• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

علی کریــــــــــمی

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
آفرین بر بازکننده تاپیک...

علی کریمی آنقدر استثنایی و فراموش نشدنی هست که بشود برای او یک تاپیک مستقل زد و مدت ها در موردش گفتگو کرد.

پست ها را از صفحه اول خواندم.

نام علی کریمی با شماره‌ی 8 عجین شده و بعد از او شهامت می خواهد کسی در باشگاه پرسپولیس این شماره را بر تن کند.

علی کریمی بدون شک در زمره‌ی تکنیکی ترین فوتبالیست های تاریخ و تمام ادوار فوتبال ایران بوده است.

اوج فوتبال او ذر مسابقات جام ملت های آسیا 2004 بود که در آنجا 4 گل به زیبایی هر چه تمام تر به ثمر رساند.

او امروز به نهایت پختگی و تسلط در کیفیت فوتبال رسیده و جنس بازی او در پرسپوبیس امروز گاهی به گونه ای است که آدم را به یاد "ژاوی" در بارسلون می اندازد!

ای کاش بتواند کیفیت فعلی اش را حفظ کند و با تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل برود تا کاپیتانی ارزشمند و از هر نظر شایسته را برای آن بازی ها در اختیار داشته باشیم.

در مورد خصلت های مردمی بودن علی کریمی دوستان صحبت های خوبی کردند. هرگز نمی شود به تصاویر بسیار زیبایی که دوستان خوب مان نشانمان دادند و روایت گر خاکی و یکرنگی و مردمی بودن این بازیکن است، انگِ عوام فریبی و تظاهر زد! علی واقعا همین است که دیدیم! او گذشته اش را فراموش نکرده و آنقدر باهوش هست که بداند با مردم کشورش باید چگونه رفتار کند.

صراحت لهجه‌ی او ذر عین حجب وحیایی که دارد از او فردی ساخته که با چشمان باز حقیقت را بازگو کند بی آن که ترسی داشته باشد از نامهربانی های برخی نا مهربانان...

او علی کریمی است, سمبل بی بدیل مردانگی فوتبال امروز ایران...

علی کریمی با همه شیطنت های گذشته اش اکنون چهره ای محبوب میان تمامی اقشار مردم و همانگونه که یکی از عزیران به درستی اشاره کردند محبوبیتی فراجناحی دارد...

دوستش داریم به خاطر همه‌ی خاطرات خوشی که تا کنون با او داشته ایم و از اعماق دل می گوییم هر چه از این فوتبال کسب کرده ای نوش جان و گوارای وجودت!

و در آخر باید گفت:

خیلی ها در چندسال اخیر در خرج کردن واژه‌ی اسطوره افراط ورزیده اند و بعضا به کسانی این لقب را نسبت داده اند که هرگز شایستگی اش را نداشته اند، اما اینک علی کریمی دارد می رود که Myth واقعی فوتبال امروزمان شود و در کنار اسامی همچون حسین کلانی، پرویز قلیچ خانی، ناصر حجازی و احمد عابدزاده قرار گیرد!

پ.ن 1: از علی عزیز (ARMF) هم بابت نوستالژی بسیار خوبی که از عکس های قدیمی تر علی کریمی داشتند، ممنونم.

پ.ن 2: از دوستان تقاضا می کنم به ارایه‌ی پست هایی از قبیل "دوستت داریم" و "علی عشقه...!" و ...اکتفا نکنند، این تاپیک قابلیت های بیشتر و بهتری می تواند داشته باشد و درست هم این است که در خصوص علی کریمی حق مطلب ادا شود.

Last edited:

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,442
راز علی کریمی که خودش آنرا فاش کرد/یک کتانی میخی،هم برای فوتبال و هم برای میهمانی

علی کریمی می گوید که در دوران بچگی برای تهیه کفش ورزشی با مشکل مالی مواجه بوده است.

به گزارش اوج نیوز، ستاره محبوب فوتبال ایران می گوید:"این حرف را تا حالا جایی نگفته ام.من باید یک کفش می خریدم که با آن به میهمانی و مدرسه بروم یا با آن فوتبال بازی کنم.چون کفشی برای فوتبال نداشتم ترجیح می دادم که یک کتانی میخی بخرم که هر دو کار را انجام دهم."

او ادامه می دهد:"راستش را بخواهید برایم مهم نبود با چه کفشی به میهمانی میروم.برایم کفش فوتبال مهمتر بود."

کریمی می افزاید:"هیچ موفقیتی بدون تلاش به دست نمی آید.اکثر فوتبالیست ها از قشر پایین جامعه هستند اما با تلاش خود به اینجا رسیدند."

.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

مرتضی عزیز فوق العاده متن زیبا و دلنشینی بود ، فقط بنده در مقام یک شاگرد یک توضیحی در خصوص این قسمت که کوت کردم بدم

نام علی کریمی با شماره‌ی 8 عجین شده و بعد از او شهامت می خواهد کسی در باشگاه پرسپولیس این شماره را بر تن کند.

شماره 8 پرسپولیس قبل از کریمی هم دارای ارج و قرب خاصی بود. بعد از اینکه شماره 7 پرسپولیس با رفتن علی پروین تا مدتها بر تن هیچ بازیکن بزرگی نرفت ، بازیکنان شاخص پرسپولیس پیراهن شماره 8 پرسپولیس رو بر تن کردند. از 8 های معروف پرسپولیس میشه به ناصر محمدخانی قبل از رفتن به لیگ قطر ، مرتضی ( مجتبی) کرمانی مقام (مقدم ) در مقاطعی ، مجتبی محرمی و یا حتی مهدی هاشمی نسب نام برد. به نظر میرسه شماره 8 پرسپولیس با کریمی بار دیگه به اوج خود برگشت و امیدوارم سرنوشتی مانند شماره 7 پرسپولیس پیدا نکنه و بازیکنان آس پرسپولیس بعدها به عنوان میراث داران این بازیکنان بزرگ شماره 8 رو بر تن کنند. :)

شاد و پیروز باشید

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
سپاس از دوستانی که تایپکو با پست های خوبشون بالا نگه می دارن

یه یادی بکنیم از شعار هایی که برای کریمی می دادن

یادتونه جوونیاش
میگفتن:

کریمی ریوالدو
other__(_2_)__56545.jpg

دوستان هر کی از شعارها یادش هست بیاد بنویسه:):wub:

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
سلام خدمت دوستان

مرتضی عزیز فوق العاده متن زیبا و دلنشینی بود ، فقط بنده در مقام یک شاگرد یک توضیحی در خصوص این قسمت که کوت کردم بدم

شما سروري ساسان جان! اذيت مون نكن! :)

ضمنا: دلمون تنگ شده بود واسه پست هاي خوبت رفيق!

در مورد شماره هفت و هشت هاي قديم هم كه صد در صد باهات موافقم. فيووريت من ناصر محمد خاني بود كه به نظر من نابغه فوتبال سال هاي دور ما بود و اگه الان بازي مي كرد جاش در باشگاه هاي خوب اروپا بود.

كرماني مقدم هم خيلي تكنيكي بود، اگه يادت باشه يك گل استثنايي به صورت ضربه چكشي و سر ضرب به الهلال (اگر اشتباه نكرده باشم) زد كه تا مدت ها تو ذهن طرفداران پرسپوليس بود. (به نظرم سال 71 بود)

شماره هفت پروين هم بعدها به استيلي رسيد كه اگر چه حميد بازيكن خوبي بود ولي خب مسلما در حد و اندازه هاي پروين نبود.

اما علي كريمي حكايتي علي حده دارد...

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
سلام خدمت دوستان

شماره 8 پرسپولیس قبل از کریمی هم دارای ارج و قرب خاصی بود. بعد از اینکه شماره 7 پرسپولیس با رفتن علی پروین تا مدتها بر تن هیچ بازیکن بزرگی نرفت ، بازیکنان شاخص پرسپولیس پیراهن شماره 8 پرسپولیس رو بر تن کردند. از 8 های معروف پرسپولیس میشه به ناصر محمدخانی قبل از رفتن به لیگ قطر ، مرتضی ( مجتبی) کرمانی مقام (مقدم ) در مقاطعی ، مجتبی محرمی و یا حتی مهدی هاشمی نسب نام برد. به نظر میرسه شماره 8 پرسپولیس با کریمی بار دیگه به اوج خود برگشت و امیدوارم سرنوشتی مانند شماره 7 پرسپولیس پیدا نکنه و بازیکنان آس پرسپولیس بعدها به عنوان میراث داران این بازیکنان بزرگ شماره 8 رو بر تن کنند. :)

شاد و پیروز باشید

درود بر ساسان گل...

يه كم بريم عقب تر، شماره 8 پرسپوليس بر تن يكي از بزرگان و نماد موفقيت در تحصيل و فوتبال ، مهندس حسينعلي كلاني بوده... بگردم يه عكس از همين بزرگ و همين شماره پيدا ميكنم. 8 در پرسپوليس شماره مقدسيه و صد البته جاودانه بخاطر علي كريمي...

پاينده باشيد

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663

ای خداااااا
چقدر این شماره مقدس هستش
همه بزرگ همه محشر
واقعا بعد از علی کریمی باس این شماره بایگانی بشه
مگر روزی بازیکنی پیدا بشه!که شک دارم با جاودانگی کسی پیدا بشه

من نمی دوسنتم کلانی هم 8 می پوشیده:)
دوسش دارم

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
عکس داش علی در بازی امروز تیم ملی مقابل قطر به تاریخ 10 اسفند ماه سال 90 که با تساوی 2-2 مقابل قطر به عنوان تیم اول به مرحله گروهی مقدماتی جام جهانی راه پیدا کردیم

Multimedia_pics_1390_12_Photo_1410.jpg

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
انقدر پرسپولیس در طول تاریخش بازیکن بزرگ داشته که سهم هر شماره چند اسطوره بوده تا به الان
در نظر بگیرید اگه ما هم میخواستیم مثل باشگاه های بزرگ دنیا بعضی شماره ها رو بایگانی کنیم و برای همیشه به نام اسطوره اون پیراهن سند بزنیم، حداقل برای دونه درشت هاش باید ده تا شماره رو سند میزدیم :heart:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
علی و یوسف@
شما از شعارهایی که تو ورزشگاه واس داش علی میدن خبر ندارین؟
خوب بگید
من یکیش که مال قدیما بود رو گفتم:
کریمی ریوالدو

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
انقدر پرسپولیس در طول تاریخش بازیکن بزرگ داشته که سهم هر شماره چند اسطوره بوده تا به الان
در نظر بگیرید اگه ما هم میخواستیم مثل باشگاه های بزرگ دنیا بعضی شماره ها رو بایگانی کنیم و برای همیشه به نام اسطوره اون پیراهن سند بزنیم، حداقل برای دونه درشت هاش باید ده تا شماره رو سند میزدیم :heart:

بيا بشمريم...

1- احمدرضا عابدزاده

2- ابراهيم آشتياني

3-

4- محمد خاكپور - نادر محمدخاني - مرتضي فنوني زاده

5- محمد پنجعلي - افشين پيرواني

6- كريم باقري

7- علي پروين - حميد استيلي

8- علي كريمي - حسينعلي كلاني - ناصر محمدخاني - مجتبي محرمي

9 - حميد درخشان - محسن خليلي

10 - همايون بهزادي - علي دايي

11 -

12 -

13 -

14 -

15 -

16 - محمدحسن انصاري فرد - رضا شاهرودي

17 - فرشاد پيوس - مهدي مهدوي كيا

18 -

19 -

20 -

21 -

22 -

23 -

24 -

25 - مهرداد ميناوند

بقيه با شما ...

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
علی و یوسف@
شما از شعارهایی که تو ورزشگاه واس داش علی میدن خبر ندارین؟
خوب بگید
من یکیش که مال قدیما بود رو گفتم:
کریمی ریوالدو

واقعيتش اينه كه من متاسفانه هرگز از نزديك شاهد بازي علي كريمي نبودم... پس من معافم... :(

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
اين عكس، هيچ مفهومي جز عشق نداره ... فقط و فقط ميشه براي اين عشق، ايستاد و اداي احترام كرد ... اين يك عكس تاريخيه ...

قهرمان من؛اهل خیانت نیست:heart:

در مورد ندیدن بازی کریمی از نزدیک@
پ چرا؟:(
من محدودیت دارم
شماها که می تونید:(
باور کنید اگر استقلال مالی داشتم برای یکی از بازی های خارج از ایران می رفتم و بازیش رو از نزدیک می دیدم:(

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
اين عكس، هيچ مفهومي جز عشق نداره ... فقط و فقط ميشه براي اين عشق، ايستاد و اداي احترام كرد ... اين يك عكس تاريخيه ...

76933488687800178541.jpg

بالا