• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

علي كريمي از بازي‌هاي ملي خداحافظي كرد

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
علي كريمي بازيكن ارزشمند فوتبال ايران ساعاتي پيش طي نامه‌اي به رئيس فدراسيون فوتبال از بازيهاي ملي خداحافظي كرد.

علي كريمي بازيكن ارزشمند فوتبال ايران ساعاتي پيش طي نامه‌اي به رئيس فدراسيون فوتبال از بازيهاي ملي خداحافظي كرد.

به گزارش خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)، متن نامه علي كريمي خطاب به كفاشيان به شرح زير است:

به نام خدا

جناب آقاي علي كفاشيان رياست محترم فدراسيون فوتبال به اطلاع جنابعالي مي رساند با آنكه بيش از صدبار افتخار پوشيدن پيراهن تيم ملي را داشتم همچنان اين پيراهن برايم عزيز و مقدس است.

اتفاقات چندماه اخير و موانعي كه در راه من در تيم ملي به وجود آمد دور از مهر و محبت و خلوص نيت بوده.

امروز احساس مي كنم تيم ملي و گردانندگان آن با نبود اين حقير آرامش و تمركز بهتري براي رساندن تيم ملي به سرمنزل مقصود خواهندداشت.

از اين رو با تمام علاقه و عطش كه در راه رسيدن به تيم ملي دارم نوعي احساس تحميلي مرا رنج مي دهد فشار رسانه ها و مردم انتخاب واقعي را از انتخاب كننده بازيكنان سلب نموده از اين رو باتوجه به جو فعلي ضمن عذرخواهي از مردم خوب و فهيم و تمامي آنهايي كه با محبت و مهر صادقانه مرا پذيرا شده اند به خاطر مصلحت تيم ملي و با آرزوي توفيق براي دوستان ملي پوش دعاگوي آنان در راه پرفراز و نشيب تا جام جهاني هستم.

اميدوارم جنابعالي و مردم خوب شرايط مرا درك كرده باشند و بدانند كه اين تصميم سخت و مشكل را صرفا به خاطر مصالح تيم ملي گرفته ام.

زماني با حضورم به تيم ملي خدمت مي كردم و امروز با خداحافظي از تيم ملي خدمت بيشتري انجام داده ام. به اميد صعود تيم ملي به جام جهاني و خوشحالي تمام ملت عزيز ايران.

علي كريمي بازيكن اسبق تيم ملي و باشگاه پرسپوليس.

متن اصلی :http://ipna.ir/shownews.aspx?newsid=4281

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
کار درستی انجام داد...

reza_6272

Registered User
لایک‌ها
231
کار درستی کرد با اون برخوردی که دفعه پیش باهاش شد...
منتها بشرطی که اگه فردا اینا داشتن حذف میشدن با هزار خواهش هم سراغش رفتن قبول نکنه ! :دی

atefeh-serial

Registered User
لایک‌ها
3
از این خداحافظی ها تو ورزش ایران زیاد کردن.
دو روز دیگه با یه مراسم و آشتی کنون مصلحتی علی کریمی به تیم ملی برمیگرده.
البته به نظر من تا وقتی که علی دایی داره نتیجه میگیره نباید ازش برای دعوت نکردن کریمی انتقاد کرد . اون وظیفه اش اینه که تیم رو طوری هدایت کنه که تا نتیجه بگیره و بره جام جهانی چه با کریمی و مهدوی کیا و چه بدون اونها.اگه نتونست این وظیفه رو انجام بده اون موقع حق دارن شدیدترین انتقاد ها رو ازش بکنن.فعلا که تیم ملی بد نتیجه نگرفته.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
● جادوگری که خودش را جدی نگرفت

امسال «دربی» برایم مزه ی دیگری داشت. حضور علی کریمی دلیل اصلی این اتفاق بود. کریمی همه کار کرد. «دریبل» های استادانه ی او دفاع و هافک «استقلال» را به هم ریخت. یادش به خیر زمانی بازی های تیم ملی را به «خاطر» کریمی نگاه می کردم. بازیکنانی مثل او «زینت» فوتبال هستند و زمین سبز با آنها زیباتر و رنگین تر است. اصلا کریمی یک بازیکن ذاتیست. این جور بازیکن ها در فوتبال «ما» شاید هر بیست سال یک بار وارد میدان سبز فوتبال شوند.

شاید هم اصلا مثل «کریمی» تا به حال نیامده باشد و شاید اصلا هم نیاید.«نبوغ» او مادرزادیست. دریبلهایش ویرانگر است. لقب «جادوگر» واقعا شایسته ی اوست. به قول افشین «قطبی»: «نمي‌دانم چطور مي‌شود كه انگار توپ را درون جوراب خود قرار داده و از ميان چند مدافع عبور مي‌كند و براي خودش بهترين موقعيت‌هاي گلزني را فراهم مي‌آورد...».

یادمان نمی رود بازی با «آلمان» در ورزشگاه آزادی را. یادمان نمی رود بازی او مقابل کره جنوبی را. و خیلی از بازی های دیگر که کریمی در آن ها جادوگری کرد.کریمی چند سالی را در امارات بود. آنجا با جادوگری خود دل «شیخ نشینان» پولدار را به دست آورد.

از لحاظ مالی «موفقیت» بزرگی برای جادوگر بود اما از لحاظ حرفه ای باعث رکود و در جا زدن او شد. شاید این فوتبال «امارات» بود که کریمی را تنبل بار آورد تا نتواند تاب تمرینات سخت «فیلیکس ماگات» آلمانی را تا پایان تاب آورد. کریمی وقتی به «بایرن» رفت خوب شروع کرد، خیلی خوب. اما رفته رفته او کم رنگ تر شد.

کم رنگ و «کم رنگ تر». کریمی از آن دسته بازیکنانی است که حتی در سطح «جهان» هم کم پیدا می شوند. شما چند بازیکن می توانید نام ببرید که بهتر از کریمی می توانند دریبل بزنند؟

خیلی ها از «علی دایی» خرده می گیرند. خیلی ها از او خوششان نمی آید. ولی کمتر کسی از «پشت کار» مثال زدنی او حرفی به میان می آورد. در فوتبال ایران خیلی ها از او بهتر بودند. خیلی ها بهتر از او دریبل می زدند. خیلی ها بهتر از او «گل» می زدند. ولی چرا نتوانستند مثل دایی موفق شوند؟ چرا نتونستند مثل او در جام باشگاه های اروپا به «میلان» گل بزنند؟ پشت کار دایی واقعا حیرت آور است. بازیکنی که زیاد خوب فوتبال بازی نمی کرد ولی به موفقیتی رسید که خیلی ها در «حسرت» آن هستند.

همیشه پیش خودم می گویم کاش «کریمی» با آن همه نبوغ و توانایی کمی هم از پشت کار «علی دایی» را در کوله پشتیش داشت. اغراق نیست اگر بگویم کریمی اگر کمی خودش را باور می کرد الان به جای پرسپولیس، فیکس«بارسلونا» بود. حیف که او زیاد خودش را جدی نگرفت...

از اینجا :http://dreeam.blogfa.com/post-43.aspx

madonna_200490

Registered User
لایک‌ها
17
علي دايي كه دعوتش كرده اين كارا برا چيه:eek:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
منتها بشرطی که اگه فردا اینا داشتن حذف میشدن با هزار خواهش هم سراغش رفتن قبول نکنه ! :دی
نمی یاد دیگه....

Brave Heart

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

كاملاً تأييد ميشه.
با اين كارايي كه اينا (علي دايي) باهاش كردند و با حرفهايي كه خودش ميزد و مي‌گفت به تيم ملي فكر نمي‌كنه اگه اين كار رو نمي‌كرد جاي بسي تعجب بود!

Brave Heart

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از این خداحافظی ها تو ورزش ایران زیاد کردن.
دو روز دیگه با یه مراسم و آشتی کنون مصلحتی علی کریمی به تیم ملی برمیگرده.
البته به نظر من تا وقتی که علی دایی داره نتیجه میگیره نباید ازش برای دعوت نکردن کریمی انتقاد کرد . اون وظیفه اش اینه که تیم رو طوری هدایت کنه که تا نتیجه بگیره و بره جام جهانی چه با کریمی و مهدوی کیا و چه بدون اونها.اگه نتونست این وظیفه رو انجام بده اون موقع حق دارن شدیدترین انتقاد ها رو ازش بکنن.فعلا که تیم ملی بد نتیجه نگرفته.

اين چه نظريه!!!!!!!!!!!!!!
آدم بايد مربيگري تيم رو دست كسي بده كه مطمئن باشه به اهداف تعيين شده ميرسه نه اينكه با اما و اگر ....
علي دايي چقدر قبل از بازي با عربستان ميگفت ما براي برد و گرفتن سه امتياز ميريم ولي وقتي مساوي كرد هيچكس هيچ حرفي نزد و گفتند نتيجه تساوي در خانه عربستان نتيجه خوبيه در حالي كه هدف تيم بر اساس گفته مربي پيروزي بوده!
وقتي تيم نره جام جهاني و كار از كار بگذره ديگه انتقاد كردن به چه درد ميخوره؟
اون موقع هم فوقش تا يك هفته تو رسانه‌ها سر و صدا ميشه و بعدش همه چي ميخوابه!
بعد از مدتي هم مثل قلعه نويي مياد توي ليگ برتر با يك تيم ديگه قرارداد ميبنده و كارشو دوباره شروع ميكنه! مثل تمام مربيهاي ديگه‌ي ليگ برتر كه وقتي نتيجه نميگيرن فقط جاشون رو با هم عوض ميكنن!
اما جاهاي ديگه اصلاً اينطور نيست! مثل مانچيني و رايكارد و ....

علي دايي كه دعوتش كرده اين كارا برا چي

مگه همه بازيكنان بايد گوش به فرمان علي دايي باشند و هر وقت دايي دلش خواست و دعوتشون كرد بايد با كلّه برند؟!

Last edited:

Last_Lost

Registered User
لایک‌ها
12
●همیشه پیش خودم می گویم کاش «کریمی» با آن همه نبوغ و توانایی کمی هم از پشت کار «علی دایی» را در کوله پشتیش داشت. اغراق نیست اگر بگویم کریمی اگر کمی خودش را باور می کرد الان به جای پرسپولیس، فیکس«بارسلونا» بود. حیف که او زیاد خودش را جدی نگرفت...

از اینجا :http://dreeam.blogfa.com/post-43.aspx

صد در صد تائيد ميشه.علي اسطوره بود و هست.اگه يه خرده بيشتر به خودش زحمت ميداد الان جاش تو بهترين تيما بود:(

atefeh-serial

Registered User
لایک‌ها
3
اين چه نظريه!!!!!!!!!!!!!!
آدم بايد مربيگري تيم رو دست كسي بده كه مطمئن باشه به اهداف تعيين شده ميرسه نه اينكه با اما و اگر ....
علي دايي چقدر قبل از بازي با عربستان ميگفت ما براي برد و گرفتن سه امتياز ميريم ولي وقتي مساوي كرد هيچكس هيچ حرفي نزد و گفتند نتيجه تساوي در خانه عربستان نتيجه خوبيه در حالي كه هدف تيم بر اساس گفته مربي پيروزي بوده!
وقتي تيم نره جام جهاني و كار از كار بگذره ديگه انتقاد كردن به چه درد ميخوره؟
اون موقع هم فوقش تا يك هفته تو رسانه‌ها سر و صدا ميشه و بعدش همه چي ميخوابه!
بعد از مدتي هم مثل قلعه نويي مياد توي ليگ برتر با يك تيم ديگه قرارداد ميبنده و كارشو دوباره شروع ميكنه! مثل تمام مربيهاي ديگه‌ي ليگ برتر كه وقتي نتيجه نميگيرن فقط جاشون رو با هم عوض ميكنن!
اما جاهاي ديگه اصلاً اينطور نيست! مثل مانچيني و رايكارد و ....

خوب شما میگید علی دایی قبل بازی بگه ما برای مساوی میریم عربستان ؟ حتی مربی های تیم های عربی هم که از اول تا آخر بازی دفاع می کنند و ضدفوتبال بازی می کنند قبل بازی میگن ما برای برد داخل زمین میریم . مربی این رو از نظر روانشناسی میگه که این باور رو در بازیکن ها به وجود بیاره که می تونن حریف رو ببرن.وگرنه من از وقتی که یادمه ایران با تمام ستاره هاش هم نتونسته تو عربستان این تیم رو ببره.
بعدشم ایران زمان برانکو با این ستاره هاش چی کار کرد که علی دایی نتونسته بکنه ؟تیم ملی زمان برانکو قشنگ بازی نمی کرد زمان قلعه نوعی بدتر همیشه زمان علی دایی هم خیلی قشنگ بازی نمی کنه ولی حداقل حسنش اینه که جوونگرایی داره تو ترکیب تیم اعمال میشه. و اینکه از وقتی که من یادمه علی کریمی غیر از چند بازی محدود هیچ وقت نتونسته برای ایران خیلی خوب بازی کنه.
انشالله بعد از بازی 24 مهر ایران با کره شمالی بهتر میشه در این رابطه اظهار نظر کرد.

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
خيلي تابلو بود
مخصو2ا گذاشت گذاشت كه وقتي تو تيم باشگاهي خودش نشان داد وبعد دعوتش كنند به تيم ملي بعد ناز كنه وبگه ديگه تو بازيهاي ملي شركت نميكنند
خيلي از دوستان همين رو ميگفتند
چيز تابلويي بود كه بگه:D

اما اگر خداحافظي كنه براي خودش خوبه چهرش خراب نميشه مثل كريم باقري كه بازم خوبه ولي تيم ملي نمياد

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607

Brave Heart

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب شما میگید علی دایی قبل بازی بگه ما برای مساوی میریم عربستان ؟ حتی مربی های تیم های عربی هم که از اول تا آخر بازی دفاع می کنند و ضدفوتبال بازی می کنند قبل بازی میگن ما برای برد داخل زمین میریم . مربی این رو از نظر روانشناسی میگه که این باور رو در بازیکن ها به وجود بیاره که می تونن حریف رو ببرن.وگرنه من از وقتی که یادمه ایران با تمام ستاره هاش هم نتونسته تو عربستان این تیم رو ببره.
بعدشم ایران زمان برانکو با این ستاره هاش چی کار کرد که علی دایی نتونسته بکنه ؟تیم ملی زمان برانکو قشنگ بازی نمی کرد زمان قلعه نوعی بدتر همیشه زمان علی دایی هم خیلی قشنگ بازی نمی کنه ولی حداقل حسنش اینه که جوونگرایی داره تو ترکیب تیم اعمال میشه. و اینکه از وقتی که من یادمه علی کریمی غیر از چند بازی محدود هیچ وقت نتونسته برای ایران خیلی خوب بازی کنه.
انشالله بعد از بازی 24 مهر ایران با کره شمالی بهتر میشه در این رابطه اظهار نظر کرد.

قبل از بازي تا جايي كه من ديدم همه كارشناسان ميگفتند مساوي در زمين عربستان نتيجه خوبيه ولي علي دايي حرف از پيروزي مي‌زد. اگه موضوع انگيزه دادن به بازيكنان بود ميتونست توي تمرين به خودشون بگه نه اينكه همش در مصاحبه هاش اين حرفا رو تكرار كنه!
نبايد مربي حال حاضر تيم ملي رو با مربيان ..... قبلي مقايسه كنيم و اشتباهات گذشته رو در انتخاب سرمربي ..... نبايد ميكرديم كه كرديم!
اصلاً حرف من اين نيست كه ايران به جام جهاني ميره يا نه و رفتن يا نرفتنش تأثيري روي نظر من درباره علي دايي نداره!
(در هر صورت حالم ازش به هم ميخوره)

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
علي كريمي با كاري كه كرد محبوبيتش رو 100 برابر كرد و تو دهني بدي به علي دايي و فدراسيون مزخرف فوتبال زد

خيلي خوشحالم كه دهن كجي قشنگي به تيم ملي كرد ... بد جوري خورده تو پوز علي دايي

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
کارش تایید میشه !!!!!

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
آقا رضا تایید می شه ...