• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

علی کریــــــــــمی

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
داش علی همیشه خندان باشی ...

296697_heroa.jpg

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
یک عکس یک خاطره : جادوگر در اوج جوانی - Goal.com

علی کریمی در تیم فتح **** در یک بازی فوتسال؛ جوان بود و پرانگیزه؛ شهرت او هنوز جهانگیر نشده بود اما قدرت و توان ساق هایش به امیدهای اهالی فوتبال بدجور گره خورده بود !

سایت گل-این عکس مربوط به سال‌ها پیش است، مربوط به دورانی که سرآغازی بر شهرت جادوگر آسیا بود، همان سال‌هائی که هنوز محبوبیت علی ریشه ندوانده بود و نهالی نوپا بود.

297367_heroa.jpg

علی کریمی در عضویت تیم فتح **** بود و هم‌بازی او برادرش فرشید کریمی بود، گلری که همچون برادرش روزگاری را در پرسپولیس حضور داشت و دروازه‌بان اول سرخ‌پوشان هم شد.

این عکس مربوط به یک بازی فوتسال است؛ در همان روزهایی که فتحی ها با ستاره های تکنیکی شان در فینال جام رمضان استقلال را شکست دادند و علی کریمی را به فوتبال ایران معرفی کردند . ستاره ای با قدوبالای رشید ، تکنیک اعجاب انگیز و دریبل های کشویی استثنایی ...

در آن بازی درخشش کریمی و فتحی ها به مذاق استقلالی ها خوش نیامد و مسابقه به جنجال کشیده شد . آنها اما بازی و جام را بردند .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کریمی همچنان خوش خرم ...:)

در تمرین دیروز تراکتورسازی لک شدت علاقه اش به کریمی را اینچنین

نشان می دهد و حتما خوشحال است که با کریمی می تواند راحت حرف بزند و بخندد.

297458_heroa.jpg

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
کریمی خطاب به هواداران: هوای پرسپولیس را داشته باشید

به گزارش خبرگزاری تسنیم، یک روز مانده به بازی پرسپولیس و تراکتورسازی علی کریمی در کد هواداری خود پیامی را خطاب به هواداران پرسپولیس منتشر کرد.

در این پیام آمده است: زندگی من با شما هواداران پرسپولیس گذشته، اما امسال هم در بین با محبت‌ها و با معرفت‌ها هستم. همان‌هایی که رنگشان سرخ و مرامشان عشق است. هوای پرسپولیس را داشته باشید.

به امید دیدار - علی کریمی.

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
علي اقا مرسي بابت عكس ... ولي خب

اين كامنت داش علي قبل از بازي !
البته من از ديقه 1 به بعد بازي رو ديدم و مراسم اول بازي رو از دست دادم !

دليلي نمي‌بينم سمت نيمکت پرسپوليس بروم

بازيکن تيم فوتبال تراکتورسازي گفت: سمت نيمکت پرسپوليس نمي‌روم و دليلي نمي‌بينم اين کار را انجام دهم.

علي کريمي در مورد اينکه آيا به سمت نيمکت پرسپوليس مي‌رود، گفت: دليلي نمي‌بينيم اين کار را انجام دهم و براي کسي گل ببرم.

به گزارش فارس، وي در مورد اينکه چه برنامه‌اي براي هواداران دارد، اظهار داشت: قبل از شروع بازي حتما به سمت آنها مي‌روم به هوداران اداي احترام مي‌کنم آنها همشه به من لطف داشتند و روزهاي خوبي را کنار هم داشتيم.

تكميلي :

قانون: علی کریمی گل نبرد، روبوسی هم نکرد

Last edited:

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
تو بازی دهنوی قشنگ زد تو صورت علی . موقع تعویض علی هم صورتش قرمز بود بغل چشماش .

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
آره ... انگار از سردار پول گرفته بود زيباي خفته !!!
داشتم آتيش ميگرفتم چند صحنه كه ديدم داره علي كريمي رو .... اوف !
باز دم كريمي گرم ، خودش رو كنترل كرد !

يه عده كمر همت رو سفت بستن كه خرابش كنن ! ولي سفت ميخورن انشالله !

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
تیر خلاص کریمی به شقیقه دایی!

ImageThumb2

«هوای پرسپولیس را داشته باشید»؛ این پیغام علی کریمی به میلیون‌ها پرسپولیسی کشورمان بود که شب گذشته به سرعت برق و باد در فضای پیامکی و اینترنتی تکثیر شد. علی کریمی که احتمال داده می‌شود قهرمان امشب سکوها باشد، با این پیام متفاوت خواسته یا ناخواسته عرصه را بر دایی به شدت تنگ کرده است. او با توصیه به هواداران برای حمایت از تیم محبوب‌شان، در درجه اول مسوولیت هرگونه حرکت اعتراضی تماشاگران با استفاده از اسم «کریمی» را از خودش رفع می‌کند و در درجه دوم تفاوت‌های خودش با دایی را به رخ می‌کشد. سرمربی کنونی پرسپولیس دو فصل پیش هنگام رویارویی با سرخپوشان رفتار خوبی نداشت و حالا واکنش متفاوت جادوگر قطعا با مساله دایی و آن حکایت مشهور «عزت» مقایسه خواهد شد!

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
کريمي: چسبيده‌ها نمي‌گذارند بازگردم

بازيکن تيم فوتبال تراکتورسازي تبريزگفت: افرادي که به پرسپوليس آمدند و به اين تيم چسبيده‌اند نمي‌گذارند به اين تيم بازگردم.

00943329.jpg

علي کريمي در مورد شکست تراکتورسازي مقابل پرسپوليس گفت: بازي در کل جالب نبود، فکر مي‌کنم پرسپوليس روي خوش شانسي توانست به پيروزي برسد. آنقدر در مورد مسائل حاشيه‌اي صحبت کردند که بازي از لحاظ فني صفر بود.

به گزارش فارس، وي در مورد هواداران گفت:‌ امروز مشکل خاصي وجود نداشت. هم طرفداران ما هم طرفداران پرسپوليس تيم خود را تشويق کردند. فکر مي‌کنم شانس داشتند و دارند و آنها مرا شرمنده کردند و اميدوارم بتوانم روزي محبت‌شان را جبران کنم.

کريمي در مورد اينکه چرا سمت نيمکت پرسپوليس نرفت خاطرنشان کرد: موقع گرم کردن سمت آنهايي که لازم بود سلام عليک کنم و با بازيکنان خوش و بش داشتيم. لزومي نداشت به سمت نيمکت بروم و چرا بايد اين کار را انجام مي‌دادم. بازي اول بود شکست خورديم با اين نتيجه تکليف قهرمان مشخص نمي‌شود. 29 بازي ديگر داريم و زندگي ادامه دارد.

وي در مورد عملکرد خودش در اين مسابقه عنوان کرد: برعکس شرايطم در تمرينات وضعيت خوبي نداشتم.

کريمي در مورد اينکه فقط به خاطر هواداران نتوانست بازي خوبي انجام دهد، عنوان کرد:‌دليل اين موضوع هواداران نبودند، کل تيم ما خوب بازي نکرد و همانطور که ديديد پرسپوليس مقابل 60 هزار هوادار خوب نبود. 3-4 بازي دوستانه انجام داديم و اگر 4 هفته از ليگ بگذرد آنوقت مي‌توانيم در مورد شرايط مسابقات نظر بدهم.

وي در مورد اينکه با علي دايي در اين مسابقه جدالي داشت، عنوان کرد: اين مسابقه مثل ساير ديدارها بود اين پيروزي را به علي دايي تبريک مي‌گويم اما تکليف قهرمان با اين بازي مشخص نمي‌شود.

بازيکن تراکتورسازي تبريز در مورد اينکه هواداران پرسپوليس دوست دارند پيراهن شماره 8 را او به تن کند گفت:‌ زندگي هميشه بر وفق مراد نيست من دوست نداشتم از پرسپوليس جدا شوم اما از تصميم که به تراکتورسازي آمدم خوشحالم و اين تيم هواداران خوبي دارد و اميدوارم با حمايت هواداران نتايج خوبي بگيريم.

کريمي در مورد اينکه شماره 8 تراکتورسازي به تن کرده است، اظهار داشت: بازيکن به شماره شخصيت مي‌دهد نه شماره به بازيکن اين مسئله اصلا مهم نيست.

وي در مورد درگيري‌هايي که در جريان بازي با قاسم دهنوي داشت:‌گفت: زمان ضربات ايستگاهي مي‌ديديد چگونه رفتار مي‌کرد برخي فوتبال را با کشتي فرنگي اشتباه گرفته‌اند اينها ستاره نيستند بلکه نام‌هايي هستند که به پرسپوليس آمده‌اند.

کريمي در مورد موضوع کاپيتاني تراکتورسازي خاطرنشان کرد: کاپيتاني مسئله‌اي حل شده‌اي است ما در تيم‌مان اصلا به اين مسائل فکر نمي‌کنيم و حل‌شده است. براي انتخاب کاپيتاني نياز به صحبت کردن و دادن کاغذ به بازيکنان براي انتخاب کاپيتان نداريم.

بازيکن تراکتورسازي در انتقاد به برنامه ورزش و مردم خاطرنشان کرد: همه مي‌دانند ورزش ومردم چرا ماندگار شده است اين مسئله به خاطر روابط خاص آنهاست. جهانگير کوثري برنامه خوبي داشت و کارشناسي‌هاي مناسبي مي‌کرد اما او را برداشتند. اندازه عمر من اين برنامه سابقه دارد و آن را تغيير هم نمي‌دهند دليل آن هم روابط خاصي است که وجود دارد.

کريمي در مورد جدايي از پرسپوليس عنوان کرد:‌افرادي که به پرسپوليس چسبيده‌اند نمي‌گذارند من به اين تيم برگردم هيچ بنده خدايي نمي‌تواند مرا از پرسپوليس جدا کند و عزت و ذلتم دست خداست.

وي در مورد کارلوس کي‌روش گفت: کي‌روش هميشه به من لطف داشته و مطمئنم او براي جام جهاني بهترين‌ها را انتخاب مي‌کند.

Last edited:

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود

رفقا... از دامن زدن به اختلاف دایی و کریمی چه سودی میبریم؟ چه بخواهیم و چه نه، جایگاه هردوتاشون در اوج تاریخ فوتبال ایران دست نیافتنیه. حالا به فرض که من و شما از یکیشون یا هردوشون خوشمون ناد یا زیاد خوشمون نیاد. آیا دامن زدن به این موضوع تف سربالا نیست؟ با حذف یکی چی به اون دیگری میرسه؟ دست بردارید از تشدید این حس اختلاف که دکان سه نبش روزنامه های کیلویی و مایه عشق و حال دشمنان پرسپولیسه.
هر دوی این عزیزان، خوشبختانه یا متاسفانه آدمهای رک و مستقلی هستن که غلط یا درست برای نیل به اهدافشون به جهت باد حرکت نمیکنن. خب حالا ما به طرفداری از دایی کریمی رو بکوبیم یا برعکس، فکر میکنید تغییری در رویه شون ایجاد میشه؟ جز اینکه تحریک میشن به دشمنی بیشتر؟ فکر نکنید با این شیوه عدالت رو رعایت کردید. این فقط آب به آسیاب دشمن ریختنه...

پاینده باشید

Eddiy

Registered User
لایک‌ها
505
حمله شدید علی کریمی به مجری مشهور تلویزیون!

علی کریمی بعد از بازی پرسپولیس با تراکتور ناراحت بود و هم پرسپولیسی ها را از لب تیغ گذراند و هم بهرام شفیع را که تازه از بستر بیماری در آمده است!

علی کریمی بعد از شکست تیمش برابر تراکتورسازی حسابی گلایه داشت. او هم از پرسپولیسی ها شاکی بود و هم از یک مجری تلویزیونی. او در این باره در جمع خبرنگاران گفت:« بازی از نظر فنی که چیزی نداشت و پرسپولیسی ها این بازی را شانسی بردند. آنها در این یک هفته این قدر حاشیه درست کرده بودند که شرایط بازی اصلا نمی توانست چیز خاصی در بر داشته باشد. البته باید از طرفداران دو تیم حسابی تشکر کنم که فقط تیم های خودشان را تشویق کردند و مشکلی ایجاد نشد.»

بهرام شفیع
بهرام شفیع

کریمی در ادامه بهرام شفیع را هم بی نصیب نگذاشت و با طعنه زدن به این مجری تازه از بستر بیماری بلند شده ، گفت:« آقای گزارشگر برو به مجری ات بگو من که می دانم او چطور برنامه اش را نگه داشته . کوثری برنامه خوبی داشت و کارشناسی‌های مناسبی می‌کرد اما او را برداشتند. سن اجرای شفیع در این برنامه به اندازه سن من است اما او را عوض نمی کنند . نمی دانی چرا؟»

خبرآنلاین

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
گزارش تصویری: تمرینات شادابِ جادوگر پس از مصدومیت - Goal.com

300763_heroa.jpg

علی کریمی امروز پس از مصدومیت جزیی که داشت و در تمرینات دو روزی را غایب بود امروز تمرینات را دوباره از سر گرفت

سایت گل- علی کریمی امروز پس از مصدومیت جزیی که داشت و در تمرینات دو روزی را غایب بود امروز تمرینات را دوباره از سر گرفت که بسیار شاداب به نظر می رسید. کریمی که در هفته ی اول بسیار کم فروغ ظاهر شد امیدوار است از دیدار بعد به فرم همیشگی خود باز گردد.

300761hp2.jpg

300762hp2.jpg

بالا