چقدر حرف سنگینی زد این کاپیتان
احسنت داش
به هر حال این هم نظر شماست . من مخالف شما هستم که میگید دودستگی . من احتمالن دسته مقابل شما هستم دیگه. من استادیوم هم میرم و تیمم رو تشویق میکنم .الان دعوا بین دو نفره به ظاهر . اگر قرار باشه با این حرفها تیم به حاشیه بره که دیگه اون تیم تیم نیست شما میگی دودستگی میوفته اشتباه نکنید مگه ما نیستیم میریم ورزشگاه یه بار هم علی کریمی نگفتیم . شما رویانیان رو میچسبونی به کل باشگاه یعنی میگی یکی بر علیه ایشون حرف بزنه یعنی پرسپولیس . چه طوری شما میگی هیچکس مهم نیست فقط پرسپولیس مهمه اما پای رویانیان و صحبت های سیستماتیکش و کارهای پشت پرده بر علیه بازیکن محبوب همه ما میشه کل باشگاه میشه . آقای رویانیان اگر خیلی آدم نیکوکاری هستن ایشون کوتاه بیاد حالا چرا ایشون کوتاه نمیاد فقط به حرف زدن نیست . ایشون گفت جواب فرزند پرسپولیس رو نمیدم (به به چه مدیر عامل خوب و پاکی داریم ) اما پشت پرده طوری عمل کردن اول گفتن علی کریمی رفته شکایت کرده ! بعدش گفتن پولای اصافه ای که گرفتی رو پس بده . کسی که سفید امضا میکنه این بدترین توهینی هست میشه به یه فرد کرد . اونم کی آخه اگر یه بازیکن معمولی بود که اون هم بده اما ... منتها علی کریمی زیاد صحبت نمیکنه . خیلی ها صحبت زیاد میکنن اما کارشون اونی نیست که میگن .
متن بالا رو که رفیقم نوشته بخون . حرف دل خیلیاست که بازی های کریمی رو دیدن و میفهمن چه مرد بزرگیه !!!!!
////////////////
//////////////////////////
قبلا گفتم :: هر وقت از حرفی خوشم بیاد نقل قول میکنم تشکر میکنم . دیگه هیچوقت توی این تاپیک پست تخصصی برای تیم محبوبمون نمینویسم
الان باز یه عده میان چهارصد صفحه مینویسن که مثلا بگن چون چهارصد صفحه نوشتیم پس ::
( فقط ما پرسپولیسی ایم )
"فقط ما هواداریم و شما هیچی نیستین"
( فقط ما عاشق پرسپولیسیم )
"فقط ما فوتبال میفهمیم بقیه نمیفهمن خخخخخ"
....الان باز یه عده هم میان بهش میگن :: افرین صد افرین هزارو سیصد افرین فرشته ی روی زمین خخخخخ....
////////////////////////////////////////////////
سربلندباشه هرچی پرسپولیسیه
ایشالا میلان رو ۱۲ نفره ۶ تایی کنیم ~~> بگو ایشالا