• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

علی کریــــــــــمی

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663

اتفاقا می خواستم بگم چرا باید اون بهترین بازیکن بشه!فقط گل که ملاک نیست
موتوشکرم
و درودی دو صد بدرود خدمت خداوندگار عشق و غیرت؛علی کریمی

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
منظور کریمی به کدوم بازیکن بوده؟ تو اکثر روزنامه ها زده که چرا دنیزلی به بازیکنی که بازی قبل پر اشتباه بود بازی میده.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
منظور کریمی به کدوم بازیکن بوده؟ تو اکثر روزنامه ها زده که چرا دنیزلی به بازیکنی که بازی قبل پر اشتباه بود بازی میده.

نمی دونم
من بازی با سپاهان رو ندیدم
شاید نوروزی و غلامرضا نمی دونم

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
سلام . بچه ها خوبید؟

به نظر من سامان آقا زمانی

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
100% نوروزی رو میگه

به نظر من منظورش فشنگچی بوده ... من بازی سپاهان رو از رادیو گوش میکردم تو ماشین فکر کنم گزارشگر گفت فشنگچی توپ رو لو داد
با توجه به منطقه ای که گل خوردیم احتمالش زیاده که منظورش فشنگچی بوده که واقعا بازی کنی در حد لیگ زیرگروهه

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
در کل فرقی نمیکنه سامان آقا زمانی فشنگ چی همه اینا در سطح بزرگترین تیم آسیا نیستن.

majid1366

Registered User
لایک‌ها
707
واقعا متاسفم برای کی روش که به هر دلیلی که خیلی ها نظر دادن کریمی رو کاپیتان تیم ملی نکرد واقعا از این موضوع همیشه تعجب می کنم
کی روش کسی بود که بر میگرده میگه ما مالدیو رو آنالیز کردیم وقتی یاد این حرفش می افتم بهتر این قضیه رو درک می کنم
زمانی که کریمی در ترکیب تیم ملی فیکس و شناخته شد کسی نکونام نمی شناخت و از نظر افتخارات و محبوبیت کریمی یک از 5تا
بازیکن تاریخ فوتبال ایران حالا یک عده بیان بگن علی کریمی بازکن نبود خیلی ها هم میگن ما از کشور ها جهان اول تو همه چی جلو تریم
اما واقعا وقتی کارنامه قعلا کشور ایکس در همه زمینه ها افتصادی فرهنگی اجتماعی تکنولوژی رو در می یارم این ادعا ها دیگه چرت محضی نیست
به هر حال من اگر جای کریمی بود م دیگه تیم ملی بازی نمی کردم علی کریمی حتما دلیلی داره برای خودش که تا الان این کار رو نکرده این تنها برای این که یک پرسپولیسی بوده نمیگم
حتی اگر الان علی رضا منصوریان تو تیم ملی بود با توجه به تجربیات و سن سال
باید کاپیتان تیم می شود
متاسفم

Last edited:

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
واقعا متاسفم برای کی روش که به هر دلیلی که خیلی ها نظر دادن کریمی رو کاپیتان تیم ملی نکرد واقعا از این موضوع همیشه تعجب می کنم
کی روش کسی بود که بر میگرده میگه ما مالدیو رو آنالیز کردیم وقتی یاد این حرفش می افتم بهتر این قضیه رو درک می کنم
زمانی که کریمی در ترکیب تیم ملی فیکس و شناخته شد کسی نکونام نمی شناخت و از نظر افتخارات و محبوبیت کریمی یک از 5تا
بازیکن تاریخ فوتبال ایران حالا یک عده بیان بگن علی کریمی بازکن نبود خیلی ها هم میگن ما از کشور ها جهان اول تو همه چی جلو تریم
اما واقعا وقتی کارنامه قعلا کشور ایکس در همه زمینه ها افتصادی فرهنگی اجتماعی تکنولوژی رو در می یارم این ادعا ها دیگه چرت محضی نیست
به هر حال من اگر جای کریمی بود م دیگه تیم ملی بازی نمی کردم علی کریمی حتما دلیلی داره برای خودش که تا الان این کار رو نکرده این تنها برای این که یک پرسپولیسی بوده نمیگم
حتی اگر الان علی رضا منصوریان تو تیم ملی بود با توجه به تجربیات و سن سال
باید کاپیتان تیم می شود
متاسفم

تا جایی که یادمه وقتی دوباره به تیم ملی برگشت خودش گفته بود بدید به نکونام

Hamid Miran

Registered User
لایک‌ها
51
لذت بردم از این تاپیک
ممنون

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
کمک علی کریمی به یک هوادار؛
«کدو» از کریمی کمک می گیرد!

این آقایی که می بینید لقبش "کدو" ست . او معمولا به تمرینات پرسپولیس سر می زند و از اعضای پرسپولیس کمک می گیرد. او روز یک شنبه بعد از تمرین جلوی ماشین علی کریمی را گرفت و از او درخواست کمک کرد که البته کاپیتان پرسپولیس هم دریغ نکرد.پرسپولیس مانند کدو در این سال ها زیاد داشته از جمله "ابرام چرخی،"رضا گگه و...
i36803_151202127.jpg

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207

majid1366

Registered User
لایک‌ها
707
با اینکه این همه خبرنگار این همه دوربین تو ورزشگاهها وجود داره اما هنوز تو کشور ما شکار لحظه ها خیلی ضعیف یا اینکه بازیکنهایی بزرگی مثل
کریمی مهدوی کیا هاشمیان و خیلی ها دیگه که زمانی دیگه از دوران بازیگرشون
نمونده تصاویرشون کمه ازشون تهیه میشه اوج این قضیه زمانی احساس میشه که قصد داشته باشید از دهه هفتاد این تیم بازیکنهای این تیم عکس داشته باشید
من خیلی دوست داشتم عکس خداد عزیز رو با پیراهن پرسپولیس و اون عکس ها دسته جمعی قبل از بازیهای اسیایی رو داشته باشم

بالا