• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

علت موفقیت برخی سایتها مانند پاپ موزیک

GemSoft

Registered User
لایک‌ها
52
مسئله بنده روی این هست که اگر بخوایم ورودی تو مایه سایت پاپ موزیک یا سایتی مثل beytoote.com داشته باشیم چه روش هایی میشه انجام داد؟

الهه قنبری

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سلام دوستان گرامی. بنده قصدم از این تاپیک بررسی کردن علت موفقیت برخی سایت ها مثل پاپ موزیک یا نکس وان یا بقیه سایت های معروفه.
من فعلا همین سایت پاپ موزیک دات آی ار رو مثال می زنم. علت موفقیت این سایت چیه؟
1. مطلب ( از نظر من این سایت هم مثل بقیه سایت های موزیک میمونه و مطالب اکثرا کپی هست )
2. سئو داخلی ( خیلی از از سایتهای رقیب دیگه ضعیف تره. )
3. بک لینک زیاد ( که فکر نکنم این دلیلش باشه )
حالا اساتید بنظر شما علت موفقیت این سایتها چیه؟
علت موفقیت این سایت پشتیبانی قوی شرکت وب سیما در ضمینه سئو سایت پاپ موزیک می باشد. websima.com

omid9959

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اینا همش چرتو پرته بلا نسبت بقیه دوستان
میخوای سایتت خوب بالا بیاد. باید دومینی که داری مال چند سال پیش باشه. یا رنک دار باشه.
پست های که ما ایرانی ها میزنیم. عشقیه. میخوای سایتت خوب بیاد بالا. توی یه ساعت مشخص پست بده. هر روز ساعت 10 شب مثلا
نه این که ساعت 2 میذاری. ساعت 2.10 دقیقه میزنی . میره فردا صبح . میره نیم ساعت بعدش میره دو روز دیگه. ربات گوگل توی یه سایت مشخصی که خودت مشخص میکنی وارد سایتت میشه.
همین دو کار رو بکنی میایی اول گوگل. خود بنده الان اندازه 5 ملیون هزینه سئو و بک لینک کردم با هیچ کدوم نتونستم بالا بیام. اصلا با کلمه کلیدی هم نه. خود پست هام بخواد اندکس بشه و توی صفحه گوگل باشه اصلا !
یه دومین داشتم مال 2 سال پیش بود. اسمش چرتو پرت بود. اونو زدم روی سایت. دو روز بعد با کلمه :دانلود فیلم: اومدم پیچ یک گوگل !
و تمام پست هام اندکس شدن.
شماها هم میخواید موفق باشید باید همین کارو بکنید. هزینه سئو و بک لینک ندید که پولتونو هدر میدید فقط
موفق و پیروز باشید

https://www.emotivid.com/

ArAsH.DMA

Registered User
لایک‌ها
431
اینا همش چرتو پرته بلا نسبت بقیه دوستان
میخوای سایتت خوب بالا بیاد. باید دومینی که داری مال چند سال پیش باشه. یا رنک دار باشه.
پست های که ما ایرانی ها میزنیم. عشقیه. میخوای سایتت خوب بیاد بالا. توی یه ساعت مشخص پست بده. هر روز ساعت 10 شب مثلا
نه این که ساعت 2 میذاری. ساعت 2.10 دقیقه میزنی . میره فردا صبح . میره نیم ساعت بعدش میره دو روز دیگه. ربات گوگل توی یه سایت مشخصی که خودت مشخص میکنی وارد سایتت میشه.
همین دو کار رو بکنی میایی اول گوگل. خود بنده الان اندازه 5 ملیون هزینه سئو و بک لینک کردم با هیچ کدوم نتونستم بالا بیام. اصلا با کلمه کلیدی هم نه. خود پست هام بخواد اندکس بشه و توی صفحه گوگل باشه اصلا !
یه دومین داشتم مال 2 سال پیش بود. اسمش چرتو پرت بود. اونو زدم روی سایت. دو روز بعد با کلمه :دانلود فیلم: اومدم پیچ یک گوگل !
و تمام پست هام اندکس شدن.
شماها هم میخواید موفق باشید باید همین کارو بکنید. هزینه سئو و بک لینک ندید که پولتونو هدر میدید فقط
موفق و پیروز باشید

https://www.emotivid.com/
سلام، همه حرفاتو قبول دارم جز این :
هزینه سئو و بک لینک ندید که پولتونو هدر میدید فقط
من خودم به این ایمان دارم، اما بقیه حرف عین راست بود...

matrix73

Registered User
لایک‌ها
60
همه چیز به اندازه خودش تو ایندکس وافزایش سزعت اون و تو صفحه اول نتایج بودن دخیله سئو داخلی سرعت لود قالب سئو قالب بک لینک زمان آپدیت کلامات کلیدی
اگه گوگل به هیچی اهمیت نمیداد سایتارو بلاک یا پنالتی نمیکرد اهمیت میده که اینکارو میکنه
مثلا بخوای ی دیوار بسازی بره بالا باید همه چی خوب پیش بره از اجر و ملاتو تراز و چینشو ...
لپ کلام اینکه اگه میخوای موفق باشی تو کارت باید همه چیت اوکی باشه از چیزی کم و کسر نزاری واسلام.

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
فعلا بک لینک حرف اول رو داره میزنه.
سایتهایی مثل سایتهای کارت شارژ و آپلودسنتر و چت روم و .... نه قابل پست دهی هستند نه قابل آپدیت کردن هر روزه اما اونایی که صفحه اول گوگل هستند فقط با بک لینکهای انبوه و قوی بالا اومدن.

matrix73

Registered User
لایک‌ها
60
بله درسته اما بک لینک طبیعی و از سایتای معتبر و ایندکس دار
والا تو ی وبلاگ که نمیدونم بر چه اساسی رنک میگیره بدون مطلب و بدون هیچ کاری بک لینک بگیری اگه بالاتم بکشه دو یا سه ماهه با کله میخوری زمین

ArAsH.DMA

Registered User
لایک‌ها
431
بله درسته اما بک لینک طبیعی و از سایتای معتبر و ایندکس دار
والا تو ی وبلاگ که نمیدونم بر چه اساسی رنک میگیره بدون مطلب و بدون هیچ کاری بک لینک بگیری اگه بالاتم بکشه دو یا سه ماهه با کله میخوری زمین
تصورتون غلطه...

reallife0002

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
بنده یک سایت موزیک دارم با دامنه ی BODO-MUSIC.COM که تقریبا تا 10 روز پیش 3500 ایران بودم الآن چند روزی هست که مرتب رنک داره افت میکنه (با اینکه هر روز چند مطلب می زارم) رسیده به 4800
خواهشن اساتید یه بررسی بکنند سایت رو بگن مشکل کجاست؟؟
با تشکر

matrix73

Registered User
لایک‌ها
60
با سلام
بنده یک سایت موزیک دارم با دامنه ی BODO-MUSIC.COM که تقریبا تا 10 روز پیش 3500 ایران بودم الآن چند روزی هست که مرتب رنک داره افت میکنه (با اینکه هر روز چند مطلب می زارم) رسیده به 4800
با تشکر

bodo-music.com is possibly penalized or sandboxed by google!
سایت توسط گوگل پنالتی شده و داری ایندکساتو از دست میدی !
حتما بخاطر بک لینک های غیر طبیعی که گرفتی یا استفاده از تگ های نامربوط

reallife0002

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی خیلی ممنون از اینکه سریع جواب دادین

ما که اصلا بک لینک نداریم فقط می مونه تگ که با Tagmaker اونا رو میسازم تو رو خدا بگین الآن چکار باید بکنم؟؟؟

matrix73

Registered User
لایک‌ها
60
از دوستایی که تو کار سئو واردن کمک بگیرین به نظر من دامینتونو عوض کنین البته نظر منه
چون اگه اینجوری پیش بری هر چی زحمتم بکشی افاقه نمیکنه البته واسه منم پیش اومد ولی هیچ سئو کاری نتونست کاری واسم بکنه
ولی باز از سئو کارا بپرس سوال کن ببین که میتونن یا نه

الهه قنبری

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سلام
با سلام
با تشکر
بهتر است تمامی لینک های ورودی خود را بررسی کنید و همچنین لینک های اسپم و غیر طبیعی خود را حذف کنید برای راهنمایی بیشتر این لینک را برای شما قرار می دهم.

masterha

Registered User
لایک‌ها
44
فعلا بک لینک حرف اول رو داره میزنه.
سایتهایی مثل سایتهای کارت شارژ و آپلودسنتر و چت روم و .... نه قابل پست دهی هستند نه قابل آپدیت کردن هر روزه اما اونایی که صفحه اول گوگل هستند فقط با بک لینکهای انبوه و قوی بالا اومدن.
البته شما بایدم این حرفو بزنید با توجه به امضاتون !

masterha

Registered User
لایک‌ها
44
سلام

بهتر است تمامی لینک های ورودی خود را بررسی کنید و همچنین لینک های اسپم و غیر طبیعی خود را حذف کنید برای راهنمایی بیشتر این لینک را برای شما قرار می دهم.
اسپم نکن تو تاپیکا اینجا که جای تبلیغات نیست.

reallife0002

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از همه
به قسمت زیر میرم
برای این کار وارد گوگل وبمستر تولز خودتون بشید . به قسمت ترافیک و بعد از اون به قسمت Links to Your Site بروید . از این قسمت در بخش Who links the most و در انتها گزینه بیشتر یا More رو کلیک کنید .

اما پیغام زیر رو بهم میده

No data available

Last edited:

reallife0002

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
دوستان فکر میکنم مشکل penalized سایتم بدلیل کپی کاری باشه امروز خیلی از پست ها رو تغییر دادم اینکار ممکنه تاثیری داشته باشه؟؟

ice-popup

Registered User
لایک‌ها
145

ArAsH.DMA

Registered User
لایک‌ها
431
مسئله بنده روی این هست که اگر بخوایم ورودی تو مایه سایت پاپ موزیک یا سایتی مثل beytoote.com داشته باشیم چه روش هایی میشه انجام داد؟
سلام، روش های سری وجود داره که از اون چیزی ک فکر میکنید ساده تر هستش !

بالا