آییــــــــــنۀ تراکـتور :: مصاحبه ای از مرحوم ناصرحجازی: کریمی نزدیکتر به دروازۀ حریف مؤثّرتر واز نظر اخلاقی مثل خودم هست
تراکتور در هفتۀ سوم، با یک بازی خوب ومنسجم، ذوب آهن را شکست داد، البته قرمز پوشان پرهوادار آذربایجان، 4 گل را به ثمر رساندند و به همین عدد نیز فرصت گل را هدر دادند که اگر همۀ موقعیتهای تراکتور تبدیل به گل میشد، نتیجۀ شگفت انگیزی رقم میخورد.
پس از اینکه در نیمۀ دوم بازی به تساوی کشیده شد، جلالی با تصمیم درستش، کریمی را یک خط جلو برد وبه خط حمله اضافه کرد، وهمین تصمیم باعث پیروزی تراکتورشد، کریمی با جادوگری خود دفاع مقابلش را با دریبل ریز، جاگذاشت وتوپ را به تور دروازۀ ذوبیها دوخت.
باتوجه به تکنیک بالا ومثال زدنی کریمی، که در کنار تجربه اش، برای هر تیمی غنیمت است، برآن شدیم که مصاحبه و نظرمربی نام آشنای کشورمان، شادروان ناصرحجازی را در مورد نحوۀ استفاده از کریمی وقرار گرفتنش در زمین بازی، وهمچنین خصوصیات اخلاقی وی، را منتشر کنیم، وامیدواریم که مورد استفاده کادر فنی وهواداران قرار بگیرد.
نظرمرحوم حجازی در مورد کریمی
مرحوم ناصر حجازی در جواب سوال مجری تلویزیون، مبنی براینکه بازی کردن علی کریمی در کدام پست مفید تر است، گفته بود: کریمی هرچه به خط دفاع حریف نزدیکتر وفاصله اش با دروازۀ حریف کوتاهتر باشد باشد، مؤثر تر است، چرا که با یکی دوتا دریبل وجادوگری، در موقعیت گلزنی قرار میگیرد، اما اگر فاصله اش با دروازۀ حریف ، زیاد باشد، کریمی مجبور میشود از دریبلهای بیشتری استفاده کند که ممکن است باعث از دست رفتن موقعیت، شود، بنابر این کریمی باید پشت محوّطۀ جریمۀ حریف بازی کند تا با یکی دو تا دریبل وارد محوّطۀ جریمه شده و با گرفتن پنالتی یا پاس وایجاد موقعیت برای مهاجمان تیمش، نتیجه بازی را به سود تیمش تغییر دهد.
حجازی: کریمی از نظر اخلاقی به من نزدیکتر است
ناصر حجازی میگفت : کریمی بازیکن مردمی است که همواره همسو بودنش با مردم را اثبات کرده است.او نزدیکترین شخص از نظر اخلاقی نسبت به من است.