ روز خواری
من برای شما ژست انسان دوستی نمیگیرم چون متاسفانه افرادی در حد تفکر شما جامعه رو دچار مشکل میکنه-در مورد فیلتر شدن سایتا همکاران وهمفکران شما مقصرن-صرفا عقاید خودم رو گفتم

بنده مشکلی توی تلگرام نمیبینم . خود تلگرام هم اعلام کرده هر کانالی رو ایران اعلام کنه 6 ساعته میبنده . جدیدا هم مسئولان ربات راه انداختن دارن تلگرام رو رصد میکنن و در موارد صاحب کانال رو هم دستگیر میکنن . شماهم اگر خیلی نگرانی خدمتت عرض کنم که طبق اطلاعات بنده تلگرام کمتر از 1 سال آینده فیلتر میشه . نه فقط تلگرام بلکه کل شبکه های دیگه نظیر واتس آپ . البته این چیز تازه ای هم نیست . اخبار اعلام کرد و همه هم در جریانن که حکومت اعلام کرده تمام شبکه های اجتماعی باید سرورایی که مربوط به ایرانه رو به داخل کشور منتقل کنن تا مسئولان بتونن از این طریق از شهرواندا جاسوسی کنن که جواب شبکه های اجتماعی به این درخواست هم کاملا مشخصه پس بدون شکل تلگرام فیلتر میشه نمیخواد نگران باشی.
عزیزم من اگر بخوام در مورد سینما برات بگم که باید یه کتاب بنویسم . شما از اونا هستی که فکر کردی سینمای هالیوود فیلم میسازه تا اوقات فراغت شما پر بشه !
بنده بازم تاکید میکنم . شما خیلی نگرانی از این وضعیت فیلتر برو اعتراض کن . میخوام ببینم جرات داری بری روبرو افراد حکومت این حرفا رو بزنی ؟!
ایرانیا فقط توی تاکسی و از پشت اینترنت زبونشون درازه :general502:

ema17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
عزیز بیخیال!
اینا همونایی هستن میگن اینترنت حرامه چرا چون مردم میفهمن دور برشون رو کیا پر کردن!
از طرز بیانشون هم مشخصه از همون خود فروخته هان!

شما روهم ارجاع میدم به پست بالا خط آخر . باشد که از رو بروید :)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا