• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

علی کریــــــــــمی

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
بازیکن تیم فوتبال تراکتورسازی گفت: با حضور برخی مدیران در فوتبال خداحافظی غریبانه بازیکنان طبیعی است.

به گزارش خبرگزاری فارس، علی کریمی پس از تساوی یک بر یک مقابل استقلال در جمع خبرنگاران در مورد ضد فوتبال بازی کردن استقلال گفت: استقلال ضد فوتبال بازی نکرد. شاید ما هم زمانی نیاز به یک امتیاز داشته باشیم و اینگونه بازی کنیم. ما باید خیلی خوب بازی کنیم تا حریف را شکست دهیم. استقلال بسته بازی کرد، ضد فوتبال بازی نکرد و بین این دو فرق وجود دارد. هواداران هم باید این مسئله را متوجه شوند.

وی ادامه داد: وقتی استقلال بسته بازی می‌کرد تنها راهش سانتر از جناحین بود که استقلال مدافعان سرزن داشت و میانگین قدی آنها بالاتر از ما بود. بازی هم مساوی تمام شد دست تمام تماشاگرانی که در این هوای سرد و بارانی برای حمایت از تیم به ورزشگاه آمدند درد نکند. فکر می‌کنم آنها از بازی ما راضی باشند، به هر حال فوتبال همین است.

کریمی در مورد روز تولدش گفت: طبیعی است که در روز تولد آدم خوشحال است و از تمام کسانی که به من پیامک زدند و یا تلفنی تبریک گفتند تشکر می‌کنم، امیدوارم محبت آنها را جبران کنم.

علی کریمی در مورد خداحافظی تلخ و غریبانه برخی از بازیکنان مطرح فوتبال و اینکه خیلی‌ها نگرانند که او هم همین‌ گونه از فوتبال برود، گفت: با حضور برخی مدیریت‌ها و مدیران این امر طبیعی است، ممکن است این اتفاق برای من هم بیفتد. قرار بود برای خداحافظی مهدوی‌کیا هامبورگ را بیاورند اما نمی‌دانم به چه دلایلی این اتفاق نیفتاد.

بازیکن سابق پرسپولیس تصریح کرد: معمولا مدیران ابتدا برنامه‌های خود را هماهنگ می‌کنند و بعد آنها را رسانه‌ای می‌کنند اما اینجا اول حرف می‌زنند و بعد دلایل انجام نشدن را می‌گویند. اول فقط شعار می‌دهند و بعد می‌گویند به این دلایل عملی نشد.

وی افزود: چطور در کشورهای عربی بارسا، رئال، میلان برای خداحافظی یک بازیکن می‌روند و یا حتی برای یک بازیکن ارزشمند تیم‌های ملی برزیل و آرژانتین را می‌آورند و کلی هم هزینه می‌کنند اما ما ساده‌ترین کار را هم نمی‌توانیم بکنیم. با این مدیریت‌ها و شرایط نه من که شاید برای دیگر بازیکنان هم این اتفاق و خداحافظی عادی شود و دیگر هم زیاد در موردش صحبت نخواهد شد.

کریمی در مورد بازی آینده مقابل پرسپولیس گفت: باید بازی بعدی را ببریم آن بازی هم 3 امتیاز دارد و ما به حمایت پرشور هواداران نیاز داریم، اگر اشتباه نکنم 4 بازی پشت هم میزبان هستیم که این میزبانی می‌تواند به تثبیت ما در صدر جدول کمک کند.

علی کریمی در مورد خطای اکبر‌پور در محوطه جریمه گفت: این بازیکن پایش را روی پای من گذاشت اما کارشناسان باید در این ارتباط نظر بدهند البته عده ای از کارشناسان که سمت ندارند دائما از داوران اشکال می‌گیرند و وقتی آنها خودشان سمت می‌گیرند و عده دیگر سمتشان را از دست می‌دهند همه چیز برعکس می‌شود و تعریف‌ها و انتقاد‌ها جایش تغییر می‌کند. به هر حال این هم بسیار جالب است و نشان می‌دهد که پست و مقام چه کارها که نمی‌کند.

وی در مورد صحبت‌های رحمتی و نکونام با داور خاطرنشان کرد: آقای نکونام ماشاءالله دائما با داور صحبت می‌کرد. او اگر انرژی‌اش را برای بازی بگذارد مثمر ثمر‌تر می‌شود.

کریمی در مورد اینکه استقلال بسیار خوش‌شانس بود و دائما دفاع می‌کرد گفت: شاید ما نیز اگر در یک شهر دیگر بازی کنیم دفاع انجام دهیم و به این کار نمی‌توانیم ایرادی بگیریم استقلال بسیار متفکرانه بازی کرد و توانست یک امتیاز بگیرد.

وی در مورد اینکه شایعه شده قرار است او به پرسپولیس بازگردد و قائم مقام این باشگاه این مسئله را عنوان کرده است گفت: من از این مسئله تعجب می‌کنم شما ببینید الان مدیرعامل پرسپولیس بین زمین و آسمان است و نباید پیگیر این حرفها باشید. باید وزیر ورزش انتخاب شود تا انشاءالله همه چیز سر و سامان بگیرد. من در مورد بازگشتم به پرسپولیس صحبت‌هایم را کرده‌ام و دیگر دوست ندارم این حرفها را تکرار کنم.

هافبک تراکتور‌سازی در مورد اینکه گفته می‌شود او به خاطر اختلاف با سعید شیرینی پرسپولیس را ترک کرده است اظهار داشت: اینها کسی نیستند که من بخواهم در موردشان صحبت کنم و خودشان به فوتبال آمده‌اند یک چیز را برای بار آخر بگویم. اگر قرار باشد روزی بروم این کار را انجام می‌دهم. نمی‌روم استعفا بدهم تا این مسئله قبول شود یا نه. همه منتظر هستند وزیر ورزش مشخص شود تا انشاءالله همه چیز سر و سامان بگیرد. من در مورد بازگشتم به پرسپولیس صحبت‌هایم را کرده‌ام و دیگر دوست ندارم این حرفها را تکرار کنم.

هافبک تراکتور‌سازی در مورد اینکه گفته می‌شود او به خاطر اختلاف با سعید شیرینی پرسپولیس را ترک کرده است اظهار داشت: اینها کسی نیستند که من بخواهم در موردشان صحبت کنم و خودشان به فوتبال آمده‌اند یک چیز را برای بار آخر بگویم. اگر قرار باشد روزی بروم این کار را انجام می‌دهم. نمی‌روم استعفا بدهم تا این مسئله قبول شود یا نه. همه منتظر هستند وزیر ورزش مشخص شود تا ترکیب جدید هیئت‌مدیره معلوم شود چرا که این هیئت‌مدیره برای زمان عباسی است. جدیدا مد شده مدیران استعفا می‌دهند و بعد به کار خود ادامه می‌دهند.

وی در مورد اینکه سال قبل با ژوزه دچار مشکل شد و رویانیان او را به پرسپولیس بازگرداند عنوان کرد: ما آشتی نداشتیم بلکه من را برگرداندند وقتی گیر کرده بودند من را به تیم برگرداندند.

کریمی در مورد اینکه آیا تا زمانی که محمد رویانیان در پرسپولیس است به این تیم بازمی‌گردد عنوان کرد: من بازیکن هستم و کاره‌ای نیستم. خدا را شکر پرسپولیس امسال نتیجه گرفته و معلوم شد مشکل از من بوده است اما می‌گویم اینها بالاخره می‌روند و فوتبال برای من و امثال من است. در مورد رویانیان دایی همه حرفها را زده بود و لازم نیست من چیزی بگویم.

وی در مورد طلبش از پرسپولیس عنوان کرد: آنقدر از پرسپولیس پول گرفتم که اینها دیگر پولی نیست. اگر رویانیان جرات دارد و پرسپولیس دارای مشکل مالی است چطور کادر فنی تمام پولش را دریافت می کند. تمام زحمت را بازیکن می‌کشد اما تمام کادر فنی و ماساژور تیم نیز پولشان را گرفته‌اند. اگر جرات دارند این کار را با علی دایی انجام دهند.

هافبک تراکتور‌سازی در مورد اینکه محمد رویانیان در دیدار پیشکسوتان پرسپولیس و میلان از فرهاد مجیدی برای خداحافظی از فوتبال دعوت کرده است عنوان کرد: واقعا من گاهی به خاطر این حرفها نسبت به ایشان شک می‌کنم بعضی وقت‌ها حرفهایی می‌زنند که فکر نکنم درست باشد. او می‌خواهد برای مجیدی بازی خداحافظی بگذارد در حالی که ۴_۵ ماه پیش مهدی مهدوی‌کیا در شرایطی بسیار بد راهی خانه شد و از آن پس او را ندیدم که فکر می کنم به خاطر آن اتفاق دیگر دور و بر فوتبال نمی‌آید. امیدوارم این اتفاق برای بقیه پرسپولیسی‌ها نیفتدو در تمامی رشته‌ها جوری برنامه‌ریزی شود که هیچ بازیکنی اینچنین خداحافظی نمی‌کند. سن ما دیگر به این مسئله قد نمی‌دهد.

کریمی در مورد اینکه از سوی استقلالی‌ها به داور اعتراض زیادی می‌شد اظهار داشت: به هر حال این مسائل در بازی هست و فکر می‌کنم داور سعی کرد بیشتر مدیریت کند. متاسفانه داور هر سوتی چه به ضرر استقلال و به چه به نفع آنها می‌زد سه چهار بازیکن این تیم دور او حاضر می‌شدند. وقتی سوتی زده می‌شود دیگر قابل بازگشت نیست و نباید این همه اعتراض کرد.

وی در مورد اینکه پرسپولیس به نظر می‌رسد قهرمان نیم‌فصل شده است خاطرنشان کرد: این موضوع مبارکشان باشد. ما فرصت رفتن به صدر را داشتیم اما استفاده نکردیم. متاسفانه کل بازی هم در اختیار ما بود. با بدشانسی موقعیت‌هایمان را از دست دادیم البته مهم قهرمانی پایان فصل است

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
انشاالله وزیر ورزش فردی بهتر از رویانیان رو انتخاب کنه هرچند رویانیان هم خوبه ولی چون با داداشم (علی اقا) مشکل داره باید زودتر بره

علی اقا خیلی دلم برات تنگ شده ناموسن

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
تبریک منصوریان به علی کریمی/تولدت مبارک پسر ایران

علیرضا منصوریان در پیامی تولد علی کریمی را به او تبریک گفت.

منصوریان در پیامش نوشته است:«حضور تو و بازی های زیبایت بارها مردمی را شاد کرده که لایق شادی و بزرگواری بوده اند.سالروز میلادت برای آبی و قرمز مبارک است.تولدت مبارک پسر ایران.»

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
شجاعی با رد صحبت‌هایش در صفحات اجتماعی علیه کریمی حرف نزدم،پاسخی هم به توهین کنندگان نمی‌دهم/این واکنش‌ها به خاطر حرف‌هایم است

سلام به مردم خوب ایران

با توجه به نقل قول هایی از جانب من در یک خبرگزاری رسمی، وبسایتهای رسمی و غیر رسمی مبنی بر توصیه هایی به دوست عزیزم علی کریمی، تمرین نکردن در ایران با تیم ملی، جواب توهین کنندگان را خواهم داد و اخبار مشابه دیگر که همه ساخته و پرداخته ذهن کسانی است که دنبال مقاصد دیگری هستند این پیام را برای شما ارسال می‌کنم.

شجاعی ادامه داد: من در همه هفته های گذشته جز صحبتی کوتاه در مورد مافیای فوتبال در مورد هیچ موضوع دیگری حتی تیم ملی فوتبال هیچ صحبتی نکرده ام و تمام این اخبار منتشر شده کذب محض است. شاید که این اخبار سراسر دروغ به خاطر حرف هایی است که در مورد مافیای فوتبال زده باشم!

انتقادهای مردم را نیز همیشه به حق دانسته ام و همواره برای طرفداران فوتبال احترام قائل بوده ام.

به امید صداقت در سخن و کردارمان

اسپانیا - دوستدار مردم بزرگ ایران مسعود شجاعی

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
کریمی: اگر بزرگ بودم به جبهه می‌رفتم

گروه ورزشي: هافبک تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز نسبت به صحبت‌های مدیرعامل باشگاه پرسپولیس واکنش نشان داد.
کریمی: اگر بزرگ بودم به جبهه می‌رفتم
علی کریمی در پاسخ به اظهارات محمد رویانیان که اعلام کرده بود، زمانی که اسلحه دستش بود کریمی بچه بود، گفت: آقای رویانیان شما درست می‌گویید، من زمان جنگ فقط یک سال بیشتر نداشتم اما شک نکنید اگر بزرگ بودم با کمک خدای بزرگ به جبهه می‌رفتم و باز هم شک نکن برعکس شما هیچ منتی بر سر مردم نمی‌گذاشتم. وی افزود: من به قول شما در جنگ نبودم و شما اسلحه در دستتان بود، اما اگر شما آن موقع خدمتی کردید وظیفه‌تان را در قبال مملکت ما انجام دادید. ما در این مملکت امثال شهید همت و فهمیده‌ها و هزاران جانباز عزیز جنگ تحمیلی را داریم که من وخانواده‌ام خودمان را همیشه و همواره مدیون آنها می‌دانیم بی منت این عزیزان در جبهه‌ها جنگیدند، شیمیایی شدند، جان خود را از دست دادند و اگر آنها نبودند الان من و شما راحت زندگی نمی‌کردیم. کریمی خاطر نشان کرد: شما درست می‌گویید، من بچه بودم و شما اسلحه به دست بودید اما خیلی‌ها اسلحه داشتند، جنگیدند و شهید شدند و یا جانباز شدند و عده‌ای از این عزیزان هم بهترین سالهای عمرشان را در اسارت و گوشه بیمارستان گذراندند ولی امروز و پس از گذشت 25 سال از جنگ تحمیلی حتی یک بار هم توقعی از کسی نداشتند دقیقا برعکس شما.

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
600_Goal-1392-08-21.jpg

600_AbrarVarzeshi-1392-08-21.jpg

600_Hadaf-1392-08-21.jpg

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
هافبک تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز متن جالب و عجیبی را در کد هواداری خود منتشر کرده است.

علی کریمی در کد هواداری خود پیام جالبی را منتشر کرده، پیامی که معلوم نیست کنایه به چه کسانی است!

در این پیام آمده است: وقتی شیر طعمه‌اش را با آمدن لاشخورها رها می‌کند، ترس ندارد، بلکه باورش این است که طعمه دیگر ارزش خوردن ندارد... سلام، صبح به خیر، هفته خوبی را برایتان آرزو می‌کنم.../
دوستدار شما علی کریمی

fanoseshab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
312
تصاویری از آشپزی علی کریمی برای عزاداران حسینی

تصاویر زیر آشپزی علی کریمی را در حال آشپژی برای عزاداران سید و سالار شهیدان نشان می دهد.

0wv07k9u8fqa822m1r7t.jpg

kl25v1q6t42b2eurb6i.jpg

fanoseshab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
312
حمایت علی کریمی از رفتگران طبیعت

حدود یک‌سال است گروهی از مردم زیر عنوان «رفتگران طبیعت» گردهم آمده‌اند و تلاش می‌کنند زباله‌های ریخته‌شده توسط بقیه را جمع کرده و طبیعت را تمیز کنند. این گروه‌ها حالا در کل کشور فعال هستند و هر روز هم برنامه پاکسازی طبیعت دارند. اما این ایده از کجا آمد و چه شد که در مدت 12ماه به همه کشور گسترش پیدا کرد.

«کاظم نجاریون» فردی که از او به عنوان موسس رفتگران طبیعت ایران یاد می‌شود و این روزها هر هفته به گوشه‌ای از کشور سفر می‌کند تا در برنامه‌های پاکسازی طبیعت در استان‌های مختلف کشور شرکت داشته باشد و با دوستداران طبیعت ایران دیدار کند. 62‌سال دارد و پیش از این 25‌سال از عمرش را در آلمان و آمریکا گذرانده و 15‌سال پیش همراه با خانواده‌اش به ایران برگشت.

حمایت علی کریمی از رفتگران طبیعت
نجاریون از تلویزیون و رسانه‌های جمعی گله‌مند است و می‌گوید برای دوست‌بودن با طبیعت و زباله‌نریختن تاکنون در کشور ما فرهنگ‌سازی نشده است.
تابناک

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
این کنایه، به پرسپولیس میچسبه و بس... متاسفم برای مرد بزرگی که هیچ بزرگتری دور و بر یا بالای سرش نداره تا هر از گاهی نهیبش بزنن که این بادمجان دور قاب چینهایی که این روزها به هر کنایه و اشاره اون "احسنت" و "ای ولله" و "باریکلا" نشون میدن، وقتی از چهارچوب سبز بیرون رفت، دیگه حتی اون مچ بند سبز معروفش رو هم فراموش خواهند کرد.
هیچ آدمی ، هرچقدر هم که موجه و دنیا دیده و باتجربه باشه (که هیچکس در سن کریمی نیست) بازهم نیاز داره گهگاهی مورد مواخذه و گوشزد قرار بگیره. از کریمی خدا میسازن تا نفرتشون رو از دیگران علنی کنن. و کریمی، خواسته یا ناخواسته بازیچه دست اونها شده. متاسفم... بسیار متاسفم که یکی از تاریخی ترین قرمزهای تاریخ فوتبال ایران، با دست خودش و هلهله کنان دور و برش به شدت درحال خود ویرانگریست...
کریمی چه کسی رو رها کرده که لاشخورها به سمتش اومدن؟ دایی؟ رویانیان؟ کی؟ کدام لاشخورها به سراغ دایی و رویانیان اومدن که فرزند ناآگاه پرسپولیس اشاره به اونها داشته باشه؟ آیا لاشخور اشاره به دایی و رویانیان نیست؟ خب... اگر اینطوره و دوستان از اتصال چنین صفتی به اونها اینقدر در شیپور ذوق زدگی میدمن، پس طعمه کیه؟ آیا جز پرسپولیس؟ آیا باید بپذیریم که علی کریمی همچون شیری به طعمه ای بنام پرسپولیس چنگ انداخته بود و حالا که لاشخورهایی مثل دایی و رویانیان در اختیارش گرفتن، در واقع دیگه برای کریمی اهمیتی نداره؟

من از دو زاویه به این ماجرا نگاه میکنم :

اول اینکه کریمی آگاهانه سعی در تخریب اعصاب و روان گردانندگان این روزهای پرسپولیس داره و انتخاب چنین عبارتهای نیشداری تنها برای به حاشیه کشوندن اونها و در نهایت به حاشیه بردن تیم هست. خب در اینصورت اون جماعت همواره پیرو و همواره تاییدکننده به من بگن، ادعای عشق به پرسپولیس رو چطور میشه با این اعمال توجیه کرد؟

دوم اینکه کسانی از جانب کریمی در فضای مجازی اقدام به انتشار چنین جملاتی میکنن. واکنش به این جملات از طرف مقابل چون خطاب به کریمی هست، عکس العمل ستاره رو درپی داره و طبیعتا این آتش خاموش نخواهد شد... بازهم مقلدین چشم بسته کریمی به من بگن، اگر سر سوزنی ادعای پرسپولیسی بودن دارن (که ادعاشون بسیار بالاتره) چه منفعتی در این دعوا برای پرسپولیس میبینن؟

آیا مایلی کهن دیگه ای در حال تولده؟ کسی که تا در تیم باشه ساکته و وقتی به هر دلیلی در تیم نبود از کمترین روزنه و جایگاهی برای حمله به پیکر فرسوده پرسپولیس خودداری نمیکنه؟ آیا این مایلی کهن جدید هم پرسپولیس رو تنها در چهرچوب استانداردها و دلخواسته های خودش میخواد؟ آیا این منتقد ازلی و ابدی، از هرکس و هرچیزی، از خداحافظی غریبانه مهدوی کیا بگیر تا فن کمر دهنوی باید برای احقاق حقوق از دست رفته خودش استفاده کنه؟
این عزیز دل ما مگه دوست و رفیق فابریک مهدوی کیا نیست؟ چرا یک صدم عکس العملهای مهدوی کیا رو یاد نمیگیره؟ آیا جز اینه که با حمایتهای کورکورانه و از بغض معاویه عده ای فرصت طلب، چشمهاش رو بر واقعیتی بنام پرسپولی بسته؟ اعتراضها، اتهامها، افشاگریها و جملات قصار علی کریمی در همه این سالها چه دردی رو از پرسپولیس دوا کرده؟ این رو یکی از سینه چاکان علی کریمی به من جواب بده...

مخلص کلام :

علی کریمی بازیچه شده... در محاصره عده ای که چشم بسته هر حرکتش رو تایید میکنن. از هر خصلت خوب و بدش برای پیشبرد اهدافشون استفاده میکنن. چشمها و گوشهاش رو بستن، از بسکه همه رو به چشمش بد جلوه دادن و دم گوشش بد دیگران رو گفتن.
علی کریمی تهاجمی شده... همیشه بود... گاهی با داور مسابقه بر سر احقاق حق تیم درگیر میشد و محروم، گاهی با ساک پزشک تیم بر سر احقاق حق خودش... بادمجان دور قاب چینها این خصلت کریمی رو جهت میدن به سمت اهداف خودشون. به سمتی که برای هرکس مفید باشه برای پرسپولیس نیست... 5 سال اخیر رو دوره کنید و ردپای این بادمجان دور قاب چینها رو در اوضاع اسفبار پرسپولیس ببینید. گاهی در لوای کریمی و گاهی دیگران...
ایکاش پسر پرسپولیس، لیست دوستان و اطافیانش رو دوره دوباره ای بکنه. ایکاش با چندتا بزرگتر مشورت کنه... ایکاش چندتا بزرگتر باهاش حرف بزنن... تنها کریمی میتونه همه رو خلاص کنه... هم از شر این حاشیه و هم از شر بادمجان دور قاب چینهای فرصت طلب...

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
امیدوارم جواب بدین یعنی شما میگی این صحبت ها تیم رو میبره به حاشیه ؟ الان که بازی نیست که .! بعدش یعنی کل تیم به خاطر این حرفها بد نتیجه میگیره یعنی شما واقعن اینطوری فکر میکنید .

بادمجان دور قابچین رو اگر من میگفتم الان منو اخطار داده بودی . :))

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
امیدوارم جواب بدین یعنی شما میگی این صحبت ها تیم رو میبره به حاشیه ؟ الان که بازی نیست که .! بعدش یعنی کل تیم به خاطر این حرفها بد نتیجه میگیره یعنی شما واقعن اینطوری فکر میکنید .

بادمجان دور قابچین رو اگر من میگفتم الان منو اخطار داده بودی . :))

بله... این حرفها چیزی جز حاشیه برای تیم نداره. در شرایطی که به یک ثبات نیم بند رسیدیم و روحیه تیمی و پیروزی خواهی به تدریج درحال شکل گرفتنه. شما نمیتونی هوش و حواست رو در اداره تیم (فنی یا مدیریتی) متمرکز کنی در عین حال جوابگوی کسی باشی که کوهی از افتخار و خاطره و هوادار در پرسپولیس داره و هر حرکتی در قبالش انجام بدی خواه ناخواه موج و جریان درست میکنه...
من همه حرفم همینه. علی کریمی با خیلی ها نساخت. اما هیچوقت مثل امسال به مسایل حاشیه ای پرسپولیس دامن نزد (جز دوران مصدومیتش). واقعا چرا؟ از خودتون پرسیدین که این رفتار در دودستگی هواداران پرسپولیس چه نقشی داره؟ انکار دایی و تایید کریمی یا برعکسش چه منفعتی برای پرسپولیس داره؟ دعوای ناتمام کریمی و رویانیان چه کمکی به پرسپولیس میکنه؟ اصلا چه کمکی به حق و حقیقت میکنه؟ دایی با همه غرورش که هزار برابر کریمیه با رویانیان کنار اومد (حالا با هر مکانیزمی) و حاصلش این موفقیتهای نبم بندیه که داره بدست میاد. خریدهایی که آگاهانه انجام میشه. نتایجی که ولو ناپلئونی اما بدست میاد... چه ایرادی داره که همه کسانی که در حرف و ادعا قرمز تر از هر قرمزی هستن برای موفقیت پرسپولیس منیت ها رو کنار بذارن؟ از آشتی مجیدی و قلعه نویی بعد از اونهمه کشمکش چه کسی بیشتر از استقلال سود برد؟ چه کسانی بیشتر از استقلالیها شاد شدن؟ کار خوب رو یاد بگیریم حتی از رقیبمون...
حالا شمای نوعی بیا بر این آتش نفت بریز. کجای کار رو درست میکنید؟ شاکله هنوز نا استوار پرسپولیس رو بعد از رفتن رویانیان (خواسته قلبی شما) کی جمع میکنه؟ علی کریمی؟ واقع بین باشید. اینها آتش تفرقه است که بادمجان دور قاب چینهای اطراف کریمی تهیه دیدن. بادمجان دور قاب چینها کاربرهای اینترنت و هواداران توی استادیم نیستن. دوستان خاله خرسه ای هستن که منافعشون در این درگیریها نهفته است.
شمای هوادار نباید خام بشید. کریمی بدون هویت پرسپولیسی اش چیزی کم داره و تاریخ پرسپولیس هم بدون علی کریمی چیزی کم خواهد داشت. اینها دو هویت جدا نیستن و هرکس، در هر لباسی و هر جایگاهی با هر وسیله ای بخواد خدشه ای بر عملکرد پرسپولیس وارد کنه بدون شک محکوم خواهد بود...

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
بالاخره سالهای پایانی بازی جادوگر هست ................ شاید با کمی درایت ....میتونست بهتر عمل کنه! .......... کریمی نیازی نداره که با مدیر باشگاه قبلیش درگیری ایجاد کنه!

........... کریمی کسی نیست که بزرگ نباشه ........ تو کانون توجه نباشه ........ سابقه بدی داشته

باشه ....... در نوع خودش نظیر نداشته و نداره! ............ اگر کمی عزت نفس نشون میداد و شروع نمیکرد یا دامن نمیزد .......... از بزرگیش چیزی کم میشد؟

از چشم هوادارانش میافتاد؟ الان باید تمام ذهنش درگیر موفقیت تیم جدیدش باشه! (گر چه این جمله گفتنش سخته!)

فصل پیش فرصت داشت تمام حرفاشو داخل زمین بزنه! ............. و چیزی جز مصدومیت و حاشیه برا تیم نداشت! ............ حالا رفتار کردن مثل یه بازیکن بزرگ براش سخته؟ فک کنه با حرفاش سردار رو نابود کنه!

اونوقت احساس خوشحالی میکنه؟ یا احساس گرفتن انتقام خوشحالش میکنه؟ الان ضربه زدن به سردار باعث لطمه خوردن پرسپولیس نمیشه در شرایط کنونی؟

مشکل و ایراد به سردار وارد باشه هم ، ....................... از علیمون توقع رفتاری در حد اسطوره و بزرگ باشگاه داشته باشیم اشتباه کردیم؟

به قول سردار کریمی فرزند پرسپولیسه ..................... انتظاری که از فرزند پرسپولیس داریم این نیست!

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
به هر حال این هم نظر شماست . من مخالف شما هستم که میگید دودستگی . من احتمالن دسته مقابل شما هستم دیگه. من استادیوم هم میرم و تیمم رو تشویق میکنم .الان دعوا بین دو نفره به ظاهر . اگر قرار باشه با این حرفها تیم به حاشیه بره که دیگه اون تیم تیم نیست شما میگی دودستگی میوفته اشتباه نکنید مگه ما نیستیم میریم ورزشگاه یه بار هم علی کریمی نگفتیم . شما رویانیان رو میچسبونی به کل باشگاه یعنی میگی یکی بر علیه ایشون حرف بزنه یعنی پرسپولیس . چه طوری شما میگی هیچکس مهم نیست فقط پرسپولیس مهمه اما پای رویانیان و صحبت های سیستماتیکش و کارهای پشت پرده بر علیه بازیکن محبوب همه ما میشه کل باشگاه میشه . آقای رویانیان اگر خیلی آدم نیکوکاری هستن ایشون کوتاه بیاد حالا چرا ایشون کوتاه نمیاد فقط به حرف زدن نیست . ایشون گفت جواب فرزند پرسپولیس رو نمیدم (به به چه مدیر عامل خوب و پاکی داریم ) اما پشت پرده طوری عمل کردن اول گفتن علی کریمی رفته شکایت کرده ! بعدش گفتن پولای اصافه ای که گرفتی رو پس بده . کسی که سفید امضا میکنه این بدترین توهینی هست میشه به یه فرد کرد . اونم کی آخه اگر یه بازیکن معمولی بود که اون هم بده اما ... منتها علی کریمی زیاد صحبت نمیکنه . خیلی ها صحبت زیاد میکنن اما کارشون اونی نیست که میگن .

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
چقدر حرف سنگینی زد این کاپیتان
احسنت داش
به هر حال این هم نظر شماست . من مخالف شما هستم که میگید دودستگی . من احتمالن دسته مقابل شما هستم دیگه. من استادیوم هم میرم و تیمم رو تشویق میکنم .الان دعوا بین دو نفره به ظاهر . اگر قرار باشه با این حرفها تیم به حاشیه بره که دیگه اون تیم تیم نیست شما میگی دودستگی میوفته اشتباه نکنید مگه ما نیستیم میریم ورزشگاه یه بار هم علی کریمی نگفتیم . شما رویانیان رو میچسبونی به کل باشگاه یعنی میگی یکی بر علیه ایشون حرف بزنه یعنی پرسپولیس . چه طوری شما میگی هیچکس مهم نیست فقط پرسپولیس مهمه اما پای رویانیان و صحبت های سیستماتیکش و کارهای پشت پرده بر علیه بازیکن محبوب همه ما میشه کل باشگاه میشه . آقای رویانیان اگر خیلی آدم نیکوکاری هستن ایشون کوتاه بیاد حالا چرا ایشون کوتاه نمیاد فقط به حرف زدن نیست . ایشون گفت جواب فرزند پرسپولیس رو نمیدم (به به چه مدیر عامل خوب و پاکی داریم ) اما پشت پرده طوری عمل کردن اول گفتن علی کریمی رفته شکایت کرده ! بعدش گفتن پولای اصافه ای که گرفتی رو پس بده . کسی که سفید امضا میکنه این بدترین توهینی هست میشه به یه فرد کرد . اونم کی آخه اگر یه بازیکن معمولی بود که اون هم بده اما ... منتها علی کریمی زیاد صحبت نمیکنه . خیلی ها صحبت زیاد میکنن اما کارشون اونی نیست که میگن .

متن بالا رو که رفیقم نوشته بخون . حرف دل خیلیاست که بازی های کریمی رو دیدن و میفهمن چه مرد بزرگیه !!!!!
////////////////

//////////////////////////
قبلا گفتم :: هر وقت از حرفی خوشم بیاد نقل قول میکنم تشکر میکنم . دیگه هیچوقت توی این تاپیک پست تخصصی برای تیم محبوبمون نمینویسم

الان باز یه عده میان چهارصد صفحه مینویسن که مثلا بگن چون چهارصد صفحه نوشتیم پس ::
( فقط ما پرسپولیسی ایم )
"فقط ما هواداریم و شما هیچی نیستین"
( فقط ما عاشق پرسپولیسیم )
"فقط ما فوتبال میفهمیم بقیه نمیفهمن خخخخخ"
....الان باز یه عده هم میان بهش میگن :: افرین صد افرین هزارو سیصد افرین فرشته ی روی زمین خخخخخ....

////////////////////////////////////////////////
سربلندباشه هرچی پرسپولیسیه
ایشالا میلان رو ۱۲ نفره ۶ تایی کنیم ~~> بگو ایشالا

Last edited by a moderator:
بالا