علت موفقیت این سایت پشتیبانی قوی شرکت وب سیما در ضمینه سئو سایت پاپ موزیک می باشد. websima.comسلام دوستان گرامی. بنده قصدم از این تاپیک بررسی کردن علت موفقیت برخی سایت ها مثل پاپ موزیک یا نکس وان یا بقیه سایت های معروفه.
من فعلا همین سایت پاپ موزیک دات آی ار رو مثال می زنم. علت موفقیت این سایت چیه؟
1. مطلب ( از نظر من این سایت هم مثل بقیه سایت های موزیک میمونه و مطالب اکثرا کپی هست )
2. سئو داخلی ( خیلی از از سایتهای رقیب دیگه ضعیف تره. )
3. بک لینک زیاد ( که فکر نکنم این دلیلش باشه )
حالا اساتید بنظر شما علت موفقیت این سایتها چیه؟
سلام، همه حرفاتو قبول دارم جز این :اینا همش چرتو پرته بلا نسبت بقیه دوستان
میخوای سایتت خوب بالا بیاد. باید دومینی که داری مال چند سال پیش باشه. یا رنک دار باشه.
پست های که ما ایرانی ها میزنیم. عشقیه. میخوای سایتت خوب بیاد بالا. توی یه ساعت مشخص پست بده. هر روز ساعت 10 شب مثلا
نه این که ساعت 2 میذاری. ساعت 2.10 دقیقه میزنی . میره فردا صبح . میره نیم ساعت بعدش میره دو روز دیگه. ربات گوگل توی یه سایت مشخصی که خودت مشخص میکنی وارد سایتت میشه.
همین دو کار رو بکنی میایی اول گوگل. خود بنده الان اندازه 5 ملیون هزینه سئو و بک لینک کردم با هیچ کدوم نتونستم بالا بیام. اصلا با کلمه کلیدی هم نه. خود پست هام بخواد اندکس بشه و توی صفحه گوگل باشه اصلا !
یه دومین داشتم مال 2 سال پیش بود. اسمش چرتو پرت بود. اونو زدم روی سایت. دو روز بعد با کلمه :دانلود فیلم: اومدم پیچ یک گوگل !
و تمام پست هام اندکس شدن.
شماها هم میخواید موفق باشید باید همین کارو بکنید. هزینه سئو و بک لینک ندید که پولتونو هدر میدید فقط
موفق و پیروز باشید
https://www.emotivid.com/
من خودم به این ایمان دارم، اما بقیه حرف عین راست بود...هزینه سئو و بک لینک ندید که پولتونو هدر میدید فقط
تصورتون غلطه...بله درسته اما بک لینک طبیعی و از سایتای معتبر و ایندکس دار
والا تو ی وبلاگ که نمیدونم بر چه اساسی رنک میگیره بدون مطلب و بدون هیچ کاری بک لینک بگیری اگه بالاتم بکشه دو یا سه ماهه با کله میخوری زمین
غلط نیست!!!تصورتون غلطه...
با سلام
بنده یک سایت موزیک دارم با دامنه ی BODO-MUSIC.COM که تقریبا تا 10 روز پیش 3500 ایران بودم الآن چند روزی هست که مرتب رنک داره افت میکنه (با اینکه هر روز چند مطلب می زارم) رسیده به 4800
خواهشن اساتید یه بررسی بکنند سایت رو بگن مشکل کجاست؟؟
با تشکر
بهتر است تمامی لینک های ورودی خود را بررسی کنید و همچنین لینک های اسپم و غیر طبیعی خود را حذف کنید برای راهنمایی بیشتر این لینک را برای شما قرار می دهم.با سلام
بنده یک سایت موزیک دارم با دامنه ی BODO-MUSIC.COM که تقریبا تا 10 روز پیش 3500 ایران بودم الآن چند روزی هست که مرتب رنک داره افت میکنه (با اینکه هر روز چند مطلب می زارم) رسیده به 4800
خواهشن اساتید یه بررسی بکنند سایت رو بگن مشکل کجاست؟؟
با تشکر
البته شما بایدم این حرفو بزنید با توجه به امضاتون !فعلا بک لینک حرف اول رو داره میزنه.
سایتهایی مثل سایتهای کارت شارژ و آپلودسنتر و چت روم و .... نه قابل پست دهی هستند نه قابل آپدیت کردن هر روزه اما اونایی که صفحه اول گوگل هستند فقط با بک لینکهای انبوه و قوی بالا اومدن.
سلام، روش های سری وجود داره که از اون چیزی ک فکر میکنید ساده تر هستش !مسئله بنده روی این هست که اگر بخوایم ورودی تو مایه سایت پاپ موزیک یا سایتی مثل beytoote.com داشته باشیم چه روش هایی میشه انجام داد؟