علی دایی چیکار کرده حداقل علی با تکنیک ترین بازیکن تاریخ ایران بود من واقعن بازیشو میدیدم به وجد میومدم اما علی دایی نه خیلی از گلهایی که ایشون زده به تیم های درجه 5 آن زمان بوده . خوبه آدمها یادشون نره . کلن ایرانیا آدم های حسود و نمک نشناسین .
درود
امیدوارم کس دیگه ای پیدا بشه که در یه تورنمنت معتبر 4 گل
به تیم بسیار ضعیف کره جنوبی بزنه تا واقعا بفهمیم که علی دایی توهمی بیش نبوده... از قدیم گفتن و چقدر هم درست گفتن :
" ملتی که تاریخ خودش رو ندونه محکوم به تکرار کردنش خواهد بود". و ما همچنان افتخارات تاریخی مون رو له میکنیم تا بگیم درک درست تری از حقیقت داریم. زمانی میرسه که کسی رو برای افتخار کردن حتی، نخواهیم داشت. چون یادمون رفته چه کسی، چه کاری برای این مملکت کرده... قهرمانان ذهنی ما، سفید و مبرا از هر خطا و اشتباهی هستن و قهرمانان ذهنی دیگران همه نابکار و مجرم و سیاه . از ماست که بر ماست...
علی دایی یک انسان پیشرو هست. در هر زمینه ای که وارد شد، به معنی کامل و در محدوده امکان موفق بود. اینها ارزش نیست؟
امیدوارم نگید پذیرفته شدنش در دانشگاه صنعتی شریف هم نتیجه لابی !!! کردنهاش بوده... یا زمانی که بعد از پاره شدن طحالش در تیم ملی کشور ما (و احیانا شما) به میادین برگشت فقط بخاطر بغل کردن خدا بوده... امیدوارم نگید ایجاد اولین برند نسبتا مرغوب محصولات ورزشی ایران نتیجه ارتباطات خاصش با صاحبان نفوذ بوده... پیوستنش به بوندسلیگا از الطاف خفیه الهی... رفتنش از بیله فلد به بایرن نتیجه نفوذش در فدراسیون آلمان، رفتنش از بایرن به هرتا محصول نامه سفارش اولی هوینس به برادرش و و و ... خیلی ها که علاقه ای به خواندن تاریخ ندارن مدعی هستن که علی دایی بیشتر گلهاش رو به مالدیو و گوام زده... لطفا به کمک همین نت سرچ کنید تا ببینید چندتا از 17 گل تاریخی ایران در برابر مالدیو رو دایی زد؟
چی از اینها بدست میارید که اینقدر اصرار به تکرارشون دارید؟ داشتن یک یا چند نقطه ضعف آیا مجوزی برای چشم پوشی بر همه این نقاط قوته؟ شما خودتون اساسا هیچ ضعفی ندارید و آیا حاضرید بخاطر ضعفهاتون موفقیت هاتون رو نبینند؟ من هم به دایی انتقاد دارم. بارها هم در پست هام اشاره کردم. اما اینهمه کتمان واقعیت برای چی؟ چه کسی از خراب کردن بزرگیهای دیگران بزرگ شده؟ دست بردارید لطفا. انتقاد کنید... حق شماست... اما تخریب نکنید. دایی توسری خور نیست، کما اینکه کریمی هم نیست... حسی که ایرانیها رو آزار میده چون دوست دارن به اصطلاح طرفدار آدمهای مظلوم باشن...
دایی نمیخواد مظلوم باشه و محبوب نیست. اما هیچ کس نمیتونه منکر موفق بودنش باشه...
پاینده باشید