• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

علی کریــــــــــمی

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
پیام علی کریمی به فوتبالی‌ها برای حمایت از سرمربی تیم ملی؛ بی انصافی است که دست روی دست بگذاریم و کی‌روش را حمایت نکنیم

به گزارش خبرگزاری فارس، علی کریمی در پیامی با استفاده از کد هواداری‌اش (2010208) از اهالی فوتبال خواسته است تا به کی‌روش کمک کنند.

متن پیام کریمی به شرح زیر است:

سلام دوستان؛

زندگی به من آموخت اشک‌هایی که هنگام شکست می‌ریزیم، همان عرقی است که هنگام تلاش نریختیم. بی‌انصافی است اگر امروز به کارلوس کی‌روش برای اجرای برنامه‌هایش کمک نکنیم و دست روی دست بگذاریم.

هر یک به سهم خود باید برای آماده‌سازی تیم ملی و حضور قدرتمند فوتبال ایران در جام جهانی تلاش کنیم تا در برزیل حسرت فرصت‌های از دست رفته را نخوریم.

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
واكنش علي كريمي به اظهارات اخير رويانيان
تا دو ماه قبل ام الفساد تیم بودم و حالا...!

گروه ورزشی: علی کریمی در خصوص صحبت های مدیر عامل پرسپولیس مبنی بر برگرداندن کریمی به این تیم در نیم فصل رقابت ها اظهار داشت: «برایم خیلی جالب است، تا دو ماه قبل ام الفساد تیم بودم ولی الان می خواهند به پرسپولیس برگردم!»

وی افزود: «این صحبت های مسئولان باشگاه پرسپولیس عوام فریبی است، تا زمانی که بعضی افراد در پرسپولیس حضور دارند به هیچ وجه بر نمی‌گردم؛ از هواداران عذر می‌خواهم آنها اخلاق من را می‌دانند هیچ وقت حرف بیهوده نمی‌زنم.» کریمی درباره پیوستن خلعتبری به پرسپولیس و قانون شکنی احتمالی که در ثبت قرار داد این بازیکن اتفاق خواهد افتاد تأکید کرد: «این افراد فقط دم از قانون می زنند و در اصل بزرگترین قانون‌شکن هستند، به هر حال فدراسیون فوتبال متولی این امر است و باید منتظر تصمیمات جدید ماند.»

وی افزود:. «خلعتبری بازیکن بزرگ و ملی است و امیدوارم به پرسپولیس برود و با بازی های خوب دل هواداران را شاد کند.» كريمي در خصوص شعار هواداران علیه بازیکنان و کادرفنی تیم عنوان كرد: «موقعیت گلزنی زیادی داشتیم که می توانستیم با اختلاف حریف را شکست دهیم، ولی باز هم جای شکر دارد توانستیم سه امتیاز حساس این دیدار را کسب کنیم. هدف هواداران برای حضور در ورزشگاه نباید تنها برای تماشای بازی باشد، بلکه با تشویق هایشان باید تیم را حمایت کنند.»

این بازیکن تراکتورسازی خاطرنشان کرد: «تراکتور مال مردم است، هواداران باید صبور باشند و تا دقیقه 90 تیم را حمایت کنند، بازیکنان و مربیان مهره هایی هستند که بین تیم ها جابه جا می شوند و تنها چیزی که برای هواداران باقی می ماند تراکتور و سرافرازی شهرشان است. در بازی با ذوب آهن هم دقیقه 92 گل پیروزی را زدیم، اتفاقات فوتبال غیر قابل پیش بینی است و بهتر است تا پایان بازی صبر کنیم.»

کریمی در مورد خواسته هواداران مبنی بر تغییر در کادرفنی تیم بیان کرد: «هر مربی جدیدی که به تیم بیاید، حداقل شش هفته طول می کشد با بازیکنان و شرایط تیم آشنا شود و سیستم مورد نظر را پیاده کند، حتی اگر مربی سابق هم برگردد به دلیل اینکه تراکتور نسبت به فصل پیش تغییرات زیادی داشته، شرایط به همین شکل است. به نظرم تغییر مربی به ضرر تیم است، به هر حال مدیریت تیم تصمیم گیرنده نهایی در این رابطه است.»

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
یاسین جان الان شما از موفقیت احتمالی پرسپولیس خوشحال میشی یا ناراحت؟

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
جات خالیه داش علی کریمی ! بیشتر از اون جای پیروز قربانی با اون دربیل خورش :lol:

Eddiy

Registered User
لایک‌ها
505
همسر ناصر حجازی پاسخ علی کریمی را داد

همسر اسطوره فقید فوتبال ایران پاسخ نامه اخیر علی کریمی را داد.

علی کریمی که نتوانست در مراسم یادبود ناصر حجازی شرکت کند، نامه ای در خصوص وی منتشر کرد که با واکنش همسر اسطوره فقید فوتبال ایران همراه شد.

pawyumn46uw4fdlcv3.jpg

متن نامه همسر حجازی به شرح زیر است:

وقتی فهمیدم طفل شیرین فوتبال ایران در مراسم دومین سالگرد درگذشت همسرم حاضر شده، اشک‌هایم را عاشقانه سر کشیدم. اندوهم را به طرف شادی شلیک کردم و با خود گفتم چه شیرین است وقتی اسطوره‌ای بی‌سر و صدا به ملاقات اسطوره دیگر می‌رود، در برابر مزارش به احترام خم می‌شود، اشک‌های پنهان می‌ریزد و زیر لب می‌گوید:‌ دوست دارم هر وقت به دیدارت می‌آیم، مخفیانه باشد... چرا که مثل خودت اهل تظاهر نیستم.

همیشه از بازی و شخصیت علی کریمی لذت می‌برم. او محبوب خاص و عام است. استقلالی و پرسپولیس دوستش دارند... درست مثل همسرم ناصر حجازی. علی کریمی غم‌های رهگذر هم داشت و شاید غم‌های ماندگار... درست مثل همسرم ناصر حجازی. او در جاده‌های پرعطش زندگی،‌ تشنه مهربانی، حقیقت و صداقت بوده... درست مثل همسرم ناصر حجازی.

علی کریمی عزیز... من قدمتی 62ساله دارم و 40سال آن را با ناصر حجازی زندگی کرده‌ام. تعریف و تمجید از دیگران و وابستگی به تیم و شخص، نه با خلق و خوی من جور می‌آید و نه با سن و سالم. اما سوگند به خاک پاک ناصر و قسم به هجرت پرستو‌ها، دلم می‌خواهد باقیمانده افتخارات گرفته‌نشده ناصر را تو بگیری و به افتخارات خود اضافه کنی... چون تو لایق آن هستی. دلم می‌خواهد آفتاب سرخ این‌بار از تبریز به تو و فوتبالت بتابد و در زمین بازی‌، گل‌های زیبایی همچون نیلوفر در پاهای خلاقت بچیند و برویند و گل‌های رنگی از سر و رویت ببارد.

با احترام، بهناز شفیعی، همسر ناصر حجازی

متن نامه علی کریمی:

اسطوره ها را می کشند اما آنها نمی میرند. این موضوعی است که بعد از پرواز ناصر حجازی عزیز بیشتر به آن پی بردم. ناصرخان از بین ما رفت اما افکاری که داشت هنوز هم در یاد دوستداران اوست. حجازی حرف هایی می زد که باب میل بعضی ها نبود ولی مردم حرف دل او را می فهمیدند و به همین خاطر است که هنوز برای تلفن او پیامک می فرستند.

حجازی از جنس مردم بود و برای همین احساسات آنها را درک می کرد و صدایشان را فریاد می زد. به واسطه همین منش و رفتارها مردم هم اسطوره شان را تا لحظه آخر تنها نگذاشتند و صحنه هایی در لحظه وداع مردم با ناصرخان در استادیوم آزادی رقم خورد که خودم شاهدش بودم.

حالا هم اسطوره در بین ماست و باید افکار او به درستی از سوی خانواده و دوستداران او منعکس شود.

یا حق. علی کریمی

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
این نامه رو باید تقدیم کرد به هواداران خوش غیرت و قدر شناس پرسپولیس !

اسطوره ها را می کشند اما آنها نمی میرند.

211.jpg

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
- به عنوان سوال آخر ، می خواهم نظرت را در مورد علت کیفیت یک بازیکن در آسیا بپرسم که نمونه ای شبیه او قبلا نبوده است و بعید هم می دانم هرگز تکرار شود ، اسم او علی کریمی است و در اروپا هم سابقه بازی در بایرن مونیخ را دارد ، ریشه این تفاوت او در کجاست ؟

( برای این سوال ، یک کلیپ 4 دقیقه ای از بهترین مهارت ها و گل های علی کریمی در پرسپولیس ، تیم ملی و بایرن مونیخ را تماشا می کند ).

مارک : او قطعا در خیابان فوتبال یاد گرفته است ، درست است ؟ او محصول آکادمی نیست. فوتبالی خیابانی (منظورش همان کل کوچک خودمان است) به خاطر فضای کمتر ، جنس بازی و هیجانی که برای نوجوانان و جوانان دارد یک ضرورت به تمام معنا است ، بازیکنانی که فوتبال را از فوتبال خیابانی اغاز میکنند سرعت و کیفیت بهتری در یادگیری مهارت دارند ، ما در انگلیس این مسئله را اخیرا در تمرینات اکادمی پرورش استعدادهای انگلستان در نظر گرفته ایم . آنجا نوجوانان ما باید با توپی کوچک تر از توپ حرفه ای فوتبال در زمینی به مراتب کوچک تر با نفرات کمتر فوتبال یا شاید فوتسال بازی کنند

گفت‌وگوی اختصاصی سایت گل با پروفسور مارک ویلیامز: تیکی تاکا هرگز به انگلیس نخواهد رسید/ علی کریمی محصول فوتبال خیابانی شماست/ گل کوچک برای فوتبال امروز یک ضرورت است

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
علی کریمی: پول ثبت نام در مدرسه فوتبال را نداشتیم / صیح تا شب کارمان گل کوچک بود / بیشتر مدارس فوتبال بیزنس می کنند - Goal.com

سایت گل – روزنامه ایران ورزشی ، در شماره امروز با بازنشر گفت وگوی ویژه مارک ویلیامز در سایت گل ، مصاحبه جالبی هم با علی کریمی انجام داده است . ویلیامز در مصاحبه اش با گل از لزوم انجام فوتبال خیابانی گفته بود که روح و جوهره این ورزش است ... و حالا حرفهای علی کریمی یکی از بهترین محصولات آکادمی آسفالت و توپ پلاستیکی . حرفهای کریمی جالب است. او به علاقه تسل خودش به فوتبال اشاره می کند . چیزی که امروز جای خود را به بازی های بی تحرک کامپیوتری داده است :

مي‌خواهم به روزهايي برگرديد كه 13-12 سال بيشتر نداشتيد. آن موقع چقدر براي بازي در كوچه و خيابان وقت مي‌گذاشتيد؟

چطور بدون مقدمه به گذشته‌ها برگشتيد؟

بعد از پاسخ شما دليلش را مي‌گويم.

يادم نمي‌رود، از مدرسه كه برمي‌گشتيم، لباس‌ها يك طرف، كيف هم يك طرف ديگر، غذا خورده، نخورده مي‌پريديم توي كوچه و تا شب فوتبال بازي مي‌كرديم. وقتي هم كه به خانه مي‌آمديم اينقدر خسته بوديم كه بيشتر وقت‌ها سر سفره خوابمان مي‌برد. حالا مي‌گوييد چرا يكدفعه اين سوال را پرسيديد!

بله، يك پروفسور ورزشي در كنفرانسي در اروپا گفته كه شما محصول فوتبال خياباني هستيد.

درست گفته است. خودتان بهتر مي‌دانيد كه در آن زمان مدارس فوتبال كم بود و ما پولش را نداشتيم كه ثبت نام كنيم. به همين دليل فقط در كوچه و خيابان بازي مي‌كرديم اما الان شرايط خيلي فرق كرده است.

بله اما بايد ديد در اين مدارس فوتبال و يا آكادمي‌هاي فوتبال چقدر كار انجام مي‌شود؟

در بعضي از اين مدارس فوتبال و آكادمي‌ها، مربيان با اشتياق و علاقه كار مي‌كنند و هدفشان هم بازيكن‌سازي است اما متاسفانه برخي از آنها بيشتر به فكر بيزنس هستند.

به‌نظر شما آكادمي يا مدارس فوتبال چقدر مي‌تواند در بازيكن‌سازي موفق باشد؟

آكادمي جايي است كه بازيكنان مستعد، اصول حرفه‌اي فوتبال را آموزش مي‌بينند و استعدادهايشان شكوفا مي‌شود. قطعا اگر از مربيان دوره‌ديده و باتجربه هم در اين كلاس‌ها استفاده شود بازدهي‌اش بيشتر مي‌شود اما من بارها با اين مساله در سال‌هاي گذشته روبرو شدم كه فلان مربي مي‌گفت اين بازيكن كشف من بوده ولي الان خيلي از تيم‌هايي كه هر سال بازيكنان زيادي را به فوتبال ايران عرضه مي‌كردند بيشتر خريدار بازيكن شده‌اند و اين اصلا خوب نيست. در حالي كه در همين كشورهاي حوزه خليج‌فارس باشگاه‌هاي مطرح دنيا مثل منچستر، رئال، بايرن مونيخ و ... مدارس فوتبالي را با هزينه‌ خودشان احداث مي‌كنند تا از ميان 300-200 نوجوان 3-2 بازيكن مستعد را شناسايي كنند. ما همين الان در شهرهاي كوچك كشورمان هم بازيكنان بااستعداد زيادي داريم كه با كمي توجه بيشتر و در اختيار گذاشتن امكانات بهتر مي‌توانيم تا حدودي پشتوانه‌سازي كنيم.

Eddiy

Registered User
لایک‌ها
505
شعر ترکی علی کریمی برای شهریار

بازیکن تیم فوتبال تراکتورسازی به مناسبت روز شعر و ادب فارسی و روز بزرگداشت استاد محمدحسین شهریار شعری به زبان ترکی برای هوادارانش ارسال کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی کریمی که از ابتدای لیگ سیزدهم به تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز پیوسته است، امروز چهارشنبه که مصادف با روز بزرگداشت استاد محمدحسین شهریار است در کد هواداری اش (2010208) شعر این شاعر را برای هوادارانش ارسال کرده است.

حیدر بابا دنیا یالان دنیادی
سلیماندان نوحدان قالان دنیادی

هرکیمسیه هر نه وءریب آلیبدی
افلاطون بیر قوری آد قالیبدی

سالروز درگذشت استاد شهریار و روز شعر و ادب پارسی گرامی باد.

دوستدار ایران و ایرانی ؛ علی کریمی

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
همسترینگ کریمی پاره شد - Perspolisnews.Com

هافبک تیم تراکتورسازی دچار پارگی از ناحیه همسترینگ شد.

دکتر فریدون مولایی،پزشک تراکتورسازی درباره وضعیت علی کریمی به اوج عنوان کرد:پس از اینکه کریمی روز چهارشنبه از پایش M.R.I گرفت،مشخص شد همسترینگ او 6 سانت دچار پارگی شده است.به همین دلیل این بازیکن به مدت 3 تا 4 هفته از میدان به دور خواهد بود.

کریمی که در حال حاضر در تهران به سر می برد،از روز پنجشنبه با حضور در آکادمی فوتبال فیزیوتراپی اش را آغاز می کند.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
انگيزه بالاي جادوگر براي بازگشت/زرينه: در ترافيك تهران، زودتر از همه به كلينيك مي آيد - Goal.com

سایت گل- اصلا"فكرش را نمي كردكه با يك پاس پشت پا دچار چنين مصدوميتي شود.عضله پشت پاي راست علي كريمي دچار پاره گي شد و پس از هماهنگي با كادر پزشكي تراكتورسازي براي درمان به تهران آمد.
كريمي پس از ام.آي.آر براي شروع درمان به كلينيك دكتر زرينه(پزشك سابق پرسپوليس)رفت.زرينه مي گويد:«ايشان روز شنبه گذشته مراجعه كردند كه مشكل كشيدگي ران پاي راست از نوع دوم را دارند.
درمان اوليه از همان روز در دو نوبت صبح وبعداز ظهر را اغاز كرديم.خوشبختانه روند رو به بهبودي داشته اند و از شنبه آينده تمرينات مربوط به تقويت عضله را انجام مي دهيم. اين نوع اسيب ديدگي ها معمولا"سه تا چهار هفته زمان مي برد كه يك هفته آن سپري شده است.»زرينه به موضوعي اشاره مي كند كه فصل پيش و پس از مصدوميت كريمي در بازي با صباي قم هم شاهد آن بوديم.
او مي گويد:«كريمي يك بازیكن حرفه اي است و براي من خيلي با ارزش است كه با وجود ترافيك تهران زودتر از زمان مقرر به كلينيك مي آيد.خيلي خوشحالم كه او را اينطور با انگيزه مي بينم و مطمئنم پس ار بهبودي ميتواند مثل بازيهاي گذشته به تيمش كمك كند.»

بالا