• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

علی کریــــــــــمی

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
قهرمان من؛اهل خیانت نیست:heart:

در مورد ندیدن بازی کریمی از نزدیک@
پ چرا؟:(
من محدودیت دارم
شماها که می تونید:(
باور کنید اگر استقلال مالی داشتم برای یکی از بازی های خارج از ایران می رفتم و بازیش رو از نزدیک می دیدم:(

خب...

دليل اولش اينه كه من تهران نبودم و اون زماني كه علي كريمي ايران بازي ميكرد، توانايي رفتن به تهران رو نداشتم. حالا هم كه ميتونم، دچار معضل كمبود زمان كافي براي همچين كاري هستم. مشغله و اين حرفها... اما، يه روز خوب مياد... ;)

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
چقدر از این شال گردنهای تیم و پیرهن آیوا رو دوست داشتم
همیشه دلم می خواست داشته باشم:(

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
انصافا حال میکنم یه همچین تاپیکی میبینم( البتنه نه اینکه تازه دیده باشم)

الان که همه پستارو خوندم، مطمئن شدم این تاپیک جاودانه میشه مثله علی کریمی. چون انصافا محبوبترین بازیکن حال حاضر تو ایرانه .

ایشالا همیشه قدر ستاره های بزرگ و که تو این دوران کمیاب هم هستند بدونیم.

تشکر از باز کننده تاپیک. ایشالا جام جهانی 2014 کریمی باشه و شما هم بری برزیل برا دیدن بازیش:happy:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
انصافا حال میکنم یه همچین تاپیکی میبینم( البتنه نه اینکه تازه دیده باشم)

الان که همه پستارو خوندم، مطمئن شدم این تاپیک جاودانه میشه مثله علی کریمی. چون انصافا محبوبترین بازیکن حال حاضر تو ایرانه .

ایشالا همیشه قدر ستاره های بزرگ و که تو این دوران کمیاب هم هستند بدونیم.

تشکر از باز کننده تاپیک. ایشالا جام جهانی 2014 کریمی باشه و شما هم بری برزیل برا دیدن بازیش:happy:
مرسی عزیز

اوف چه ارزویی کردی
چی بگم!شاید چرخش روزگار بر وفق مراد شد:)
مرسی

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

631616_smilie_ugly_040.gif
631616_smilie_ugly_040.gif

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
بيا بشمريم...

1- احمدرضا عابدزاده

2- ابراهيم آشتياني

3-

4- محمد خاكپور - نادر محمدخاني - مرتضي فنوني زاده

5- محمد پنجعلي - افشين پيرواني

6- كريم باقري

7- علي پروين - حميد استيلي

8- علي كريمي - حسينعلي كلاني - ناصر محمدخاني - مجتبي محرمي

9 - حميد درخشان - محسن خليلي

10 - همايون بهزادي - علي دايي

11 -

12 -

13 -

14 -

15 -

16 - محمدحسن انصاري فرد - رضا شاهرودي

17 - فرشاد پيوس - مهدي مهدوي كيا

18 -

19 -

20 -

21 -

22 -

23 -

24 -

25 - مهرداد ميناوند

بقيه با شما ...

من يك تعداد ديگه از بازيكن هاي نامدار پرسپوليس رو اضافه مي كنم ولي شماره هاشون رو نمي دونم:

جعفر كاشاني

ابراهيم آشتياني

محمد دادكان

بيژن ذوالفقار نسب

محراب شاهرخي

محمد مايلي كهن

ضيا عربشاهي

كريم باوي

بهروز رهبري فر

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
من يك تعداد ديگه از بازيكن هاي نامدار پرسپوليس رو اضافه مي كنم ولي شماره هاشون رو نمي دونم:

جعفر كاشاني

ابراهيم آشتياني

محمد دادكان

بيژن ذوالفقار نسب

محراب شاهرخي

محمد مايلي كهن

ضيا عربشاهي

كريم باوي

بهروز رهبري فر

محمد مايلي كهن 19

ضيا عربشاهي 14

كريم باوي 10

بهروز رهبري فر 4

آشتیانی رو هم نوشتم، 2 میپوشید ...

ارادت

falang

Registered User
لایک‌ها
382
دراینکه کریمی یکی از اسطورهای ایران هست شکی نیست امافکر نمیکنم این رویه که یه تاپیک اختصاصی براش بزنن درست باشه چون اینجوری باید برای علی پروین مرحوم ناصرحجازی مهدی مهدوی کیا جواد نکونام علی دایی کریم باقری وخیلی از بزرگان دیگر نیز همین کار انجام داد به نظر من این بیشتر به حماسی سازی وغلو در قهرمان پروری و توهین به بزرگان دیگر فوتبال ایران هست:hmm:

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
دراینکه کریمی یکی از اسطورهای ایران هست شکی نیست امافکر نمیکنم این رویه که یه تاپیک اختصاصی براش بزنن درست باشه چون اینجوری باید برای علی پروین مرحوم ناصرحجازی مهدی مهدوی کیا جواد نکونام علی دایی کریم باقری وخیلی از بزرگان دیگر نیز همین کار انجام داد به نظر من این بیشتر به حماسی سازی وغلو در قهرمان پروری و توهین به بزرگان دیگر فوتبال ایران هست:hmm:

درود ...

البته در همین تالار، تاپیکی هست به اسم اسطوره ها که در اونجا شما میتونید راجع به هرکدوم از بزرگانی که مایل باشید، صحبت کنید. در یه فضای آزاد گفتگو، هیچوقت حرف زدن راجع به یه نفر، جا رو برای بقیه تنگ نمیکنه. چه برسه به اینکه شما تلقی شخصی خودتون رو (توهین) به اون بزرگان گسترش بدید... یه نکته دیگه هم هست... ایمان داشته باشید دوست من، هیچکس، با چنین تاپیکهایی بزرگ نخواهد شد و یا بزرگی دیگران رو تحت الشعاع قرار نخواهد داد... اعتبار هرکس، به عملکرد شخصی خودشه...

پاینده باشید

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
درود ...

البته در همین تالار، تاپیکی هست به اسم اسطوره ها که در اونجا شما میتونید راجع به هرکدوم از بزرگانی که مایل باشید، صحبت کنید. در یه فضای آزاد گفتگو، هیچوقت حرف زدن راجع به یه نفر، جا رو برای بقیه تنگ نمیکنه. چه برسه به اینکه شما تلقی شخصی خودتون رو (توهین) به اون بزرگان گسترش بدید... یه نکته دیگه هم هست... ایمان داشته باشید دوست من، هیچکس، با چنین تاپیکهایی بزرگ نخواهد شد و یا بزرگی دیگران رو تحت الشعاع قرار نخواهد داد... اعتبار هرکس، به عملکرد شخصی خودشه...

پاینده باشید

احتمالا منظورش این بود که اگه بخواهیم برای هر بازیکن تاپیک مجزا بزنیم تعداد تاپیک ها زیاد میشه !!

خوب اینم به نظر شخصی بر می گرده خوب ایشون هم می تونه برای بازیکن مورد علاقه اش تاپیک مجزا بزنه که اشکالی هم نداره :)

علی کریمی هم بازیکن بزرگی هست و یکی از بازیکن های هست که با وجود پرسپولیسی بودنش من دوست اش داشتم (البته مهدوی کیا و عابدزاده هم بودن ) :)

reza_d

Registered User
لایک‌ها
26
از نظر فني معتقدم خيلي بعيده ديگه بازيكني در ايران در حد علي كريمي بياد ولي حيف كه قدر خودش رو ندونست!
سر ماجراي صحبت در مورد عزيز محمدي كه بعد زد زيرش و گفت من مي خواستم از خوبياش بگم! زياد حال نكردم با اين كارش ولي خوب احتمالا عصباني بوده يه چيزي گفته بعد تو شرش مونده

falang

Registered User
لایک‌ها
382
درود ...

پاینده باشید

خوب در مورد کریمی هم باید در همون تاپیک صحبت کرد اینکه هرکی بیاد یه عکس بزاره بگه به به بهترین بازیکن ایرانه فلان بهانه صورت خوشی نداره
غیره پرسپولیس هم در هیچ جای دبگه موفق نبوده در روز روشن روزه خواری میکنه میگه همین که هست !!!!! این یعنی چی؟؟؟؟؟؟
همچین تعریف میکنین آدم فکرمیکنه بهترین فوتبالیست تاریخ ایران بوده

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
همچین تعریف میکنین آدم فکرمیکنه بهترین فوتبالیست تاریخ ایران بوده

قضاوت بابت اين تعبير و ساير تعابير شما رو به همون تاريخ واگذار ميكنيم ...

majid1366

Registered User
لایک‌ها
707
خوب از اول میگفتی دردت چیه;)

///////
با چه افکاری روزخواری رو ربط میدند به فوتبالیست بودند اگر اینطوری باشه مسی و رونالدو که هر کار حرامی میکنند اصلا من نمیدونم این چیز چرا باید با هم قاطی شه
تازه به قول اون اگر بهترین بازیکن تاریخ ایران نبوده جزو 5 تا بوده
اون 5 تا هم مشخص کیا بودند که تیتر ورزشی تو فیفا داشتند
به نظر من کریمی به هر چی خواسته رسید فیکس بودند و مهره اصلی بودند در تیم ملی از جوونی
بهترین بازیکن سال اسیا
یکی از بهترین باشگاه دنیا توپ زده

Last edited by a moderator:

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
محترمانه صحبت کن

با احترام به تمامی نظرات اما باید بگم که شما بحث خوبی رو شروع نکردین

به قول دوستمون علی آقا این تاپیک جای کسی رو تنگ نکرده.

بهتره که تاپیک به این مهمی اینطوری خراب نشه. با تشکر

بالا