ali-agha1368
Registered User
- نوشتهها
- 100
- لایکها
- 5
من نیمرو هستم.
ولی همیشه دوس داشتم اُملت باشم:دی(بی مزه)
ولی همیشه دوس داشتم اُملت باشم:دی(بی مزه)
آره حق با توئه
البته بستگي داره اون چيز چي باشه ها
چيز داريم تا چيز
نه والا چه دروغی دارم بگم؟البته به اون شدتی که شما فکر می کنی که من هیچی ندارم نیست ولی در کل این حرفایی که زدم حقیقته.به یه دلیل میگم این حرفا دروغه.
خدا هیچ کس رو روی زمین نگه نمیداره مگر اینکه در اون فرد چیزی باشه.
پس خالی نبند.
کم رویی واقعا بده، چون بیشتر از همه ضررش رو خود طرف میبینه.
به نظرم باید بیشتر توی جمع های مختلف باشید. توی جمع بودن رفتار جمعی رو به آدم یاد میده. مهم تر از همه چیز خودتون هستید. خیلی معذرت میخوام، ولی اینایی کهشما گفتید حکم مرگ رو داره ! یعنی یا خودتون رو اصلاح کنید یا اینکه با یه آدم مرده فرقی ندارید.
خودتون باشید. فکر میکنید چی تون کمتره از بقیه ؟! اصلا به این نتیجه رسیدید که وقتی الان از کم رو بودن و عدم داشتن اعتماد بنفستون ناراضی هستید دلیلش چی هست ؟ چی شد که به این فکر افتادید ؟
برید دقیقا همون کاری رو که میخواید انجام بدید، هیچ ترسی هم نداره ! برای بار اول شاید سخت باشه کمی بعدش عادت میکنید.
تو جمع دوستانتون هم حضور داشته باشید. اگه یه روز دوستتون زنگ زد گفت بیا بریم فلان جا نگید نه ! برید، توی جمع باشید، توی حرف باشید. اگه بحثی شد شرکت کنید. خودتون رو به نوعی نشون بدید.
در رابطه با ظاهر هم خب برسید به خودتون ! حتما نیاز نیست برد پیت باشید !! اینکه به سر و وضع خودتون برسید کافی هست ! صورتتون رو تند به تند اصلاح کنید، به موهاتون برسید، به سر و وضع تون برسید، بعدش وقتی خودتون رو اینجوری تو آیینه نگاه مکنید به صورت اتوماتیک به خودتون حال میکنید، در شرایطی که شما الان End ه افسرده میزنی !
نه والا چه دروغی دارم بگم؟البته به اون شدتی که شما فکر می کنی که من هیچی ندارم نیست ولی در کل این حرفایی که زدم حقیقته.
همچنین این جمله که خدا کسی رو روی زمین نگه نمیداره مگر اینکه چیزی توش باشه رو تاحالا نشنیده بودم شاید نظر شخصی شما باشه.
راستش توی جمع خیلی سعی کردم باشم ولی چون حرف زدن بلد نیستم بدتر حضورم تو جمع باعث خنده دیگران شده و باعث شده خودم معذب باشم خیلی هم سعی می کنم وفق بدم خودمو با دیگران و جمع ولی نمیشه.
ظاهرم و لباس پوشیدنم نمیگم مثل کارتون خوابام ولی خودم راضی نیستم در ضمن خودمم پول ندارم که لباسی رو که دوست دارم بخرم و بپوشم تازه این به غیر این هست که خودم بلد نیستم برای خودم لباس بخرم و باید کسی مثلا مامانم بخره و خودم اصلا نمی دونم چه جور لباسی بخرم و عقلم نمیرسه چجور لباسی خوبه چجور بد.و می ترسم اگر خودم خرید کنم مخصوصا در زمینه پوشاک باعث تمسخر و خنده دیگران بشه و بگن این دیگه چیه خریدی و البته تجربه مسخره شدن در این زمینه رو هم کم ندارم.
در مورد ظاهرم هم البته زیاد خوش قیافه نیستم ولی اگرم بخوام مثلا مدل موهامو تغییر بدم جراتشو ندارم چون دیگران هم ایراد میگیرن هم مسخره می کنن.در ضمن سعی می کنم هیچ وقت خودمو تو اینه نگاه نکنم چون خودمو که می بینم ازرده خاطر میشم نه به خاطر چهرم به خاطر شخصیتم و هر موقع می خوام موهامو شانه کنم میرم جلو اینه ولی خودمو نگاه نمی کنم و شونه رو میکشم به سرم و فقط لحظه اخر یه نگاه کوچک به موهام میندازم ببینم صاف هست یا نه.
اینم که میگین اگه دوستاتون زنگ زدن برید فلان جا,من اصلا هیچ دوستی ندارم که بخواد بهم زنگ بزنه و بگه بیا بریم بیرون چون نمیتونم با کسی دوست بشم یعنی نه بلدم نه اعتماد به نفسشو دارم.
راستش توی جمع خیلی سعی کردم باشم ولی چون حرف زدن بلد نیستم بدتر حضورم تو جمع باعث خنده دیگران شده و باعث شده خودم معذب باشم
البته من از اونا نیستم که فکر می کنن فقط دیوونه ها میرن پیش روانپزشک.خب من جدا یک پیشنهاد داریم براتون، اصلا هم شوخی نمیکنم و ناراحت هم نشید !
اگه واقعا شما این چیزی هستید که میگید این اسمش کم رویی نیست، این بیماری هست و شما بیمار هستید. پیشنهاد میکنم به دکتر مراجعه کنید.
و البته این حرف احمقانه که طرف میگه «مگه دیوونه ام که برم روانپزشک ؟!» رو هم فراموش کنید ! پزشک وظیفه اش درمان بیماری هست و شما هم بیمار هستید حالا از این مدل.
موفق باشید.
البته من فکر نکنم صرفا از خجالتی بودن باشه.:blink::wacko::blink::wacko::blink::wacko:
با این اوصاف حتما حتما به یه روانپزشک مراجعه کن!!
فکر کنم یه مدت باید مهمون بیمارستان یا شایدم تیمارستان (بد برداشت نکنی) باشی
چون مشکلاتت یکی و دوتا نیست که!!!!
عدم توانایی در برقراری ارتباط .. افسردگی شدید .. کمبود اعتماد بنفس .. عدم توانایی صحبت در جمع و ...
البته فکر کنم مشکلات روحی و روانی معمولا از یه چیز منشا میگیره .. یعنی به اصطلاح خجالتی بودن میتونه عامل همه ایناست ..
خجالتی بودنم با حضور توی اجتماع و برقراری ارتباط با دیگران حل میشه .. که اینم خودش جزو مشکلاتته :wacko:
بابا یکی منو از برق بکشه تا براش نسخه ای چیزی هم تجویز نکردم :happy:
پ.ن : جدی جدی این مشکلاتو داری یا اس شدیم ؟؟:f34r:
7-8 سال پیش یه جورایی مشکل شما رو داشتم البته بیشتر در برخورد با جنس لطیف!!
یکی از دوستانم کتابی رو بهم معرفی کرد که یه جورایی نمیخوام بگم مسیر زندگیم رو عوض کرد؛ ولی انصافا روی من تاثیر گذاشت.
Let's Speak Fluent یا "چگونه زیبا سخن بگوییم" تالیف محمدرضا تقدمی. البته کتاب، چیزی فراتر از اسمش هست، در واقع به کنکاش/درمان خود کم بینی و مسائل مربوطه هم میپردازه.
کتابی که من دارم چاپ 1373 هست، به جورایی هم یادگاری هست در غیر این صورت حتما تقدیمتون میکردم، ولی در حال امیدوارم بتونید این کتاب رو پیدا کنید...
من تو اینترنت زبونم یکم درازه. بیرون نت همش سرم لا خشتکمه
يه كمكي بكن مازيار جان ما هم پررو شيم!
جدا مكن از كم رويي به شدت رنج ميبرم!
یکی از دلایل کمرویی اینه که آدم از عکس العملهای دیگران نسبت به خودش نگرانه!!!!
به هیچ وجه نمیزارم کسی سوارم بشه . اما پر رو هم نیستم