• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

علم بشر تا کجا ،ادامه پیدا میکنه؟ انتهاش کجاست؟

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,692
کسی مقاله ای در مورد این چسب داره؟ ویکی پدیا و... گشتم نیافتم
اولش فکر کردم چسب معمولیه ولی چسب فلز رسانا هست جایگزین لحیم یعنی دیگه لحیم کاری منسوخ شد
https://www.zoomit.ir/2016/1/14/27854/mesoglue-metal-glue/

چسب رسانا خیلی وقته ساخته شده انواع مختلفش تو بازار هست میتونی بخری.

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
مغز خوک‌ها چهار ساعت بعد از مرگ به طور نسبی احیا شد

دانشمندان آمریکایی موفق شده اند مغز خوک‌ها را چهار ساعت بعد از کشتار حیوانات به طور نسبی احیا کنند.

این یافته ها می تواند به بحث درباره فاصله میان مرگ و زندگی دامن بزند و راه تازه ای برای تحقیق درباره بیماری هایی مثل آلزایمر فراهم کند.
این مطالعه نشان داد که مرگ سلول های مغزی را می توان متوقف کرد و حتی بعضی از پیوندهای مغزی دوباره احیا شد.
با این حال علائمی که نشانه آگاهی یا هوشیاری مغز باشد دیده نشد.
این یافته غیرمنتظره این فرض را زیر سوال می برد که روند جبران ناپذیر خسارت دیدن مغز دقایقی بعد از قطع جریان خون شروع می شود.

نحوه انجام:

مغز ۳۲ خوک از کشتارگاه به آزمایشگاه منتقل شد.

چهار ساعت بعد این ارگان ها به سیستمی وصل شد که توسط تیمی از دانشگاه ییل ساخته شده است.

این دستگاه برای تقلید پالس یک مایع مخصوص را با ضرباهنگ مشخصی در اطراف مغز پمپ کرد. این مایع حاوی نوعی خون مصنوعی برای انتقال اکسیژن و موادی برای کاستن از سرعت مرگ سلول های مغزی یا احیای آنها بود.
این فرآیند برای شش ساعت ادامه داشت.
دانشمندان متوجه شدند که سیناپس ها - راه ارتباط سلول های مغزی -کار می کنند
نتیجه چه بود؟
این مطالعه که جزییات آن در نشریه نیچر چاپ شده است، با کاهش مرگ سلول های مغزی، احیای رگ های خونی و بعضی از فعالیت های مغزی همراه بود.
محققان سیناپس های فعالی را در این مغزها مشاهده کردند؛ پیوندهایی میان سلول های مغزی که اجازه ارتباط آنها را می دهد.
در این ارگان ها همچنین واکنشی عادی به دارو مشاهده شد و میزان استفاده این مغزها از اکسیژن به اندازه مغز عادی بود.
همه اینها ده ساعت بعد از آن بود که سر خوک ها جدا شده بود.
با این حال نشانه ای از فعالیت الکتریکی سراسری در مغز با کمک دستگاه اسکن مغز ای ای جی (الکتروسفالوگرام) که نشانه هوشیاری یا ادراک باشد مشاهده نشد.
یعنی این مغزها همچنان مرده به حساب می آمدند.

چه می توان آموخت؟

این پژوهش نگرش دانشمندان در مورد چگونگی مرگ مغز را دگرگون می کند، فرآیندی که عموما تصور می شد بدون جریان اکسیژن به سرعت اتفاق می افتد و جبران ناپذیر است.
پروفسور نناند سستان، استاد علوم مغز در دانشگاه ییل گفت: "مرگ سلول ها در مغز در یک پنجره زمانی وسیع تری از آنچه فکر می کردیم اتفاق می افتد. ما نشان داده ایم که فرآیند مرگ سلولی تدریجی و گام به گام اتفاق می افتد."
"به علاوه بعضی از این فرآیندها را می توان یا عقب انداخت و متوقف کرد یا حتی وارونه کرد."

https://www.nature.com/articles/s41586-019-1099-1

سرندی پیتی

Registered User
لایک‌ها
4,777
اخبار پیشرفت علم در زمینه نانوایی هم قرار بدین با تشکر

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
یکی از اتفاق های مهمی که در دوره ما یعنی 50 سال اینده اتفاق میفته، افزایش طول عمر انسان هاست.
برای دوره ما انسان‌ها جاودانه نمیشن (این اتفاق احتمالا طی دو سه قرن آینده اتفاق بیفته که عمر انسانها هزار ساله بشه) ولی قطعاً طول عمر ما افزایش پیدا میکنه.
من خودم انتظار دارم 150 سال زندگی کنم.

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569
من خودم انتظار دارم 150 سال زندگی کنم.

:general307::eek:
احیانا ایران زندگی میکنی؟!!
سن سکته رسیده به زیر 40 سال، چقدر جوون میبینیم داره روونه گورستون میشه، نه هوای درست حسابی، نه آب و غذای ارگانیک، اطرافمون شده پر از انواع و اقسام امواج الکترومغناطیسی و هزاران مرض و بیماری جدید که چند دهه قبل اصلا شایع نبودن و پزشکیم از درمانش عاجزه
تو امیدوار باش 1500 سال عمر کنی! lol

Armadillo

Registered User
لایک‌ها
6,374
سن سکته رسیده به زیر 40 سال، چقدر جوون میبینیم داره روونه گورستون میشه، نه هوای درست حسابی، نه آب و غذای ارگانیک، اطرافمون شده پر از انواع و اقسام امواج الکترومغناطیسی و هزاران مرض و بیماری جدید که چند دهه قبل اصلا شایع نبودن و پزشکیم از درمانش عاجزه
رای میده درست میشه و 150 سال عمر میکنه. چیکارش داری؟

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
با اینحال طول عمر انسان ها نسبت به گذشته بطور صعودی داره افزایش میکنه. (بطور میانگین هر 5 سال یک سال به طول عمر نوزادان جدید اضافه میشه):
http://www.nextbigfuture.com/2017/0...irement-to-70-in-developed-world-by-2050.html
نوزادانی که الان متولد میشن میتونن انتظار داشته باشن براحتی از 100 سال عبور کنن (فرض کنیم اصلا علم همینجا متوقف میشه و دیگه پیشرفت نمیکنه)
اینکه میگم من الان با 27 سال سن انتظار دارم 150 سال عمر کنم شاید برای شما اینگفته الان خیلی جک باشه ولی این پست رو ذخیره کن و سال 2050 دوباره بخونش دیگه برات جک نیست.

milade

Registered User
لایک‌ها
1,132
با اینحال طول عمر انسان ها نسبت به گذشته بطور صعودی داره افزایش میکنه. (بطور میانگین هر 5 سال یک سال به طول عمر نوزادان جدید اضافه میشه):
http://www.nextbigfuture.com/2017/0...irement-to-70-in-developed-world-by-2050.html
نوزادانی که الان متولد میشن میتونن انتظار داشته باشن براحتی از 100 سال عبور کنن (فرض کنیم اصلا علم همینجا متوقف میشه و دیگه پیشرفت نمیکنه)
اینکه میگم من الان با 27 سال سن انتظار دارم 150 سال عمر کنم شاید برای شما اینگفته الان خیلی جک باشه ولی این پست رو ذخیره کن و سال 2050 دوباره بخونش دیگه برات جک نیست.
1444 چطوره؟

سیده زهرا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
50
علم بشر تا زمان ظهور حضرت ولی عصر هیچ پیشرفتی نمیکنه و همچنان ناقص میمونه شماها هم بهتره بیخود و بی جهت سعی نکنید مسائل علمی را به مسائل مذهبی گره بزنید همانا که در قران آمده عقل شما درباره حقیقت دنیا بسیار ناچیز است

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569

امید به زندگی معیار جالبی برای اینکه بگیم عمر بشر داره افزایش پیدا میکنه نیست، چون به شدت به مرگ و میر نوزادا وابسته است، الان امید به زندگی ایران 50 سال پیش مثلا 50 سال بوده!! الان شده فرضا 75 سال، اما اگه دقیق بررسی کنیم قبلن مرگ و میر نوزادا خیلی زیاد بوده الان به واسطه واکسن ها و افزایش بهداشت دیگه مرگ و میر بچه های کوچک خیلی کم شده و امید به زندگی اینهمه افزایش پیدا کرده اما در عین حال آمار سرطان، افسردگی (خودکشی) و بیماری های قلبی عروقیم و بیماری های خودایمنی طی 50 سال اخیر افزایش زیادی پیدا کرده.
این نقل قول تقریبا چکیده ای از مقاله ای که در BBC منتشر شده که اشاره داره که حداکثر طول عمرنسل ما نسبت به نیاکانمون افزایش محسوسی نداشته اما پیشرفت های پزشکی هم قابل تقدیر بودن:
Our maximum lifespan may not have changed much, if at all. But that’s not to delegitimise the extraordinary advances of the last few decades which have helped so many more people reach that maximum lifespan, and live healthier lives overall.
مسئله دیگه هم تا حدی میشه تئوری توطئه اما همین الان کره زمین با بحران جمعیتی رو به روس، حتی با همین روند مرگ و میر و طول عمرها تا چند دهه آینده محیط زیست کره زمین رو داریم نابود میکنیم، حالا این وسط آیا دستای پشت پرده این پیشرفت های علمی! اجازه میدن طول عمر زیاد به دست مردم عادی مثل من و شما برسه تا زمین زودتر از اینا غیر قابل سکونت بشه ؟!! من که فکر نمیکنم.

علم بشر تا زمان ظهور حضرت ولی عصر هیچ پیشرفتی نمیکنه و همچنان ناقص میمونه شماها هم بهتره بیخود و بی جهت سعی نکنید مسائل علمی را به مسائل مذهبی گره بزنید همانا که در قران آمده عقل شما درباره حقیقت دنیا بسیار ناچیز است

بعله ایشون دنبال عمر 150 سال هستن نگو آقا الان 1400 1500 سالشونه و در واقع اکسیر عمر دست ایشونه و مام منتظر ظهوریم تا ان شالا دیگه همگی با هم جاودانه بشیم و از دست این رای دادن ها هم راحت بشیم. به جای تا 1400 با روحانی بگیم تا روز قیامت با حضرت آقا، مگه نه گرامی @Armadillo ?

Last edited:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
آدم از این درست میشه. حتی تویی که داری این پست رو میبینی ... . این از چی درست شده؟ چطوری بوجود اومده؟
اسپرم سعی میکنه تو پوسته تخمک نفوذ کنه و محتویات سر خودش رو تو اون آزاد کنه. چی با خودش داره 23 تا کروموزوم
ار 140-150 میلیون اسپرم فقط چند صدتا به نزدیک تخمک میرسن
leghah1.jpg

بعدش تقسیم سلولی شروع میشه
leghah6.jpg

بعدش لانه گزینی .. تخمک باور شده به آندومتر متصل میشه
leghah7.jpg

8 هفته بعد هم جنین شکل میگیره. هفته هشتم همه اش 1.3 سانتی متر بودی
leghah9.jpg

Last edited:

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
آدم از این درست میشه. حتی تویی که داری این پست رو میبینی ... . این از چی درست شده؟ چطوری بوجود اومده؟
اسپرم سعی میکنه تو پوسته تخمک نفوذ کنه و محتویات سر خودش رو تو اون آزاد کنه. چی با خودش داره 23 تا کروموزوم
ار 140-150 میلیون اسپرم فقط چند صدتا به نزدیک تخمک میرسن
leghah1.jpg

بعدش تقسیم سلولی شروع میشه
leghah6.jpg

بعدش لانه گزینی .. تخمک باور شده به آندومتر متصل میشه
leghah7.jpg

8 هفته بعد هم جنین شکل میگیره. هفته هشتم همه اش 1.3 سانتی متر بودی
leghah9.jpg
چقدر خوب بود
آدمی که انقدر غرور و تکبر و ... داره از یه همچین چیزی ساخته شده !!!

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
چقدر خوب بود
آدمی که انقدر غرور و تکبر و ... داره از یه همچین چیزی ساخته شده !!!
بله. بدون استثنا همه مون اونطوری بودیم. (حالا شاید باز بعضیا بگن ما از تخمک طلایی یا لاکچری درست شدیم :general405:)
.
این افکار و ادراک اینا نمیدونم از کجا اومده از همون تخمک اومده یا از محیط بیرون وارد انسان شده. مثل نرم افزار که به کامپیوتر داده میشه

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
بله. بدون استثنا همه مون اونطوری بودیم. (حالا شاید باز بعضیا بگن ما از تخمک طلایی یا لاکچری درست شدیم :general405:)
.
این افکار و ادراک اینا نمیدونم از کجا اومده از همون تخمک اومده یا از محیط بیرون وارد انسان شده. مثل نرم افزار که به کامپیوتر داده میشه
اونا بهشون میگن انگل زاده ( همون عاقازاده قبل )

بالا